Γρήγορη μεταφορά εμπορευμάτων ακόμη και σε περιορισμένο χώρο

Οι ηλεκτροκίνητοι ελκυστήρες ρυμούλκησης P40 – P60 C έχουν μικρές διαστάσεις και εξαιρετική ικανότητα ελιγμών ώστε να αποτελούν την ιδανική λύση για μεταφορές σε εσωτερικούς χώρους και για τροφοδοσία γραμμών παραγωγής. Χάρη στη μεγάλη γκάμα συνδέσμων ρυμουλκούμενου, οι ελκυστήρες P40 – P60 C είναι συμβατοί με μεγάλη ποικιλία τύπων ρυμουλκούμενων. Ο ειδικός σχεδιασμός τους εγγυάται στον οδηγό βέλτιστη ορατότητα τόσο στο ρυμουλκούμενο όσο και στο φορτίο. Βάση του σχεδιασμού αποτελεί η εξαιρετική εργονομία: το ταμπλό, η πλάτη στήριξης και η πλατφόρμα οδηγού είναι απομονωμένα από το σασί και απορροφούν κραδασμούς και δονήσεις. Το εργονομικό τιμόνι ακριβείας Linde έχει ρυθμιζόμενο ύψος και προσαρμόζεται στις ανάγκες του οδηγού.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Οι ηλεκτροκίνητοι ελκυστήρες ρυμούλκησης P40 – P60 C έχουν σχεδιαστεί κατά τρόπο που το σώμα και τα άκρα του οδηγού να παραμένουν διαρκώς εντός του προστατευτικού περιγράμματος του μηχανήματος. Ο στιβαρός προφυλακτήρας από χυτό χάλυβα προστατεύει τον οδηγό και το μηχάνημα σε περίπτωση σύγκρουσης. Στις στροφές, ο ελκυστήρας μειώνει αυτομάτως ταχύτητα. Οι ελκυστήρες ρυμούλκησης της σειράς P40 – P60 C μπορούν να εξοπλιστούν με μπροστινά και πίσω φώτα LED, λυχνίες φλας, φώτα εργασίας και φώτα πέδης που φωτίζουν το οπτικό πεδίο του οδηγού ή καθιστούν το μηχάνημα καλύτερα ορατό για τα υπόλοιπα μηχανήματα στον χώρο. Το LindeBlueSpot™είναι επίσης διαθέσιμο ως προαιρετικός εξοπλισμός.

 • Σασί με ειδική κατασκευή για προστασία του οδηγού
 • Στιβαρός ατσάλινος προφυλακτήρας
 • Πλήρης σειρά συστημάτων φωτισμού ως προαιρετικός εξοπλισμός
 • Μειωμένη ταχύτητα στις στροφές
 • Έλεγχος πρόσβασης μέσω του Linde connect

Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός των ηλεκτροκίνητων ελκυστήρων ρυμούλκησης P40 – P60 C εγγυάται στον οδηγό ξεκούραστη εργασία. Τα μηχανήματα διαθέτουν πλάτη στήριξης ρυθμιζόμενη από τον χρήστη σε συνδυασμό με πτυσσόμενο κάθισμα και ευρύχωρη πλατφόρμα οδηγού. Τα όργανα ελέγχου πάνω στο τιμόνι Linde είναι εύκολα προσβάσιμα και εργονομικά τοποθετημένα. Το κάθισμα οδηγού και το τιμόνι προσαρμόζονται στις διαστάσεις του οδηγού. Το μεγάλο πλάτος εισόδου και το χαμηλό ύψος επιβίβασης διευκολύνουν την επιβίβαση και την αποβίβαση του οδηγού. Το ταμπλό, η πλάτη στήριξης και η πλατφόρμα οδηγού διαθέτουν ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης που προστατεύει το σώμα του οδηγού από κραδασμούς. Οι ευρύχωρες επιφάνειες εναπόθεσης αντικειμένων επιτρέπουν στον οδηγό να τακτοποιεί όλα τα απαραίτητα σύνεργα έχοντας ανά πάσα στιγμή άμεση πρόσβαση.

