Ηλεκτροκίνητα Περονοφόρα Μηχανήματα E20 – E35

Η ευελιξία επαναπροσδιορίζεται
Linde Material Handling E30 σε χρήση σε βιομηχανία συρματουργίας

Για χρήση σε εσωτερικό χώρο, ο κύριος παράγοντας πίσω από την παραγωγικότητα ενός περονοφόρου είναι η ικανότητα ελιγμών του. Αν ο χειριστής μπορεί να οδηγήσει το περονοφόρο εύκολα και γρήγορα σε στενούς διαδρόμους με ράφια και στροφές, μπορεί να εκτελέσει πολλές εργασίες και να εξασφαλίσει μέγιστη απόδοση για πολλές ώρες. Γι’ αυτόν τον λόγο το νέο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο E20 – E35 της Linde προσφέρει ασύγκριτο επίπεδο ευελιξίας και είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μέγιστη απόδοση σε περιβάλλον αποθήκης.

Ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο Linde E30 στοιβάζει εμπορεύματα στο εσωτερικό αποθήκης
Ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο Linde Material Handling E30 μεταφέρει εμπορεύματα στο εσωτερικό αποθήκης
Ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα E30 από τη Linde Material Handling μεταφέρει εμπορεύματα στο εσωτερικό αποθήκης
Ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο Linde E30 στοιβάζει εμπορεύματα στο εσωτερικό αποθήκης
Ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο Linde Material Handling E30 μεταφέρει εμπορεύματα στο εσωτερικό αποθήκης
Ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα E30 από τη Linde Material Handling μεταφέρει εμπορεύματα στο εσωτερικό αποθήκης

Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι μικρές διαστάσεις και η εξαιρετική ικανότητα ελιγμών, που δίνουν στους χειριστές την ευκαιρία να απολαμβάνουν ασύγκριτη εμπειρία οδήγησης, ακόμα και με τα στάνταρ μοντέλα. Κάθε λεπτομέρεια της προηγούμενης σειράς περονοφόρων αναλύθηκε επιμελώς και όλα τα περονοφόρα που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με την κοινή πλατφόρμα για περονοφόρα αντίβαρου έχουν βελτιστοποιηθεί, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη δυνατή εργονομία. Κατά την ανάπτυξη των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων, πολλές αρχές σχεδίασης υιοθετήθηκαν από τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης, γεγονός που προσφέρει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα εργονομίας – π.χ. τα ελαστομερή έδρανα ολίσθησης που χρησιμοποιούνται για μόνωση από τους κραδασμούς του τιμονιού και του σασί.

Περονοφόρα από τη νέα πλατφόρμα περονοφόρων αντίβαρου της Linde Material Handling

Περονοφόρα μηχανήματα για τις ανάγκες κάθε πελάτη

Εκτός από τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, η νέα γενιά περονοφόρων, που αναπτύσσεται βάσει της ίδιας τεχνολογικής πλατφόρμας, περιλαμβάνει επίσης τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35, καθώς και τα περονοφόρα πετρελαίου και αερίου H20 – H35. Αυτά τα τρία μοντέλα σηματοδοτούν το τέλος του έως τώρα διαχωρισμού στη σχεδίαση των περονοφόρων εσωτερικής καύσης και των ηλεκτρoκίνητων περονοφόρων και επιτρέπουν στους πελάτες να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους – ανεξαρτήτως ενεργειακού συστήματος και χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα για περονοφόρα μηχανήματα αντίβαρου.

