Ενοικίαση περονοφόρων

Ευέλικτες λύσεις ενοικίασης on demand
Σειρά περονοφόρων προς ενοικίαση από τη Linde Material Handling

Ενοικιαζόμενα περονοφόρα για κάθε τύπο εργασίας

Έχουν μαζευτεί στοίβες από παραγγελίες; Χρειάζεστε βοήθεια για να καλύψετε μια εποχιακή αύξηση της ζήτησης; Θα θέλατε να νοικιάσετε με ευέλικτο τρόπο ένα ή περισσότερα περονοφόρα για βραχυχρόνια χρήση; Με την υπηρεσία ενοικίασης της Linde, μπορείτε να ανταποκριθείτε εύκολα και γρήγορα σε μια απότομη αύξηση του φόρτου εργασίας σας.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης ενοικίασης περονοφόρων, η Linde προσφέρει ευέλικτες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες σας και συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους. Η Linde διαθέτει πάνω από 60.000 ενοικιαζόμενα περονοφόρα παγκοσμίως και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα περονοφόρων και μηχανημάτων αποθήκης, ανάλογα με τις ανάγκες του. Χάρη στους εξαιρετικά καταρτισμένους τεχνικούς service μας, ο στόλος ενοικιαζόμενων είναι πάντα εξοπλισμένος με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και συντηρείται τακτικά ώστε να διασφαλίζεται ότι ικανοποιεί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας.

Με περίοδο ενοικίασης από μία ημέρα έως ένα έτος, προσφέρουμε διάφορες ευέλικτες επιλογές για να διαλέξετε, διευκολύνοντάς σας να νοικιάσετε βιομηχανικά μηχανήματα και περονοφόρα από μια μεγάλη γκάμα. Για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια και να αποφεύγετε τα ατυχήματα, προσφέρουμε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τη σωστή λειτουργία των ενοικιαζόμενων περονοφόρων μας. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μπορούν να πραγματοποιηθούν απευθείας στον χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη service της Linde.

Διαβάστε περισσότερα

Τα οφέλη της ενοικίασης περονοφόρων Linde συνοπτικά

Ποικιλία

Ο μεγαλύτερος στόλος ενοικιαζόμενων με πάνω από 60.000 προϊόντα και αξεσουάρ παγκοσμίως

Εγγύτητα

Εκτεταμένο δίκτυο υπηρεσίας ενοικίασης με παράδοση και παραλαβή όπου επιθυμείτε

Τεχνική υποστήριξη

Η ομάδα service της Linde σάς παρέχει τεχνική υποστήριξη όπου και όποτε την χρειάζεστε

Ευελιξία

Ελευθερία στην επιλογή της διάρκειας ενοικίασης, από μία ημέρα έως και έναν χρόνο

Ενοικίαση περονοφόρων και μηχανημάτων αποθήκης

Ενοικίαση ηλεκτροκίνητων περονοφόρων

Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα εντυπωσιάζουν με την εξαιρετικά μικρών διαστάσεων μονάδα μετάδοσης κίνησης, που προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και ικανότητα ελιγμών. Αυτά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά συνδυάζονται μεταξύ τους, διασφαλίζοντας εξαιρετική ικανότητα διακίνησης φορτίων.

Νοικιάστε τώρα!

Ενοικίαση περονοφόρων εσωτερικής καύσης

Τα έξυπνα συστήματα ελέγχου και ο συντονισμός των κινητήρων πετρελαίου, υγραερίου και φυσικού αερίου, διασφαλίζουν ότι είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή η απαιτούμενη απόδοση. Αποτέλεσμα: Υψηλότερη ικανότητα διακίνησης φορτίων χάρη στο υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Νοικιάστε τώρα!

Ενοικίαση παλετοφόρων

Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα εγγυώνται ασφαλή και αποτελεσματική μετακίνηση ακόμα και σε πολύ περιορισμένο χώρο. Κάνουν τις διαδικασίες μεταφοράς ταχύτερες, είτε πρόκειται για μεταφορές μέσα στην αποθήκη, για αποστολές ή για συλλογή παραγγελιών.

Νοικιάστε τώρα!

