Ακόμα ψάχνετε για τις σωστές πληροφορίες;

Δεν βρήκατε ακόμα αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
ή εμπνευστείτε από την παρούσίαση μας.

Οι κύριες θεματικές μας ενότητες με μια ματιά

Εύρεση Προϊόντων

Είτε ενδιαφέρεστε για ανυψωτικά μηχανήματα, παλετοφόρα, μηχανήματα στοίβαξης παλετών, συλλογής παραγγελιών ή μηχανήματα για πολύ στενούς διαδρόμους, η Linde Material Handling προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων στην αγορά μηχανημάτων αποθήκης.

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση υπηρεσιών service της Linde

Κάθε φορά που επιλέγετε ένα περονοφόρο μηχάνημα της Linde Material Handling, μπορείτε να είστε σίγουροι για το αξιόπιστο και γρήγορα διαθέσιμο service που το συνοδεύει. Οι υπηρεσίες μας στον τομέα της τεχνολογίας, του εξοπλισμού, της ασφάλειας και της αποδοτικής χρήσης των βιομηχανικών μηχανημάτων και των αυτόνομων συστημάτων μεταφοράς που επιλέγετε εγγυώνται μέγιστο βαθμό διαθεσιμότητας του στόλου, αυξάνουν την ασφάλεια στον χώρο εργασίας και μειώνουν τις δαπάνες.

Διαβάστε περισσότερα

Ενοικίαση περονοφόρων

Η υπηρεσία ενοικίασης από τη Linde Material Handling προσφέρει στους πελάτες έναν απλό και ευέλικτο τρόπο ενοικίασης περονοφόρων μηχανημάτων. Με έναν στόλο περισσότερων από 60.000 ενοικιαζόμενων μηχανημάτων παγκοσμίως, η Linde έχει την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη. Τα ενοικιαζόμενα μηχανήματα είναι διαθέσιμα γρήγορα και με τη γνωστή ποιότητα της Linde.

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό Linde

Συναρπαστικάreports εφαρμογών και βίντεο καθώς και άρθρα σχετικά με την τεχνολογία και τους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας.

Διαβάστε περισσότερα