Διαδοχική φόρτωση δύο παλετών χωρίς καταπόνηση της πλάτης

Το όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C LoL επιτρέπει την εργονομική φόρτωση δύο παλετών στον ίδιο κύκλο συλλογής παραγγελιών χάρη στις μεγάλου μήκους περόνες φόρτωσης και των επιπρόσθετων ανυψούμενων περονών. Ο οδηγός φορτώνει αρχικά μία παλέτα στο επιθυμητό ύψος, ενώ μια δεύτερη παλέτα κατά περίπτωση στηρίζεται σε κάθετη θέση στο πίσω μέρος των περονών με τη βοήθεια ειδικής διάταξης ασφαλείας. Μόλις γεμίσει η πρώτη παλέτα, αποτίθεται πάνω στις μακρύτερες περόνες και μεταφέρεται στο μπροστινό μέρος. Η δεύτερη παλέτα μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί χωρίς κόπο πάνω στις περόνες και να φορτωθεί σε ύψος που δεν καταπονεί την πλάτη του χειριστή. Το N20 C LoL διασφαλίζει με τον τρόπο αυτό τη γρήγορη και εργονομική συλλογή παραγγελιών. Κατά τη λειτουργία, ο χειρισμός του ιστού ανύψωσης μπορεί να γίνεται από τη δεξιά ή την αριστερή πλευρά της πλάτης στήριξης, ενώ το όχημα μετακινείται στην επόμενη σειρά ραφιών. Προαιρετικά, η πλατφόρμα χειριστή μπορεί να ανυψώνεται για να επιτρέπει την περιστασιακή συλλογή παραγγελιών από το δεύτερο επίπεδο ραφιών. Η λειτουργία ανύψωσης βραχιόνων τροχού διασφαλίζει επίσης την εύκολη μεταφορά πάνω από ράμπες και ανισόπεδες επιφάνειες.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Στις στροφές αλλά και όταν οι περόνες είναι κατεβασμένες, το όχημα προσαρμόζει αυτομάτως την ταχύτητά του, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια του οδηγού και του φορτίου. Επιπλέον, το N20 C LoL διαθέτει τρία διαφορετικά συστήματα πέδησης, τα οποία αυξάνουν την ισχύ πέδησης σε συνάρτηση με το βάρος του φορτίου και ακινητοποιούν το όχημα, μόλις ανιχνευθεί ότι ο οδηγός δεν βρίσκεται πάνω στην πλατφόρμα. Επιπλέον, το όχημα επιβραδύνει αυτομάτως, μόλις ο χειριστής απελευθερώσει τον διακόπτη κίνησης. Το επίπεδο περίγραμμα και οι στρογγυλεμένες ακμές της πλατφόρμας οδηγού ελαχιστοποιούν ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο. Το N20 C LoL διαθέτει προστατευτικές διατάξεις στις δύο πλευρές του σασί που προστατεύουν τα πόδια από τραυματισμούς, όταν ο χειρισμός του οχήματος γίνεται από τα όργανα ελέγχου πεζού χειριστή, που βρίσκονται στις δύο πλευρές της πλάτης στήριξης.

 • Αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας στις στροφές
 • Χαμηλή ταχύτητα σε χαμηλωμένη περόνη
 • Τρία διαφορετικά συστήματα πέδησης
 • Στρογγυλεμένο σασί

Εργονομία

Το όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C LoL είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη: Η χαμηλή και ευρύχωρη πρόσβαση και από τις δύο πλευρές του οχήματος επιτρέπει την ευέλικτη και γρήγορη συλλογή παραγγελιών από ράφια που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του οχήματος. Αντίστοιχα, το σύστημα ελέγχου του ιστού ανύψωσης και τα όργανα ελέγχου για τις λειτουργίες έλξης και η λειτουργία ανύψωσης βραχιόνων των τροχών βρίσκονται επίσης τοποθετημένα και στις δύο πλευρές της πλάτης στήριξης. Μόλις η πρώτη παλέτα γεμίσει, ο χειριστής μεταφέρει με ευκολία τη δεύτερη παλέτα, η οποία κατά περίπτωση τοποθετείται στο πίσω μέρος των ανυψούμενων περονών, σε ύψος που δεν καταπονεί την πλάτη και την φορτώνει. Τόσο το τιμόνι Linde όσο και η πλάτη στήριξης είναι ρυθμιζόμενα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε χειριστή. Η ειδική επένδυση μειώνει τους κραδασμούς που μεταφέρονται στην πλατφόρμα χειριστή κατά την οδήγηση σε ανισόπεδο έδαφος.

