Λύσεις intralogistics και αυτοματοποίηση για σας

Όλα σε απόλυτο συγχρονισμό
Απεικόνιση των διαδικασιών σε σχηματική αναπαράσταση αποθήκης

Οι σταδιακά εφαρμοζόμενες και οικονομικές λύσεις αυτοματισμών αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που διακρίνουν μια βέλτιστη ροή υλικών. Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες εγγυώνται συνέπεια, αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Βελτιώνουν τους χρόνους διακίνησης εμπορευμάτων και σας βοηθούν να ελαχιστοποιείτε τα ποσοστά τραυματισμών αλλά και ζημιών σε εμπορεύματα και υποδομές. Προσφέρουμε αυτόματα περονοφόρα μηχανήματα, τεχνολογία αιχμής, και ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη ροή υλικών ώστε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις οικονομικές σας δυνατότητες. Από την παραλαβή μέχρι την αποστολή των εμπορευμάτων, κατανοούμε σε βάθος τις διαδικασίες intralogistics και είμαστε σε θέση να αναλύουμε μεμονωμένα βήματα μιας διαδικασίας ή όλα τα στάδια της ροής υλικών. Είτε πρόκειται για ήδη εγκατεστημένο σύστημα είτε για νέο project, στόχος των αυτοματισμών παραμένει η μεγιστοποίηση της απόδοσής σας. Η προσφορά μας δεν περιορίζεται μόνο στα αυτόματα περονοφόρα μηχανήματά μας. Με τη συνδρομή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μας, σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας.

Αυτοματοποιημένα καθοδηγούμενα μηχανήματα (Automated Guided Vehicles - AGV)

Με τα αυτόνομα μηχανήματα της σειράς MATIC, η Linde Material Handling μπορεί και σας προσφέρει πάντα το κατάλληλο αυτοματοποιημένο καθοδηγούμενο μηχάνημα (AGV). Τα μηχανήματα αναλαμβάνουν τις απαραίτητες εργασίες μεταφοράς που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών σας. Σχεδόν κάθε βιομηχανικό μηχάνημα χειροκίνητης λειτουργίας μπορεί να αυτοματοποιηθεί και να χρησιμοποιείται ως AGV.

Μάθετε περισσότερα

Ευφυΐα και ταχύτητα

Τα αυτόνομα κινητά ρομπότ (AMR) αποκτούν ολοένα πιο σημαντικό ρόλο στα σύγχρονα intralogistics. Τα αυτόνομα μηχανήματα έλξης με πλατφόρμα χρησιμοποιούνται για την αυτόματη ή ημιαυτόματη μεταφορά εμπορευμάτων αυξάνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα σε αποθήκες και κέντρα logistics.

Μάθετε περισσότερα

Εξατομικευμένες λύσεις αυτοματισμού

Με τις λύσεις αυτοματισμού από τη Linde, μπορείτε να απλοποιήσετε τη ροή υλικών που εφαρμόζετε, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοσή σας. Διαθέτουμε μια σειρά τυποποιημένων πακέτων λύσεων που προσφέρουν σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων οικονομικές, σταδιακά εφαρμοζόμενες λύσεις, για να κάνουν το μεγάλο βήμα στον κόσμο των αυτοματοποιημένων διαδικασιών logistics. Σας παρέχουμε επίσης συμβουλές σχετικά με τις διαδικασίες της δικής σας επιχείρησης και τις ιδιαίτερες προκλήσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες project αυτοματισμού σε αμέτρητες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Ανεξαρτήτως κλάδου, έχουμε για εσάς την ιδανική εφαρμογή για να αυτοματοποιήσετε μέρος ή το σύνολο των διαδικασιών σας. Οι ειδικοί μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξουν στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και να θέσουν σε λειτουργία τον αυτοματισμό της αποθήκης σας και να σας βοηθήσουν στις λύσεις μεταφοράς που θα επιλέξετε.

Αυτοματοποιημένα Μηχανήματα Αποθήκης

Οικονομικά και ασφαλή: Τα αυτόνομα περονοφόρα της σειράς Matic της Linde Material Handling λειτουργούν με τεχνολογία γεωπλοήγησης.

Μάθετε περισσότερα

Έξυπνοι αυτοματισμοί για διαδικασίες intralogistics

Η εμπειρία μας από αμέτρητα project πελατών μας σε διάφορους τομείς εγγυάται ότι η Linde Material Handling κατανοεί σε βάθος τις διαδικασίες intralogistics. Αξιοποιούμε τη γνώση αυτή για να αναπτύσσουμε τυποποιημένες εφαρμογές για την πλήρη αυτοματοποίηση μεμονωμένων διαδικασιών ή ολοκληρωμένων ροών υλικών.

Μάθετε περισσότερα

Ο συνεργάτης σας για μια βελτιωμένη ροή υλικών

Η Linde Material Handling είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση των διαδικασιών ροής υλικών της επιχείρησής σας. Οι ειδικοί μας στους τομείς intralogistics και αυτοματισμών βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε στάδιο: από την ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης της επιχείρησή σας μέχρι να θέσουν σε λειτουργία τη ροή υλικών που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα

Λογισμικό για εφαρμογές intralogistics και αυτοματισμών

Ο ψηφιακός χειρισμός και η δικτύωση των λύσεων intralogistics και αυτοματισμών διασφαλίζει την αξιοπιστία των διαδικασιών και την επαγγελματική ασφάλεια της ροής υλικών. Η Linde Material Handling προσφέρει λύσεις λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων ένα σταδιακά εφαρμοζόμενο σύστημα διαχείρισης αποθήκης και ένα ευέλικτο συμβουλευτικό σύστημα διαχείρισης.

Μάθετε περισσότερα