Υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου

Ισχυρό και Ταυτόχρονα Αθόρυβο
Υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου από τη Linde Material Handling

Το αέριο είναι ένα δοκιμασμένο καύσιμο στη βιομηχανία. Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde Material Handling αποτελούν αξιόπιστους συνεργάτες για τις απαιτητικές εργασίες μεταφοράς εμπορευμάτων και προϊόντων, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Προσφέρουν τις επιδόσεις και τη σταθερή διαθεσιμότητα ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν εξαιρετικά αθόρυβα και με όσο το δυνατόν λιγότερες εκπομπές καυσαερίων. Ακόμη και σε συνεχή λειτουργία, εκπέμπουν ελάχιστο θόρυβο και καυσαέρια. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με τα πετρελαιοκίνητα περονοφόρα μηχανήματα με συγκρίσιμο προφίλ απόδοσης, μπορούν επίσης να χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους, όπως αποθήκες και χώρους παραγωγής, οι οποίοι πληρούν τις απαιτήσεις των σχετικών ορίων.

Με τη στιβαρή κατασκευή τους και το πανίσχυρο σύστημα μετάδοσης κίνησης, τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde είναι ιδανικά για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους. Θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά ακόμα και όταν βρίσκονται αντιμέτωπα με ακραίες συνθήκες, όπως άνεμο ή άσχημες καιρικές συνθήκες, σκόνη, βρομιά ή δύσκολο και ανισόπεδο έδαφος.

Ο δοκιμασμένος λειτουργικός σχεδιασμός, που περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου με διπλό πεντάλ και το Linde Load Control, διασφαλίζει ότι τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις απαιτήσεις του χειρισμού. Η λειτουργία του συστήματος ελέγχου με διπλό πεντάλ διασφαλίζεται μέσω υδροστατικού συστήματος μετάδοσης κίνησης, το οποίο μεταδίδει ισχύ απευθείας από τον κινητήρα του μηχανήματος στους κινητήριους τροχούς του και στο υδραυλικό σύστημα ανύψωσης. Αυτό διευκολύνει την ομαλή εκκίνηση, τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης και τον ακριβή χειρισμό του φορτίου. Ταυτόχρονα, το Linde Load Control επιτρέπει στον οδηγό να χειρίζεται εύκολα όλες τις σχετικές λειτουργίες του ιστού ανύψωσης, μέσω δύο χειριστηρίων που είναι ενσωματωμένα στα υποβραχιόνια. Τα όργανα ελέγχου έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κινήσεις των βραχιόνων και να αποφεύγεται η κόπωση.

Ανάλογα με το μοντέλο, η λειτουργία των υγραεριοκίνητων μηχανημάτων αντιβάρου μπορεί να γίνεται με τη χρήση είτε προωθητικού αερίου (υγραέριο) είτε φυσικού αερίου (φυσικό αέριο κίνησης). Στην περίπτωση των υγραεριοκίνητων μηχανημάτων αντιβάρου με υγραέριο, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιούν είτε φιάλες υγραερίου του εμπορίου, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν στο μηχάνημα, είτε μια ενσωματωμένη δεξαμενή, η οποία γεμίζει μέσω αντλίας. Εάν ένα μηχάνημα πρόκειται να χρησιμοποιείται μόνο σποραδικά, τότε το μοντέλο με τη φιάλη υγραερίου είναι η βέλτιστη λύση. Εάν η εταιρεία διαθέτει μεγάλο στόλο υγραεριοκίνητων μηχανημάτων αντιβάρου και τη δική της υποδομή ανεφοδιασμού στον χώρο της, τότε τα μηχανήματα με τις ενσωματωμένες δεξαμενές είναι συνήθως η πιο οικονομική επιλογή. Ο μετρητής καυσίμου, ο οποίος λειτουργεί με τη χρήση υπερήχων, επιτρέπει στους οδηγούς οποιουδήποτε μοντέλου να βλέπουν ακριβώς πότε πρέπει να αλλάξουν τη φιάλη ή να επισκεφθούν την αντλία.

