Περονοφόρα από τη νέα πλατφόρμα περονοφόρων αντίβαρου της Linde Material Handling
Το απόλυτα κατάλληλο περονοφόρο

Η νέα γενιά περονοφόρων μηχανημάτων αντίβαρου Linde

Τα περονοφόρα μηχανήματα αντίβαρου είναι η πολλαπλών χρήσεων λύση intralogistics, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά προκλήσεων. Είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό εμπόριο, με συγχρονισμό ροών υλικών για τις γραμμές παραγωγής ή για παγκόσμιες δικτυωμένες αλυσίδες τροφοδοσίας, οι απαιτήσεις σε εμπορεύματα και ροές υλικών αλλάζουν ταχύτατα και γίνονται όλο και πιο σύνθετες. Για τα βιομηχανικά μηχανήματα, η ευελιξία και η συνδεσιμότητα αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας, σε συνδυασμό με την παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την εργονομία.

Η Linde Material Handling αντιμετωπίζει κατά μέτωπο αυτές τις προκλήσεις με τη νέα σειρά περονοφόρων αντίβαρου. Η σειρά αυτή βασίζεται σε μία ενιαία πλατφόρμα, που μπορεί να εξοπλιστεί με κινητήρα εσωτερικής καύσης ή με ηλεκτροκινητήρα, ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη. Σήμερα η Linde είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που συνδυάζει και τους τρεις τύπους συστημάτων μετάδοσης κίνησης και όλα τα ενεργειακά συστήματα σε μία πλατφόρμα και, συνεπώς, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα περονοφόρων, που μπορούν να αντικαταστήσουν τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή στην αντοχή.

Περονοφόρα μηχανήματα αντίβαρου για τις ανάγκες κάθε πελάτη

Τα νέα περονοφόρα μηχανήματα αντίβαρου προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό ελευθερίας επιλογών και αξιοπιστίας σε βάθος χρόνου. Βασίζονται σε μία πρωτοποριακή τεχνολογική πλατφόρμα που είναι συμβατή με όλους τους τύπους ενεργειακών συστημάτων, καθώς λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά με κινητήρες πετρελαίου και αερίου όσο και με ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης που τροφοδοτούνται με ενέργεια από μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μπαταρίες ιόντων λιθίου ή κυψέλες καυσίμου. Είτε πρόκειται για φόρτωση και εκφόρτωση σε στενούς χώρους στο εσωτερικό αποθήκης είτε για απαιτητική χρήση σε εξωτερικούς χώρους, η Linde θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό περονοφόρο και την απαραίτητη ενεργειακή υποδομή. Η υπόσχεσή μας: Κάθε πελάτης θα λάβει το πλέον κατάλληλο περονοφόρο για τις ανάγκες του, χωρίς συμβιβασμούς.

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε βάσει στοιχείων που προέκυψαν από εκτεταμένη έρευνα αγοράς. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Truck clinics», οι μηχανικοί πραγματοποίησαν σχεδόν 1.000 συνεντεύξεις με πελάτες και υπαλλήλους πωλήσεων από 26 χώρες. Έτσι κατάφεραν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα για τη ζήτηση προϊόντων, τις απαιτήσεις απόδοσης και τη σημασία των ειδικών χαρακτηριστικών.

E όπως Εξαιρετικό: E20 – E35

Τα περονοφόρα E20 – E35 είναι ιδανικά εξοπλισμένα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Χάρη στις μικρές διαστάσεις και την ικανότητα ελιγμών τους επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις διακίνησης ακόμα και σε στενούς χώρους.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Τα καλύτερα στοιχεία δύο κόσμων: X20 – X35

Τα περονοφόρα X20 – X35 επιτυγχάνουν εντελώς νέα επίπεδα απόδοσης για ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα. Συνδυάζουν τη δυναμική, την ευελιξία και τις μηδενικές εκπομπές ενός ηλεκτροκίνητου περονοφόρου με την ισχύ και τη στιβαρότητα ενός περονοφόρου εσωτερικής καύσης.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Εμφανώς καλύτερα: H20 – H35

Τα περονοφόρα H20 – H35 έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία για τα οποία είναι γνωστά τα περονοφόρα Linde: ασφάλεια, απόδοση, εργονομία και στιβαρότητα – όλα αυτά επιτυγχάνονται για πρώτη φορά με την ακρίβεια και την ισχύ του υδροστατικού συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Μέγιστη απόδοση

Τα νέα περονοφόρα μηχανήματα αντίβαρου επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις διακίνησης, ακόμα και στη βασική έκδοση. Με μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε βασικό εξοπλισμό και εξατομικευμένες λύσεις, μπορούν επίσης να βελτιστοποιηθούν για τον προβλεπόμενο σκοπό χρήσης. Για πρώτη φορά, ηλεκτρoκίνητα περονοφόρα με την ισχύ περονοφόρου εσωτερικής καύσης. Αποτελούν μια περιβαλλοντικά βιώσιμη εναλλακτική, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή στην αντοχή. Το βασικό στοιχείο είναι ένας σύγχρονος κινητήρας μαγνητικής αντίστασης με την προσθήκη μόνιμων μαγνητών, οι οποίοι προσφέρουν αισθητή βελτίωση στις επιδόσεις και στην ενεργειακή απόδοση του περονοφόρου. Παύουν πλέον να υφίστανται οι συνήθεις δονήσεις, ο θόρυβος και οι εκπομπές καυσαερίων που σχετίζονται με τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης, ενώ το σασί και ολόκληρη η κατασκευή έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη αντοχή. Χάρη στον καινοτόμο άξονα συστήματος πίσω τροχών διεύθυνσης κατά 175 μοίρες, τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα είναι ιδανικά για χρήση σε περιορισμένο χώρο και σε στενούς διαδρόμους. Με τον στιβαρό άξονα ταλάντωσης και το μακρύ μεταξόνιό τους, τα μοντέλα X και H είναι ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Εντυπωσιακή εμπειρία οδήγησης