Το Πανίσχυρο Περονοφόρο για εσωτερικούς χώρους

Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα E20 – E35 είναι τα πιο δυνατά περονοφόρα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ο καθοριστικός παράγοντας εδώ είναι ο καινοτόμος σύγχρονος κινητήρας μαγνητικής αντίστασης, που βελτιώνει σημαντικά τα χαρακτηριστικά απόδοσης και αυξάνει αρκετά την ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει όποιο σύστημα ενέργειας επιθυμεί: μπαταρία μολύβδου-οξέος, μπαταρία ιόντων λιθίου ή κυψέλη καυσίμου. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα Linde ενσωματώνονται ομαλά στο εργασιακό περιβάλλον κάθε πελάτη. Η ασύρματη πρόσβαση στα δεδομένα και στο σύστημα ελέγχου του περονοφόρου επιτρέπει τη σύνδεση στα συστήματα logistics, ασφαλείας και διαχείρισης στόλου. Οι πληροφορίες για τη χρήση και την κατάσταση των περονοφόρων μπορούν να αναλυθούν και να επεξεργαστούν, με στόχο τα υψηλότερα επίπεδα διαθεσιμότητας.

Βίντεο για τα νέα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα μηχανήματα E20 – E35 από τη Linde Material Handling
Καινοτόμος άξονας συστήματος διεύθυνσης πίσω τροχών κατά 175 μοίρες για το ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο E30 από τη Linde Material Handling

Απόλυτη Ευελιξία

Τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα E20 – E35 διαθέτουν σύστημα πρόσθιας κίνησης δύο κινητήρων για μέγιστη ευελιξία. Οι ηλεκτροκινητήρες είναι ενσωματωμένοι στον κινητήριο άξονα και στρίβουν αριστερόστροφα σε πλήρη γωνία στροφής. Ο καινοτόμος άξονας συστήματος πίσω τροχών διεύθυνσης κατά 175 μοίρες επιτρέπει και στους δύο πίσω τροχούς να στρίβουν κατά σχεδόν ενενήντα μοίρες ως προς τον επιμήκη άξονα του περονοφόρου. Αυτό σημαίνει ότι το ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο μπορεί να σχηματίσει στρίβοντας ακόμα και έναν τέλειο κύκλο.

Σύγχρονοι Κινητήρες Μαγνητικής Αντίστασης

Οι νέοι σύγχρονοι κινητήρες μαγνητικής αντίστασης διασφαλίζουν άριστες επιδόσεις και υψηλότερη ενεργειακή απόδοση από τα συμβατικά συστήματα σε όλες τις κατηγορίες απόδοσης.

E30 Ενεργειακά Συστήματα από τη Linde Material Handling

Ενεργειακά Συστήματα Υψηλής Απόδοσης

Στις απαιτητικές εργασίες με πολλαπλές βάρδιες, τα συστήματα ιόντων λιθίου ή κυψέλης καυσίμου της Linde αυξάνουν τη διαθεσιμότητα και τη συνεχή απόδοση του ηλεκτρoκίνητου περονοφόρου. Στα μοναδικά του πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η υψηλή συνολική ασφάλεια και η απόλυτη συμβατότητα ανάμεσα στο περονοφόρο και το ενεργειακό σύστημα.

Διαχείριση φόρτισης για το ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο E30 από τη Linde Material Handling

Διαχείριση Φόρτισης

Με τη βοήθεια της διαχείρισης φόρτισης, κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει τη κατάλληλη φόρτιση βάσει της τοπικής του ενεργειακής υποδομής. Ο στόχος είναι να αποφεύγονται οι δαπανηρές καταναλώσεις (Peak Power Management) και να περιορίζεται σταδιακά αλλά δυναμικά η απαιτούμενη ισχύ φόρτισης.

Σαν να οδηγείς πάνω σε σύννεφο

Ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο Linde Material Handling E30 μεταφέρει μια κουλούρα καλωδίου

Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρoκίνητων περονοφόρων E20 – E35 είναι η εργονομία τους, που προσφέρει μέγιστη άνεση και επιλογές φιλικές προς τον χρήστη, ώστε να διασφαλίζεται ξεκούραστη και ασφαλής εργασία για πολλές ώρες. Ένας καθοριστικός παράγοντας για την άνεση και, συνεπώς, για την παραγωγικότητα του οδηγού είναι η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Για την πιο εύκολη ρύθμιση της θερμοκρασίας, τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά με κλιματιζόμενη* καμπίνα οδηγού, η οποία διαθέτει σύστημα εξαερισμού με οκτώ ακροφύσια. Έως τώρα, αυτή η επιλογή ήταν διαθέσιμη μόνο σε περονοφόρα εσωτερικής καύσης. Η ιδέα της απομόνωσης με το ελαστομερές ρουλεμάν για την απορρόφηση κραδασμών στον μπροστινό άξονα –είναι εξίσου αποδοτικό και στα περονοφόρα πετρελαίου και αερίου– μειώνει τη σωματική καταπόνηση του οδηγού. Προσφέρει απόλυτη προστασία από κραδασμούς και δονήσεις κατά την οδήγηση πάνω σε ανώμαλο έδαφος ή ράγες κύλισης.

* περιέχει φθοριωμένους υδρογονάνθρακες

Καμπίνα οδηγού E30 από τη Linde Material Handling

Καμπίνα οδηγού

Η ευρύχωρη καμπίνα οδηγού της νέας γενιάς ηλεκτρoκίνητων περονοφόρων προσφέρει στους χειριστές πολύ περισσότερο χώρο σε σχέση με τα αντίστοιχα μηχανήματα της προηγούμενης σειράς.

Βέλτιστη ορατότητα στο ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο E30 από τη Linde Material Handling

Βέλτιστη ορατότητα

Η ακόμα πιο στενή δοκός στήριξης, το στενό προφίλ του ιστού ανύψωσης και η προαιρετικά διαθέσιμη θωρακισμένη γυάλινη οροφή εξασφαλίζουν βέλτιστη ορατότητα. Ο οδηγός έχει καλή ορατότητα τόσο στο φορτίο όσο και στην περιοχή γύρω από το περονοφόρο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Υποβραχιόνιο για το ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο E30 από τη Linde Material Handling

Υποβραχιόνιο

Το υποβραχιόνιο, που διατίθεται σε πολλές παραλλαγές, εξασφαλίζει βέλτιστη στήριξη για το χέρι και εργονομικό χειρισμό όλων των βασικών λειτουργιών. Εκτός από το δοκιμασμένο Linde Load Control, υπάρχουν κι άλλα όργανα ελέγχου ενσωματωμένα στο υποβραχιόνιο, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Παραλλαγές άνετων καθισμάτων από τη Linde

Μοντέλα Καθισμάτων

Η μεγάλη συλλογή καθισμάτων, προσφέρει επιπλέον άνεση και ενεργητική προστασία από κακώσεις που οφείλονται σε λάθος στάση του σώματος – με επιλογές όπως: η αερανάρτηση και το σύστημα υποστήριξης της οσφυϊκής μοίρας ή το θερμαινόμενο κάθισμα και ο αερισμός των καθισμάτων.

Στην οθόνη 7" προβάλλονται πληροφορίες σχετικά με το φορτίο και υλικό που λαμβάνει η κάμερα.

Οθόνη

Η οθόνη 3,5", που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό, προβάλλει συνοπτικά όλες τις σχετικές πληροφορίες, όπως τη στάθμη καυσίμου, τις προειδοποιητικές λυχνίες και τις ώρες λειτουργίας. Στον επιπλέον εξοπλισμό, διατίθεται οθόνη 7" προαιρετικά, που προβάλλει υλικό από τα συστήματα καμερών.

Σύστημα κλιματισμού για το περονοφόρο μηχάνημα Linde E20 – E35

Καμπίνα οδηγού με κλιματισμό*

Η θερμοκρασία επηρεάζει επίσης, την κατάσταση του οδηγού και,συνεπώς, την παραγωγικότητά του. Η εξαιρετική απόδοση ψύξης-θέρμανσης του προαιρετικού συστήματος κλιματισμού στο εσωτερικό της καμπίνας, που διαθέτει σύστημα εξαερισμού οκτώ ακροφυσίων (τρία ακροφύσια για τον οδηγό, δύο στα πόδια και τρία αντιθαμπωτικά ακροφύσια για το παρμπρίζ), εξασφαλίζει άνετο περιβάλλον εργασίας.