 • Ευρύχωρη πρόσβαση και από τις δύο πλευρές
 • Χαμηλό ύψος επιβίβασης
 • Χειρισμός ιστού ανύψωσης και λειτουργίας πεζού χειριστή και από τις δύο πλευρές
 • Τιμόνι και πλάτη στήριξης ρυθμιζόμενου ύψους
 • Μείωση των κραδασμών

Χειρισμός

Χάρη στον τριφασικό κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος 3 kW το όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C LoL επιταχύνει γρήγορα στα 12 km/h. Υπό πλήρες φορτίο επιτυγχάνει ταχύτητα 9 km/h. Το σύστημα Linde On-Board Charger εγγυάται τον εύκολο χειρισμό της μπαταρίας. Επιπλέον, χάρη στη σύντομη και γρήγορη ενδιάμεση φόρτιση της προαιρετικά διαθέσιμης μπαταρίας ιόντων λιθίου αυξάνεται η διαθεσιμότητα των οχημάτων. Το τιμόνι Linde διαθέτει απλό σχεδιασμό που μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες του οδηγού, διασφαλίζοντας εργονομικό και ακριβή χειρισμό. Τα όργανα ελέγχου για όλες τις λειτουργίες οδήγησης και ιστού ανύψωσης βρίσκονται ενσωματωμένα στο τιμόνι σε ευδιάκριτη θέση. Έτσι, ο χειρισμός του N20 C LoL γίνεται γρήγορα και εύκολα, ακόμη και σε περιορισμένο χώρο. Ο σταθμός εργασίας του οδηγού διαθέτει επίσης επιφάνειες αποθήκευσης, μια υποδοχή φιάλης και προστατευτικό γονάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για έγγραφα.

 • Πανίσχυρος κινητήρας τριφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος 3 kW
 • Τιμόνι Linde με όργανα ελέγχου ακριβείας
 • Linde On-Board Charger
 • Μπαταρία ιόντων λιθίου ως προαιρετικός εξοπλισμός
 • Διάφορες επιφάνειες και χώροι αποθήκευσης

Service

Η τεχνολογία τριφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος έχει μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης και δεν απαιτείται αναπροσαρμογή των φρένων. Έλεγχος service απαιτείται μόνο μετά από περίπου 1.000 ώρες λειτουργίας. Όλα τα δεδομένα του οχήματος προβάλλονται εύκολα και γρήγορα μέσω της σύνδεσης με δίαυλο πληροφοριών CAN. Ο τεχνικός μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα φθειρόμενα εξαρτήματα και να ανοίγει χωρίς δυσκολία το κάλυμμα της μπαταρίας.

 • Τριφασικός ηλεκτρικός κινητήρας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης
 • Δεν απαιτείται αναπροσαρμογή των φρένων
 • 1.000 ώρες λειτουργίας χωρίς έλεγχο service
 • Σύνδεση με δίαυλο πληροφοριών CAN
 • Εύκολη πρόσβαση στα φθειρόμενα εξαρτήματα

Βίντεο και εικόνες

Στιγμιότυπο από το βίντεο σχετικά με τη σειρά N20 C της Linde Material Handling

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
N20 C LoL 1,0 / 2,0 (t) 800 (mm) 9 / 12 km/h 3271 / 3399 (mm) 24 / 420/465 (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Ανυψούμενη πλατφόρμα χειριστή

Η πλατφόρμα χειριστή μπορεί να ανυψωθεί για να επιτρέπει την περιστασιακή συλλογή παραγγελιών στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο ραφιών, σε ύψος συλλογής έως 2,8 m.

Διαχειριστής στόλου καθισμένος μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή όπου προβάλλεται το Linde connect, το λογισμικό διαχείρισης στόλου της Linde Material Handling

Διαχείριση στόλου

Με τη λύση διαχείρισης στόλου connect της Linde διασφαλίζεται, μεταξύ άλλων, η ανάλυση της χρήσης ολόκληρου του στόλου οχημάτων με στόχο την επακόλουθη βελτιστοποίηση του service ή την αξιοποίηση του δυναμικού του στόλου περονοφόρων οχημάτων.

