Μεταχειρισμένα περονοφόρα

Εγκεκριμένα Μεταχειρισμένα Μηχανήματα
Μεταχειρισμένα περονοφόρα από τη Linde Material Handling ανακατασκευασμένα βάσει των υψηλότερων προτύπων ποιότητας

Η ταχεία διαθεσιμότητα, η αποτελεσματικότητα και η ευελιξία αποτελούν βασικούς παράγοντες για την επιτυχία των intralogistics. Ταυτόχρονα, η πίεση των τιμών είναι μεγάλη σε όλους τους τομείς. Τα εγκεκριμένα μεταχειρισμένα μηχανήματα της Linde ανακατασκευάζονται βάσει των υψηλότερων προτύπων ποιότητας και αποτελούν σε σχέση με τα καινούργια μηχανήματα μια εναλλακτική που προσφέρει υψηλή απόδοση και καλή σχέση κόστους-αποδοτικότητας, σε πληθώρα εφαρμογών.

Μόνο στη Linde Material Handling

Το πρόγραμμα των εγκεκριμένων μεταχειρισμένων μηχανημάτων προσφέρει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα: Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα επισκευασμένων περονοφόρων, αλλά θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το μεταχειρισμένο περονοφόρο της επιλογής σας στις δικές σας απαιτήσεις λειτουργίας. Για να διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία, έχουμε συγκεντρώσει μια σειρά πακέτων λειτουργιών και υπηρεσιών που μπορείτε να συνδυάσετε σπονδυλωτά.

Τρία βήματα για να αποκτήσετε το δικό σας μεταχειρισμένο περονοφόρο Linde

1. Επιλέξτε ένα ήδη ανακατασκευασμένο μηχάνημα από το μεγάλο απόθεμά μας.

2. Παραγγείλετε τα πακέτα λειτουργιών και υπηρεσιών που απαιτούνται για την εφαρμογή σας.

3. Παραλάβετε το μεταχειρισμένο περονοφόρο σας απευθείας στον χώρο εργασίας χωρίς καθυστέρηση.

Για τα μεταχειρισμένα περονοφόρα, συμπεριλαμβανομένων όλων των τεχνικών εξαρτημάτων των πακέτων, επωφελείστε από τα συμβόλαια πλήρους service και μια προαιρετική επέκταση εγγύησης από τους έξι στους δώδεκα μήνες.

Η συνταγή για τα μεταχειρισμένα περονοφόρα είναι η εξής: «Εκσυγχρονισμένο περονοφόρο + πακέτα υπηρεσιών = εξατομικευμένη λύση κορυφαίας ποιότητας» από τη Linde Material Handling

Εγγυημένη κορυφαία ποιότητα

Κάθε μεταχειρισμένο περονοφόρο που προσφέρουμε υποβάλλεται σε μια τυποποιημένη διαδικασία που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα από την αρχή μέχρι το τέλος:

Γνωρίζουμε από πού προέρχονται τα μηχανήματά μας

Τα μεταχειρισμένα μηχανήματα για το πρόγραμμα «Εγκεκριμένα μεταχειρισμένα μηχανήματα» προέρχονται αποκλειστικά από ενοικιαζόμενους στόλους της Linde ή από επιστροφές μετά τη λήξη μιας χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing). Το ιστορικό service των μεταχειρισμένων περονοφόρων είναι πλήρως καταγεγραμμένο και αποδεικνύει ότι όλες οι εργασίες συντήρησης και επισκευής έχουν πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τεχνικούς service της Linde. Επιπλέον, κάθε μεταχειρισμένο περονοφόρο υποβάλλεται σε μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου και μόνο τα περονοφόρα που πληρούν όλα τα καθορισμένα κριτήρια επιλέγονται για ανακατασκευή.

Διαδικασία ανακατασκευής σε επτά βήματα

Στα κέντρα ανακατασκευής της εταιρείας μας σε όλη την Ευρώπη, όλα τα μελλοντικά εγκεκριμένα μηχανήματα επισκευάζονται με μια βιομηχανική διαδικασία επτά βημάτων. Αρχικά, το έμπειρο προσωπικό μας προσδιορίζει ποιες εργασίες συντήρησης και επισκευής απαιτούνται και αποσυναρμολογεί τα μηχανήματα στα επιμέρους συστήματά τους. Ελέγχουμε όλα τα εξαρτήματα ως προς τη λειτουργία, τη φθορά και την ασφάλεια σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπά μας. Όπου είναι δυνατό, επισκευάζουμε τα εξαρτήματα ή τα αντικαθιστούμε με γνήσια ανταλλακτικά, αν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια οι μονάδες καθαρίζονται, ξαναβάφονται και το μεταχειρισμένο περονοφόρο ανακατασκευάζεται. Μετά τον ποιοτικό έλεγχο, τα περονοφόρα και τα μηχανήματα αποθήκης είναι έτοιμα να αρχίσουν τη νέα τους ζωή, με εγγύηση έξι μηνών ή 500 ωρών λειτουργίας.

Το εγκεκριμένο μεταχειρισμένο μηχάνημα για την εφαρμογή σας

Θέλετε να αντικαταστήσετε ένα εξατομικευμένο περονοφόρο ή να προσθέσετε μερικά μεταχειρισμένα περονοφόρα στον στόλο σας: Τα εγκεκριμένα μεταχειρισμένα μηχανήματα της Linde προσφέρουν διάφορες δυνατότητες για να προσαρμόσετε το μηχάνημά σας στις απαιτήσεις και τις συνθήκες λειτουργίας της επιχείρησής σας και για να εξασφαλίσετε ένα ενιαίο τεχνικό επίπεδο για τον στόλο σας. Κάθε ένα από τα πακέτα μας περιλαμβάνει καθορισμένες λειτουργίες, εκ των υστέρων τοποθετούμενα εξαρτήματα ή επιλογές συντήρησης. Μπορείτε να βελτιώσετε μεμονωμένα χαρακτηριστικά, όπως η ασφάλεια, η εργονομία ή η κατανάλωση ενέργειας, ή να συνδυάσετε διάφορα σπονδυλωτά πακέτα. Αυτό σημαίνει ότι με τη Linde απολαμβάνετε πάντα τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.

Επισκόπηση των πακέτων μας

Εξαρτήματα που φθείρονται

Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των μεταχειρισμένων περονοφόρων σας αντικαθιστώντας τα εξαρτήματα που δέχονται τη μεγαλύτερη καταπόνηση με καινούργια γνήσια εξαρτήματα.

Χειριστές

Εξασφαλίστε βέλτιστες συνθήκες εργασίας με μια πλήρως ανανεωμένη καμπίνα χειριστή.

Ασφάλεια

Βελτιώστε την ασφάλεια των διαδικασιών εργασίας και μειώστε τις ζημιές σε μηχανήματα και εμπορεύματα.

Φωτισμός

Βελτιώστε την ορατότητα για τους χειριστές σας κατά την καθημερινή εργασία τους χρησιμοποιώντας λάμπες εργασίας LED υψηλής ποιότητας.

Χρώματα

Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο χρώμα για το μεταχειρισμένο περονοφόρο σας που να ταιριάζει με τον εταιρικό σχεδιασμό σας ή να κάνει τον στόλο σας να ξεχωρίζει.

Ενέργεια

Αυξήστε την ενεργειακή απόδοση του μεταχειρισμένου περονοφόρου σας με μια καινούργια μπαταρία έλξης.

Service μπαταρίας

Επωφεληθείτε από ένα συμβόλαιο πλήρους service για το σύστημα τροφοδοσίας ισχύος ώστε να εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα.

Συμβόλαιο service

Ελαχιστοποιήστε τους χρόνους εκτός λειτουργίας και τις αναπάντεχες επισκευές με τακτική, προληπτική συντήρηση.

Πλήρες service

Προστατέψτε το περονοφόρο σας και εξασφαλίστε μέγιστη διαθεσιμότητα με τα συμβόλαιά μας για πλήρες service σε προσιτό κόστος.

Εγγύηση

Επεκτείνετε την εγγύησή σας από έξι σε δώδεκα μήνες ή 500 σε 1000 ώρες λειτουργίας αντίστοιχα.

Πέντε πλεονεκτήματα για εσάς

Ποιότητα

Επισκευάζουμε όλα τα μεταχειρισμένα περονοφόρα σε δικά μας κέντρα ανακατασκευής σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με μια τυποποιημένη διαδικασία και ακολουθώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας. Κάθε μεταχειρισμένο περονοφόρο αποσυναρμολογείται και στη συνέχεια όλα τα μέρη του ελέγχονται, επισκευάζονται ή αντικαθίστανται. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι όλα τα μηχανήματα που παραγγέλνετε συμμορφώνονται πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Εξατομικευμένος εξοπλισμός

Η ασφάλεια, η εργονομία και η κατανάλωση ενέργειας αποτελούν βασικούς παράγοντες για την αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας των διαδικασιών σας. Τα εγκεκριμένα μεταχειρισμένα μηχανήματά μας σας επιτρέπουν να συνδυάσετε μια σειρά σπονδυλωτών πακέτων για τη βελτίωση των βασικών χαρακτηριστικών του μηχανήματός σας. Τα πακέτα βασίζονται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία της Linde, που χρησιμοποιείται επίσης στα πιο πρόσφατα μοντέλα περονοφόρων.

Διαθεσιμότητα

Σας προσφέρουμε την ευελιξία να αγοράσετε ένα περονοφόρο ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε το μεταχειρισμένο περονοφόρο σας από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Καθώς έχουμε πάντα μεγάλο αριθμό ανακατασκευασμένων περονοφόρων σε απόθεμα, μπορούμε να διαμορφώσουμε γρήγορα την παραγγελία σας και να σας την παραδώσουμε στις εγκαταστάσεις σας, όποτε σας βολεύει.

Βιωσιμότητα

Αγοράζοντας ένα εγκεκριμένο μεταχειρισμένο μηχάνημα από τη Linde, συμβάλλετε στην υπεύθυνη αξιοποίηση των πόρων. Η ανακατασκευή μειώνει τη συνολική ποσότητα πρώτων υλών που καταναλώνονται, και περιορίζει σημαντικά το οικολογικό αποτύπωμα του προϊόντος. Η τυποποιημένη διαδικασία ανακατασκευής αυξάνει την απόδοση χρήσης και ικανοποιεί τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα και πρότυπα ασφαλείας.

Επιδόσεις

Είναι Linde: τα ανακατασκευασμένα μεταχειρισμένα περονοφόρα μας ενσωματώνουν τις βασικές αξίες της Linde, όπως η απόδοση, η αποτελεσματικότητα, η φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση, η ευελιξία και η αξιοπιστία. Επισκευάζουμε όλα τα μεταχειρισμένα μηχανήματα σύμφωνα με τα ίδια αυστηρά πρότυπα που ισχύουν για όλα τα περονοφόρα Linde. Έτσι διασφαλίζουμε υψηλές επιδόσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε πρόκειται για μεμονωμένη λύση είτε για μέρος ενός μεγαλύτερου στόλου.