Περονοφόρα οχήματα και μηχανήματα αποθήκης Linde

Η Συλλογή προϊόντων μας
Τρεις σειρές περονοφόρων οχημάτων Linde

Έχουμε το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας

Με 77 σειρές προϊόντων, η Linde Material Handling προσφέρει στους πελάτες τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων intralogistics. Με διαφορετικές παραλλαγές πλαισίου και ιστού ανύψωσης, διαφορετικά μεγέθη μπαταρίας, διαφορετικό σχεδιασμό και καμπίνα, καθώς και πληθώρα διαθέσιμων ειδικών χαρακτηριστικών, τα προϊόντα διαμορφώνονται αντίστοιχα ώστε να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε απαιτήσεις.

Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των κατηγοριών προϊόντων εδώ:

Ηλεκτρικά περονοφόρα, E-trucks

Τα ηλεκτρικά περονοφόρα μηχανήματα της Linde Material Handling είναι ιδανικά για εργασίες logistics που απαιτούν υψηλή απόδοση και ακρίβεια, χάρη στον εξαιρετικά συμπαγή άξονα τους.

Μάθετε περισσότερα

Πετρελαιοκίνητα περονοφόρα μηχανήματα

Στην περίπτωση των πετρελαιοκίνητων περονοφόρων μηχανημάτων, η Linde θέτει ψηλά τον πήχη στην παραγωγικότητα και την απόδοση. Ικανότητα φόρτωσης από 1,4 έως 8 τόνους: Υπάρχει ένα πετρελαιοκίνητο περονοφόρο Linde για κάθε σας ανάγκη.

Μάθετε περισσότερα

Υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου

Ικανότητα φόρτωσης από 1,4 έως 8 τόνους: Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde Material Handling αποτελούν την ιδανική εγγύηση απόδοσης και επιδόσεων για κάθε χρήση.

Μάθετε περισσότερα

Περονοφόρα βαρέος τύπου

Ανυψωτική ικανότητα έως και 18 τόνων: Τα στιβαρά περονοφόρα βαρέος τύπου από τη Linde Material Handling προσφέρουν άριστες επιδόσεις ακόμα και σε ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα

Παλετοφόρα

Τα παλετοφόρα της Linde Material Handling εγγυώνται τη γρήγορη εκτέλεση διαδικασιών μεταφοράς εντός της αποθήκης, για παραδόσεις με φορτηγό ή για τη συλλογή παραγγελιών.

Μάθετε περισσότερα

Περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών

Το περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών της Linde Material Handling ανυψώνει φορτία βάρους έως 2 τόνων σε ύψος έως 6 μέτρα Œ– με 100% ασφάλεια και ακρίβεια, ακόμη και σε πολύ περιορισμένο χώρο.

Μάθετε περισσότερα

Περονοφόρα οχήματα στενών διαδρόμων

Ασύγκριτες επιδόσεις και ύψιστη ασφάλεια κατά τη διακίνηση φορτίων σε στενούς διαδρόμους - η Linde Material Handling σχεδίασε τα περονοφόρα οχήματα για ψηλά ράφια (turret trucks) και τα οχήματα κατακόρυφης συλλογής παραγγελιών (order pickers) ειδικά για τις ανάγκες των πολύ στενών διαδρόμων.

Μάθετε περισσότερα

Reach Trucks

Η διακίνηση φορτίων στο εσωτερικό της αποθήκης απαιτεί πολλές κινήσεις και ελιγμούς, συχνά σε περιορισμένο χώρο και σε μεγάλο ύψος. Τα reach trucks της Linde έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις συνθήκες αυτές.

Μάθετε περισσότερα

Οχήματα συλλογής παραγγελιών

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους τα οχήματα συλλογής παραγγελιών της Linde διασφαλίζουν ταχύτητα, ακρίβεια και άνεση κατά τη συλλογή παραγγελιών.

Μάθετε περισσότερα

Ελκυστήρες ρυμούλκησης και περονοφόρα μηχανήματα με πλατφόρμα

Οι ελκυστήρες ρυμούλκησης και τα περονοφόρα μηχανήματα με πλατφόρμα από τη Linde Material Handling διασφαλίζουν γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά, ακόμη και σε περιορισμένο χώρο και σε στενούς διαδρόμους.

Μάθετε περισσότερα

Μηχανήματα έλξης/trailers

Δύναμη, ευελιξία και ασφάλεια: Η Linde Material Handling έχει το κατάλληλο μηχάνημα έλξης/trailer για κάθε ανάγκη, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Μάθετε περισσότερα

Αυτοματοποιημένα Μηχανήματα Αποθήκης

Οικονομικά και ασφαλή: Τα αυτόνομα περονοφόρα της σειράς Matic της Linde Material Handling λειτουργούν με τεχνολογία γεωπλοήγησης.

Μάθετε περισσότερα

Περονοφόρα οχήματα αντιεκρηκτικών προδιαγραφών

Τα αντιεκρηκτικού τύπου οχήματα της Linde Material Handling συνδυάζουν τα αποδεδειγμένα πια πλεονεκτήματα της βασικής σειράς οχημάτων, με πλήρη χαρακτηριστικά αντιεκρηκτικής προστασίας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες περί αντιεκρηκτικού εξοπλισμού (ΑΤΕΧ).

Μάθετε περισσότερα