Οι δύο προβολείς LED του οχήματος συλλογής παραγγελιών N20 C LoL της Linde Material Handling

Μπροστινά φώτα LED

Οι δύο προβολείς LED βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του οχήματος και διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα. Είναι στεγανοί στο νερό και στη σκόνη.

Διάταξη ασφάλισης παλέτας του περονοφόρου οχήματος στοίβαξης παλετών N20 C LoL της Linde Material Handling

Διάταξη ασφάλισης παλέτας

Η διάταξη ασφάλισης τοποθετείται στο προστατευτικό πλέγμα φορτίου και επιτρέπει την ασφαλή κατακόρυφη στερέωση μιας δεύτερης παλέτας, ενόσω ο χειριστής γεμίζει την πρώτη παλέτα.

Πλατφόρμα με προστατευτική επένδυση

Η κατασκευή αερανάρτησης μειώνει τις δονήσεις που προκαλούνται κατά την πορεία σε ανισόπεδες επιφάνειες.

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου

Επιπρόσθετη προστασία για τον οδηγό και το φορτίο προσφέρει το προστατευτικό πλέγμα φορτίου, που μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος του φορτίου.

Το BlueSpot μπροστά από το όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C

Linde BlueSpot™

Το σύστημα προειδοποίησης πορείαςLinde BlueSpot™ενισχύει την ασφάλεια κατά τη λειτουργία, καθώς το φως LED προειδοποιεί αθόρυβα για την παρουσία του περονοφόρου οχήματος.

Μπαταρία ιόντων λιθίου

Χάρη στις καινοτόμες μπαταρίες ιόντων λιθίου της Linde τα περονοφόρα οχήματα επαναφορτίζονται σε πολύ πιο σύντομο χρόνο, ενώ μπορούν επίσης να φορτίζονται ενδιάμεσα κατά τη λειτουργία τους. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η διαθεσιμότητα των οχημάτων.

Μπουτόν στις δύο πλευρές του οχήματος συλλογής παραγγελιών N 20 C για τον χειρισμό του οχήματος από πεζό χειριστή

Όργανα ελέγχου λειτουργίας πεζού χειριστή

Στις δύο πλευρές του οχήματος υπάρχουν μπουτόν πάνω στον ιστό ανύψωσης. Ο οδηγός τα χρησιμοποιεί για τον χειρισμό του οχήματος συλλογής παραγγελιών, όταν βρίσκεται εκτός οχήματος και περπατάει δίπλα από το όχημα.

Πανοραμικός μπροστινός καθρέφτης

Ένας μεγάλος καθρέφτης στο μπροστινό μέρος του οχήματος προσφέρει καλή περιμετρική ορατότητα, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια για τον οδηγό, το φορτίο και τους πεζούς.

Πλευρική αντικατάσταση μπαταρίας

Το σύστημα πλευρικής αντικατάστασης μπαταρίας με τη βοήθεια κυλινδρικών εδράνων επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση της μπαταρίας, ιδίως στην περίπτωση χρήσης του οχήματος σε πολλαπλές βάρδιες.

Οθόνη όπου προβάλλονται οι τιμές κραδασμών μέσω του λογισμικού διαχείρισης στόλου της Linde Material Handling

Σύστημα παρακολούθησης ατυχημάτων

Σφάλματα οδήγησης, ανισόπεδες επιφάνειες ή εσφαλμένη χρήση του οχήματος - σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ένας αισθητήρας καταγράφει τους κραδασμούς. Η αξιολόγηση των δεδομένων μέσω του λογισμικού διαχείρισης στόλου παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αιτιολογία της ζημιάς και του ατυχήματος.

Επιβράδυνση καταβίβασης περονών

Όταν οι περόνες βρίσκονται υπό πλήρες φορτίο, η ταχύτητα καταβίβασης των περονών μειώνεται. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται επιπρόσθετη προστασία των εμπορευμάτων από τυχόν ζημιές.

Οι μονάδες ελέγχου πρόσβασης της Linde Material Handling

Έλεγχος πρόσβασης

Ο έλεγχος πρόσβασης μέσω του συστήματος διαχείρισης στόλου connect εγγυάται ότι τα οχήματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένα άτομα. Ο οδηγός καλείται να ταυτοποιηθεί μέσω PIN ή κάρτας RFID προτού θέσει σε λειτουργία το όχημα.

Ζητήστε προσφορά