Αυτόνομη μεταφορά σε πολύ περιορισμένο χώρο

Η αυτόματη κινητή πλατφόρμα C-MATIC από τη Linde Material Handling είναι ιδανική για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε μικρές και μεσαίες αποστάσεις σε περιορισμένο χώρο. Η συλλογή και η απόθεση του φορτίου μπορεί να γίνεται μαζί με τα τρόλεϊ κάτω από τα οποία κινείται το C-MATIC. Η μεταφορά ανάμεσα σε στατικούς σταθμούς επαναφόρτωσης ή ιμάντες μεταφοράς είναι επίσης δυνατή. Ανάλογα με το μοντέλο, η αυτόματη πλατφόρμα μπορεί να διακινήσει μέγιστο φορτίο 600, 1000 ή 1.500 kg. Οι διαδρομές και οι εντολές μεταφοράς ελέγχονται μέσω λογισμικού. Οι κινητές πλατφόρμες κινούνται στον χώρο χρησιμοποιώντας τους κωδικούς QR που είναι τοποθετημένοι στο δάπεδο, σταματούν αυτόματα μπροστά από εμπόδια ή κινούνται γύρω τους. Χάρη στην τεχνολογία ασφάλειας και τις εξαιρετικά μικρές εξωτερικές διαστάσεις που διαθέτει, το C-MATIC μπορεί να χρησιμοποιείται και σε χώρους όπου κινούνται πεζοί και άλλα μηχανήματα. Οι εφαρμογές των μηχανημάτων C-MATIC μπορούν να τροποποιηθούν ευέλικτα ή να επεκταθούν για να συνδυαστούν με πρόσθετα μηχανήματα.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Το C-MATIC ανιχνεύει με αξιοπιστία τον περιβάλλοντα χώρο χρησιμοποιώντας έναν scanner laser και αντιδρά αμέσως όταν άτομα, μηχανήματα ή άλλα εμπόδια κλείνουν τον δρόμο του. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για κινούμενα ή σταθερά εμπόδια. Η επεξεργασία πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει στο C-MATIC να προσαρμόζει την ταχύτητά του ανάλογα με τις συνθήκες ή να παραμένει στάσιμο, μέχρι να απομακρυνθούν τυχόν άτομα ή μηχανήματα από τη ζώνη ελέγχου. Συνεπώς, επιτυγχάνεται ο ιδανικός συνδυασμός μέγιστης παραγωγικότητας και των υψηλότερων δυνατών επιπέδων ασφάλειας. Το C-MATIC είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα στιβαρό περιμετρικό σύστημα προστασίας από συγκρούσεις για πρόσθετη προστασία, ιδιαίτερα στις επιτόπου στροφές και στην όπισθεν. Επιπλέον, έχει ξεχωριστούς διακόπτες έκτακτης ανάγκης και στις τέσσερις πλευρές.

 • Scanner laser για έλεγχο του περιβάλλοντος χώρου
 • Επεξεργασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
 • Αξιόπιστη προστασία ατόμων και μηχανημάτων
 • Διακόπτες έκτακτης ανάγκης και στις τέσσερις πλευρές
 • Στιβαρή προστασία από συγκρούσεις περιμετρικά του μηχανήματος

Χειρισμός

Το C-MATIC κινείται χρησιμοποιώντας κωδικούς QR που είναι τοποθετημένοι στο δάπεδο της αποθήκης κατά μήκος των διαδρομών μεταφοράς ανά διαστήματα περίπου ενός μέτρου. Οι κωδικοί QR έχουν ένα μοναδικό ID και αποθηκεύονται ως σημεία αναφοράς σε έναν ψηφιακό χάρτη. Το λογισμικό υπολογίζει τη βέλτιστη διαδρομή για κάθε εντολή μεταφοράς. Τα τροχήλατα φορεία, που είναι προαιρετικά διαθέσιμα, είναι επίσης εξοπλισμένα με κωδικούς QR. Έτσι καθίσταται δυνατή η αναγνώριση των εμπορευμάτων προς μεταφορά, η ανάθεση σημείων αποθήκευσης και σημείων απόθεσης, και η σωστή τοποθέτηση του φορτίου, για παράδειγμα για την απόθεση υλικών κοντά σε μηχανές, ανάλογα με τις ανάγκες. Το λογισμικό, που παρέχεται με έναν αυτόνομο σταθμό φόρτισης, μπορεί επίσης να επιτηρεί και να ελέγχει προαιρετικά την αυτόματη φόρτιση των μπαταριών. Μόλις η στάθμη της μπαταρίας πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο ή αν το μηχάνημα δεν χρησιμοποιείται τη δεδομένη στιγμή, το C-MATIC κινείται προς τον σταθμό φόρτισης και είναι ξανά διαθέσιμο για χρήση, αφότου φορτίσει πλήρως ή αν το χρειαστείτε επειγόντως.

