Ταυτόχρονη συλλογή δύο παλετών σε βέλτιστο ύψος για τον χειριστή

Χάρη στην ψαλιδωτή βάση ανύψωσης στο ανυψωτικό σύστημα, το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών N20 C LX αποτελεί μια πανίσχυρη και εργονομική λύση για τη συλλογή παραγγελιών με δυνατότητα ανύψωσης και μεταφοράς φορτίων βάρους έως 2.000 kg. Κατά τη συλλογή παραγγελιών, ο οδηγός ανυψώνει με άνεση τις περόνες στο βέλτιστο ύψος για την αποφυγή περιττής καταπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης πλήρωσης δύο ευρωπαλετών προστατεύοντας ταυτόχρονα την πλάτη του. Η πλατφόρμα χειριστή διατίθεται επίσης προαιρετικά με δυνατότητα ανύψωσης για περιστασιακή συλλογή παραγγελιών στο δεύτερο επίπεδο ραφιών. Η κατασκευή του ιστού ανύψωσης και του πλαισίου προλαμβάνει τραυματισμούς λόγω σύγκρουσης. Επιπλέον, η πλατφόρμα χειριστή προσφέρει καλή περιμετρική ορατότητα και μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με πανοραμικό καθρέφτη.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών N20 C LX προσαρμόζει αυτομάτως την ταχύτητά του στις στροφές, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια για τον οδηγό, το φορτίο και τους πεζούς. Τρία συστήματα πέδησης εγγυώνται ασφάλεια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες: Το ηλεκτρομαγνητικό φρένο λειτουργίας, ένα υδραυλικά υποβοηθούμενο σύστημα πέδησης που μειώνει την ταχύτητα αναλογικά προς το βάρος του φορτίου και το Linde Brake Control που ενεργοποιείται αυτομάτως μόλις ο οδηγός απελευθερώσει το γκάζι. Η ασφάλεια ενισχύεται χάρη στο επίπεδο περίγραμμα του πλαισίου και τη στρογγυλεμένη πλατφόρμα χειριστή, καθώς και τη λειτουργία αυτόματου κεντραρίσματος στη λωρίδα κυκλοφορίας που διαθέτει το τιμόνι Linde. Ως προαιρετικός εξοπλισμός διατίθενται μπροστινά φώτα LED και το Linde BlueSpot™ που καθιστούν εγκαίρως ορατή την άφιξη του οχήματος συλλογής παραγγελιών.

 • Αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας στις στροφές
 • Τρία διαφορετικά συστήματα πέδησης
 • Τιμόνι Linde με λειτουργία αυτόματου κεντραρίσματος στη λωρίδα
 • Στρογγυλεμένο σασί

Εργονομία

Η ευρύχωρη πλατφόρμα χειριστή, που είναι εύκολα προσβάσιμη από τις δύο πλευρές του μηχανήματος και διαθέτει εξαιρετικά χαμηλό ύψος επιβίβασης, επιτρέπει στον οδηγό να εργάζεται πιο ξεκούραστα διανύοντας μικρές αποστάσεις. Ο ειδικός σχεδιασμός της ψαλιδωτής βάσης ανύψωσης επιτρέπει στον οδηγό να φορτώνει και τις δύο παλέτες σε ύψος που δεν καταπονεί την πλάτη του και καταργεί τις περιττές κινήσεις. Για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις, τα όργανα ελέγχου ιστού ανύψωσης και τα προαιρετικά μπουτόν πεζού χειριστή για τον χειρισμό του οχήματος βρίσκονται και στις δύο πλευρές του στηρίγματος πλάτης. Η καμπίνα οδηγού προσφέρει στον χειριστή πολλαπλές δυνατότητες να προσαρμόζει το όχημα στις ανάγκες του, ενώ διαθέτει επίσης πληθώρα αποθηκευτικών χώρων. Τόσο για το εργονομικό τιμόνι ακριβείας Linde όσο και για την πλάτη στήριξης παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους. Η πλάτη στήριξης διαθέτει επίσης πτυσσόμενο κάθισμα. Η πλατφόρμα με προστατευτική επένδυση μειώνει τις δονήσεις που προκαλούνται κατά την πορεία σε ανισόπεδες επιφάνειες, ενώ ένα αντιολισθητικό υπόστρωμα από καουτσούκ βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη στάση του χειριστή σε όρθια θέση.

