Μηχανήματα έλξης/trailers από τη Linde Material Handling

Έχουμε πάντα την ιδανική λύση
Μηχανήματα έλξης / trailers της Linde Material Handling μεταφέρουν διαφορετικά είδη εμπορευμάτων ταυτόχρονα.

Στη σύγχρονη βιομηχανική παραγωγή, η προμήθεια υλικών πρέπει να συντονίζεται με ακρίβεια με τους κύκλους λειτουργίας των μηχανών παραγωγής και των γραμμών συναρμολόγησης. Για να εξασφαλίζεται η συγχρονισμένη και συνεχής ροή υλικών, είναι εξαιρετικά σημαντικό τα απαιτούμενα υλικά να παραδίδονται στο σωστό μέρος (just in sequence) τη σωστή στιγμή (just in time). Αυτό απαιτεί συχνά την ταυτόχρονη χρήση πολλών μηχανημάτων intralogistics, πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει υψηλότερες επενδύσεις και επακόλουθα έξοδα, καθώς και αυξημένο κίνδυνο ατυχημάτων.

Στο σημείο αυτό τη λύση έρχεται να δώσει το μηχάνημα έλξης/trailer. Αποτελείται από ένα μηχάνημα έλξης με ένα ή περισσότερα trailer. Οι διαφορετικοί τύποι trailer επιτρέπουν την ταυτόχρονη μεταφορά διαφορετικών εμπορευμάτων με ένα μόνο μηχάνημα έλξης/trailer. Τα trailer χαρακτηρίζονται από υψηλή σταθερότητα κατεύθυνσης, η οποία προσφέρει ακρίβεια και αξιοπιστία στην κίνηση του μηχανήματος έλξης/trailer.

Τα μηχανήματα έλξης/trailers με μια ματιά

LT06 – LT10 M / LT10 W

Τα ευέλικτα μηχανήματα έλξης LT06 – LT10 M / LT10 W από τη Linde Material Handling έχουν βελτιστοποιηθεί για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε εσωτερικούς χώρους.

Μάθετε περισσότερα

LT16 Ch/BMh

Τα μηχανήματα έλξης LT16 Ch/BMh από τη Linde Material Handling είναι ιδανικά για απαιτητικές εργασίες μεταφοράς διαφόρων τύπων φορτίων σε εξωτερικούς χώρους.

Μάθετε περισσότερα

LT10 – LT20

Τα ρυμουλκούμενα των logistic trains LT10 – LT20 από τη Linde διακρίνονται για την εξαιρετική ικανότητα ελιγμών και την ευέλικτη χρήση τους.

Μάθετε περισσότερα

Η Linde Material Handling προσφέρει τρεις διαφορετικές λύσεις μηχανημάτων έλξης/trailers, η καθεμία βελτιστοποιημένη για συγκεκριμένη αποστολή. Με τη συμπαγή σχεδίαση μονού άξονα, τα trailer των μηχανημάτων έλξης/trailers LT06 – LT10 M και LT10 W είναι ιδανικά για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε εσωτερικούς χώρους. Η στιβαρή κατασκευή τους και τα φαρδιά ελαστικά για χρήση σε εξωτερικό χώρο καθιστούν τα trailer LT16 Ch/BMh την ιδανική λύση για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε εξωτερικό χώρο. Ως πολυχρηστικά μηχανήματα, τα μοντέλα LT10 – LT20 C και LT10 – LT16 B/BM μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία και πολλές δυνατότητες χρήσης.

Με ικανότητα μεταφοράς έως και 2.000 kg ανά trailer, ένα μηχάνημα έλξης/trailer της Linde επιτρέπει τη γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων εμπορευμάτων. Τα μηχανήματα έλξης/trailers εντυπωσιάζουν με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης που διαθέτουν, όπως η σταθερότητα κατεύθυνσης και η μεγάλη ευκολία ελιγμών. Χάρη στην υψηλή αποδοτικότητά τους στη μεταφορά εμπορευμάτων, ελαχιστοποιούν τον όγκο της κυκλοφορίας, γεγονός που μειώνει σταθερά την κατανάλωση ενέργειας και, κατά συνέπεια, εξοικονομεί κόστος και προστατεύει το περιβάλλον.

Συνολικά, τα μηχανήματα έλξης/trailers αποτελούν μία από τις πιο οικονομικές, ασφαλείς και οικολογικές λύσεις για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε εσωτερικούς χώρους. Με τα μηχανήματα έλξης/trailers, η Linde προσφέρει λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη ώστε να κάνει τη μεταφορά υλικών σε μικρές, μέτριες και μεγάλες αποστάσεις όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και αποδοτική.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μηχάνημα έλξης/trailer για κάθε περίσταση

Μηχάνημα έλξης/trailer εσωτερικού χώρου

Το μηχάνημα έλξης/trailer εσωτερικού χώρου αποτελείται από τα trailer LT06 – LT10 M και LT10 W. Χρησιμοποιείται κυρίως για την εσωτερική μεταφορά πρώτων υλών από την αποθήκη στις γραμμές συναρμολόγησης εντός κοινών εγκαταστάσεων. Χάρη στη συμπαγή σχεδίασή του, μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στις υπάρχουσες κτιριακές υποδομές και στη διαρρύθμιση της γραμμής παραγωγής. Σε συνδυασμό με τον ελκυστήρα P60C, αυτό το μηχάνημα έλξης/trailer είναι η ιδανική λύση για εσωτερική μεταφορά με trailer.

Μάθετε περισσότερα
Τα trailer LT06 – LT10 M και LT10 W είναι ιδανικά για μεταφορά σε εσωτερικό χώρο.
Τα trailer LT16 Ch/BMh είναι η τέλεια λύση για εφαρμογές εξωτερικού χώρου.

Μηχάνημα έλξης/trailer εξωτερικού χώρου

Με τη στιβαρή κατασκευή διπλού άξονα και τα φαρδιά ελαστικά τους για χρήση σε εξωτερικό χώρο, τα trailer LT16 Ch/BMh είναι σχεδιασμένα για μεγάλες αποστάσεις σε εξωτερικό χώρο. Μαζί με τον ελκυστήρα ρυμούλκησης P250, αυτό το μηχάνημα έλξης/trailer μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες συνθήκες εδάφους, στοιχείο που το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές εξωτερικού χώρου.

Μάθετε περισσότερα

Πολυχρηστικό μηχάνημα

Τα trailer LT10 – LT20 C και LT10 – LT16 B/BM προσφέρουν μέγιστη ευελιξία και πολλές δυνατότητες χρήσης για τις εσωτερικές ροές υλικών. Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο: Σε συνδυασμό με τον ελκυστήρα ρυμούλκησης P80, αυτό το μηχάνημα έλξης/trailer είναι η ιδανική λύση για μεγαλύτερα φορτία που πρέπει να μεταφερθούν εντός του ίδιου χώρου ή μεταξύ διαφορετικών κτιρίων του εργοστασίου.

Μάθετε περισσότερα
Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο: Τα trailer LT10 – LT20 C και LT10 – LT16 B/BM προσφέρουν πολλές δυνατότητες χρήσης.

Μηχανήματα έλξης

Η Linde προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πανίσχυρων μηχανημάτων έλξης για μηχανήματα έλξης/trailers, που περιλαμβάνει μοντέλα όπως τον συμπαγή ηλεκτροκίνητο ελκυστήρα ρυμούλκησης P40 – P60 C και τον ευέλικτο ελκυστήρα ρυμούλκησης P60 – P80 με κάθισμα οδηγού μέχρι το μεγάλο μηχάνημα μεταφοράς P350 με ικανότητα ρυμούλκησης 35 τόνων. Είτε πρόκειται για στενούς διαδρόμους εντός της αποθήκης είτε για ανισόπεδες επιφάνειες σε εξωτερικό χώρο: Η Linde έχει τον ιδανικό ελκυστήρα για κάθε εργασία.

