Βραχυχρόνια (Short Term) ενοικίαση

Ποιότητα on demand
Παράδοση ενοικιαζόμενων περονοφόρων μηχανημάτων

Οι απρόβλεπτες αυξήσεις της ζήτησης δεν σας βρίσκουν πλέον απροετοίμαστους

Αν καλείστε να ανταποκριθείτε σε μια εποχιακή αύξηση της ζήτησης, να προετοιμαστείτε για κάποια επικείμενη εκδήλωση ή απλώς να διαχειριστείτε τις επιπρόσθετες παραγγελίες, θα πρέπει να διευκολύνετε όσο μπορείτε περισσότερο το προσωπικό σας και τον εξοπλισμό σας προκειμένου ο επιπρόσθετος φόρτος εργασίας να είναι διαχειρίσιμος. Η υπηρεσία βραχυχρόνιας ενοικίασης της Linde είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο για να σταθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης δίπλα στην επιχείρησή σας. Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, μείνετε σίγουροι ότι θα σας βρούμε το περονοφόρο μηχάνημα, τα μηχανήματα διακίνησης φορτίων αποθήκης ή τον στόλο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, και μην αμφιβάλετε ούτε στιγμή ότι στα χέρια σας θα φτάσει η υπερσύγχρονη τεχνολογία και η γνωστή ποιότητα Linde.

Ευέλικτες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες

Οι λύσεις ενοικίασης που παρέχει η Linde δεν περιορίζονται στη γρήγορη παράδοση των περονοφόρων μηχανημάτων και του εξοπλισμού που χρειάζεστε επειγόντως, αλλά θα λάβετε επιπλέον όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, καθώς και εγγυημένη ευελιξία πριν και μετά την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Έτσι, οι εταιρείες μπορούν να αξιοποιούν τις ευέλικτες λύσεις μας για να ανταπεξέρχονται σε περιόδους με πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας.

Η υπηρεσία βραχυχρόνιας ενοικίασης της Linde σάς επιτρέπει να ανταποκρίνεστε σε περιόδους αυξημένης ζήτησης, σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής και σε απρόβλεπτες καταστάσεις αποτελεσματικά και οικονομικά. Οπουδήποτε υπάρχει παρουσία της Linde μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι στόλοι βραχυχρόνιας ενοικίασης, προσαρμοσμένοι στις ανάγκες των πελατών της περιοχής, βρίσκονται κάπου εκεί κοντά σας.

Η προσέγγισή μας συνδυάζει παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα, προσαρμοσμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε περιοχής. Έτσι προκύπτει η ιδανική λύση της ευέλικτης ενοικίασης για περιόδους που κυμαίνονται από μία ημέρα έως έναν χρόνο. Επιπλέον, οι λύσεις ενοικίασης της Linde αποτελούν έναν άμεσο και πρακτικό τρόπο για να δοκιμάσετε τα περονοφόρα μηχανήματα της Linde.

Συμβουλές σχετικά με ενοικιαζόμενα περονοφόρα μηχανήματα

Ποιότητα και επιδόσεις

Αν έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας, χρειάζεστε αξιόπιστη τεχνολογία προσαρμοσμένη ακριβώς στις συνθήκες λειτουργίας της επιχείρησής σας. Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα, τα περονοφόρα μηχανήματα εσωτερικής καύσης (IC trucks) και άλλα μηχανήματα logistics που περιλαμβάνονται στον στόλο βραχυχρόνιας ενοικίασης της Linde αποτελούν ανεξαιρέτως εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Εξειδικευμένοι τεχνικοί service της Linde εκτελούν τακτικό έλεγχο και συντήρηση των περονοφόρων μηχανημάτων του στόλου ενοικιαζόμενου εξοπλισμού και διασφαλίζουν ότι συμμορφώνονται προς τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας.

Η Linde προτείνει μια εύκολη και άμεση διαδικασία ενοικίασης, καθιστώντας τη βοήθεια γρήγορα διαθέσιμη. Αυτό είναι ιδανικό για όσους καλούνται να διαχειριστούν προσωρινές διακυμάνσεις στη ζήτηση. Η ευρεία γκάμα του προτεινόμενου ενοικιαζόμενου εξοπλισμού προσφέρει στις εταιρίες τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται άμεσα σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις logistics και να διασφαλίζουν την ομαλή εκτέλεση των εργασιών τους.

