ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ. Ηλεκτρική ισχύς χωρίς όρια.
Αυτοκινητόδρομος-παιχνίδι μέσα σε αποθήκη

Κορυφαίες επιδόσεις που θέτουν ψηλά τον πήχη.

Υπάρχουν όρια για ένα ηλεκτροκίνητο περονοφόρο; Όχι πια, χάρη στηνέα σειρά ηλεκτροκίνητων περονοφόρων X20 - X35. Χωρίς περιορισμούς, με επιδόσεις που συγκρίνονται επάξια με ένα περονοφόρο εσωτερικής καύσης, αποδεικνύουν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους αλλά και σε κάθε είδους επιφάνειες ότι δεν υπάρχει πλέον διαφορά μεταξύ ενός περονοφόρου εσωτερικής καύσης και ενός ηλεκτροκίνητου περονοφόρου όταν γίνεται λόγος για επιδόσεις. Όλα αυτά χάρη στους σύγχρονους κινητήρες μαγνητικής αντίστασης (SRM+), που οδηγούν την απόδοση σε άλλο επίπεδο και επιτυγχάνουν ασύγκριτη ευελιξία, βάσει μιας κοινής πλατφόρμας για τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα και τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης.

Απελευθέρωση με κορυφαίες επιδόσεις: Το νέο μοντέλο για όσους ανυπομονούν να αποκτήσουν αφάνταστες δυνατότητες!

Η πλατφόρμα για μια νέα κατηγορία απόδοσης.

Με τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα X20 - X35, η Linde Material Handling παρουσιάζει μια νέα κατηγορία απόδοσης, η οποία συνδυάζει την ισχύ και τη στιβαρότητα των περονοφόρων εσωτερικής καύσης με τη δυναμική, την ευελιξία, τις μηδενικές εκπομπές και τον χαμηλό θόρυβο ενός ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης. Όλα αυτά βασίζονται σε μια δοκιμασμένη πλατφόρμα για τα νέα περονοφόρα αντίβαρου της Linde, ιδιαιτέρως φιλικής προς τον χειριστή, με εύκολη συντήρηση και οικονομία.

Ανακαλύψτε το πιο δυνατό ηλεκτροκίνητο περονοφόρο του κόσμου. ΕΙΝΑΙ LINDE.

Μέγιστη απόδοση

Οι νέοι σύγχρονοι κινητήρες μαγνητικής αντίστασης με πρόσθετους μόνιμους μαγνήτες (SRM+) καθιστούν τα ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα X20 – X35 μια πραγματική εναλλακτική στα περονοφόρα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, με εξίσου υψηλές επιδόσεις αλλά με χαμηλό θόρυβο και μηδενικές εκπομπές καυσαερίων.

Μεγάλη αντοχή

Τα υψηλά μηχανικά φορτία, η σκόνη, οι ρύποι και οι ακραίες διακυμάνσεις θερμοκρασίας δεν αποτελούν εμπόδιο για τα μοντέλα X20 - X35. Και σε περίπτωση που συμβεί κάτι: Όλες οι μονάδες και τα εξαρτήματα των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων X20 - X35 έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να εμφανίζουν χαμηλή φθορά.

Βιωσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς

Όλα τα περιβαλλοντικά οφέλη ενός ηλεκτροκίνητου περονοφόρου στο επίπεδο απόδοσης ενός περονοφόρου εσωτερικής καύσης! Με τη χρήση βιώσιμα παραγόμενης πρωτογενούς ενέργειας, τα περονοφόρα μπορούν να λειτουργούν χωρίς καθόλου εκπομπές CO2. Τα συστήματα μπαταριών ιόντων λιθίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στατικές μπαταρίες αποθήκευσης και να ανακυκλωθούν.

Ενσωματωμένη ασφάλεια

Με βάση την κοινή πλατφόρμα για περονοφόρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα, όλα τα οφέλη ασφαλείας αυτής της υπερσύγχρονης σχεδίασης βρίσκονται εδώ. Για παράδειγμα, βελτιστοποιήσεις στη σχεδίαση που αυξάνουν κατά πολύ την περιμετρική ορατότητα. Βασικά χαρακτηριστικά, όπως το Linde Curve Assist, προσφέρουν πρόσθετη προστασία για τον οδηγό και το υλικό.

Υψηλή οικονομική απόδοση

Η σχεδίαση με ελάχιστες ανάγκες συντήρησης, σε συνδυασμό με την υψηλή συνολική παραγωγικότητα και ένα πυκνό δίκτυο service στο παρασκήνιο, εγγυώνται υψηλές επιδόσεις. Η άψογη συνέργεια μεταξύ ανθρώπου και μηχανής αυξάνει επίσης την παραγωγικότητα και συνεπώς την κερδοφορία από άποψη συνολικού κόστους.

Πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης

Το ευρύ connectivity εξασφαλίζει ότι τα περονοφόρα μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε συστήματα διαχείρισης στόλου και σε ψηφιακές διαδικασίες. Ενημερώσεις και άλλες ψηφιακές λειτουργίες αποστέλλονται εύκολα και εξατομικευμένα. Σημαντικές παράμετροι μπορούν να προβάλλονται και να αναλύονται ανά πάσα στιγμή.

Θέλετε να κλείσετε ένα test drive τώρα;