 • Ρυθμιζόμενη πλάτη στήριξης με πτυσσόμενο κάθισμα
 • Ευρύχωρη καμπίνα με άπλετο χώρο για τα πόδια
 • Μεγάλο πλάτος εισόδου και χαμηλό ύψος επιβίβασης
 • Πλατφόρμα οδηγού με ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης
 • Ευρύχωρες επιφάνειες εναπόθεσης για εξοπλισμό εργασίας

Χειρισμός

Οι ελκυστήρες P40 – P60 C διαθέτουν ικανότητα ρυμούλκησης 4 έως 6 τόνων. Χάρη στον πανίσχυρο κινητήρα 3 kW με μικρές απαιτήσεις συντήρησης (2,3 kW στη σειρά P40 C B) επιτυγχάνουν μέγιστη ταχύτητα 13 km/h χωρίς φορτίο. Το σασί προσφέρει στον οδηγό εξαιρετική ορατότητα τόσο στο ρυμουλκούμενο όσο και στο φορτίο. Η μεγάλη γκάμα συνδέσμων ρυμουλκούμενου καθιστούν τους ηλεκτροκίνητους ελκυστήρες ρυμούλκησης συμβατούς με πολλούς τύπους ρυμουλκούμενων. Το τιμόνι Linde με ρυθμιζόμενο ύψος ελέγχεται εύκολα με το ένα χέρι και επιτρέπει στον οδηγό να εκτελεί ελιγμούς ακριβείας προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι ελκυστήρες ρυμούλκησης P40 – P60 C μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με καινοτόμεςμπαταρίες ιόντων λιθίουτης Linde Material Handling.

 • Πανίσχυρος κινητήρας
 • Καλή ορατότητα στον σύνδεσμο ρυμουλκούμενου και στο φορτίο
 • Μεγάλη γκάμα συνδέσμων ρυμουλκούμενου
 • Τιμόνι ακριβείας Linde

Service

Ο στιβαρός σχεδιασμός των ηλεκτροκίνητων ελκυστήρων ρυμούλκησης P40 – P60 C εγγυάται πολύ μεγάλα διαστήματα συντήρησης διασφαλίζοντας υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας των μηχανημάτων. Ο κινητήριος τροχός μπορεί να λειτουργεί για 10.000 ώρες μέχρι την επόμενη λίπανση χωρίς να απαιτείται επαναρύθμιση των φρένων. Οι αισθητήρες μη επαφής δεν φθείρονται. Για την ξεκούραστη εκτέλεση των εργασιών συντήρησης, όλα τα σημαντικά εξαρτήματα του μηχανήματος είναι εύκολα προσβάσιμα και τα καλώδια είναι ευκρινώς τοποθετημένα.

 • Στιβαρός σχεδιασμός με μικρές απαιτήσεις συντήρησης
 • Υψηλός βαθμός διαθεσιμότητας μηχανήματος
 • Μη φθειρόμενοι αισθητήρες
 • Εύκολη πρόσβαση στα κύρια εξαρτήματα

Βίντεο και εικόνες

Linde P40 - P60 C

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Συνολικό πλάτος Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
P40C 4,0 (t) 800 (mm) 8 / 13 km/h 1229 (mm) 24 / 360/465 (V)/(Ah) o. kWh
P40C B 4,0 (t) 800 (mm) 8 / 10 km/h 1229 (mm) 24 / 360/465 (V)/(Ah) o. kWh
P60C 6,0 (t) 800 (mm) 8 / 13 km/h 1229 (mm) 24 / 360/465 (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Το σύστημα ανάρτησης της πλατφόρμας οδηγού των ελκυστήρων ρυμούλκησης P40 – P60 C της Linde Material Handling προστατεύει τον οδηγό από δονήσεις και κραδασμούς.

Πλατφόρμα οδηγού με ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης

Το σύστημα ανάρτησης της πλατφόρμας οδηγού προσαρμόζεται στο βάρος του οδηγού. Έτσι, ο οδηγός προστατεύεται ανά πάσα στιγμή από δονήσεις και κραδασμούς.

Η πλάτη στήριξης στους ελκυστήρες ρυμούλκησης P40 – P60 C της Linde Material Handling ρυθμίζεται από τον οδηγό.

Ρυθμιζόμενη πλάτη στήριξης

Η πλάτη στήριξης προσαρμόζεται εξατομικευμένα στις ανάγκες του οδηγού. Το πτυσσόμενο κάθισμα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραστη εργασία.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας του P40 – P60 C της Linde Material Handling προστατεύει τον οδηγό σε περίπτωση σύγκρουσης.

Επιλογές προφυλακτήρα

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες προεκτάσεις για ενίσχυση της προστασίας που παρέχεται από τον μπροστινό προφυλακτήρα. Σε περίπτωση σύγκρουσης, διασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη προστασία για το σασί και τον οδηγό.

Το τιμόνι στους ελκυστήρες ρυμούλκησης P40 – P60 C της Linde Material Handling ρυθμίζεται από τον οδηγό.

Ρυθμιζόμενο τιμόνι

Το ύψος του τιμονιού ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος και τη στάση του οδηγού, διασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη εργονομία κατά την εργασία.

Ο ηλεκτροκίνητος ελκυστήρας ρυμούλκησης P40 – P60 C της Linde Material Handling μπορεί να εξοπλιστεί με κοτσαδόρο ρυμούλκησης.

Κοτσαδόρος ρυμούλκησης

Αν κρίνεται αναγκαίο, η Linde μπορεί να εξοπλίσει το μηχάνημα με σύνδεσμο ρυμούλκησης 1 θέσης ή 3 θέσεων. Διατίθεται επίσης η δυνατότητα μίας χειροκίνητης εξ αποστάσεως απασφάλισης ελεγχόμενης μέσω ντίζας από το κάθισμα του οδηγού, καθώς και ειδικοί σύνδεσμοι ρυμουλκούμενων για συρμούς.

Η δυνατότητα χειρισμού από πεζό χειριστή επιτρέπει τον χειρισμό των ελκυστήρων ρυμούλκησης P40 – P60 C της Linde Material Handling με τον οδηγό να βρίσκεται εκτός μηχανήματος.

Δυνατότητα χειρισμού από πεζό χειριστή

Τα μπουτόν κίνησης βρίσκονται εγκατεστημένα στις δύο πλευρές του μηχανήματος. Επιτρέπουν τον χειρισμό του ελκυστήρα ρυμούλκησης όταν ο οδηγός βρίσκεται εκτός μηχανήματος και περπατάει δίπλα στο μηχάνημα. Η δυνατότητα χειρισμού από πεζό χειριστή επιτρέπει στον οδηγό να μετακινεί με άνεση το μηχάνημα χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζεται για να διανύει σύντομες αποστάσεις.

Ο ηλεκτροκίνητος ελκυστήρας ρυμούλκησης P40 – P60 C της Linde Material Handling μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα προαιρετικά διαθέσιμα συστήματα φωτισμού LED.

Εξοπλισμός φωτισμού

Στο μπροστινό και πίσω μέρος του, το μηχάνημα μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα προαιρετικά διαθέσιμα συστήματα φωτισμού LED που βελτιώνουν σημαντικά την ορατότητα και την ασφάλεια.

Ακουστικό σήμα προειδοποίησης

Το σήμα ηχεί κατά την κίνηση του μηχανήματος προειδοποιώντας τους πεζούς και τα υπόλοιπα μηχανήματα.

Ζητήστε προσφορά