Γνήσια ανταλλακτικά

Όλο το 24ωρο σε ολόκληρο τον κόσμο
κατάστημα γνήσιων ανταλλακτικών στο Kahl am Main

Το τμήμα ανταλλακτικών της Linde Material Handling αποκαθιστά τη λειτουργία των περονοφόρων μηχανημάτων το συντομότερο δυνατόν. Αυτό διασφαλίζεται από τα κέντρα διανομής της Linde σε ολόκληρο τον κόσμο που εγγυώνται την αποστολή των κατάλληλων ανταλλακτικών όλο το 24ωρο. Τα γνήσια ανταλλακτικά με την ποιότητα του κατασκευαστή διασφαλίζουν ότι τα βιομηχανικά μηχανήματα επιτυγχάνουν την απόδοση που υπόσχονται. Άλλωστε, ακόμη και η ελάχιστη απόκλιση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα λειτουργίας ή να υποβαθμίσει την πλήρη απόδοση ενός μηχανήματος. Επιπλέον, τα γνήσια ανταλλακτικά είναι εξαιρετικά ασφαλή και αξιόπιστα καθώς ταιριάζουν απόλυτα στο περονοφόρο μηχάνημα. Έχουν επίσης άμεση επίδραση στα λειτουργικά έξοδα χάρη στην εύκολη εγκατάσταση και την άψογη συντήρησή τους. Το τμήμα ανταλλακτικών της Linde αυξάνει τη διαθεσιμότητα του περονοφόρου μηχανήματος με λύσεις προσανατολισμένες στον πελάτη, όπως είναι το κιτ αναλώσιμων ανταλλακτικών για τα προγραμματισμένα service και η εγγύηση παράδοσης εντός της επόμενης ημέρας.

Διαθεσιμότητα

γνήσια ανταλλακτικά Linde συσκευάζονται για αποστολή στον πελάτη στην αποθήκη της Linde

Άμεση διαθεσιμότητα

Η διακοπή λειτουργίας ενός και μόνου περονοφόρου μηχανήματος αρκεί για να προκαλέσει σοβαρές διαταραχές στη ροή των logistics μιας εταιρείας. Για τον λόγο αυτό, ένα προϊόν Linde δεν είναι απλώς ένα εξαιρετικά αξιόπιστο βιομηχανικό μηχάνημα αλλά συνοδεύεται και από ένα αξιόπιστο τμήμα ανταλλακτικών. Συχνά, το κινητό συνεργείομπορεί να διαθέτει τα κατάλληλα ανταλλακτικά για το περονοφόρο μηχάνημα και η επισκευή να ολοκληρωθεί επί τόπου. Σε αντίθετη περίπτωση, ο τεχνικός service παραγγέλνει αμέσως από το κέντρο διανομής τα ανταλλακτικά που λείπουν. Το παγκόσμιο δίκτυο διανομής ανταλλακτικών εγγυάται ότι τα κατάλληλα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα παντού στον κόσμο. Για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα σε επείγουσες καταστάσεις, η Linde προσφέρει μια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Εντός της ΕΕ, οι παραγγελίες ανταλλακτικών που παραλαμβάνονται μέχρι τις 17:30 παραδίδονται το επόμενο πρωί. Αυτό σημαίνει ότι το μηχάνημα που παρουσιάζει πρόβλημα μπορεί γρήγορα να είναι έτοιμο για λειτουργία.

Υψηλή διαθεσιμότητα για ταχεία εξυπηρέτηση

Το παγκόσμιο κέντρο διανομής της Linde μπορεί να αποστείλει άμεσα περισσότερα από 60.000 ανταλλακτικά που υπάρχουν σε απόθεμα. Ανταλλακτικά χαμηλής ζήτησης που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, παραγγέλνονται αμέσως. Όμως και οι πελάτες με παλαιότερα μοντέλα περονοφόρων μηχανημάτων μπορούν να βασίζονται στο τμήμα ανταλλακτικών. Μετά τη διακοπή της παραγωγής ενός μοντέλου, συνεχίζουμε να προμηθεύουμε τα απαραίτητα ανταλλακτικά για τα επόμενα 12 χρόνια.