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα αερίου υψηλών επιδόσεων για εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

H14 – H20 EVO

Μέγιστη απόδοση διακίνησης φορτίων σε ελάχιστο χώρο: Τα μηχανήματα εσωτερικής καύσης H14 – H20 EVO έχουν εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και μεγάλη ευελιξία.

Μάθετε περισσότερα

H20 – H35

Ευέλικτα, πολυχρηστικά μοντέλα: Τα περονοφόρα μηχανήματα εσωτερικής καύσης H20 – H35 ενσωματώνονται εύκολα σε εταιρικά συστήματα λογισμικού και αποδεικνύονται φιλικά προς τον χρήστη σε πολλούς τομείς.

Μάθετε περισσότερα

H35 – H50

Στιβαρά και ισχυρά: Τα περονοφόρα μηχανήματα εσωτερικής καύσης H35 – H50 είναι κατασκευασμένα για απαιτητικούς σκοπούς συνεχούς λειτουργίας στη μεσαία κατηγορία ωφέλιμου φορτίου.

Μάθετε περισσότερα

H50 – H80 EVO

Είτε πρόκειται για τη βιομηχανία μετάλλων είτε για το εμπόριο δομικών υλικών, τον τομέα ποτών ή την παραγωγή χαρτιού: Τα περονοφόρα μηχανήματα εσωτερικής καύσης H50 – H80 μπορούν να μεταφέρουν ακόμα και βαριά φορτία γρήγορα και με ακρίβεια.

Μάθετε περισσότερα
Το υγραεριοκίνητο μηχάνημα αντιβάρου H25 από τη Linde Material Handling

Υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου Linde: Υψηλές επιδόσεις, τόσο στο εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους

Η Linde θέτει εδώ και πολλά χρόνια τα πρότυπα για την απόδοση και τις επιδόσεις των περονοφόρων αερίου. Με ανυψωτική ικανότητα 1,4 έως 8 τόνων, αυτά τα μηχανήματα υψηλών επιδόσεων είναι τα πλέον κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές όπου απαιτούνται επιδόσεις και ευελιξία: σε κέντρα logistics για την αποστολή εμπορευμάτων, σε αποθήκες κατασκευαστικών εταιρειών ή στη διακίνηση εμπορευμάτων χονδρικής. Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου συνδυάζουν τη φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές αιθάλης, αθόρυβη μεταφορά με την εξαιρετική αντοχή. Χάρη στα πανίσχυρα συστήματα μετάδοσης κίνησης, συνεχίζουν να παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις ακόμα και όταν μετακινούν βαριά φορτία σε μεγάλες αποστάσεις.

Χαρακτηριστικά

Υγραεριοκίνητο μηχάνημα αντιβάρου H50 από τη Linde Material Handling με Linde BlueSpot.

Ασφάλεια

Πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά ασφάλειας διασφαλίζουν ότι οι οδηγοί και τα φορτία σας είναι προστατευμένα. Τα χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνουν τη βέλτιστη ορατότητα από την καμπίνα του οδηγού, καθώς και μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης που ανήκουν τόσο στον βασικό όσο και στον προαιρετικό εξοπλισμό. Η πρόσθετη ασφάλεια διασφαλίζεται από πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων, όπως το χαμηλό κέντρο βάρους και το προστατευτικό πλαίσιο Linde Protector Frame, στο οποίο η προστατευτική οροφή και το πλαίσιο σχηματίζουν μια πλήρως κλειστή, συμπαγή ζώνη προστασίας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε κάθε τύπο χώρου εργασίας – τόσο για τον οδηγό όσο και για τον περιβάλλοντα χώρο του μηχανήματος.

Η εργονομική καμπίνα οδηγού στο υγραεριοκίνητο μηχάνημα αντιβάρου H20 - H35 από τη Linde Material Handling.

