Ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα X20 – X35

Τα καλύτερα στοιχεία δύο κόσμων
Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 της Linde Material Handling σε λειτουργία

Τα περονοφόρα μηχανήματα καλούνται να λειτουργούν κάτω από ακραίες συνθήκες, όπως συνεχή ανύψωση και καταβίβαση, μεταφορά εμπορευμάτων σε ανισόπεδες επιφάνειες, ρύπους και σκόνη, και διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Λόγω της αντοχής και της απόδοσής τους, μόνο τα περονοφόρα μηχανήματα εσωτερικής καύσης θεωρούνταν κατάλληλα για αυτή τη δουλειά, καθώς τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα δεν μπορούσαν να προσφέρουν επαρκή απόδοση – μέχρι τώρα. Με τα νέα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα X20 – X35, η Linde καταργεί αυτόν τον περιορισμό και καθιστά δυνατή -για πρώτη φορά- τη χρήση ηλεκτροκίνητων περονοφόρων σε εφαρμογές που έως τώρα βασίζονταν στη χρήση περονοφόρων εσωτερικής καύσης.

Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 της Linde Material Handling σε λειτουργία
Τα ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 από τη Linde Material Handling
Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 από τη Linde Material Handling σε λειτουργία σε αποθήκη ποτών
Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 της Linde Material Handling σε χρήση σε εξωτερικό χώρο
Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 της Linde Material Handling σε λειτουργία
Τα ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 από τη Linde Material Handling
Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 από τη Linde Material Handling σε λειτουργία σε αποθήκη ποτών
Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 της Linde Material Handling σε χρήση σε εξωτερικό χώρο

Τα νέα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα βασίζονται σε μια κοινή πλατφόρμα για τη νέα γενιά περονοφόρων αντίβαρου της Linde. Συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία δύο κόσμων, προσφέροντας τη δυναμικότητα, την ευελιξία και τις μηδενικές εκπομπές ενός ηλεκτροκίνητου περονοφόρου Linde, σε συνδυασμό με την αντοχή, τα χαρακτηριστικά απόδοσης και την ισχύ, που έως τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο με τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης (IC truck) με υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το κλειδί αυτής της απόδοσης είναι μια νέα γενιά κινητήρων και η νέα σχεδίαση των περονοφόρων που αναπτύχθηκε από το μηδέν.

Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα X20 – X35 από τη Linde Material Handling βασίζονται σε μια πλατφόρμα που είναι συμβατή με όλους τους τύπους συστημάτων μετάδοσης κίνησης

Περονοφόρα μηχανήματα για τις ανάγκες κάθε πελάτη

Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα X20 – X35 σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με βάση μια πλατφόρμα που είναι συμβατή με όλους τους τύπους συστημάτων μετάδοσης κίνησης. Με αυτή την κοινή βάση σχεδίασης, η Linde εισέρχεται σε μια νέα εποχή στην οποία η τεχνολογία μετάδοσης κίνησης δεν θα καθορίζει την απόδοση και τη στιβαρότητα ενός περονοφόρου. Άλλα μοντέλα που αναπτύχθηκαν με βάση αυτή την πλατφόρμα είναι τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα E20 – E35, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε εσωτερικό χώρο, καθώς και τα περονοφόρα H20 – H35 με κινητήρα πετρελαίου και αερίου.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα για περονοφόρα μηχανήματα αντίβαρου.

Το πιο δυνατό ηλεκτρoκίνητο περονοφόρο στον κόσμο

Τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35 της Linde είναι εξίσου δυνατά και στιβαρά με τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης, ακόμα και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες. Η νέα σειρά δεν δυσκολεύεται ακόμα και με βαριά φορτία, μεγάλες διαδρομές μεταφοράς και ράμπες με απότομη κλίση. Και όλα αυτά χάρη στο βασικό στοιχείο της μονάδας μετάδοσης κίνησης: οι σύγχρονοι κινητήρες μαγνητικής αντίστασης (SRM+) εξασφαλίζουν στα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μοναδικά χαρακτηριστικά απόδοσης, τα οποία ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τη χρήση μόνιμων μαγνητών. Η χρήση αυτών των υπερσύγχρονων ηλεκτροκινητήρων εξαλείφει τους κραδασμούς, τον θόρυβο και τις εκπομπές που χαρακτηρίζουν τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης, καθιστώντας τα μοντέλα X μια άνετη και αθόρυβη εναλλακτική, πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Ακόμα και το αμάξωμα και το σασί είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στις πιο ακραίες συνθήκες, διασφαλίζοντας ότι τα περονοφόρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ανισόπεδες επιφάνειες. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο μακρύ μεταξόνιο και τα φαρδιά ελαστικά σε συνδυασμό με τον αντικραδασμικό κινητήριο άξονα που στηρίζεται σε ένα ελαστομερές έδρανο ολίσθησης. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα περονοφόρα είναι αδιαπέραστα σε σκόνη και ρύπους. Όλες οι μονάδες ισχύος είναι ερμητικά σφραγισμένες και μπορούν να καθαριστούν με χρήση εξοπλισμού υψηλής πίεσης.