Διανομή

Δίπλα στον πελάτη, παντού στον κόσμο

Οι πελάτες της Linde μπορούν να βασίζονται στην ταχεία παράδοση ανταλλακτικών για τα περονοφόρα μηχανήματά τους, παντού στον κόσμο. Αυτό διασφαλίζεται από το παγκόσμιο κέντρο διανομής στο Kahl (Γερμανία), που αποτελεί την καρδιά του διεθνούς δικτύου logistics ανταλλακτικών. Περισσότερα από 6.000 είδη ξεκινούν από εδώ καθημερινά για να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Το κέντρο διανομής στο Kahl προμηθεύει το δίκτυο service παγκοσμίως, περιλαμβανομένων των περιφερειακών μονάδων διανομής στο Xiamen (Κίνα) για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και στο Brno (Τσεχική Δημοκρατία) για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία διαχείρισης των αποθηκών οι εργαζόμενοι μπορούν να διεκπεραιώνουν τις παραγγελίες συνήθως μέσα σε λίγες ώρες μετά τη λήψη τους. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να βασίζεστε στην ταχύτητα παράδοσης και στη σταθερή ποιότητα εξυπηρέτησης για τα ανταλλακτικά που παρέχονται από το τμήμα ανταλλακτικών της Linde.

Παγκόσμιος χάρτης με τις τοποθεσίες διάθεσης ανταλλακτικών Linde

Ποιότητα

ανταλλακτικά Linde έτοιμα για αποστολή

Γνήσια ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας για γνήσιες επιδόσεις Linde

Ασφαλώς τα ανταλλακτικά δεν αρκεί να παραδίδονται όσο το δυνατόν ταχύτερα, αλλά πρέπει επίσης να διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα. Τα ανταλλακτικά Linde συμμορφώνονται αυστηρά προς τις προδιαγραφές αντοχής, ακρίβειας και αξιοπιστίας που ορίστηκαν από τους μηχανικούς κατά τον σχεδιασμό των περονοφόρων μηχανημάτων. Άλλωστε, ακόμα και ελάχιστες αποκλίσεις όπως, για παράδειγμα, στην ακρίβεια εφαρμογής και στην απόδοση, μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα και μειωμένη απόδοση. Η ασφάλεια, η γρήγορη τοποθέτηση και η μεγάλη διάρκεια ζωής διακρίνουν τα γνήσια ανταλλακτικά από τις υποτιθέμενες φθηνότερες απομιμήσεις. Συγκεκριμένα, για να κατανοήσετε τα οφέλη της ποιότητας των γνήσιων ανταλλακτικών του κατασκευαστή, αρκεί να σκεφτείτε τη μεγάλη διάρκεια ζωής ενός περονοφόρου μηχανήματος: μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης και απουσία παρεπόμενων ζημιών συνδεόμενων με τα ανταλλακτικά. Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζεται μέγιστος βαθμός διαθεσιμότητας των περονοφόρων μηχανημάτων και μικρότερο κόστος κύκλου ζωής σε σύγκριση με απομιμήσεις κατώτερης ποιότητας.

Οι μικρές διαφοροποιήσεις κάνουν τη μεγάλη διαφορά

Από τον έλεγχο των χειριστηρίων Linde με ακρίβεια χιλιοστού μέχρι την άψογη συλλογή ρύπων από το φίλτρο λαδιού Linde, τα ανταλλακτικά της Linde αποδεικνύουν ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα στις σελίδες που ακολουθούν.

Κατηγορίες ανταλλακτικών

Χειριστήρια

Τα γνήσια χειριστήρια από τη Linde Material Handling προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια, άνεση, ασφάλεια και αντοχή ως ανταλλακτικά για περονοφόρα μηχανήματα Linde.

Μάθετε περισσότερα

Φίλτρα λαδιού

Τα φίλτρα λαδιού Linde Material Handling διασφαλίζουν την άψογη λειτουργία του υδραυλικού συστήματος και των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Μάθετε περισσότερα

Περόνες

Οι περόνες Linde Material Handling προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, υψηλότερο ονομαστικό φορτίο και μέγιστη ευστάθεια.

Μάθετε περισσότερα

Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

Τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου με την αυθεντική ποιότητα κατασκευής της Linde εγγυώνται ασφάλεια και ακρίβεια στον χειρισμό.

Μάθετε περισσότερα

Αλυσίδες ιστών ανύψωσης

Οι γνήσιες αλυσίδες ιστών ανύψωσης Linde είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στη φθορά και ασφαλείς χάρη στην υψηλή ποιότητα σχεδίασής τους.

Μάθετε περισσότερα