 • Ευρύχωρο άνοιγμα πρόσβασης και από τις δύο πλευρές
 • Χαμηλό ύψος επιβίβασης
 • Χειρισμός ιστού ανύψωσης και λειτουργίας πεζού χειριστή και από τις δύο πλευρές
 • Τιμόνι και πλάτη στήριξης ρυθμιζόμενου ύψους
 • Μείωση των κραδασμών

Χειρισμός

Το N20 C LX επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή συλλογή παραγγελιών ακόμη και για εμπορεύματα μεγάλου βάρους ή μήκους. Με τον τριφασικό κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος 3 kW επιταχύνει γρήγορα στη μέγιστη ταχύτητα. Χάρη στον ενσωματωμένο φορτιστή Linde On-Board Charger διευκολύνεται σημαντικά η φόρτιση της μπαταρίας. Με την προαιρετικά διαθέσιμη μπαταρία ιόντων λιθίου, ο οδηγός μπορεί να αξιοποιεί τα διαλείμματα για να επαναφορτίζει το μηχάνημα. Η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ενημερώνει διαρκώς τον οδηγό για την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης του οχήματος συλλογής παραγγελιών. Σαφή και κατανοητά σύμβολα χειρισμού πάνω στο τιμόνι υποδεικνύουν με μια γρήγορη ματιά τις λειτουργίες των σημαντικότερων εντολών χειρισμού. Η καμπίνα οδηγού διαθέτει επίσης ένα μπροστινό ράφι, μια υποδοχή φιάλης και προστατευτικό γονάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για έγγραφα.

 • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος 3 kW
 • Τιμόνι με όργανα ελέγχου ακριβείας
 • Linde On-Board Charger
 • Ευκρινής οθόνη πολλαπλών ενδείξεων
 • Διάφορες επιφάνειες και χώροι αποθήκευσης

Service

Το ανυψωτικό μηχάνημα συλλογής παραγγελιών N 20 C LX με την ψαλιδωτή βάση ανύψωσης έχει ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Λειτουργεί για έως και 1.000 ώρες χωρίς να απαιτείται έλεγχος service. Η τεχνολογία τριφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος έχει μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης και δεν απαιτείται επαναρύθμιση των φρένων. Ο τεχνικός έχει εύκολη πρόσβαση στα φθειρόμενα εξαρτήματα, αφού αφαιρέσει το πορτάκι service. Οι σημαντικές παράμετροι του οχήματος μπορούν να προβληθούν σε φορητό υπολογιστή μέσω σύνδεσης με δίαυλο πληροφοριών CAN.

 • 1.000 ώρες λειτουργίας χωρίς έλεγχο service
 • Τριφασικός ηλεκτρικός κινητήρας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης
 • Δεν απαιτείται επαναρύθμιση των φρένων
 • Εύκολη πρόσβαση στα φθειρόμενα εξαρτήματα
 • Σύνδεση με δίαυλο πληροφοριών CAN

Βίντεο και εικόνες

Στιγμιότυπο από το βίντεο σχετικά με τη σειρά N20 C της Linde Material Handling

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
N20 C LX 2,0 (t) 700 (mm) 9 / 12 km/h 2675 / 2838 (mm) 24 / 420/465 (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Ανυψούμενη πλατφόρμα χειριστή

Η πλατφόρμα χειριστή μπορεί να ανυψωθεί για να επιτρέπει την περιστασιακή συλλογή παραγγελιών στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο ραφιών, σε ύψος συλλογής έως 2,8 m.

Διαχειριστής στόλου καθισμένος μπροστά από επιφάνεια εργασίας όπου προβάλλεται το Linde connect:, το σύστημα διαχείρισης στόλου της Linde Material Handling

Διαχείριση στόλου

Το λογισμικό διαχείρισης στόλου connect της Linde επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ανάλυση της χρήσης ολόκληρου του στόλου οχημάτων με στόχο την επακόλουθη βελτιστοποίηση του service ή την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού του στόλου περονοφόρων οχημάτων.