Το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης για τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα X20 – X35 από τη Linde Material Handling

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Ένα καινοτόμο σύστημα ψύξης νερού διασφαλίζει ότι οι μονάδες ισχύος που είναι εγκατεστημένες στον κινητήριο άξονα διπλού κινητήρα λειτουργούν εντός του βέλτιστου εύρους θερμοκρασίας. Έτσι διασφαλίζεται ότι ο χρήστης έχει πρόσβαση στην ονομαστική απόδοση ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες σε λειτουργία με πολλαπλές βάρδιες.

Σύγχρονος κινητήρας μαγνητικής αντίστασης για το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X20 – X35 από τη Linde Material Handling

Σύγχρονοι κινητήρες μαγνητικής αντίστασης

Οι πανίσχυροι σύγχρονοι κινητήρες μαγνητικής αντίστασης της σειράς X20 – X35 σχεδιάστηκαν από το μηδέν. Εξοπλίστηκαν επίσης με μόνιμους μαγνήτες, οι οποίοι αυξάνουν ακόμα περισσότερο την αποδοτικότητα και την ενεργειακή απόδοση, καθιστώντας τη συγκεκριμένη σειρά περονοφόρων τα πιο δυνατά ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά.

Συστήματα ιόντων λιθίου από τη Linde Material Handling

Ευέλικτη τροφοδοσία ισχύος

Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό των συστημάτων ιόντων λιθίου της Linde είναι το σύστημα ασφαλείας πολλαπλών σταδίων, που επιτρέπει στα περονοφόρα μηχανήματα να χρησιμοποιούνται σε απαιτητικά περιβάλλοντα με υψηλά μηχανικά φορτία και ακραίες διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Άλλα οφέλη είναι η σημαντικά υψηλότερη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος και ο μεγαλύτερος βαθμός διαθεσιμότητας των περονοφόρων χάρη στους πιο σύντομους κύκλους φόρτισης και την επιλογή ενδιάμεσης φόρτισης.

Το σύστημα εξισορρόπησης φορτίου από τη Linde Material Handling συμβάλλει στη διαχείριση της ενέργειας.

Εξισορρόπηση φορτίου

Σε ηλεκτροκίνητους στόλους, το Linde Load Balancing βοηθάει τους πελάτες να διαχειρίζονται την τοπική ενεργειακή υποδομή τους. Ο στόχος είναι να αποφεύγεται η υπερβολική κατανάλωση ισχύος (Peak Power Management) και να περιορίζεται στατικά αλλά και δυναμικά η διαθέσιμη ισχύς φόρτισης. Για να επιτευχθεί αυτό έχουν αναπτυχθεί διάφορες στρατηγικές φόρτισης και ο πελάτης επιλέγει αυτή που του ταιριάζει.

Αισθητή διαφορά απόδοσης

Οι χειριστές της σειράς X20 – X35 απολαμβάνουν ένα νέο επίπεδο απόδοσης από τη στιγμή που βάζουν το πόδι τους στο πεντάλ, επιτυγχάνοντας επιτάχυνση που έως τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο σε περονοφόρα εσωτερικής καύσης. Και παρόλα αυτά, το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο κινείται χωρίς θόρυβο και με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων. Η αθόρυβη δυναμική και οι υψηλές επιδόσεις, σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες εργονομικές βελτιώσεις, εξασφαλίζουν ασύγκριτη εμπειρία οδήγησης.