Ακόμα καλύτερο οπτικό πεδίο στα περονοφόρα εσωτερικής καύσης H20 – H35 IC από τη Linde Material Handling

Αυτή η γενιά περονοφόρων αντίβαρου προσφέρει επίσης ως βασικό χαρακτηριστικό της βέλτιστη εργονομία. Στο εσωτερικό του περονοφόρου προσφέρεται άπλετος χώρος. Η άψογη εργονομική σχεδίαση των καθισμάτων και η μοναδική σχεδίαση των λειτουργιών χειρισμού, σε συνδυασμό με το ακόμα καλύτερο οπτικό πεδίο, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία οδήγησης. Ο οδηγός έχει την καλύτερη δυνατή ορατότητα στο φορτίο και στον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι ελαχιστοποιούνται οι διακοπές ή οι βλάβες λειτουργίας και μεγιστοποιείται η παραγωγικότητα. Επιπλέον, το μακρύ υποβραχιόνιο με δυνατότητα ελεύθερης διαμόρφωσης των οργάνων ελέγχου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Για την ελαχιστοποίηση της σωματικής καταπόνησης του χειριστή, ο ιστός ανύψωσης, οι άξονες και το σασί διαθέτουν αποσβεστήρα κραδασμών ώστε οι δονήσεις να διατηρούνται στο ελάχιστο.

Πατήστε εδώ για τη θέα 360° από το εσωτερικό του περονοφόρου.

Απόλυτη προστασία για άτομα, περονοφόρα και περιβάλλοντα χώρο

Τα νέα περονοφόρα αντίβαρου βελτιστοποιούνται συνεχώς με γνώμονα την ασφάλεια. Με το χαμηλό κέντρο βάρους τους, είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τη μέγιστη ευστάθεια ώστε να αποφεύγεται η ανατροπή. Το σασί, η καμπίνα του οδηγού και ο ιστός ανύψωσης έχουν σχεδιαστεί κατά τρόπο που να παρέχουν όσο το δυνατόν πιο ανεμπόδιστη ορατότητα στο περονοφόρο, στο φορτίο και στον χώρο εργασίας. Διαθέτουν επίσης υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων ενσωματωμένων συστημάτων υποβοήθησης, όπως το Linde Load Assist που προλαμβάνει τα ατυχήματα ανατροπής και την πτώση φορτίων, καθώς και το Linde Curve Control που μειώνει την ταχύτητα του περονοφόρου στις στροφές.

Το Linde Motion Detection, που διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός, εντοπίζει κινήσεις σε ακτίνα 180 μοιρών πίσω από το περονοφόρο και εμποδίζει αυτόματα το περονοφόρο να κινηθεί με όπισθεν. Μια άλλη προαιρετική επιλογή είναι οι λεντογραμμές Linde, οι οποίες χρησιμοποιούν διαφορετικά χρώματα για να δηλώσουν την κατεύθυνση πορείας του περονοφόρου. Επιπλέον συστήματα υποβοήθησης παρέχουν αυξημένη ασφάλεια για άτομα, περονοφόρα και περιβάλλοντα χώρο.

Τέλεια αυνδεδεμένο

Τα νέα περονοφόρα αντίβαρου είναι εξοπλισμένα με ένα ολοκληρωμένο σύστημα αισθητήρων που συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και προσφέρει ασφαλή συλλογή και μετάδοση δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι τα περονοφόρα μπορούν να ενσωματωθούν ομαλά σε δικτυωμένες διαδικασίες. Ακόμα και με τις βασικές εκδόσεις, είναι εύκολη η εκτέλεση ενημερώσεων και η ενεργοποίηση πρόσθετων ψηφιακών λειτουργιών, όπως η ένδειξη βάρους φορτίου, όταν χρειάζεται. Με τη χρήση ενός έξυπνου συστήματος ελέγχου, τα περονοφόρα μπορούν να προσαρμόζονται για να ικανοποιούν τις εκάστοτε ανάγκες του οδηγού και μπορούν να ενσωματωθούν σε ανώτερο εγκατεστημένο σύστημα διαχείρισης στόλου. Η πρόσβαση σε σημαντικές παραμέτρους και δεδομένα απόδοσης και η ανάλυσή τους είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή, αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα των περονοφόρων. Η συνδεσιμότητα σχετίζεται επίσης με τη διαχείριση της ενέργειας. Με τη σειρά ηλεκτρoκίνητων περονοφόρων E και X, συλλέγονται και αναλύονται δεδομένα που σχετίζονται με το επίπεδο φόρτισης και την αξιοποίηση της υποδομής φόρτισης.

Τα οφέλη με μια ματιά

Επιδόσεις

Συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων και των περονοφόρων εσωτερικής καύσης, έχουμε επιτύχει ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης.

Εργονομία

Οι νέες καμπίνες οδηγού και το διευρυμένο οπτικό πεδίο εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση για τον χειριστή.

Ασφάλεια

Η εξαιρετική ορατότητα και τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας προσφέρουν βέλτιστη προστασία για άτομα, περονοφόρα και περιβάλλοντα χώρο.

Συνδεσιμότητα

Με τη συλλογή και τη μετάδοση δεδομένων ως βασικό χαρακτηριστικό, τα περονοφόρα είναι ιδανικά για ενσωμάτωση σε δικτυωμένες διαδικασίες.