 • Κίνηση με τη βοήθεια κωδικών QR
 • Ιχνηλάτηση φορτίου με χρήση κωδικών QR στα τρόλεϊ
 • Σχεδίαση βέλτιστης διαδρομής και ανάθεση εντολών μεταφοράς
 • Πλήρως αυτόματη φόρτιση μπαταρίας προαιρετικά

Service

Η στιβαρή τεχνολογία του C-MATIC επιτρέπει μεγάλα διαστήματα συντήρησης και διασφαλίζει μειωμένο κόστος service και κόστος κύκλου ζωής. Τα κύρια ηλεκτρονικά και μηχανικά εξαρτήματα είναι εύκολα προσβάσιμα, επιτρέποντας την αποτελεσματική εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας συντήρησης. Αυτή η αρχή σχεδίασης με γνώμονα το service συμβάλλει επίσης στην υψηλή λειτουργική διαθεσιμότητα του μηχανήματος. Όλα τα δεδομένα του μηχανήματος προβάλλονται μέσω σύνδεσης με καλώδιο/cable.

 • Στιβαρή κατασκευή του μηχανήματος
 • Μεγάλα διαστήματα συντήρησης
 • Εύκολη πρόσβαση στα κύρια εξαρτήματα
 • Ανάλυση σφαλμάτων μέσω σύνδεσης με καλώδιο (cable) σε φορητό υπολογιστή

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Διάσταση φορτίου (Π)12 x (Μ)6 Ύψος, χαμηλωμένη πλατφόρμα Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο
C-MATIC 06 0,6 (t) 900x900 // (780 x 780) (mm) 240 (mm) 5,4 / 7,2 km/h
C-MATIC 10 1,0 (t) 1200x1200 // (1080 x 1080) (mm) 260 (mm) 4,3 / 5,4 km/h
C-MATIC 15 1,5 (t) 1200x1200 // (1080 x 1080) (mm) 260 (mm) 4,3 / 5,4 km/h

Προαιρετικός εξοπλισμός

Αντάπτορας (πλάκα προσαρμογέα) για απευθείας μεταφορά παλετών με το C-MATIC.

Αντάπτορας (πλάκα προσαρμογέα)

Ο αντάπτορας (πλάκα προσαρμογέα) για απευθείας μεταφορά παλετών είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα C-MATIC με ικανότητα φόρτωσης 1.000 kg και 1.500 kg. Ενδείκνυται ιδανικά για ύψος μεταφοράς μεταξύ 320 και 730 χιλιοστών.

Τρόλεϊ κάτω από το οποίο μπορεί να κινηθεί το C-MATIC

Τρόλεϊ

Τα τρόλεϊ, κάτω από τα οποία μπορεί να κινηθεί το C-MATIC, επιτρέπουν την τυποποιημένη και ευέλικτη διακίνηση των φορτίων. Το μεταφερόμενο φορτίο μπορεί να παρακολουθείται με ακρίβεια και να ελέγχεται αποτελεσματικά μέσω των κωδικών QR στο κάτω μέρος των τρόλεϊ. Τα εμπορεύματα μπορούν να μεταφέρονται επάνω στα τρόλεϊ με ή χωρίς τη χρήση παλετών.

Σταθμός φόρτισης C-MATIC

Σταθμός φόρτισης για αυτόματη φόρτιση

Όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή, το C-MATIC βρίσκει αυτόνομα τον σταθμό φόρτισης και εκτελεί τη φόρτιση πλήρως αυτόματα. Ο χρόνος για μια πλήρη φόρτιση είναι 1,5 ώρα. Σε έναν σταθμό φόρτισης μπορούν να φορτίζονται πολλά μηχανήματα C-MATIC του ίδιου τύπου.

Ζητήστε προσφορά