Η ευρύχωρη καμπίνα οδηγού στα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35 από τη Linde Material Handling

Καμπίνα οδηγού

Η ευρύχωρη, φωτεινή καμπίνα οδηγού προσφέρει στον χειριστή σημαντικά περισσότερο χώρο, διασφαλίζοντάς του σωματική άνεση και επιτρέποντάς του να εργάζεται χωρίς κόπωση καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιας. Όλα τα σημαντικά όργανα ελέγχου βρίσκονται σε θέσεις εύκολα προσβάσιμες για τον οδηγό ώστε να μειώνεται η σωματική του καταπόνηση όσο το δυνατόν περισσότερο.

Άνετη καμπίνα για το Linde X20 – X35

Βέλτιστη ορατότητα

Η λεπτή κατασκευή του ιστού ανύψωσης, οι στενές δοκοί στήριξης και η χαμηλή πρόσοψη διασφαλίζουν την άνετη καθιστή θέση του οδηγού με βέλτιστη ορατότητα στο φορτίο και στον περιβάλλοντα χώρο του περονοφόρου.

Υποβραχιόνιο X30 από τη Linde Material Handling

Υποβραχιόνιο

Το υποβραχιόνιο είναι διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές, με πληθώρα διαθέσιμων προαιρετικών επιλογών, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο χειριστής κάθεται άνετα και έχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του περονοφόρου. Στο υποβραχιόνιο ενσωματώνονται διάφορα όργανα ελέγχου, όπως το Linde Load Control, διασφαλίζοντας την ελάχιστη δυνατή σωματική καταπόνηση για τον οδηγό.

Μοντέλο άνετου καθίσματος από τη Linde

Μοντέλα καθισμάτων

Μια ευρεία γκάμα επιλογών καθισμάτων προσφέρει επιπλέον άνεση και ενεργητική προστασία από κακώσεις που οφείλονται σε λάθος στάση του σώματος – με επιλογές όπως είναι η αερανάρτηση και το σύστημα υποστήριξης της οσφυϊκής μοίρας έως το θερμαινόμενο κάθισμα και ο ενεργητικός αερισμός των καθισμάτων για χρήση σε εξωτερικό χώρο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Στην οθόνη 7" προβάλλονται πληροφορίες σχετικά με το φορτίο και εικόνες της κάμερας.

Οθόνη

Στην οθόνη 3,5" που προσφέρεται ως βασικός εξοπλισμός, ο οδηγός μπορεί να δει με μια ματιά όλες τις σημαντικές πληροφορίες, όπως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, προειδοποιητικές λυχνίες και τις ώρες λειτουργίας. Ως προαιρετικός εξοπλισμός προσφέρεται μια οθόνη 7", η οποία δείχνει επίσης τις ενδείξεις του Linde Safety Pilot ή εικόνες από τα συστήματα καμερών.

Εσωτερικό του X20 – X35 με σύστημα κλιματισμού

Κλιματισμός*

Σε εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους, μια καμπίνα οδηγού με αποτελεσματικά συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την άνεση και την παραγωγικότητα του οδηγού. Γι’ αυτό τον λόγο τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35 διατίθενται με προαιρετική καμπίνα οδηγού, εξοπλισμένη με σύστημα αερισμού οκτώ ακροφυσίων (τρία ακροφύσια για τον οδηγό, δύο στα πόδια και τρία αντιθαμπωτικά ακροφύσια για το παρμπρίζ), το οποίο εγγυάται άνετο περιβάλλον εργασίας ανεξαρτήτως εξωτερικής θερμοκρασίας.

* περιέχει φθοριωμένους υδρογονάνθρακες

Μηχανικός διαχωρισμός άξονα τιμονιού, μονάδας μετάδοσης κίνησης και ιστού ανύψωσης στα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35 από τη Linde Material Handling

Μηχανικός διαχωρισμός άξονα τιμονιού, μονάδας μετάδοσης κίνησης και ιστού ανύψωσης

Η εκτεταμένη απομόνωση της καμπίνας του οδηγού από τη μονάδα μετάδοσης κίνησης, τον άξονα τιμονιού και τον ιστό ανύψωσης μειώνουν σημαντικά το επίπεδο κραδασμών και δονήσεων που μεταφέρεται στον οδηγό κατά την οδήγηση σε ανισόπεδες επιφάνειες, γεγονός που ελαχιστοποιεί τη σωματική καταπόνηση και διασφαλίζει ξεκούραστο χειρισμό. Ένα ελαστομερές έδρανο ολίσθησης απομονώνει επίσης το πλαίσιο και το σασί από τον κινητήριο άξονα, προσφέροντας στον οδηγό βέλτιστη προστασία σε ανισόπεδο έδαφος.