* περιέχει φθοριωμένους υδρογονάνθρακες

Μηχανική απομόνωση από τον ιστό ανύψωσης, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το τιμόνι

Αποσβεστήρας κραδασμών στον ιστό ανύψωσης, στο σύστημα μετάδοσης κίνησης και στον άξονα διεύθυνσης

Η απομόνωση του σασί από το τιμόνι και τον ιστό ανύψωσης μειώνει σημαντικά τους κραδασμούς που μεταφέρονται στον οδηγό κατά την οδήγηση πάνω από ανισόπεδες επιφάνειες.

Ελαστομερές έδρανο ολίσθησης για το ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο E30 από τη Linde Material Handling

Ελαστομερές ρουλεμάν

Η χρήση ενός ελαστομερούς ρουλεμάν για την απορρόφηση κραδασμών στον μπροστινό άξονα διασφαλίζει επίσης ότι ο οδηγός είναι απόλυτα προστατευμένος κατά την οδήγηση πάνω από προεξοχές, ράγες οδήγησης ή ανισόπεδες επιφάνειες.

Ηλεκτρονική ανάρτηση των άκρων του ιστού ανύψωσης στο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο E30 από τη Linde Material Handling

Ηλεκτρονική ανάρτηση στο τέλος της διαδρομής του ιστού ανύψωσης

Για την πρόληψη της μετάδοσης κραδασμών και δονήσεων στον οδηγό, τα άκρα του ιστού ανύψωσης διαθέτουν ηλεκτρονική ανάρτηση κατά την ανύψωση και την καταβίβαση, στοιχείο που μειώνει επίσης τη φθορά στα μέρη του ιστού ανύψωσης.

Ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών

Τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα E20 – E35 ανεβάζουν τον πήχη στο θέμα της ασφάλειας. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ασφάλειας είναι η εξαιρετική ορατότητα του οδηγού στο φορτίο και στον περιβάλλοντα χώρο. Το πλατύ, χαμηλό σκαλοπάτι εισόδου προλαμβάνει τραυματισμούς κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση από το περονοφόρο. Το αυτόματο χειρόφρενο προστατεύει το περονοφόρο από ακούσια κύλιση και μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων. Το χαμηλό κέντρο βάρους του περονοφόρου εγγυάται καλή ευστάθεια στις στροφές. Το Linde Curve Assist, που παρέχεται ως βασικός εξοπλισμός, μειώνει επίσης την ταχύτητα στις στροφές προσφέροντας επιπλέον προστασία από ανατροπή. Οι κύλινδροι κλίσης του ιστού που βρίσκονται εγκατεστημένοι πάνω ακριβώς από την οροφή της καμπίνας, σε συνδυασμό με τον ανθεκτικό στη στρέψη ιστό ανύψωσης, προσφέρουν υψηλό όριο υπολειπόμενης ανυψωτικής ικανότητας και ασφάλεια κατά τη διακίνηση φορτίων σε μεγάλο ύψος ανύψωσης. Το Linde Load Assist χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα πίεσης και μια ένδειξη ύψους ανύψωσης για τον προσδιορισμό του ορίου υπολειπόμενης ανυψωτικής ικανότητας και μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων ανατροπής επιβραδύνοντας τις λειτουργίες ανύψωσης και κλίσης εντός του ασφαλούς εύρους.

