Μικρότερες αποστάσεις για ταχύτερη συλλογή παραγγελιών

Το μικρού ύψους ανύψωσης όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C της Linde Material Handling μειώνει την καταπόνηση του χειριστή κατά τη συλλογή παραγγελιών χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό και τον εύχρηστο τρόπο λειτουργίας του. Η πλατφόρμα χειριστή, για παράδειγμα, βρίσκεται μπροστά από την μπαταρία ώστε ο χειριστής να μην αναγκάζεται να διανύει περιττές αποστάσεις μετά τη συλλογή των εμπορευμάτων. Η εργασία είναι πιο άνετη και ξεκούραστη, ιδίως όταν εκτελείται με την εφαρμογή φωνητικών εντολών «Pick by Voice» όπου ο χειριστής λαμβάνει οδηγίες μέσω ακουστικών και πρέπει να αντιδρά γρήγορα. Στη μονάδα τιμονιού σε σχήμα U βρίσκονται ενσωματωμένα όλα τα όργανα ελέγχου, που ο οδηγός μπορεί και χειρίζεται με ακρίβεια και ταχύτητα με το αριστερό ή το δεξί χέρι. Η λειτουργία αυτόματου κεντραρίσματος του τιμονιού διευκολύνει την πορεία σε ευθεία γραμμή εξοικονομώντας χρόνο μεταξύ των σημείων συλλογής. Το μικρού ύψους ανύψωσης όχημα συλλογής παραγγελιών N20 C έχει ικανότητα φορτίου έως δύο τόνων.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Κατά την οδήγηση, ο οδηγός παραμένει διαρκώς εντός των ορίων του περονοφόρου οχήματος, πλήρως προστατευμένος. Ο εργονομικός σχεδιασμός της μονάδας τιμονιού διασφαλίζει σταθερό κράτημα στις στροφές και προστασία για τα χέρια, ενώ ο ατσάλινος προφυλακτήρας εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, τόσο για τον οδηγό όσο και για το περονοφόρο όχημα. Το N20 C διαθέτει τρία ανεξάρτητα συστήματα πέδησης που επιτρέπουν στο περονοφόρο όχημα να φρενάρει αυτομάτως, όταν ο οδηγός απελευθερώνει τον διακόπτη κίνησης ή επιθυμεί να κινηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η πέδηση εκτελείται επίσης μέσω του ηλεκτρομαγνητικού φρένου και καθορίζεται, σε κάποιον βαθμό, από το βάρος του φορτίου, μόλις ο οδηγός πατήσει το μπουτόν έκτακτης ανάγκης ή αποβιβαστεί από την πλατφόρμα, η οποία λειτουργεί ως διακόπτης ασφαλείας.

 • Τιμόνι μικρών διαστάσεων
 • Εργονομικές λαβές με προστασία των χεριών
 • Αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας στις στροφές
 • Ατσάλινος προφυλακτήρας
 • Τρία ανεξάρτητα συστήματα πέδησης

Εργονομία

Στο N20 C, η κονσόλα χειρισμού, η ρυθμιζόμενη πλάτη στήριξης και η πλατφόρμα οδηγού σχηματίζουν μια ενιαία μονάδα σε σχήμα U, η οποία είναι μονωμένη από το υπόλοιπο στιβαρό σασί. Έτσι, στις ανισόπεδες επιφάνειες απορροφώνται οι κραδασμοί, απομονώνοντας το εσωτερικό του περονοφόρου οχήματος από θόρυβο αλλά και κραδασμούς που καταπονούν την πλάτη του χειριστή. Οι τρεις μεγάλου βάθους επιφάνειες εναπόθεσης αντικειμένων πίσω από την πλάτη στήριξης διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη συλλογή. Υπάρχουν διάφορες επιφάνειες εναπόθεσης αντικειμένων επάνω και κάτω από τη μονάδα ελέγχου που ενδείκνυνται για χαρτί συσκευασίας, γάντια ή στιλό. Ο χειριστής μπορεί με μια ματιά να έχει πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες του περονοφόρου οχήματος μέσω της ψηφιακής οθόνης πολλαπλών ενδείξεων, κάτι που τον βοηθά σημαντικά στην καθημερινή του εργασία, όπως άλλωστε και το χαμηλό ύψος επιβίβασης.

 • Πλατφόρμα οδηγού με ανάρτηση
 • Επιφάνεια εναπόθεσης αντικειμένων πίσω από την πλάτη στήριξης
 • Επιφάνειες εναπόθεσης αντικειμένων επάνω και κάτω από την κονσόλα
 • Ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων
 • Χαμηλό ύψος επιβίβασης

Χειρισμός

Ο τριφασικός κινητήρας 3 kW του N20 C επιταχύνει γρήγορα σε σταθερή μέγιστη ταχύτητα δώδεκα χιλιομέτρων την ώρα με ή χωρίς φορτίο. Όταν πρέπει να καλυφθούν μεγαλύτερες αποστάσεις, αυτό μεταφράζεται σε υψηλότερες επιδόσεις διακίνησης φορτίων. Το τιμόνι δύο λαβών και η μονάδα χειρισμού Linde έχουν καθοριστική σημασία για τον χειρισμό: Η διεπαφή μεταξύ οδηγού και περονοφόρου οχήματος περιλαμβάνει όλα τα κεντρικά όργανα ελέγχου και ο χειρισμός της εκτελείται τόσο με το αριστερό όσο και με το δεξί χέρι, εξοικονομώντας χρόνο κατά τη συλλογή παραγγελιών. Για μικρές αποστάσεις μεταξύ δύο σημείων συλλογής, το αυτόματο κεντράρισμα του τιμονιού διασφαλίζει ότι το περονοφόρο όχημα κινείται σε ευθεία γραμμή

 • Πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας 3 kW
 • Καλή επιτάχυνση
 • Ηλεκτρικό τιμόνι
 • Σύστημα ελέγχου τιμονιού με 2 λαβές και κεντρική μονάδα ελέγχου
 • Αυτόματο κεντράρισμα

Service

Για το περονοφόρο όχημα απαιτείται έλεγχος service ανά 1.000 ώρες λειτουργίας. Ο τεχνικός service προβάλλει γρήγορα όλες τις τεχνικές παραμέτρους στον φορητό υπολογιστή του μέσω σύνδεσης με δίαυλο πληροφοριών CAN, ενώ τα φθειρόμενα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα. Η τεχνολογία τριφασικού ρεύματος έχει μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης. Τα ανθεκτικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, το στιβαρό τιμόνι και το υψηλής αντοχής ατσάλινο σασί εγγυώνται χαμηλό κόστος συντήρησης.

 • Προβολή δεδομένων περονοφόρου οχήματος μέσω σύνδεσης με δίαυλο πληροφοριών CAN
 • Τεχνολογία τριφασικού ρεύματος χωρίς απαιτήσεις συντήρησης
 • Στιβαρό ατσάλινο σασί
 • Ηλεκτρονικά εξαρτήματα υψηλής αντοχής

Προαιρετικός εξοπλισμός

Υποδοχή τερματικού εξοπλισμού δεδομένων

Το περονοφόρο όχημα μπορεί να εξοπλιστεί με τερματικό εξοπλισμό καταγραφής δεδομένων. Στο συγκεκριμένο πακέτο εξοπλισμού συμπεριλαμβάνεται επίσης πίνακας σημειώσεων και συσκευή ανάγνωσης barcode.

Προσαρμογή ταχύτητας

Μόλις ο οδηγός χαμηλώσει την περόνη από το ύψος αρχικής ανύψωσης, το περονοφόρο όχημα μειώνει αυτομάτως ταχύτητα.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς εργασίας LED

Προβολείς εργασίας LED

Οι δύο προβολείς βρίσκονται στο μπροστινό τμήμα του οχήματος και διαθέτουν εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα. Είναι στεγανοί στο νερό και στη σκόνη.

Μπουτόν πεζού χειριστή

Τα μπουτόν κίνησης βρίσκονται εγκατεστημένα στις δύο πλευρές του οχήματος, δίπλα στο κάθισμα. Ο οδηγός μπορεί να τα χρησιμοποιεί για να χειρίζεται πεζός το όχημα συλλογής παραγγελιών βαδίζοντας δίπλα στο όχημα.

Ζητήστε προσφορά