Ηλεκτρονική ανάρτηση των άκρων του ιστού ανύψωσης για τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα X20 – X35 από τη Linde Material Handling

Ηλεκτρονική ανάρτηση των άκρων του ιστού ανύψωσης

Για να αποφεύγεται η μεταφορά κραδασμών και δονήσεων στον οδηγό, στο τέλος της διαδρομής του ιστού ανύψωσης διατίθεται ηλεκτρονικό σύστημα ανάρτησης. Το σύστημα αυτό μειώνει επίσης τη φθορά των μερών του ιστού ανύψωσης.

Ασφάλεια σε κάθε λεπτομέρεια

Τα νέα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35 συγκαταλέγονται στα ασφαλέστερα περονοφόρα της κατηγορίας τους. Για να το επιτύχουν, διαθέτουν πολυάριθμα στοιχεία και επιλογές παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας. Από άποψη σχεδίασης, το χαμηλό κέντρο βάρους, σε συνδυασμό με τον άξονα τιμονιού και τους κυλίνδρους κλίσης που είναι εγκατεστημένοι ψηλά, προσφέρουν μεγάλη ευστάθεια στις στροφές και εγγυώνται ασφάλεια κατά τη διακίνηση φορτίων σε μεγάλο ύψος. Το Linde Curve Assist, που παρέχεται ως βασικός εξοπλισμός, μειώνει την ταχύτητα ανάλογα με τη γωνία του τιμονιού. Το Linde Load Assist, το οποίο συμπεριλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό, περιορίζει τις λειτουργίες ανύψωσης και κλίσης, όταν το φορείο περονών υπερβαίνει το μέγιστο εύρος κατά τη διακίνηση φορτίων. Χάρη στο χαμηλό και πλατύ αντιολισθητικό σκαλοπάτι εισόδου, δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση από το περονοφόρο. Το αυτόματο χειρόφρενο προστατεύει το περονοφόρο από ακούσια κύλιση προς τα πίσω.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό ασφάλειας είναι η εξαιρετική ορατότητα στο φορτίο και στον περιβάλλοντα χώρο, που ελαχιστοποιεί ατυχήματα με την εμπλοκή ατόμων και άλλων περονοφόρων. Τα συστήματα ιόντων λιθίου της Linde διαθέτουν επίσης ένα σύστημα ασφαλείας πολλαπλών σταδίων, που επιτρέπει στα περονοφόρα μηχανήματα να χρησιμοποιούνται σε απαιτητικά περιβάλλοντα με υψηλά μηχανικά φορτία και ακραίες διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Οι μπαταρίες και οι μονάδες ισχύος είναι ερμητικά σφραγισμένες για προστασία από την υγρασία σύμφωνα με το πρότυπο IP69X. Η αντοχή των περονοφόρων έχει επιβεβαιωθεί επίσης με μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων crash test.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά X20 – X35 θα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος.

Εκ των προτέρων προγραμματισμός για δικτύωση

Το σύστημα διαχείρισης στόλου connect από τη Linde Material Handling

Χάρη στο ολοκληρωμένο σύστημα αισθητήρων και στη μετάδοση δεδομένων, τα νέα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35 εξοπλίζονται πλήρως για χρήση σε δικτυωμένα συστήματα και μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στην υποδομή IT του πελάτη, καθώς και σε ανώτερα εγκατεστημένα συστήματα διαχείρισης στόλου όπως το Linde connect και κάθε άλλη ψηφιακή διαδικασία. Μια σειρά αισθητήρων συλλέγουν δεδομένα του περονοφόρου για προγνωστικό προγραμματισμό της χρήσης, συντήρηση και απομακρυσμένη διάγνωση. Τα δεδομένα μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω μιας ασύρματης σύνδεσης, η οποία επιτρέπει επίσης την ασφαλή λήψη ενημερώσεων και νέων λειτουργιών. Οι δυνατότητες αυτές αυξάνουν τη διαθεσιμότητα των περονοφόρων. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σχετικά με το επίπεδο φόρτισης και τις δυνατότητες της υποδομής φόρτισης, οι πελάτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη χρήση των περονοφόρων στο στάδιο του προγραμματισμού.

Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 της Linde Material Handling σε χρήση σε εξωτερικό χώρο

Δυνατότητα πλήρους δικτύωσης

Η συνδεσιμότητα επιτυγχάνεται χάρη στην ενσωματωμένη μονάδα μετάδοσης δεδομένων, η οποία συνδέεται στο σύστημα ελέγχου του περονοφόρου μέσω διαύλου πληροφοριών CAN και μεταδίδει δεδομένα του περονοφόρου στον εσωτερικό διακομιστή ή στο cloud μέσω WiFi, Bluetooth ή 4G. Έτσι διασφαλίζεται η συμμόρφωση προς τα υψηλότερα πρότυπα προστασίας δεδομένων. Η σύνδεση των περονοφόρων με τα συστήματα λογισμικού βοηθάει τους χειριστές να χρησιμοποιούν τα περονοφόρα τους πιο αποτελεσματικά, να αυξάνουν τον βαθμό διαθεσιμότητάς τους, να βελτιστοποιούν τον προγραμματισμό service, να προλαμβάνουν επισκευές και να βελτιώνουν την ασφάλεια με τη χρήση βασικών αριθμητικών στοιχείων, αναφορών και πινάκων εργαλείων.

Πανεύκολο service

Όλες μονάδες και τα εξαρτήματα των ηλεκτρoκίνητων περονοφόρων X20 – X35 έχουν βελτιστοποιηθεί για να εμφανίζουν ελάχιστη φθορά έτσι ώστε το κόστος service να διατηρείται σημαντικά χαμηλότερο από ό,τι σε αντίστοιχα περονοφόρα στο σύνολο της διάρκειας ζωής τους. Το εξαιρετικά εύκολο service εγγυάται μέγιστη διαθεσιμότητα. Τα μέρη που απαιτούν συντήρηση είναι εύκολα προσβάσιμα και αντικαθίστανται με ευκολία. Βασικές μονάδες, όπως ο ιστός ανύψωσης, αφαιρούνται και αντικαθίστανται γρήγορα. Απλές διαδικασίες συντήρησης μπορούν να εκτελούνται απευθείας από τον οδηγό με τη βοήθεια μηνυμάτων κειμένου στην οθόνη, περιορίζοντας τον χρόνο και το κόστος του service.

Το Linde Truck Health Management επιτηρεί συνεχώς τις βασικές παραμέτρους του περονοφόρου και, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, ενημερώνει τους τεχνικούς service απευθείας, όταν οι βασικές τιμές που μετριούνται από το περονοφόρο φτάνουν σε κρίσιμο επίπεδο. Αυτό επιτρέπει στον πελάτη να λαμβάνει προληπτικά μέτρα, τα οποία με τη σειρά τους βελτιώνουν τη διαθεσιμότητα των περονοφόρων και διασφαλίζουν υψηλό επίπεδο service. Επιπλέον, όλες οι απαραίτητες εργασίες service μπορούν να προγραμματιστούν εγκαίρως και να προετοιμαστούν καλύτερα, γεγονός που μειώνει τον αριθμό επισκέψεων και το κόστος.

Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 με εύκολο service από τη Linde Material Handling
Τα συστήματα λογισμικού της Linde Material Handling απλοποιούν τον προγραμματισμό της συντήρησης.
Η μπαταρία ιόντων λιθίου για το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο X35 από τη Linde Material Handling
Το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα X35 με εύκολο service από τη Linde Material Handling
Τα συστήματα λογισμικού της Linde Material Handling απλοποιούν τον προγραμματισμό της συντήρησης.
Η μπαταρία ιόντων λιθίου για το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο X35 από τη Linde Material Handling

Βιωσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση

Τα περονοφόρα αντίβαρου X20 – X35 δίνουν επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να επενδύουν σε βιώσιμες λύσεις logistics χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην απόδοση. Τα περονοφόρα μηχανήματα X είναι τα πρώτα που προσφέρουν όλα τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα ενός ηλεκτροκίνητου περονοφόρου με επίπεδο απόδοσης ισοδύναμο με αυτό ενός περονοφόρου εσωτερικής καύσης. Τα μοντέλα έχουν μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και ο θόρυβος έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Με τη χρήση βιώσιμα παραγόμενης πρωτογενούς ενέργειας τα περονοφόρα μπορούν να λειτουργούν με μηδενικές εκπομπές CO2. Έτσι μειώνεται επίσης το ενεργειακό κόστος αλλά και το αποτύπωμα άνθρακα στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής βιωσιμότητας. Τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα υποστηρίζουν επίσης τη βιώσιμη χρήση των πόρων μακροπρόθεσμα: Μετά τη χρήση τους στα περονοφόρα, τα συστήματα μπαταριών ιόντων λιθίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στατικοί συσσωρευτές ή να ανακυκλωθούν από εξειδικευμένους φορείς ώστε να μπορέσουν να επαναχρησιμοποιηθούν οι πρώτες ύλες τους.