Ένας απόλυτα δικτυωμένος ομαδικός παίκτης

Χάρη στο ολοκληρωμένο σύστημα αισθητήρων τους, τα νέα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα E20 – E35 είναι κατάλληλα διαμορφωμένα για τη συλλογή και μετάδοση δεδομένων και διατίθενται πλήρως εξοπλισμένα για δικτύωση. Το γεγονός αυτό τα καθιστά ιδανικά για ενσωμάτωση σε ανώτερα εγκατεστημένα συστήματα διαχείρισης στόλου, όπως το connect, καθώς και σε ψηφιακές διαδικασίες intralogistics. Μέσω ασφαλούς ασύρματης σύνδεσης, τα δεδομένα του περονοφόρου μπορούν, για παράδειγμα, να μεταδίδονται και να αναλύονται για προγνωστικό προγραμματισμό της χρήσης, της συντήρησης και της απομακρυσμένης διάγνωσης. Οι δυνατότητες αυτές εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερο βαθμό διαθεσιμότητας για το περονοφόρο. Επιτρέπουν επίσης την ταχύτερη δυνατή αποστολή ενημερώσεων και νέων λειτουργιών. Η παρακολούθηση GPS επιτρέπει τον εντοπισμό των περονοφόρων και την αποστολή τους στο επόμενο σημείο χρήσης τους.

Τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα της Linde Material Handling είναι εξοπλισμένα με μονάδες μετάδοσης δεδομένων στον βασικό εξοπλισμό.

Δυνατότητα βελτιώσεων

Τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα είναι εξοπλισμένα με μια μονάδα μετάδοσης δεδομένων στον βασικό εξοπλισμό, η οποία συνδέεται στο σύστημα ελέγχου του μηχανήματος μέσω διαύλου πληροφοριών CAN και μεταδίδει δεδομένα του μηχανήματος στον εσωτερικό διακομιστή ή στο cloud μέσω WiFi, Bluetooth ή 4G. Έτσι διασφαλίζεται η συμμόρφωση προς τα υψηλότερα πρότυπα προστασίας δεδομένων. Κατά τη λειτουργία, μπορούν να σταλούν στο σύστημα δεδομένα χρήσης, όπως οι ώρες λειτουργίας. Αναφορές, πίνακες εργαλείων και αναλύσεις με δυνατότητα εξατομικευμένης διαμόρφωσης παρουσιάζουν τη χρήση, τον βαθμό αξιοποίησης και τις δυνατότητες βελτίωσης του εκάστοτε περονοφόρου. Τυχόν φθορά και ζημιές εντοπίζονται, πριν προκαλέσουν βλάβες οι οποίες απαιτούν δαπανηρές επισκευές. Έτσι διασφαλίζεται υψηλός βαθμός διαθεσιμότητας του περονοφόρου ανά πάσα στιγμή.

Ειδική σχεδίαση για εύκολο service

Ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια των ηλεκτρoκίνητων περονοφόρων E20 – E35 έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ευκολία κατά το service και, συνεπώς, μέγιστος βαθμός διαθεσιμότητας. Όλες οι μονάδες και τα εξαρτήματα έχουν βελτιστοποιηθεί για να εμφανίζουν ελάχιστη φθορά, έτσι ώστε το κόστος service να διατηρείται σημαντικά χαμηλότερο από ό,τι σε άλλα περονοφόρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Τα μέρη που απαιτούν συντήρηση είναι εύκολα προσβάσιμα και αντικαθίστανται με ευκολία. Αν πρέπει να γίνουν επισκευές, οι βασικές μονάδες, όπως ο ιστός ανύψωσης ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης, αφαιρούνται και αντικαθίστανται γρήγορα. Η συνδεσιμότητα επιτρέπει βελτιστοποιημένες διαδικασίες service, βάσει της ασύρματης μετάδοσης και ανάλυσης των δεδομένων του περονοφόρου, καταργώντας περιττούς χρόνους εκτός λειτουργίας. Γραπτά μηνύματα στην οθόνη καθοδηγούν τον οδηγό ώστε να εκτελεί ο ίδιος απλές διαδικασίες service αντί να χρειάζεται κάθε φορά τεχνικός service. Οι επιλογές για απομακρυσμένη διάγνωση και απομακρυσμένες ενημερώσεις υλικολογισμικού εξοικονομούν επίσης χρόνο και χρήματα στο θέμα του service.