Ενοικίαση περονοφόρων στοίβαξης παλετών

Ιδανικά για μεταφορά σε οποιαδήποτε απόσταση και για ανύψωση σε οποιοδήποτε ύψος. Χάρη στο στενό σασί τους, τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών είναι ευέλικτα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια στη διακίνηση φορτίων.

Νοικιάστε τώρα!

Ενοικίαση περονοφόρων στενών διαδρόμων

Τα περονοφόρα για ψηλά ράφια και τα μηχανήματα κάθετης συλλογής παραγγελιών είναι ιδανικά για εργασία σε στενούς διαδρόμους. Εγγυώνται υψηλές επιδόσεις διακίνησης φορτίων και ασφαλείς διαδικασίες σε ελάχιστο χώρο.

Νοικιάστε τώρα!

Ενοικίαση reach trucks

Τα reach trucks είναι ειδικά σχεδιασμένα για γρήγορο χειρισμό σε αποθήκες με στενούς διαδρόμους ραφιών και διασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία. Συνεπώς αποτελούν την ιδανική επιλογή για εργασία σε ανάλογες συνθήκες.

Νοικιάστε τώρα!

Ενοικίαση μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών

Τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν γρήγορες και ακριβείς διαδικασίες συλλογής παραγγελιών με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας. Η επιτάχυνση της διαδικασίας συλλογής παραγγελιών και η μείωση της καταπόνησης για τον χειριστή είναι δύο μόνο από τα πολλά οφέλη των μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών.

Νοικιάστε τώρα!

Ενοικίαση ελκυστήρων ρυμούλκησης και μηχανημάτων έλξης με πλατφόρμα

Οι ηλεκτροκίνητοι ελκυστήρες ρυμούλκησης και τα μηχανήματα έλξης με πλατφόρμα μεταφέρουν εμπορεύματα γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, ακόμα και σε στενούς διαδρόμους. Διασφαλίζουν αποτελεσματικό και ξεκούραστο χειρισμό κατά τη μεταφορά εμπορευμάτων με συρμό ρυμουλκούμενων.

Νοικιάστε τώρα!

Μακροχρόνια ενοικίαση

Χρειάζεστε περονοφόρα ή μηχανήματα αποθήκης για μακροχρόνια χρήση; Η Linde διαθέτει μια σειρά μοντέλων για μακροχρόνια ενοικίαση που θα ήταν ιδανικά για εσάς.

Με τη χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) περονοφόρων ή μηχανημάτων αποθήκης με σταθερές μηνιαίες χρεώσεις για χρονικό διάστημα της επιλογής σας, είστε προστατευμένοι από την υποτίμηση και τα κυμαινόμενα επιτόκια. Έτσι δεν δεσμεύετε κεφάλαιο και παραμένετε ευέλικτοι στον ισολογισμό σας.

Ή γιατί να μην κλείσετε ένα πακέτο ενοικίασης για περονοφόρα με μόνιμη διαθεσιμότητα, και σε συνδυασμό με service. Το πακέτο ενοικίασης της Linde σάς προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός μισθωμένου περονοφόρου, σε συνδυασμό με πλήρη συντήρηση και service επισκευής με σταθερή μηνιαία χρέωση. Έτσι έχετε τη σιγουριά ότι τα μηχανήματά σας είναι έτοιμα για χρήση ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να προβλέψετε το κόστος μακροπρόθεσμα.


Νοικιάστε το καλύτερο περονοφόρο χάρη στις εξατομικευμένες συμβουλές μας ειδικά για τις ανάγκες σας

Όποια επιλογή και αν προτιμήσετε, η Linde σάς εγγυάται γρήγορες και εύκολες διαδικασίες και παράδοση των προϊόντων που χρειάζεστε. Η υπηρεσία βραχυχρόνιας ενοικίασης της Linde σάς επιτρέπει να ανταποκρίνεστε σε περιόδους αυξημένης ζήτησης, σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής και σε απρόβλεπτες καταστάσεις με εξατομικευμένο και οικονομικό τρόπο και σας εγγυάται αδιάλειπτη λειτουργία. Ένα άλλο πλεονέκτημα της ενοικίασης περονοφόρου από τη Linde Material Handling είναι ότι έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την γκάμα των προϊόντων από πρώτο χέρι.