Εργονομία

Τα περονοφόρα μηχανήματα της Linde είναι συνώνυμα της άνεσης και της εργονομίας για τον οδηγό. Τα υποβραχιόνια και το κάθισμα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις του σωματότυπου του κάθε οδηγού. Έτσι, ο οδηγός απαλλάσσεται από περισπασμούς και μπορεί να εργάζεται με πλήρη συγκέντρωση, ακόμα και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Τα ελαστικά έδρανα απόσβεσης στους άξονες, στον ιστό ανύψωσης και στους κυλίνδρους κλίσης συνεργάζονται αρμονικά με τα άνετα καθίσματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν τον χειριστή, προστατεύοντας την σπονδυλική στήλη και την πλάτη από κάθε είδους κραδασμούς. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν ακόμα και σε ανισόπεδο έδαφος να εκτελούν τις εργασίες τους με ευκολία.

Μέγιστη απόδοση διακίνησης φορτίων και ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου με τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde Material Handling.

Χειρισμός

Το υδροστατικό σύστημα της Linde διευκολύνει τον ακριβή και υψηλής ευαισθησίας έλεγχο της απόδοσης του συστήματος κίνησης. Το υδραυλικό σύστημα χωρίς απαιτήσεις συντήρησης επιτρέπει τη μεταφορά της ισχύος του κινητήρα στους κινητήριους τροχούς και στο υδραυλικό σύστημα ανύψωσης χωρίς απώλειες. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι οδηγοί μπορούν να ξεκινούν ομαλά, να αλλάζουν κατεύθυνση γρήγορα και να κάνουν ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους με ακρίβεια. Αυτό εγγυάται τη μέγιστη απόδοση διακίνησης φορτίων ταυτόχρονα με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Συντήρηση από τεχνικό service της Linde

Service

Η στιβαρή κατασκευή και ο εύκολος στη συντήρηση σχεδιασμός των υγραεριοκίνητων μηχανημάτων αντιβάρου Linde έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλα διαστήματα συντήρησης. Ο συνδυασμός ενός εξαιρετικά αξιόπιστου μηχανήματος και του αποδοτικού service από τη Linde εγγυάται ότι οι χρόνοι εκτός λειτουργίας εντός του ωραρίου εργασίας μειώνονται στο ελάχιστο. Τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε βασικά εξαρτήματα για γρήγορες και απλές εργασίες συντήρησης.

Διαχείριση στόλου με τη Linde Material Handling

Συνδεσιμότητα

Χάρη στη μονάδα μετάδοσης δεδομένων που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, όλα τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στο σύστημα διαχείρισης στόλου της Linde . Η ψηφιακή δικτύωση και η επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων που συλλέγονται από τα μηχανήματα καθιστούν πιο αποτελεσματική και ασφαλή τη λειτουργία τους. Αυτά τα χαρακτηριστικά χρησιμεύουν επίσης στη βελτιστοποίηση του προγραμματισμού συντήρησης, γεγονός που βελτιώνει τη διαθεσιμότητα των μηχανημάτων και ενισχύει αντίστοιχα την παραγωγικότητα. Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό το Linde Engine Protection System (LEPS), το οποίο παρακολουθεί βασικές παραμέτρους του κινητήρα, όπως την πίεση λαδιού, τη στάθμη ψυκτικού και τη θερμοκρασία. Το LEPS προειδοποιεί τον οδηγό για τυχόν κίνδυνο ζημιών στον κινητήρα και υποδεικνύει πότε πρέπει να γίνουν εργασίες συντήρησης. Εκτός από το LEPS, πολλά ακόμη χαρακτηριστικά βοηθούν στην αποφυγή του χρόνου εκτός λειτουργίας και των σχετικών περιττών δαπανών.

Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων ενός υγραεριοκίνητου μηχανήματος αντιβάρου

Αποτελεσματικότητα

Ο οδηγός μπορεί να εκτελεί όλες τις ενέργειες οδήγησης και χειρισμού του ιστού ανύψωσης με ταχύτητα και ακρίβεια, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χάρη στο υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και το Linde Load Control.

Ασφάλεια

Η εξαιρετική περιμετρική ορατότητα και μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον χώρο εργασίας.

