Χειροκίνητα παλετοφόρα μηχανήματα

Ένας χρήσιμος βοηθός
Τα χειροκίνητα παλετοφόρα M25, M25 Scale+ και M10 X από τη Linde Material Handling

Τα χειροκίνητα παλετοφόρα είναι ευέλικτα βοηθητικά μηχανήματα, απαραίτητα σε κάθε αποθήκη. Ευέλικτα και εύχρηστα, τα μηχανήματα αυτά είναι η ιδανική επιλογή, όταν πρέπει να μεταφέρετε μεγάλους όγκους εμπορευμάτων ή βαριά φορτία γρήγορα και αποτελεσματικά σε μικρές αποστάσεις. Οι στενοί διάδρομοι, οι περιορισμένοι χώροι φόρτωσης φορτηγών και οι ράμπες με απότομη κλίση δεν αποτελούν πρόβλημα. Αντιθέτως, οι στενοί χώροι είναι το μέρος όπου τα χειροκίνητα παλετοφόρα της Linde Material Handling διαπρέπουν χάρη στη συμπαγή τους σχεδίαση και στα όργανα ελέγχου υψηλής ακρίβειας.

Ο χειρισμός των περισσότερων χειροκίνητων παλετοφόρων γίνεται μέσω βραχίονα χειρισμού. Ο βραχίονας χειρισμού στα μοντέλα της Linde έχει σχεδιαστεί για χειρισμό με το έναν χέρι και διαθέτει μια εργονομική λαβή που κάνει πανεύκολη τη διακίνηση ακόμα και των πιο βαριών φορτίων. Ο βραχίονας χειρισμού διαθέτει επίσης μεγάλη γωνία τιμονιού, η οποία επιτρέπει στον χειριστή να τοποθετεί με ακρίβεια το μηχάνημα σε στενούς χώρους. Κατά την έλξη και την ώθηση των χειροκίνητων παλετοφόρων της Linde απαιτείται ελάχιστη προσπάθεια, καθώς η αντίσταση κύλισης των τροχών στο δάπεδο είναι πολύ μικρή. Τα μηχανήματα διαθέτουν επίσης στιβαρή κατασκευή και το υδραυλικό τους σύστημα είναι προστατευμένο από την εισχώρηση σκόνης, συνεπώς έχουν σχεδιαστεί ιδανικά για πολλές ώρες λειτουργίες σε απαιτητικές συνθήκες.

Χειροκίνητα παλετοφόρα από τη Linde

M25

Το παλετοφόρο M25 διαθέτει εξαιρετικά ενισχυμένη κατασκευή ώστε να μεταφέρει βάρος κατά 25% μεγαλύτερο σε σύγκριση με μοντέλα της κατηγορίας του.

Μάθετε περισσότερα

M25 Scale+

Το παλετοφόρο M25 Scale+ διαθέτει επίσης υψηλή ικανότητα φόρτωσης και σύστημα ζύγισης για την ακριβή καταχώριση της ποσότητας φορτίου.

Μάθετε περισσότερα

M10 X/XE

Τα παλετοφόρα M10 X και M10 XE από τη Linde Material Handling ανυψώνουν την περόνη στο ιδανικό ύψος εργασίας με τη χρήση ψαλιδωτής βάσης ανύψωσης. Έτσι μπορούν να χρησιμοποιούνται με ευελιξία για μεταφορά, συλλογή παραγγελιών ή ως πλατφόρμες εργασίας.

Μάθετε περισσότερα

Μια χρήσιμη προσθήκη για κάθε αποθήκη

Τα χειροκίνητα παλετοφόρα είναι ανθεκτικά, ευέλικτα και εύχρηστα. Με το σωστό προϊόν μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα είδη φορτίων εύκολα και γρήγορα – αυτό ακριβώς σας εξασφαλίζει η Linde. Όλα τα χειροκίνητα παλετοφόρα μας έχουν στιβαρό ατσάλινο σασί, έτσι οι χειριστές μπορούν να αξιοποιούν πλήρως τη μέγιστη ικανότητα φόρτωσης και να διατηρούν την παραγωγικότητα σε υψηλές τιμές ανά πάσα στιγμή. Τα εύχρηστα όργανα ελέγχου και ο εργονομικός σχεδιασμός βοηθούν τους χειριστές να διακινούν και να ανυψώνουν πανεύκολα ακόμα και τα πιο βαριά φορτία. Τα άκρα των περονών όλων των χειροκίνητων παλετοφόρων της Linde διαθέτουν τροχούς που τα βοηθούν να γλιστρούν ομαλά προς τις παλέτες, ενώ μικρότερα φορτία βάρους έως 200 kg μπορούν να ανυψώνονται γρήγορα και αποτελεσματικά με τη βοήθεια της λειτουργίας ταχείας ανύψωσης.

Αλλαγή μπαταρίας σε έναν ελκυστήρα της Linde με τη βοήθεια ενός χειροκίνητου παλετοφόρου M25

Το ιδανικό χειροκίνητο παλετοφόρο για τις ανάγκες σας

Η σειρά χειροκίνητων παλετοφόρων της Linde είναι πολύτιμη για κάθε περιβάλλον λειτουργίας. Οι εξατομικευμένες επιλογές περιλαμβάνουν διαφορετικά μήκη περονών και ειδικά ελαστικά πολυουρεθάνης για περιβάλλοντα όπου τα επίπεδα θορύβου πρέπει να διατηρούνται χαμηλά. Διατίθενται επίσης εξειδικευμένα μοντέλα με ψαλιδωτές βάσεις ανύψωσης και ενσωματωμένες ζυγαριές, έτσι όποια εργασία κι αν πρέπει να εκτελέσετε, είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το σωστό χειροκίνητο παλετοφόρο για εσάς.

M25 – Σημείο αναφοράς για τα παλετοφόρα

Πρέπει να μεταφέρετε εμπορεύματα γρήγορα και αποτελεσματικά σε μικρές αποστάσεις; Τότε το πολυχρηστικό χειροκίνητο παλετοφόρο M25 της Linde είναι η λύση για εσάς. Με μέγιστη ικανότητα φόρτωσης 2.500 kg, το M25 μπορεί να μεταφέρει περίπου 25% περισσότερο φορτίο από αντίστοιχα μοντέλα, χάρη στο στιβαρό ατσάλινο σασί. Επίσης το υδραυλικό του σύστημα είναι προστατευμένο έναντι εισχώρησης σκόνης, συνεπώς είναι καλά εξοπλισμένο ώστε να αντεπεξέρχεται ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα αποθήκης.

Ο βραχίονας χειρισμού διαθέτει γωνία τιμονιού 105 μοιρών, έτσι οι ελιγμοί σε στενούς χώρους δεν αποτελούν καν πρόβλημα. Επιπλέον, η φαρδιά λαβή του βραχίονα χειρισμού περιβάλλει τα χέρια του χειριστή και τα προστατεύει από χτυπήματα κατά τους ελιγμούς. Τα χαμηλό σασί βοηθάει επίσης στην αποφυγή τραυματισμών στα πόδια. Στη βασική έκδοση ανοξείδωτου χάλυβα, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με ανοιχτές περόνες, οι οποίες είναι ιδανικές για χρήση σε περιβάλλοντα λειτουργίας με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Η αναβαθμισμένη έκδοση ανοξείδωτου χάλυβα με κλειστές περόνες είναι κατάλληλη για περιβάλλοντα όπου η υγιεινή έχει τον πρώτο λόγο.

Μάθετε περισσότερα για το M25
Το χειροκίνητο παλετοφόρο M25 από τη Linde Material Handling αποτελεί μια χρήσιμη προσθήκη για κάθε αποθήκη.

M25 Scale+ – Πέρα από το βάρος του

Το χειροκίνητο παλετοφόρο M25 Scale+ της Linde Material Handling με ενσωματωμένη ζυγαριά

Με το M25 Scale+ της Linde, μπορείτε να συνδυάσετε εργασίες ζύγισης και μεταφοράς σε ένα απλό βήμα. Αυτό το εξειδικευμένο χειροκίνητο παλετοφόρο διατίθεται με ενσωματωμένη ζυγαριά που μπορεί να ζυγίζει με ακρίβεια και, αν χρειάζεται, να καταγράφει ψηφιακά το βάρος των εμπορευμάτων με ακρίβεια έως και 0,5 kg. Δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο για να φτάσετε σε μια ξεχωριστή ζυγαριά ακριβείας. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο εργασίες σε μία και να αυξήσετε σημαντικά την ικανότητα διακίνησης.

Αυτά τα μοντέλα χειροκίνητων παλετοφόρων διαθέτουν επίσης εξαιρετικά υψηλή ικανότητα φόρτωσης –έως και 2500 kg– χάρη στη στιβαρή και ανθεκτική στην παραμόρφωση σχεδίασή τους. Οι ελαστικοί τροχοί βοηθούν στη μείωση των κραδασμών και διασφαλίζουν μια ομαλή εμπειρία χειρισμού, ενώ χάρη στους μικρούς τροχούς στα άκρα τους, οι περόνες εισχωρούν σχεδόν χωρίς καμία προσπάθεια στις παλέτες.

Μάθετε περισσότερα για το M25 Scale +

Φτάστε σε νέα ύψη – M10 X και M10 XE

Τα χειροκίνητα παλετοφόρα M10 X και M10 XE της Linde είναι δύο εξειδικευμένα μοντέλα με ενσωματωμένη ψαλιδωτή βάση ανύψωσης. Η λειτουργία ψαλιδωτής βάσης ανύψωσης επιτρέπει στον χειριστή να ανυψώνει τις περόνες σε ένα άνετο ύψος –έως και 800 mm– ώστε να μειώνεται η καταπόνηση στην πλάτη του. Τα δύο μοντέλα διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ τους: Η ψαλιδωτή βάση ανύψωσης στο M10 X ελέγχεται χειροκίνητα με τη βοήθεια του βραχίονα χειρισμού, ενώ το M10 XE διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα ανύψωσης, ώστε ο χειριστής να μπορεί να ανυψώσει παλέτες και εμπορεύματα στο απαιτούμενο ύψος με το πάτημα ενός κουμπιού.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενισχυμένο βραχίονα χειρισμού και στιβαρό σασί, ανθεκτικό στην παραμόρφωση, σχεδιασμένο ώστε να αντέχει φορτία έως και 1000 kg. Μικρά αγκύρια στα αριστερά και στα δεξιά των πίσω τροχών παρέχουν επιπλέον ευστάθεια κατά την ανύψωση σε ύψος που ξεπερνά τα 400 mm. Η λειτουργία ψαλιδωτής βάσης ανύψωσης είναι πραγματικά χρήσιμη, όταν χρησιμοποιείτε το χειροκίνητο παλετοφόρο ως φορητό σταθμό εργασίας ή όταν συλλέγετε εμπορεύματα σε περιορισμένο χώρο.

Μάθετε περισσότερα για τα M10 X και M10 XE
Τα χειροκίνητα παλετοφόρα M10 X και M10 XE από τη Linde Material Handling με λειτουργία ψαλιδωτής βάσης ανύψωσης