Ενοικιαζόμενα περονοφόρα μηχανήματα σε χρήση κατά τον αγώνα ταχύτητας Formula Student

Η πλήρης γκάμα δοκιμασμένων λύσεων από τη Linde

Εκτός από περονοφόρα μηχανήματα και μηχανήματα διακίνησης φορτίων αποθήκης, οι υπηρεσίες ενοικίασης της Linde σάς δίνουν πρόσβαση σε πολλά ακόμη εξειδικευμένα περονοφόρα μηχανήματα και εξοπλισμό, κάθε φορά που τα χρειάζεστε σε προσωρινή βάση, συμπεριλαμβανομένων μηχανημάτων στοίβαξης εμπορευματοκιβωτίων, ειδικών περονοφόρων μηχανημάτων, εξεδρών εργασίας και διαφόρων παρελκομένων. Αυτή η πληθώρα λύσεων επιτρέπει στις εταιρείες να συνθέτουν τον δικό τους μοναδικό στόλο που θα λειτουργεί σε άψογο συγχρονισμό.

Η Linde Material Handling μπορεί να σας προσφέρει τη βοήθεια και την καθοδήγηση που χρειάζεστε σε κάθε σας βήμα, από τη στιγμή που θα υποβάλετε το αίτημα ενοικίασης, καθ’ όλη τη συμφωνηθείσα περίοδο ενοικίασης, μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψετε τα ενοικιαζόμενα περονοφόρα μηχανήματα. Η Linde είναι ο συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να στηριχτείτε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εξεύρεση της ιδανικής λύσης ενοικίασης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Πριν

Διαθεσιμότητα:Το δίκτυο υπηρεσιών ενοικίασης της Linde είναι τόσο διευρυμένο που ανά πάσα στιγμή κάποιος επαγγελματίας θα είναι σίγουρα κοντά σας για να σας καθοδηγήσει.

Άμεση ανταπόκριση:Η έμπειρη ομάδα της Linde θα σας προσφέρει σίγουρα μια ευέλικτη λύση που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες και εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Τεχνογνωσία:Η ομάδα της υπηρεσίας ενοικιάσεων της Linde ενημερώνεται συνεχώς για τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και γνωρίζει καλά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε κλάδου ώστε να σας παρέχει επαγγελματική υποστήριξη και να σας προτείνει τον πλέον κατάλληλο ενοικιαζόμενο εξοπλισμό.

Διαθεσιμότητα:Σε κάθε περιοχή όπου υπάρχει παρουσία της Linde θα βρείτε έναν υπερσύγχρονο στόλο περονοφόρων μηχανημάτων διαθέσιμων για βραχυχρόνια ενοικίαση (από μία ημέρα έως και έναν χρόνο). Αποτελούμενος από περισσότερα από 60.000 περονοφόρα μηχανήματα συνολικά, ο παγκόσμιος στόλος ενοικιαζόμενων μηχανημάτων της Linde ανταποκρίνεται εύκολα σε πάσης φύσεως απαιτήσεις, όσο εξειδικευμένες και αν είναι.

Ευελιξία:Η διάρκεια της περιόδου ενοικίασης είναι ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται απλώς για λίγες ώρες, για μία ημέρα ή μέχρι και για έναν χρόνο. Η περίοδος ενοικίασης μπορεί επίσης να μεταβάλλεται ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Κατά τη διάρκεια

Γρήγορο service:Αν είναι απαραίτητο, ο εξοπλισμός που χρειάζεστε μπορεί να είναι διαθέσιμος εντός 24 ωρών από τη λήψη της παραγγελίας σας. Η Linde οργανώνει τη γρήγορη παράδοση των ενοικιαζόμενων περονοφόρων μηχανημάτων εγκαίρως, διασφαλίζοντας μια άνετη διαδικασία χωρίς επιπρόσθετη αναστάτωση για εσάς.