Άνεση

Οι μεγάλες καμπίνες με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας μοιάζουν με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων. Αυτό βοηθά τον οδηγό να εργάζεται γρήγορα και άνετα.

Σχέση κόστους-αποδοτικότητας

Το υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της Linde λειτουργεί χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων, συμπλέκτη, διαφορικό ή φρένα. Έτσι προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και μειωμένα έξοδα συντήρησης.

Αντοχή

Ο συνδυασμός του υδροστατικού συστήματος μετάδοσης κίνησης και του στιβαρού κινητήρα εγγυάται σχεδόν αδιάκοπη λειτουργία για πάρα πολλές ώρες. Πολλά από τα εξαρτήματα έχουν ελάχιστες ή μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης.

Πάντα η τέλεια επιλογή

Η Linde προσφέρει ειδική υπηρεσία στους πελάτες της: Κάθε εργασία είναι διαφορετική και γι' αυτό είναι διαθέσιμες διάφορες εκδόσεις σχεδίασης, προσθήκες, ακόμα και προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε σειρά υγραεριοκίνητων μηχανημάτων αντιβάρου. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πελάτης της Linde μπορεί να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες απόδοσης του μηχανήματός του, που εξοπλίζεται ειδικά ώστε να πληροί τις δικές του ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η Linde αναπτύσσει επίσης λύσεις βάσει των αναγκών του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη ακόμη και απαιτήσεις που δεν περιορίζονται στα χαρακτηριστικά της κάθε σειράς προϊόντων. Υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία μπορούν να αναβαθμιστούν από τη Linde με πρόσθετο εξοπλισμό: από συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού μέχρι ενσωματωμένα πλαίσια πλευρικής μετατόπισης της περόνης ή προβολείς εργασίας με LED. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και τα υπάρχοντα μηχανήματα μπορούν να εξοπλιστούν για αλλαγές στις συνθήκες χρήσης τους.

Συχνές ερωτήσεις – Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου

Τι είναι ένα υγραεριοκίνητο μηχάνημα αντιβάρου;

Ένα βιομηχανικό μηχάνημα που κινείται με αυτόνομο σύστημα μετάδοσης κίνησης αερίου ονομάζεται υγραεριοκίνητο μηχάνημα αντιβάρου. Ελέγχεται από χειριστή και χρησιμοποιείται για τη μεταφορά γενικού τύπου φορτίων.

Ποιος επιτρέπεται να οδηγεί ένα υγραεριοκίνητο μηχάνημα αντιβάρου;

Για την οδήγηση ενός υγραεριοκίνητου μηχανήματος αντιβάρου απαιτείται άδεια χειρισμού περονοφόρου μηχανήματος. Δεν απαιτείται κανονική άδεια οδήγησης. Άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών επιτρέπεται να χειρίζονται περονοφόρα μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις και υπό επίβλεψη.

Πόσο κοστίζει ένα υγραεριοκίνητο μηχάνημα αντιβάρου;

Η τιμή ενός υγραεριοκίνητου μηχανήματος αντιβάρου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Η συνολική τιμή εξαρτάται από παράγοντες, όπως η ικανότητα φόρτωσης και ο εξοπλισμός που παρέχεται στο μηχάνημα.

Ποιες επιλογές εξοπλισμού είναι διαθέσιμες για τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde;

Κάθε σειρά διαθέτει μια σειρά από παραλλαγές μοντέλων και πολυάριθμες επιλογές εξοπλισμού. Όλα τα παραπάνω κατασκευάζονται από τη Linde σε σειρά παραγωγής.

Τι λειτουργικά έξοδα συνεπάγεται η απόκτηση ενός υγραεριοκίνητου μηχανήματος αντιβάρου της Linde;

Το επιλεγμένο μοντέλο και η προβλεπόμενη χρήση του καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το αναμενόμενο κόστος επιθεώρησης και συντήρησης. Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde καταναλώνουν ελάχιστα καύσιμα και είναι πολύ οικονομικά στο service και τη συντήρηση. Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde δεν απαιτούν σύστημα πέδησης με μεγάλες απαιτήσεις συντήρησης, καθώς το κλειστό κύκλωμα λαδιού του ελάχιστα φθειρόμενου υδροστατικού συστήματος επιβραδύνει αυτόματα το μηχάνημα μόλις ο χειριστής αφήνει τα πεντάλ. Η αλλαγή του υδραυλικού λαδιού πρέπει να γίνεται μόνο μετά από 6.000 ώρες λειτουργίας. Ο εξατμιστήρας του κινητήρα προωθητικού αερίου πρέπει να συντηρείται μόνο μετά από 3.000 ώρες λειτουργίας.

Πόση ποσότητα καυσίμου καταναλώνει ένα υγραεριοκίνητο μηχάνημα αντιβάρου της Linde;

Η κατανάλωση καυσίμου των υγραεριοκίνητων μηχανημάτων αντιβάρου της Linde εξαρτάται από το μοντέλο και τη φύση της χρήσης. Με κατανάλωση μεταξύ 1,9 και 6,2 kg/h, τα μηχανήματα της Linde έχουν τη μικρότερη κατανάλωση αερίου στον κλάδο.

Ποιους κανονισμούς εκπομπών καυσαερίων ικανοποιούν τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde;

Οι εκπομπές καυσαερίων για τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου εμπίπτουν στον Γερμανικό κανονισμό σχετικά με τις επικίνδυνες ουσίες. Τα όρια έκθεσης στον χώρο εργασίας (WEL) παρατίθενται στο TRGS 900 (Τεχνικοί κανόνες για επικίνδυνες ουσίες στη Γερμανία). Οι σχετικές προδιαγραφές για τη λειτουργία του περονοφόρου μηχανήματος περιλαμβάνουν όρια έκθεσης (WEL) για CO στον χώρο εργασίας 35 mg/m3, όρια έκθεσης (WEL) για προπάνιο 1.800 mg/m3 και όρια έκθεσης (WEL) για CO2 9.100 mg/m3. Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις για τις εκπομπές καυσαερίων των κινητών μηχανημάτων που ορίζονται στον κανονισμό της ΕΕ αριθ. 2016/1628/ΕΕ. Τι σημαίνει αυτό; Εάν οι χειριστές αποθηκών διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με το TRGS 900, μέσω της εφαρμογής των σωστών συνθηκών χρήσης (επαρκής εξαερισμός, κατάλληλος αριθμός μηχανημάτων, κατάλληλη ένταση λειτουργίας, κ.λπ.), τότε τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς χώρους.

Ποια συστήματα υποβοήθησης προσφέρει η Linde για τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου;

Για τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde διατίθενται διάφορα συστήματα υποβοήθησης, είτε ως βασικός είτε ως προαιρετικός εξοπλισμός. Το Linde Curve Assist εξασφαλίζει μέγιστη προστασία από ανατροπή, ρυθμίζοντας την ταχύτητα οδήγησης ανάλογα με τη γωνία τιμονιού. Το Linde Load Assist μειώνει την κλίση του ιστού προς τα εμπρός και την ταχύτητα ανύψωσης ανάλογα με το ύψος ανύψωσης. Το Linde Safety Pilot εμφανίζει το κέντρο βάρος φορτίου, το τρέχον βάρος φορτίου, το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος ανύψωσης και άλλες σημαντικές παραμέτρους και παρεμβαίνει προληπτικά σε κρίσιμες καταστάσεις. Το Linde Motion Detection ανιχνεύει κινήσεις πίσω από το περονοφόρο μηχάνημα και αποτρέπει την οπισθοπορεία. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα προστατεύει όλα τα άτομα που κινούνται πίσω από το μηχάνημα. Οι πεζοί προστατεύονται επίσης από το Linde Safety Guard – ένα σύστημα υποβοήθησης το οποίο εντοπίζει τα μηχανήματα σε απόσταση εκατοστού, εκπέμπει προειδοποιητικά σήματα και μειώνει αυτόματα την ταχύτητα του περονοφόρου μηχανήματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του υδροστατικού συστήματος μετάδοσης κίνησης;

Το υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης αποτελεί τη βάση για την υψηλής ακρίβειας και ευαισθησίας μεταφορά ισχύος στα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde, με επιδόσεις σαφώς ανώτερες από αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού. Διασφαλίζει την παροχή ακριβώς της σωστής ποσότητας ισχύος που απαιτείται για κάθε εργασία, καθώς το κλειστό υδραυλικό σύστημα χωρίς απαιτήσεις συντήρησης μεταφέρει ισχύ από τον κινητήρα στους κινητήριους τροχούς και στο υδραυλικό σύστημα ανύψωσης χωρίς απώλειες. Η αντλία αξονικών εμβόλων μεταβλητού εκτοπίσματος θέτει σε κίνηση ένα υδραυλικό μοτέρ αξονικών εμβόλων για κάθε κινητήριο τροχό μέσω της ροής λαδιού. Η ροή λαδιού μετατρέπεται στη συνέχεια σε περιστροφική κίνηση. Δύο ξεχωριστά πεντάλ ελέγχουν την κατεύθυνση και την παροχή της ροής λαδιού: Το δεξί πεντάλ κινεί το όχημα προς τα εμπρός και το αριστερό προς τα πίσω. Ως αποτέλεσμα, η ταχύτητα του περονοφόρου μηχανήματος μπορεί να ρυθμίζεται ομαλά και η κατεύθυνσή του να αλλάζει γρήγορα, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να μετακινήσει τα πόδια του. Αυτό διευκολύνει τους ελιγμούς ακριβείας ακόμα και στους πιο περιορισμένους χώρους, την ομαλή εκκίνηση και την εξαιρετική ακρίβεια κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση ραφιών.

Ποιες επιλογές προσφέρει η Linde για την ψηφιακή δικτύωση των διαθέσιμων υγραεριοκίνητων μηχανημάτων αντιβάρου;

Τα περονοφόρα μηχανήματα της Linde είναι εξοπλισμένα με μονάδα μετάδοσης δεδομένων στον βασικό εξοπλισμό. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, τα βασικά δεδομένα του μηχανήματος μπορούν να μεταδοθούν είτε μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας είτε μέσω WiFi στον διακομιστή της εταιρείας ή στον κεντρικό διακομιστή cloud της Linde Material Handling. Η Linde προσφέρει επίσης το σύστημα Truck Health Management, το οποίο αναφέρει τη φθορά του μηχανήματος καθώς και οποιαδήποτε τυχόν αρχόμενη ζημιά. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο σοβαρότερων συνεπειών και διασφαλίζει σταθερά υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας των μηχανημάτων. Τα υγραεριοκίνητα μηχανήματα αντιβάρου της Linde μπορούν επίσης να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης στόλου . Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιούν τη χρήση των μηχανημάτων τους, να προγραμματίζουν τα διαστήματα συντήρησης με μεγαλύτερη ακρίβεια και να διαχειρίζονται τη χρήση και άλλες διαδικασίες που αφορούν τους οδηγούς και τα περονοφόρα μηχανήματα. Η Linde εγγυάται συμμόρφωση προς τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας δεδομένων χάρη στην πολλαπλή κρυπτογράφηση κατά τη συλλογή, τη μετάδοση, την επεξεργασία και την αποθήκευση των πληροφοριών.

Μίσθωση, αγορά ή ενοικίαση;

Εάν βρήκατε το τέλειο περονοφόρο μηχάνημα, επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη χρηματοδότηση του υγραεριοκίνητου μηχανήματος αντιβάρου που θα επιλέξετε – είτε χρειάζεστε έναν εποχιακό βοηθό είτε έναν μόνιμο συνεργάτη: Η Linde έχει την κατάλληλη λύση ενοικίασης, μίσθωσης ή αγοράς για κάθε απαίτηση. Μια επισκόπηση όλων των επιλογών είναι διαθέσιμη από τη συμβουλευτική υπηρεσία της Linde.