Άνετη συλλογή παραγγελιών με λειτουργία ελεύθερης ανύψωσης

Το όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C L διευκολύνει τη διαδικασία συλλογής παραγγελιών σε μονή παλέτα με πολλαπλούς τρόπους: Χωρίς φορτίο, το όχημα επιταχύνει σε μέγιστη ταχύτητα 12 km/h. Στις στροφές, η ταχύτητα μειώνεται αυτομάτως για την προστασία του οδηγού, του φορτίου και των πεζών. Χάρη στο μοτέρ ανύψωσης με ισχύ 2,2 kW ο οδηγός μπορεί να φέρει την παλέτα σε ύψος που δεν καταπονεί την πλάτη του και να τοποθετήσει φορτίο βάρους έως 1,2 τόνων. Καθώς το όχημα είναι εύκολα προσβάσιμο και από τις δύο πλευρές και διαθέτει λειτουργία χειρισμού από πεζό χειριστή και από τις δύο πλευρές, ο χειριστής μειώνει τις περιττές μετακινήσεις. Οι αντιολισθητικές χειρολαβές και ο σαφής και κατανοητός χειρισμός του οχήματος εγγυώνται ακόμη υψηλότερες επιδόσεις διακίνησης φορτίων. Για τη συλλογή παραγγελιών από το πρώτο και το δεύτερο επίπεδο ραφιών, το N20 C L μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με ανυψούμενη πλατφόρμα. Ο αντιολισθητικός τάπητας διασφαλίζει απόλυτη ευστάθεια του χειριστή σε οποιοδήποτε ύψος.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Οι υψηλές επιδόσεις κατά τη συλλογή παραγγελιών προϋποθέτουν απόλυτη ασφάλεια. Όλες οι εξωτερικές γωνίες του στιβαρού ατσάλινου πλαισίου είναι στρογγυλεμένες και χαμηλωμένες ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των ποδιών του οδηγού. Ο ιστός ανύψωσης και ο κύλινδρος ανύψωσης έχουν σχεδιαστεί κατά τρόπο που να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμών. Το N20 C L προσφέρει καλή περιμετρική ορατότητα στον χειριστή ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιτηρεί τις περόνες και τον περιβάλλοντα χώρο. Η δυνατότητα αυτή συμπληρώνεται από τον προαιρετικά διαθέσιμο πανοραμικό καθρέφτη στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Για την πρόληψη συγκρούσεων το όχημα συλλογής παραγγελιών μειώνει αυτομάτως ταχύτητα στις στροφές και αυξάνει την ισχύ πέδησης κατά τη μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους. Μόλις το περονοφόρο όχημα ανιχνεύσει ότι ο οδηγός δεν βρίσκεται πάνω στην πλατφόρμα ή ότι το μπουτόν έκτακτης ανάγκης έχει ενεργοποιηθεί, ακινητοποιείται αμέσως. Για ακόμη καλύτερη ορατότητα στους διαδρόμους διατίθενται ως προαιρετικός εξοπλισμός μπροστινά φώτα LED και το Linde BlueSpot™.

 • Στρογγυλεμένο ατσάλινο σασί
 • Απεριόριστη περιμετρική ορατότητα
 • Μείωση της ταχύτητας στις στροφές
 • Ακινητοποίηση του οχήματος μόλις ανιχνευθεί η απουσία του χειριστή από την πλατφόρμα
 • Μπουτόν έκτακτης ανάγκης

Εργονομία

Χάρη στη λειτουργία ελεύθερης ανύψωσης, το N20 C L επιτρέπει την εργονομική συλλογή παραγγελιών στο ύψος του χειριστή. Ακόμη και βαριά εμπορεύματα μπορούν να τοποθετηθούν στην παλέτα χωρίς κόπο. Η χαμηλή πρόσβαση από τις δύο πλευρές του οχήματος εγγυάται ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις κατά τη συλλογή παραγγελιών. Ο χειριστής μπορεί επίσης να χειρίζεται πεζός το περονοφόρο όχημα με άνεση και από τις δύο πλευρές, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία πεζού χειριστή που προσφέρεται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Η κολόνα τιμονιού και η πλάτη στήριξης ρυθμίζονται ξεχωριστά και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε οδηγού. Η εργονομική κολόνα τιμονιού, η λειτουργία αυτόματου κεντραρίσματος και η πλατφόρμα αντικραδασμικής προστασίας αντισταθμίζουν τις δυσκολίες της πορείας σε ανισόπεδο έδαφος διασφαλίζοντας άνεση κατά την οδήγηση.