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας

Πριν

Προσβασιμότητα: Χάρη στο διευρυμένο δίκτυο της υπηρεσίας ενοικίασης, ένας καταρτισμένος εκπρόσωπός μας βρίσκεται πάντα κοντά σας.

Γρήγορη απόκριση: Οι έμπειροι ειδικοί ενοικίασης της εταιρείας μας εργάζονται με ταχύτητα για να σας βρουν μια ευέλικτη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Τεχνογνωσία: Η ομάδα της υπηρεσίας ενοικίασης ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε κλάδου της βιομηχανίας. Έτσι η Linde μπορεί να προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή και να σας προτείνει την καλύτερη λύση ενοικίασης.

Διαθεσιμότητα: Η Linde διαθέτει στόλο σύγχρονων περονοφόρων για βραχυχρόνια ενοικίαση. Με περισσότερα από 60.000 περονοφόρα για ενοικίαση, ο διεθνής στόλος ενοικιαζόμενων της εταιρείας μας μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη, όσο ιδιαίτερη κι αν είναι.

Ευελιξία: Ο πελάτης έχει την ελευθερία να επιλέξει το χρονικό διάστημα της ενοικίασης ανάλογα με τις ανάγκες του, είτε πρόκειται για μία ημέρα, για έναν χρόνο ή για λίγες μόνο ώρες.

Κατά τη διάρκεια

Γρήγορο service: Αν είναι απαραίτητο, ο εξοπλισμός που χρειάζεστε μπορεί να είναι διαθέσιμος εντός 24 ωρών από τη λήψη της παραγγελίας σας. Η Linde οργανώνει τη γρήγορη παράδοση των ενοικιαζόμενων περονοφόρων μηχανημάτων εγκαίρως, διασφαλίζοντας μια άνετη διαδικασία χωρίς επιπρόσθετη αναστάτωση για τον πελάτη.

Αξιοπιστία: Ένας έμπειρος τεχνικός service της Linde ελέγχει πάντα τα περονοφόρα που έχετε παραγγείλει, εγκαίρως πριν από την αποστολή τους, διασφαλίζοντας ότι ικανοποιούν τα υψηλά πρότυπά μας, καθώς και όλες τις νομικές απαιτήσεις και τους κανονισμούς που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Προσαρμοστικότητα: Είτε θέλετε να αλλάξετε τις απαιτήσεις των περονοφόρων είτε το χρονικό διάστημα της ενοικίασης, η υπηρεσία ενοικίασης της Linde προσφέρει όση ακριβώς ευελιξία χρειάζεστε. Για παράδειγμα, μπορούμε να σας προσφέρουμε διαφορετικό εξοπλισμό κατόπιν αιτήματος και να μειώσουμε ή να παρατείνουμε το χρονικό διάστημα της ενοικίασης χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Υποστήριξη: Αν χρειαστείτε βοήθεια ή επιπλέον εξοπλισμό την τελευταία στιγμή, η ομάδα της υπηρεσίας ενοικίασης μπορεί να σας προσφέρει βοήθεια και συμβουλές σε όλη τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης.

Μετά

Εγγύηση: Ο στόλος ενοικιαζόμενων διαθέτει υπερσύγχρονη τεχνολογία σε λογικές τιμές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος της περιόδου ενοικίασης.

Διαφάνεια: Οι διοικητικές διατυπώσεις και η τιμολόγηση χαρακτηρίζονται από απλότητα και διαφάνεια. Διατηρούμε τον διοικητικό φόρτο εργασίας στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο.

Ικανοποίηση: Τα σχόλιά σας μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τις λύσεις που προσφέρουμε. Τα σχόλια από τις τακτικές έρευνες ικανοποίησης των πελατών μας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν έχετε ερωτήσεις, χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία ενοικίασης της Linde ή τα ενοικιαζόμενα μηχανήματά μας ή επιθυμείτε να νοικιάσετε ένα περονοφόρο, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω με τη γρήγορη και απλή εξυπηρέτησή μας!