Οι δύο προβολείς LED του μηχανήματος συλλογής παραγγελιών N20 C LΧ της Linde Material Handling

Μπροστινά φώτα LED

Οι δύο προβολείς LED βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του οχήματος και διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα. Είναι στεγανοί στο νερό και στη σκόνη.

Πλατφόρμα με σύστημα απόσβεσης κραδασμών

Η αερανάρτηση πεπιεσμένου αέρα μειώνει τις δονήσεις που προκαλούνται κατά την πορεία σε ανισόπεδες επιφάνειες.

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου του μηχανήματος συλλογής παραγγελιών N20 C LΧ της Linde Material Handling

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου

Επιπρόσθετη προστασία για τον οδηγό και το φορτίο προσφέρει το προστατευτικό πλέγμα φορτίου, που μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος του φορτίου.

Το BlueSpot μπροστά από το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών N20 C

Linde BlueSpot™

Το σύστημα προειδοποίησης πορείαςLinde BlueSpot™ενισχύει την ασφάλεια κατά τη λειτουργία, καθώς το φως LED προειδοποιεί αθόρυβα για την παρουσία του περονοφόρου οχήματος.

Τεχνολογία ιόντων λιθίου

Χάρη στις καινοτόμες μπαταρίες ιόντων λιθίου της Linde τα περονοφόρα μηχανήματα επαναφορτίζονται σε πολύ πιο σύντομο χρόνο, ενώ μπορούν επίσης να φορτίζονται ενδιάμεσα κατά τη λειτουργία τους.

Μπουτόν στις δύο πλευρές του μηχανήματος συλλογής παραγγελιών N 20 C για τον χειρισμό του οχήματος από πεζό χειριστή

Όργανα ελέγχου λειτουργίας πεζού χειριστή

Στις δύο πλευρές του οχήματος υπάρχουν μπουτόν. Ο οδηγός τα χρησιμοποιεί για τον χειρισμό του μηχανήματος συλλογής παραγγελιών, όταν βρίσκεται εκτός οχήματος και περπατάει δίπλα στο όχημα. Για την αποφυγή τραυματισμού των ποδιών κατά την οπισθοπορεία, τα περονοφόρα οχήματα διαθέτουν στο πίσω μέρος του σασί διάταξη προστασίας των ποδιών, και στις δύο πλευρές του οχήματος.

Πανοραμικός μπροστινός καθρέφτης

Ένας μεγάλος καθρέφτης στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος προσφέρει καλή περιμετρική ορατότητα, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια για τον οδηγό, το φορτίο και τους πεζούς.

Πλευρική αντικατάσταση μπαταρίας

Το σύστημα πλευρικής αντικατάστασης μπαταρίας με τη βοήθεια κυλινδρικών εδράνων επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση της μπαταρίας, ιδίως στην περίπτωση χρήσης του οχήματος σε πολλαπλές βάρδιες.

Οθόνη όπου προβάλλονται οι τιμές κραδασμών μέσω του λογισμικού διαχείρισης στόλου της Linde Material Handling

Σύστημα παρακολούθησης ατυχημάτων

Σφάλματα οδήγησης, ανισόπεδες επιφάνειες ή εσφαλμένη χρήση του οχήματος - σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ένας αισθητήρας καταγράφει τους κραδασμούς. Η αξιολόγηση των δεδομένων μέσω του λογισμικού διαχείρισης στόλου παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αιτιολογία της ζημιάς και του ατυχήματος.

Επιβράδυνση κατά την καταβίβαση των περονών

Όταν οι περόνες βρίσκονται υπό πλήρες φορτίο, η ταχύτητα καταβίβασης των περονών μειώνεται. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται επιπρόσθετη προστασία των εμπορευμάτων από τυχόν ζημιές.

Οι μονάδες ελέγχου πρόσβασης της Linde Material Handling

Έλεγχος πρόσβασης

Ο έλεγχος πρόσβασης μέσω του συστήματος διαχείρισης στόλου connect εγγυάται ότι τα οχήματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένα άτομα. Ο οδηγός καλείται να ταυτοποιηθεί μέσω PIN ή κάρτας RFID προτού θέσει σε λειτουργία το όχημα.

Ζητήστε προσφορά