 • Φόρτωση στο ύψος του χειριστή για προστασία από καταπονήσεις της πλάτης
 • Άνετη πρόσβαση με χαμηλό ύψος επιβίβασης
 • Ρυθμιζόμενη πλάτη στήριξης και κολόνα τιμονιού
 • Πλατφόρμα με ελαστική επένδυση για προστασία από κραδασμούς

Χειρισμός

Το N20 C L επιτυγχάνει γρήγορα τη μέγιστη ταχύτητα των 12 km/h χάρη στον κινητήρα τριφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος 3 kW. Ακόμη και υπό φορτίο, επιταχύνει στα 9 km/h και μειώνει αυτομάτως ταχύτητα στις στροφές. Ο ενσωματωμένος φορτιστής Linde On-Board Charger καθιστά ευκολότερη τη διαδικασία φόρτισης της μπαταρίας. Με την προαιρετικά διαθέσιμη μπαταρία ιόντων λιθίου ο οδηγός μπορεί να αξιοποιεί με άνεση τα διαλείμματα για να φορτίζει το όχημα συλλογής παραγγελιών. Το ρυθμιζόμενο τιμόνι Linde προσφέρει απόλυτη ακρίβεια κατά τον χειρισμό. Χάρη στην ευδιάκριτη θέση των οργάνων ελέγχου, ο χειρισμός όλων των λειτουργιών του οχήματος γίνεται με ασφάλεια με το ένα χέρι. Η πλατφόρμα χειριστή διαθέτει επίσης επιφάνεια αποθήκευσης, υποδοχή φιάλης και χώρο φύλαξης εγγράφων.

 • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας 3 kW
 • Linde On-Board Charger
 • Εργονομικό τιμόνι ακριβείας Linde
 • Πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι

Service

Οι απαιτήσεις συντήρησης για το N20 C L είναι χαμηλές προσφέροντας περίπου 1.000 ώρες λειτουργίας χωρίς έλεγχο service. Η τεχνολογία τριφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος έχει μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης. Χάρη στη σύνδεση με δίαυλο πληροφοριών CAN οι τεχνικοί μπορούν να διαβάζουν γρήγορα και εύκολα όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το service. Η πρόσβαση στα φθειρόμενα εξαρτήματα επιτυγχάνεται με ευκολία. Το κάλυμμα της μπαταρίας ανοίγει με ευκολία παρέχοντας πρόσβαση στη φύσα του διαγνωστικού οργάνου.

 • 1.000 ώρες λειτουργίας χωρίς έλεγχο service
 • Τριφασικός ηλεκτρικός κινητήρας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης
 • Σύνδεση με δίαυλο πληροφοριών CAN
 • Εύκολη πρόσβαση στα φθειρόμενα εξαρτήματα

Βίντεο και εικόνες

Στιγμιότυπο από το βίντεο σχετικά με τη σειρά N20 C της Linde Material Handling

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
N20 C L 1,2 (t) 700 (mm) 9 / 12 km/h 2007 (mm) 24 / 420/465 (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Ανυψούμενη πλατφόρμα χειριστή

Η πλατφόρμα χειριστή μπορεί να ανυψωθεί για να επιτρέπει την περιστασιακή συλλογή παραγγελιών στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο ραφιών, σε ύψος συλλογής έως 2,8 m.

Διαχειριστής στόλου καθισμένος μπροστά σε οθόνη υπολογιστή γραφείου όπου προβάλλεται το Linde connect, το σύστημα διαχείρισης στόλου της Linde Material Handling

Διαχείριση στόλου

Το λογισμικό διαχείρισης στόλου connect της Linde επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ανάλυση της χρήσης ολόκληρου του στόλου οχημάτων με στόχο την επακόλουθη βελτιστοποίηση του service ή την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού του στόλου περονοφόρων οχημάτων.