Αξιοπιστία:Τα περονοφόρα μηχανήματα βραχυχρόνιας ενοικίασης της Linde υποβάλλονται σε πλήρη συντήρηση από εξειδικευμένους μηχανικούς service της Linde και περνούν υποχρεωτικά από λεπτομερή επιθεώρηση πριν από την παράδοση. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι τα ενοικιαζόμενα περονοφόρα μηχανήματα πληρούν σε κάθε περίπτωση τις αυστηρές προδιαγραφές της Linde, αλλά και τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και από την ανάγκη προάσπισης της ασφάλειας.

Προσαρμοστικότητα:Η υπηρεσία ενοικιάσεων της Linde σάς προσφέρει όση ακριβώς ευελιξία χρειάζεστε. Για παράδειγμα, αν κατά την περίοδο ενοικίασης προκύψουν αλλαγές στη χρήση του εξοπλισμού, σάς παρέχουμε άλλο περονοφόρο μηχάνημα, που θα ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες σας, ή θα μειώσουμε/παρατείνουμε τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης χωρίς περιττή γραφειοκρατία.

Υποστήριξη:Η ομάδα της υπηρεσίας ενοικιάσεων της Linde θα βρίσκεται καθ’ όλη την περίοδο της ενοικίασης δίπλα σας, αν χρειαστείτε βοήθεια ή επιπρόσθετο εξοπλισμό την τελευταία στιγμή.

Μετά

Εγγύηση:Ο στόλος μηχανημάτων βραχυχρόνιας ενοικίασης της Linde διαθέτει υπερσύγχρονη τεχνολογία σε χαμηλές τιμές. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, ακόμα και μετά τη λήξη της περιόδου ενοικίασης.

Διαφάνεια:Όλες οι διοικητικές διατυπώσεις και η τιμολόγηση χαρακτηρίζονται από απλότητα και διαφάνεια. Μειώνουμε την απαιτούμενη γραφειοκρατία στο ελάχιστο δυνατό.

Ικανοποίηση:Ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προτείνουμε είναι να μαθαίνουμε από τις εμπειρίες και τις συμβουλές σας. Για τον λόγο αυτό διενεργούμε τακτικές έρευνες ικανοποίησης των πελατών μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα πλεονεκτήματα των λύσεων ενοικίασης της Linde με μια ματιά:

  • Ποικιλία: Ο μεγαλύτερος στόλων μηχανημάτων βραχυχρόνιας ενοικίασης στον κόσμο, με περισσότερα από 50.000 προϊόντα.
  • Εγγύτητα:Διευρυμένο δίκτυο υπηρεσιών ενοικίασης σε ολόκληρη την Ευρώπη.
  • Δυνατότητα επιλογής επί τόπου:Τοπικοί συνεργάτες της Linde με τον δικό τους στόλο μηχανημάτων βραχυχρόνιας ενοικίασης.
  • Ευελιξία: Ελευθερία στην επιλογή της διάρκειας ενοικίασης, από μία ημέρα έως και έναν χρόνο.
  • Μεταφορά: Υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής ενοικιαζόμενων περονοφόρων μηχανημάτων παρεχόμενες από τη Linde κατόπιν αιτήματος.
  • Τεχνική υποστήριξη:Η ομάδα service της Linde σάς παρέχει τεχνική υποστήριξη όπου και όποτε την χρειάζεστε.
  • Παρελκόμενα: Μεγάλη γκάμα συμπληρωματικού εξοπλισμού, μπαταριών και φορτιστών.
  • Βοήθεια: Ευκαιρίες εκπαίδευσης οδηγών.
  • Χρηματοδοτική μίσθωση με δυνατότητα αγοράς ανά πάσα στιγμή (rent-to-own): Ένας έξυπνος τρόπος για να δοκιμάσετε ένα περονοφόρο μηχάνημα προτού το αγοράσετε είναι να το νοικιάσετε.

Διαθεσιμότητα

Το δίκτυο υπηρεσιών ενοικίασης της Linde είναι τόσο διευρυμένο που ανά πάσα στιγμή κάποιος εκπρόσωπος θα είναι σίγουρα κοντά σας για να σας καθοδηγήσει.

Βρείτε το ενοικιαζόμενο περονοφόρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας