Πληθώρα Εφαρμογών Χειρισμού Φορτίων σε πολύ στενούς χώρους

Το μικρών διαστάσεων ηλεκτρικό περονοφόρο Ε10 της Linde Material Handling συνδυάζει υψηλή ευελιξία με πολυάριθμες δυνατότητες χρήσης. Με ανυψωτική ικανότητα έως 1.000 kg είναι το μικρότερο μοντέλο της σειράς του, ενδείκνυται όμως για πληθώρα εφαρμογών χάρη στη βέλτιστη κατανομή βάρους που προσφέρει. Το μικρό μεταξόνιο, η συμπαγής κατασκευή του με μόλις 828 mm πλάτος και το ασύγκριτο σύστημα διεύθυνσης που διαθέτει επιτρέπουν τη στοίβαξη, τη μεταφορά, τη συλλογή παραγγελιών καθώς και τη φορτοεκφόρτωση, ακόμη και σε πολύ στενούς χώρους. Επιπλέον, η λειτουργία αυτόματης μείωσης της ταχύτητας στις στροφές προσφέρει στο Ε10 εξαιρετική ευστάθεια.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Εργοστασιακά εξοπλισμένο με σύστημα μείωσης ταχύτητας ανάλογα με τη γωνία στροφής και το ύψος ανύψωσης το Ε10 παρέχει ασύγκριτη ευστάθεια. Η προστατευτική οροφή του προφυλάσσει τον οδηγό σε περίπτωση πτώσης φορτίων. Για ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας, διατίθεται προαιρετικά συμπληρωματικός εξοπλισμός όπως το:Linde BlueSpot™και τοLinde TruckSpot™. Η προβολή προειδοποιητικού σήματος στο δάπεδο ενημερώνει όταν πλησιάζει ένα περονοφόρο μηχάνημα και προειδοποιεί τα άτομα που βρίσκονται στην κοντινή ακτίνα του. Ένα προειδοποιητικό φως που αναβοσβήνει τοποθετείται, ως προαιρετικός εξοπλισμός, κάτω από την οροφή του οδηγού για να κάνει το E10 ακόμη πιο ευδιάκριτο και να συμβάλλει στην αποφυγή εργατικών ατυχημάτων.

 • Αυτόματη μείωση ταχύτητας
 • Οροφή προστασίας από πτώση φορτίων
 • BlueSpot™ και TruckSpot™ (προαιρετικός εξοπλισμός)
 • Προαιρετικό προειδοποιητικό φως που αναβοσβήνει

Εργονομία

Η καμπίνα του οδηγού στο Ε10 προσφέρει στον χειριστή επαρκή ελευθερία κινήσεων και του διασφαλίζει ανά πάσα στιγμή απόλυτη ορατότητα στο φορτίο και στον περιβάλλοντα χώρο. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός της καμπίνας του οδηγού προσφέρει μεγάλη άνεση χειρισμού διασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα και ξεκούραστη εργασία. Η πλάτη του καθίσματος διαθέτει μαλακή επένδυση ώστε ο οδηγός να μπορεί να εργάζεται με απόλυτη άνεση. Επιπλέον, ο χειρισμός του Ε10 δεν απαιτεί αλλαγή της θέσης των χεριών. Χωρίς την ανάγκη αλλαγής θέσης των χεριών και του σώματος, ο οδηγός εργάζεται με άνεση. Εύκολη πρόσβαση χάρη στο χαμηλό σκαλί που βρίσκεται σε ύψος μόλις 120 mm και στις δύο πλευρές του περονοφόρου.

 • Μεγάλη ελευθερία κινήσεων για τέλεια ορατότητα
 • Πλάτη καθίσματος με μαλακή επένδυση
 • Ξεκούραστη εργασία χωρίς αλλαγές θέσης
 • Χαμηλό σκαλοπάτι εισόδου και στις δύο πλευρές

Χειρισμός

Η απλή και εύκολη οδήγηση με τη χρήση των λεβιέδων που βρίσκονται ενσωματωμένοι στην μπροστινή κονσόλα εγγυώνται απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κατά τον χειρισμό του Ε10. Η οδήγηση προσαρμόζεται ανάλογα με την ταχύτητα του μηχανήματος, μειώνοντας έτσι την προσπάθεια και την καταπόνηση του οδηγού, ιδιαίτερα στους στενούς χώρους. Το μικρό πλάτος και η μικρή ακτίνα περιστροφής διασφαλίζουν άψογη ικανότητα ελιγμών, καθιστώντας το Ε10 ιδανικό για χρήση σε ιδιαίτερα στενούς χώρους. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη εγκάρσια ως προς τη κατεύθυνση κίνησης κατανέμοντας ιδανικά το βάρος και διασφαλίζοντας εξαιρετική ευστάθεια κατά την οδήγηση. Ο μοχλός χειρισμού Dual Command μπορεί να προστεθεί, ως προαιρετικός εξοπλισμός, στην πίσω πλευρά της καμπίνας του οδηγού διευκολύνοντας την οπισθοπορεία. Ο χειριστής, έχοντας το αριστερό του χέρι στο τιμόνι, μπορεί να οδηγεί με οπισθοπορεία χρησιμοποιώντας το δεξί χέρι και διατηρώντας έτσι μία άνετη στάση. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η κίνηση του μηχανήματος προς τα εμπρός και προς τα πίσω χωρίς να απαιτείται μεγάλη περιστροφή του σώματος.

 • Εύκολος και διαισθητικός χειρισμός
 • Οδήγηση προσαρμοζόμενη στην ταχύτητα
 • Περιορισμένο πλάτος και μικρή ακτίνα περιστροφής
 • Απόλυτη ευστάθεια χάρη στην εγκάρσια τοποθέτηση των μπαταριών
 • Προαιρετικός μοχλός χειρισμού Dual-Command

Συντήρηση

Όλα τα βασικά εξαρτήματα του Ε10 είναι εύκολα προσβάσιμα ώστε να διευκολύνονται οι εργασίες συντήρησης και επισκευής και να εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος. Έτσι, ο χρόνος ακινητοποίησης του μηχανήματος μειώνεται στο ελάχιστο. Για τις ανάγκες φόρτισης το καπάκι της μπαταρίας ανοίγει εύκολα και γρήγορα, ώστε η μπαταρία να είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμη. Έτσι, οι καθημερινές εργασίες που απαιτούνται για τη συντήρηση της μπαταρίας διευκολύνονται ακόμη περισσότερο.

 • Εύκολα προσβάσιμα εξαρτήματα
 • Εξοικονόμηση χρόνου κατά τη συντήρηση
 • Μειωμένος χρόνος ακινητοποίησης του μηχανήματος
 • Εύκολη πρόσβαση μπαταρίας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h) Πλάτος διαδρόμου με παλέτα 800 x 1200 κατά μήκος των περονών
E10 1,0 (t) 1660 (mm) 8 / 12 km/h 24 / 300 (V)/(Ah) o. kWh 2944 (mm)
E10 Container 1,0 (t) 1460 (mm) 8 / 12 km/h 24 / 300 (V)/(Ah) o. kWh 2944 (mm)

Προαιρετικός εξοπλισμός

Εξάρτημα fork arm positioner της Linde Material Handling

Διάταξη ρύθμισης περονών

Με το εξάρτημα fork arm positioner τα εμπορεύματα στοιβάζονται με ακρίβεια χιλιοστού πάνω στην επιφάνεια φόρτωσης του φορτηγού ή πάνω στο ράφι, ενώ η θέση του φορτίου ρυθμίζεται με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια.

Θωρακισμένη πανοραμική γυάλινη οροφή της Linde Material Handling

Θωρακισμένη πανοραμική γυάλινη οροφή

Η θωρακισμένη πανοραμική γυάλινη οροφή προσφέρει στον οδηγό απόλυτη ορατότητα και τον προστατεύει από την πτώση φορτίων.

Μοχλός χειρισμού Dual-Command της Linde Material Handling

Μοχλός χειρισμού Dual-Command

Ο μοχλός χειρισμού Dual-Command είναι ένα δεύτερο χειριστήριο στην πίσω πλευρά της καμπίνας για μεγαλύτερη ευκολία κατά την οπισθοπορεία. Ο οδηγός κάθεται αναπαυτικά, κρατά με το ένα χέρι το τιμόνι, ενώ με το άλλο ρυθμίζει την οπισθοπορεία.

Έλεγχος πρόσβασης μέσω του συστήματος διαχείρισης στόλου Linde connect της Linde Material Handling

Έλεγχος πρόσβασης

Ο έλεγχος πρόσβασης (access control), μέσω του συστήματος διαχείρισης στόλου Linde connect, διασφαλίζει ότι τα οχήματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένα άτομα. Πριν από την εκκίνηση του περονοφόρου μηχανήματος γίνεται επιβεβαίωση της ταυτότητας του οδηγού μέσω PIN ή κάρτας RFID.

Το Linde BlueSpot™ της Linde Material Handling

Linde BlueSpot™

ΤοLinde BlueSpot™είναι μια τεχνολογία οπτικής προειδοποιητικής σήμανσης που προειδοποιεί μέσω φωτεινού σήματος, όταν πλησιάζει ένα μηχάνημα.

Linde TruckSpot™ της Linde Material Handling

Linde TruckSpot™

To καινοτόμο σύστημα προειδοποίησης της LindeΤο TruckSpot™αξιοποιεί τα αποδεδειγμένα πια πλεονεκτήματα του Linde BlueSpot, προβάλλοντας ένα μεγάλου μεγέθους προειδοποιητικό σύμβολο σε έντονη χρωματική αντίθεση.

Η πλευρική διάταξη αντικατάστασης μπαταρίας του ηλεκτρικού περονοφόρου Ε10 της Linde Material Handling

Πλευρική αφαίρεση μπαταρίας

Η πλευρική αφαίρεση της μπαταρίας με τη χρήση ρουλεμάν επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση της, όταν το ίδιο μηχάνημα χρησιμοποιείται σε περισσότερες από μία βάρδιες.

Θήκη μικροαντικειμένων

Στην πλευρά της μπαταρίας υπάρχει μια ευρύχωρη θήκη για την τακτοποίηση εγγράφων και μικροαντικειμένων απαραίτητων για την εργασία.

Ζητήστε προσφορά