Η νέα σειρά ηλεκτροκίνητων περονοφόρων βαρέος τύπου E100 – E180

Εντυπωσιακή ηλεκτρική ισχύς. Ασύγκριτη δύναμη.
Το Ε160 από τη Linde Material Handling μεταφέρει βαριά φορτία.

Ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα: μια κατηγορία από μόνα τους

Συνδυασμένη ισχύς για λειτουργία με μηδενικές εκπομπές: Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα βαρέος τύπου E100 – E180 είναι τα πιο δυνατά περονοφόρα της κατηγορίας τους. Αυτά τα πανίσχυρα εργαλεία μεταφέρουν και στοιβάζουν φορτία βάρους έως 18 τόνων σε ύψος έως δέκα μέτρα. Συνεπώς, τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τα βαρέος τύπου περονοφόρα μηχανήματα εσωτερικής καύσης, δηλαδή στην κορυφή.

Δύναμη για κάθε εφαρμογή

Εξοπλισμένα είτε με δύο μπαταρίες μολύβδου-οξέος είτε με δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου, τα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου E100 – E180 προσφέρουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου με τεχνολογία ιόντων λιθίου φορτίζονται γρήγορα και, έτσι, είναι κατάλληλα για σχεδόν συνεχόμενη λειτουργία. Με αυτές τις δύο επιλογές, τα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου είναι εξίσου κατάλληλα για εργασίες μικρότερης έντασης όσο και για εντατική συνεχόμενη χρήση. Με μηδενικές εκπομπές, αθόρυβη λειτουργία και χαμηλές απαιτήσεις service, αυτά τα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου της Linde αποτελούν την πιο οικονομικά αποδοτική λύση για κάθε εφαρμογή.

Ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα βαρέος τύπου από τη Linde Material Handling σε λειτουργία.

Δύναμη βασισμένη σε δοκιμασμένη τεχνολογία

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων βαρέος τύπου είναι βασισμένο σε δοκιμασμένα εξαρτήματα της σειράς 8 τόνων της Linde: Τέσσερις ηλεκτρικοί κινητήρες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το υδραυλικό σύστημα ανύψωσης, καθώς και δύο μπαταρίες διασφαλίζουν μέγιστη αξιοπιστία, ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Η ιδανική λύση για εταιρείες που επιλέγουν να προστατεύουν τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στις επιδόσεις, μειώνοντας ταυτόχρονα τον θόρυβο και τις εκπομπές άνθρακα κατά τη λειτουργία.

Μάθετε πώς τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου μπορούν να σας λύσουν τα χέρια

Αισθητή εργονομία

Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα βαρέος τύπου δεν πετυχαίνουν από μόνα τους κορυφαίες επιδόσεις – τις οφείλουν και στους οδηγούς τους! Αυτός είναι και ο λόγος που η Linde δίνει μεγάλη προσοχή στη μέγιστη άνεση και στις υγιεινές συνθήκες εργασίας. Η ευρύχωρη καμπίνα με την ελαστική επένδυση απορροφά δονήσεις και κραδασμούς. Οι μεγάλοι υαλοπίνακες στις πόρτες, καθώς και στο μπροστινό και πίσω παράθυρο επιτρέπουν στον οδηγό άριστη ορατότητα προς κάθε κατεύθυνση. Η άνετη θέση καθίσματος, τα χαρακτηριστικά οδήγησης για εγγυημένη ακρίβεια και ευελιξία, και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου ελαχιστοποιούν το στρες για τον οδηγό αυξάνοντας έτσι την ικανότητά του για προσοχή και συγκέντρωση.

Ασφάλεια και δύναμη

Τα περονοφόρα μηχανήματα Linde έχουν σχεδιαστεί με απόλυτο γνώμονα την ασφάλεια των οδηγών και του περιβάλλοντος χώρου. Ένα σύστημα παρακολούθησης παρουσίας χειριστή στο κάθισμα κλειδώνει τον υδραυλικό μηχανισμό λειτουργίας και το σύστημα μετάδοσης κίνησης, μόλις ο οδηγός σηκωθεί από το κάθισμα. Η θωρακισμένη γυάλινη οροφή, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει τα εμπορεύματα κατά την αποθήκευση και τη συλλογή. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται απόλυτη ακρίβεια κατά τη διακίνηση του φορτίου σε συνδυασμό με μέγιστη προστασία από την πτώση αντικειμένων. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων Linde: Η ορατότητα από την καμπίνα του οδηγού προς τα πίσω διατηρείται διαρκώς ανεμπόδιστη, καθώς οι μπαταρίες είναι πλήρως ενσωματωμένες στο πλαίσιο και το αντίβαρο λεπταίνει όσο εκτείνεται προς το πίσω μέρος του μηχανήματος.

Ενέργεια on demand

Χάρη στη συνδυασμένη ισχύ που διαθέτουν, τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου της Linde ισοβαθμούν με τα αντίστοιχα μηχανήματα εσωτερικής καύσης όσον αφορά τις επιδόσεις διακίνησης φορτίων. Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου διαθέτουν τέσσερις πανίσχυρους κινητήρες ανύψωσης, ο καθένας με ισχύ 25 kW. Δύο εν σειρά συνδεδεμένοι κινητήρες 18 kW τροφοδοτούν κάθε κινητήριο τροχό με ισχύ για γρήγορους και ακριβείς ελιγμούς. Οι μπαταρίες αντικαθίστανται μέσα σε λίγα λεπτά.

Έτοιμο για χρήση σε χρόνο μηδέν

Η εύκολη συντήρηση είναι σήμα κατατεθέν για όλα τα περονοφόρα μηχανήματα Linde. Η ανακλινόμενη καμπίνα των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων βαρέος τύπου διασφαλίζει ότι έχετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά εξαρτήματα ώστε, αν χρειαστεί, να μπορείτε να τα επισκευάσετε ή να τα αντικαταστήσετε. Έτσι μειώνεται σημαντικά ο χρόνος εκτός λειτουργίας που σχετίζεται με τη συντήρηση των μηχανημάτων. Η σχεδίαση του Linde E100 – E180 επιτρέπει την εναλλαγή ανάμεσα σε μπαταρίες μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο υλισμικό.

Πλήρως ηλεκτρικά, πλήρως συνδεδεμένα

Τα περονοφόρα μηχανήματα βαρέος τύπου της Linde μπορούν να εξοπλιστούν με μια μονάδα ασύρματης μετάδοσης δεδομένων και, έτσι, να μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης στόλου με στόχο τη βελτιστοποίηση της χρήσης των μηχανημάτων, τον ακριβέστερο προγραμματισμό των διαστημάτων συντήρησης και τη διαχείριση πολλών άλλων διαδικασιών που σχετίζονται με τους οδηγούς και τα μηχανήματα. Η πολλαπλή κρυπτογράφηση εγγυάται ότι όλες οι πληροφορίες προστατεύονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα προστασίας δεδομένων.

Είναι Linde.

Τα πιο δυνατά ηλεκτροκίνητα περονοφόρα στον κόσμο: Επιβιβαστείτε τώρα για ένα test drive.

Επικοινωνήστε σήμερα