Μία πλατφόρμα – Η καλύτερη επιλογή για κάθε εφαρμογή

Κορυφαίες επιδόσεις σε εσωτερικούς χώρους

Χάρη στις μικρές διαστάσεις τους και τη μεγάλη ευελιξία τους, τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα E20 – E35 είναι ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και βοηθούν ώστε να διασφαλίζονται εξαιρετικές επιδόσεις διακίνησης ακόμα και σε στενούς χώρους. Επιπλέον, η πλήρης απομόνωση του σασί από τον ιστό ανύψωσης, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και τον άξονα τιμονιού προσφέρει εξαιρετική άνεση για τον οδηγό.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Το απόλυτα κατάλληλο περονοφόρο

Η νέα γενιά περονοφόρων μηχανημάτων αντίβαρου από τη Linde Material Handling σηματοδοτεί το τέλος της ξεχωριστής σχεδίασης ηλεκτροκίνητων περονοφόρων και περονοφόρων μηχανημάτων εσωτερικής καύσης. Έτσι η Linde γίνεται ο μοναδικός κατασκευαστής που συνδυάζει και τους τρεις τύπους συστημάτων μετάδοσης κίνησης και όλα τα ενεργειακά συστήματα σε μία πλατφόρμα προτείνοντας μια μεγάλη γκάμα περονοφόρων, που μπορούν να αντικαταστήσουν τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή στην αντοχή.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Για βέλτιστη ασφάλεια και ορατότητα

Τα περονοφόρα H20 – H35, που διατίθενται ως περονοφόρα πετρελαίου και αερίου, είναι η ιδανική λύση για τις απαιτήσεις της σύγχρονης ροής υλικών. Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά για τα οποία ξεχωρίζουν τα περονοφόρα Linde, σε συνδυασμό με το διευρυμένο οπτικό πεδίο του οδηγού και τη βέλτιστη προστασία για άτομα, περονοφόρα και περιβάλλοντα χώρο.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Τα οφέλη με μια ματιά

Υψηλές επιδόσεις

Χάρη στους νέους σύγχρονους κινητήρες μαγνητικής αντίστασης με πρόσθετους μόνιμους μαγνήτες (SRM+) τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35 αποτελούν μια πραγματική εναλλακτική στα περονοφόρα εσωτερικής καύσης.

Σχεδιασμένα για ακραίες συνθήκες

Η υψηλή μηχανική καταπόνηση, η σκόνη, οι ρύποι και οι ακραίες διακυμάνσεις θερμοκρασίας δεν αποτελούν εμπόδιο για τα μοντέλα X20 – X35.

Βιώσιμα για μια ζωή

Μετά τη χρήση, τα υπερσύγχρονα συστήματα μπαταριών ιόντων λιθίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στατικοί συσσωρευτές και να ανακυκλωθούν.

Η ασφάλεια ως βασικό χαρακτηριστικό

Η παθητική ασφάλεια και η ορατότητα του οδηγού έχουν βελτιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο στο πλαίσιο της σχεδίασης του περονοφόρου.

Καλύτερη σύνδεση

Χάρη στην ευρεία συνδεσιμότητά τους, τα περονοφόρα μπορούν να ενσωματωθούν σε συστήματα διαχείρισης στόλου και σε ψηφιακές διαδικασίες.

Εύκολο service μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια

Με εύκολη πρόσβαση στα σημαντικά εξαρτήματα και γρήγορη αντικατάσταση των κύριων μονάδων, τα περονοφόρα προσφέρουν υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας.

Γνώμες πελατών

Βίντεο για τη χρήση του X35 στην εταιρεία EOT
Βίντεο για τη χρήση του X35 στην εταιρεία Ensinger Mineral-Heilquellen GmbH