Οι δύο προβολείς LED του οχήματος συλλογής παραγγελιών N20 C L της Linde Material Handling

Μπροστινά φώτα LED

Οι δύο προβολείς LED βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του οχήματος και διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα. Είναι στεγανοί στο νερό και στη σκόνη.

Πλατφόρμα με αντικραδασμική προστασία

Η δομή πλατφόρμας με ανάρτηση πεπιεσμένου αέρα μειώνει τις δονήσεις που προκαλούνται κατά την πορεία σε ανισόπεδες επιφάνειες.

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου

Επιπρόσθετη προστασία για τον οδηγό και το φορτίο προσφέρει το προστατευτικό πλέγμα φορτίου, που μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος του φορτίου.

Το BlueSpot μπροστά από το όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C

Linde BlueSpot™

Το σύστημα προειδοποίησης πορείαςΤο Linde BlueSpot™ενισχύει την ασφάλεια κατά τη λειτουργία, καθώς το φως LED προειδοποιεί αθόρυβα για την παρουσία του περονοφόρου οχήματος.

Τεχνολογία ιόντων λιθίου

Χάρη στις καινοτόμες μπαταρίες ιόντων λιθίου της Linde τα περονοφόρα μηχανήματα επαναφορτίζονται σε πολύ πιο σύντομο χρόνο, ενώ μπορούν επίσης να φορτίζονται ενδιάμεσα κατά τη λειτουργία τους.

Μπουτόν στις δύο πλευρές του οχήματος συλλογής παραγγελιών N 20 C για τον χειρισμό του οχήματος από πεζό χειριστή

Όργανα ελέγχου λειτουργίας πεζού χειριστή

Στις δύο πλευρές του οχήματος υπάρχουν μπουτόν. Ο οδηγός τα χρησιμοποιεί για τον χειρισμό του οχήματος συλλογής παραγγελιών, όταν βρίσκεται εκτός οχήματος και περπατάει δίπλα στο όχημα.

Πανοραμικός μπροστινός καθρέφτης

Ένας μεγάλος καθρέφτης στο μπροστινό μέρος του οχήματος προσφέρει καλή περιμετρική ορατότητα, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια για τον οδηγό, το φορτίο και τους πεζούς.

Πλευρική αντικατάσταση μπαταρίας

Το σύστημα πλευρικής αντικατάστασης μπαταρίας με τη βοήθεια κυλινδρικών εδράνων επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση της μπαταρίας, ιδίως στην περίπτωση χρήσης του οχήματος σε πολλαπλές βάρδιες.

Οθόνη όπου προβάλλονται οι τιμές κραδασμών μέσω του λογισμικού διαχείρισης στόλου της Linde Material Handling

Σύστημα παρακολούθησης ατυχημάτων

Σφάλματα οδήγησης, ανισόπεδες επιφάνειες ή εσφαλμένη χρήση του οχήματος - σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ένας αισθητήρας καταγράφει τους κραδασμούς. Η αξιολόγηση των δεδομένων μέσω του λογισμικού διαχείρισης στόλου παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αιτιολογία της ζημιάς και του ατυχήματος.

Επιβράδυνση καταβίβασης περονών

Όταν η περόνη βρίσκεται υπό πλήρες φορτίο, η ταχύτητα καταβίβασης μειώνεται. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται επιπρόσθετη προστασία των εμπορευμάτων από τυχόν ζημιές.

Οι μονάδες ελέγχου πρόσβασης της Linde Material Handling

Έλεγχος πρόσβασης

Ο έλεγχος πρόσβασης μέσω του συστήματος διαχείρισης στόλου connect εγγυάται ότι τα οχήματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένα άτομα. Ο οδηγός καλείται να ταυτοποιηθεί μέσω PIN ή κάρτας RFID προτού θέσει σε λειτουργία το όχημα.

Ζητήστε προσφορά