Τεχνικός service ελέγχει το ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο Linde

Ελεύθερη επιλογή ενεργειακού συστήματος

Η βιωσιμότητα ολόκληρου του στόλου παίζει βασικό ρόλο για όλο και περισσότερες εταιρείες. Με τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα της, η Linde προχωράει ένα βήμα παραπέρα και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα σε μπαταρίες μολύβδου-οξέος και μπαταρίες ιόντων λιθίου για το ενεργειακό τους σύστημα. Τα περονοφόρα μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με κυψέλη καυσίμου, αν χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα ενσωματώνονται άψογα στο σύστημα διαχείρισης ενέργειας του πελάτη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επιτύχει την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση. Με τη χρήση βιώσιμα παραγόμενης πρωτογενούς ενέργειας τα περονοφόρα μπορούν να λειτουργούν με μηδενικές εκπομπές CO2.

Μία πλατφόρμα – Η καλύτερη επιλογή για κάθε εφαρμογή

Ο βασιλιάς των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων

Με τα περονοφόρα μηχανήματα X20 – X35, η Linde συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία δύο κόσμων και προσφέρει, για πρώτη φορά, ένα ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο που ανταπεξέρχεται σε εφαρμογές ακραίων απαιτήσεων εξίσου αποτελεσματικά με ένα περονοφόρο εσωτερικής καύσης. Από άποψη δυναμικής, ευελιξίας και μηδενικών εκπομπών, προσφέρει επίσης πολλά από τα οφέλη που χαρακτηρίζουν ένα ηλεκτροκίνητο περονοφόρο.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Το απόλυτα κατάλληλο περονοφόρο

Η νέα γενιά περονοφόρων μηχανημάτων αντίβαρου από τη Linde Material Handling σηματοδοτεί το τέλος της ξεχωριστής σχεδίασης ηλεκτροκίνητων περονοφόρων και περονοφόρων μηχανημάτων εσωτερικής καύσης. Έτσι η Linde γίνεται ο μοναδικός κατασκευαστής που συνδυάζει και τους τρεις τύπους συστημάτων μετάδοσης κίνησης και όλα τα ενεργειακά συστήματα σε μία πλατφόρμα προτείνοντας μια μεγάλη γκάμα περονοφόρων, που μπορούν να αντικαταστήσουν τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή στην αντοχή.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Για βέλτιστη ασφάλεια και ορατότητα

Τα περονοφόρα H20 – H35, που διατίθενται ως περονοφόρα πετρελαίου και αερίου, είναι η ιδανική λύση για τις απαιτήσεις της σύγχρονης ροής υλικών. Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά για τα οποία ξεχωρίζουν τα περονοφόρα Linde, σε συνδυασμό με το διευρυμένο οπτικό πεδίο του οδηγού και τη βέλτιστη προστασία για άτομα, περονοφόρα και περιβάλλοντα χώρο.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Τα οφέλη με μια ματιά

Υψηλές επιδόσεις

Οι νέοι σύγχρονοι κινητήρες μαγνητικής αντίστασης καθιστούν τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα E20 – E35 τα περονοφόρα με την υψηλότερη απόδοση για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Εξαιρετική εργονομία

Το ολοκληρωμένο σύστημα απομόνωσης με πρόσθετο ελαστομερές έδρανο ολίσθησης προσφέρει αποτελεσματική προστασία στον οδηγό από κραδασμούς και δονήσεις.

Βέλτιστη ορατότητα σε κάθε κατεύθυνση

Η ακόμα πιο στενή δοκός στήριξης, τα στενά προφίλ του ιστού ανύψωσης και η προαιρετικά διαθέσιμη θωρακισμένη γυάλινη οροφή εξασφαλίζουν βέλτιστη ορατότητα.

Networking ως βασικό χαρακτηριστικό

Χάρη στην ευρεία συνδεσιμότητα τους, τα περονοφόρα μπορούν να ενσωματωθούν σε συστήματα διαχείρισης στόλου και σε ψηφιακές διαδικασίες.

Ειδική σχεδίαση για εύκολο service

Με εύκολη πρόσβαση στα σημαντικά εξαρτήματα και γρήγορη αντικατάσταση των κύριων μονάδων, τα περονοφόρα προσφέρουν υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας.