Μεταφορά ευαίσθητων εμπορευμάτων σε δύο επίπεδα

Το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών διπλής στοίβαξης παλετών N20 C D αποτελεί την ιδανική λύση για την αποτελεσματική συλλογή παραγγελιών και την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων ευαίσθητων στην πίεση, όπως είναι τα τρόφιμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ξεχωριστή συλλογή δύο παλετών και τη μεταφορά τους, η μία πάνω από την άλλη, για εξοικονόμηση χώρου. Χάρη στις μικρές διαστάσεις του, το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών είναι εξαιρετικά εύκολο στην οδήγηση και ιδανικό για στενούς διαδρόμους, ακόμη και υπό πλήρες φορτίο έως 2.000 kg. Η πανίσχυρη επιτάχυνση έως τα 12 km/h επιτρέπει τη γρήγορη αλλά ταυτόχρονα ασφαλή διακίνηση εμπορευμάτων με εξαιρετικές επιδόσεις. Το ηλεκτρικό τιμόνι και η λειτουργία αυτόματης προσαρμογής ταχύτητας διασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια κατά τη μεταφορά δύο παλετών. Το χαμηλό ύψος πρόσβασης, το εργονομικό τιμόνι ακριβείας και η ευρύχωρη πλατφόρμα χειριστή διασφαλίζουν υγιεινές συνθήκες εργασίας.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών N20 C D διαθέτει στιβαρό σασί με στρογγυλεμένες γωνίες. Το ηλεκτρικό τιμόνι αυτόματου κεντραρίσματος απαιτεί ελάχιστη περιστροφή μειώνοντας έτσι τις κινήσεις του χειριστή στο εσωτερικό της πλατφόρμας. Η ταχύτητα μειώνεται αυτομάτως κατά την περιστροφή του τιμονιού. Τρία ξεχωριστά συστήματα πέδησης εγγυώνται ασφαλή πέδηση ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και το μεταφερόμενο φορτίο: Το φρένο λειτουργίας λειτουργεί ηλεκτρομαγνητικά. Το υδραυλικά υποβοηθούμενο σύστημα πέδησης προσαρμόζεται στο βάρος του φορτίου. Το Linde Brake Control ενεργοποιεί επίσης την αυτόματη πέδηση, μόλις ο οδηγός απελευθερώσει το γκάζι. Επιπρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός όπως μπροστινά φώτα LED και το Linde BlueSpot™ μεγιστοποιούν την ασφάλεια.

 • Στιβαρό πλαίσιο με στρογγυλεμένες γωνίες
 • Εύκολο στον χειρισμό τιμόνι με σύστημα αυτόματου κεντραρίσματος
 • Αυτόματη μείωση της ταχύτητας στις στροφές
 • Ασφαλής πέδηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες χάρη στα τρία συστήματα πέδησης

Εργονομία

Κάθε οδηγός μπορεί να προσαρμόζει το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών χαμηλού ύψους ανύψωσης στις ιδιαίτερες ανάγκες του: Το ύψος του τιμονιού Linde και της πλάτης στήριξης ρυθμίζεται με ευελιξία έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να υιοθετεί άνετη στάση που δεν καταπονεί το σώμα του. Τα κεντρικά όργανα ελέγχου βρίσκονται απευθείας πάνω στο τιμόνι Linde επιτρέποντας στον οδηγό να τα προσεγγίζει και να τα χειρίζεται με ακρίβεια χρησιμοποιώντας και τα δυο του χέρια. Η πλατφόρμα με προστατευτική επένδυση και αντιολισθητικό τάπητα από καουτσούκ μειώνει τις δονήσεις που μεταφέρονται στον οδηγό. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του χειριστή έχει επίσης σχεδιαστεί με βάση την εργονομία: Ο ευρύχωρος σχεδιασμός με χαμηλό ύψος επιβίβασης επιτρέπει την εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση από τις δύο πλευρές του οχήματος.

 • Τιμόνι Linde με ρυθμιζόμενο ύψος
 • Ρυθμιζόμενη πλάτη στήριξης με πτυσσόμενο κάθισμα
 • Πλατφόρμα με ελαστική επένδυση για προστασία από κραδασμούς
 • Ευρύχωρο άνοιγμα πρόσβασης και από τις δύο πλευρές
 • Χαμηλό ύψος επιβίβασης

Χειρισμός

Χάρη στον τριφασικό κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος 3 kW το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών επιταχύνει γρήγορα σε ταχύτητα έως 12 km/h. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος ή οι προαιρετικά διαθέσιμες μπαταρίες ιόντων λιθίου προσφέρουν άριστη τροφοδοσία ισχύος για την κάλυψη των αναγκών του στόλου. Με τον εργονομικό λειτουργικό σχεδιασμό του τιμονιού Linde, ο οδηγός χειρίζεται όλες τις λειτουργίες οδήγησης με ευκολία και απόλυτη ακρίβεια. Μια ανυψούμενη πλατφόρμα χειριστή είναι προαιρετικά διαθέσιμη για την άνετη συλλογή παραγγελιών στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο. Οι υψηλές επιδόσεις μεγιστοποιούνται περαιτέρω από την ευκρινή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, τους πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους εντός του οχήματος και τα προαιρετικά διαθέσιμα μπουτόν στις δύο πλευρές του οχήματος για τη δυνατότητα χειρισμού από πεζό χειριστή.

 • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας 3 kW
 • Γρήγορη επιτάχυνση σε ταχύτητα έως 12 km/h
 • Εργονομικά σχεδιασμένο τιμόνι
 • Ευκρινής οθόνη πολλαπλών ενδείξεων
 • Πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι εντός του οχήματος

Service

Το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών έχει ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και ο πρώτος έλεγχος service απαιτείται μετά από περίπου 1.000 ώρες. Η τεχνολογία τριφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος έχει μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης. Για τα φρένα δεν απαιτείται επαναρύθμιση. Κατά τη συντήρηση, ο τεχνικός service μπορεί να αφαιρέσει με ευκολία το μπροστινό πάνελ που οδηγεί στον χώρο του κινητήρα και να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα κεντρικά εξαρτήματα. Όλες οι πλεξούδες καλωδίων και τα καλώδια είναι ευδιάκριτα τοποθετημένα διασφαλίζοντας γρήγορη συντήρηση. Ο τεχνικός service μπορεί να προβάλλει με άνεση τα δεδομένα του οχήματος στην τερματική συσκευή του μέσω σύνδεσης με δίαυλο πληροφοριών CAN.

 • 1.000 ώρες λειτουργίας χωρίς έλεγχο service
 • Τριφασικός ηλεκτρικός κινητήρας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης
 • Δεν απαιτείται επαναρύθμιση των φρένων
 • Εύκολη πρόσβαση στα φθειρόμενα εξαρτήματα
 • Σύνδεση με δίαυλο πληροφοριών CAN

Βίντεο και εικόνες

Στιγμιότυπο από το βίντεο σχετικά με τη σειρά N20 C της Linde Material Handling

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
N20 C D 1,2 / 2,0 (t) 1580 (mm) 9 / 12 km/h 2313 / 2440 (mm) 24 / 420/465 (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Ανυψούμενη πλατφόρμα χειριστή

Η πλατφόρμα χειριστή μπορεί να ανυψωθεί για να επιτρέπει την περιστασιακή συλλογή παραγγελιών στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο ραφιών, σε ύψος συλλογής έως 2,8 m.

Διαχειριστής στόλου μπροστά από οθόνη όπου προβάλλεται το λογισμικό διαχείρισης στόλου connect:.

Διαχείριση στόλου

Το λογισμικό διαχείρισης στόλου connect της Linde επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ανάλυση της χρήσης ολόκληρου του στόλου οχημάτων με στόχο την επακόλουθη βελτιστοποίηση του service ή την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού του στόλου περονοφόρων οχημάτων.

Οι δύο προβολείς LED του οχήματος συλλογής παραγγελιών N20 C D της Linde Material Handling

Μπροστινά φώτα LED

Οι δύο προβολείς LED βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του οχήματος και διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα. Είναι στεγανοί στο νερό και στη σκόνη.

Πλατφόρμα με σύστημα απόσβεσης κραδασμών

Η κατασκευή αερανάρτησης μειώνει τις δονήσεις που προκαλούνται κατά την πορεία σε ανισόπεδες επιφάνειες.

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου

Επιπρόσθετη προστασία για τον οδηγό και το φορτίο προσφέρει το προστατευτικό πλέγμα φορτίου, που μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος του φορτίου.

Το BlueSpot μπροστά από το όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C

Linde BlueSpot™

Το σύστημα προειδοποίησης πορείαςLinde BlueSpot™ενισχύει την ασφάλεια κατά τη λειτουργία, καθώς το φως LED προειδοποιεί αθόρυβα για την παρουσία του περονοφόρου οχήματος.

Τεχνολογία ιόντων λιθίου

Χάρη στις καινοτόμες μπαταρίες ιόντων λιθίου της Linde τα περονοφόρα μηχανήματα επαναφορτίζονται σε πολύ πιο σύντομο χρόνο, ενώ μπορούν επίσης να φορτίζονται ενδιάμεσα κατά τη λειτουργία τους.

Μπουτόν στις δύο πλευρές του οχήματος συλλογής παραγγελιών N 20 C για τον χειρισμό του οχήματος από πεζό χειριστή

Όργανα ελέγχου λειτουργίας πεζού χειριστή

Στις δύο πλευρές του οχήματος υπάρχουν μπουτόν. Ο οδηγός τα χρησιμοποιεί για τον χειρισμό του μηχανήματος συλλογής παραγγελιών, όταν βρίσκεται εκτός οχήματος και περπατάει δίπλα στο όχημα.

Πανοραμικός μπροστινός καθρέφτης

Ένας μεγάλος καθρέφτης στο μπροστινό μέρος του οχήματος προσφέρει καλή περιμετρική ορατότητα, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια για τον οδηγό, το φορτίο και τους πεζούς.

Πλευρική αντικατάσταση μπαταρίας

Το σύστημα πλευρικής αντικατάστασης μπαταρίας με τη βοήθεια κυλινδρικών εδράνων επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση της μπαταρίας, ιδίως στην περίπτωση χρήσης του μηχανήματος σε πολλαπλές βάρδιες.

Οθόνη όπου προβάλλονται οι τιμές κραδασμών μέσω του λογισμικού διαχείρισης στόλου της Linde Material Handling

Σύστημα παρακολούθησης ατυχημάτων

Σφάλματα οδήγησης, ανισόπεδες επιφάνειες ή εσφαλμένη χρήση του μηχανήματος - σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ένας αισθητήρας καταγράφει τους κραδασμούς. Η αξιολόγηση των δεδομένων μέσω του λογισμικού διαχείρισης στόλου παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αιτιολογία της ζημιάς και του ατυχήματος.

Επιβράδυνση καταβίβασης περονών

Όταν οι περόνες βρίσκονται υπό πλήρες φορτίο, η ταχύτητα καταβίβασης μειώνεται. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται επιπρόσθετη προστασία των εμπορευμάτων από τυχόν ζημιές.

Οι μονάδες ελέγχου πρόσβασης της Linde Material Handling

Έλεγχος πρόσβασης

Ο έλεγχος πρόσβασης μέσω του συστήματος διαχείρισης στόλου connect εγγυάται ότι τα οχήματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένα άτομα. Ο οδηγός καλείται να ταυτοποιηθεί μέσω PIN ή κάρτας RFID προτού θέσει σε λειτουργία το όχημα.

Ζητήστε προσφορά