Μάθετε περισσότερα

Τρόλεϊ

Η σειρά της Linde περιλαμβάνει ποικιλία τρόλεϊ με ικανότητα φόρτωσης 1.000 kg με διαφορετικές διαστάσεις, εξοπλισμό και ελαστικά ώστε να ταιριάζουν με τα μηχανήματα έλξης/trailers. Είναι κατάλληλα για τη μεταφορά παλετών και κιβωτίων και μπορούν να εξοπλιστούν με δομοστοιχειωτές υπερκατασκευές ραφιών για μέσα μεταφοράς μικρών φορτίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Μηχανήματα έλξης/trailers από τη Linde Material Handling: Ευελιξία, ακρίβεια και δύναμη.

Μηχάνημα έλξης/trailer από τη Linde: Για μεγάλη ικανότητα φόρτωσης και ευελιξία

Τα μηχανήματα έλξης/trailers της Linde είναι ιδιαιτέρως ευέλικτα, καθώς χάρη στον μικρό κύκλο στροφής τους μπορούν και κινούνται με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και σε πολύ περιορισμένο χώρο. Ταυτόχρονα, προσφέρουν τεράστια ευελιξία όσον αφορά την προσαρμογή των μονάδων trailer σε διαφορετικούς τύπους μεταφερόμενων εμπορευμάτων, από παλέτες και κλωβούς παλετών έως ειδικά κιβώτια. Το φορτίο βρίσκεται πάντα πάνω σε ένα τρόλεϊ, το οποίο ωθείται μέσα στο πλαίσιο και στη συνέχεια ανυψώνεται για τη γρήγορη μεταφορά των φορτίων. Χάρη στην ευκολία φόρτωσης και εκφόρτωσης, τα μηχανήματα έλξης/trailers μπορούν να μεταφέρουν περισσότερα εμπορεύματα σε χώρους εργασίας ή αποθήκες πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις μεταφορές από μεμονωμένα μηχανήματα. Η αποδοτική μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων εμπορευμάτων σημαίνει ότι τα μηχανήματα αποδίδουν κέρδος ήδη από μια απόσταση 160 m.

Χαρακτηριστικά

Τα μηχανήματα έλξης/trailers της Linde είναι εξοπλισμένα με μια σειρά από λειτουργίες ασφαλείας που προσφέρουν ασφάλεια κατά τον χειρισμό.

Ασφάλεια

Τα μηχανήματα έλξης/trailers της Linde είναι εξοπλισμένα με διάφορες λειτουργίες που εγγυώνται ασφάλεια κατά τον χειρισμό και προστασία του οδηγού. Ένα αυτόματο σύστημα κλειδώματος εκκίνησης εμποδίζει το μηχάνημα έλξης/trailer να κινηθεί ακούσια, όταν το πλαίσιο φόρτωσης είναι χαμηλωμένο. Κατά την πορεία, ο μηχανισμός καταβίβασης του trailer απενεργοποιείται αυτόματα. Επιπλέον, τα πλαίσια φόρτωσης έχουν ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ασφάλισης του φορτίου για την αξιόπιστη ασφάλιση όλων των μεταφερόμενων εμπορευμάτων. Για την αποφυγή ατυχημάτων, το Linde Curve Assist προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα των μηχανημάτων στις στροφές. Η ασφάλεια του μηχανήματος έλξης/trailer μπορεί να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω με επιλογές εξοπλισμού, όπως σημαίες ασφαλείας, διάφορους τύπους φωτισμού και αδιάβροχη προστασία.

Τα μηχανήματα έλξης/trailers της Linde Material Handling έχουν βελτιστοποιηθεί για εργονομικό χειρισμό.

Εργονομία

Για μέγιστη ευκολία χρήσης και ελάχιστη σωματική καταπόνηση, τα μηχανήματα έλξης/trailers της Linde έχουν βελτιστοποιηθεί για εργονομικό χειρισμό. Τα περισσότερα πλαίσια φόρτωσης φορτώνονται και ξεφορτώνονται στο επίπεδο του δαπέδου. Έτσι προστατεύεται η πλάτη του χρήστη, καθώς δεν χρειάζεται να ανυψώνει βαριά εμπορεύματα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού και χρόνου εκτός εργασίας. Τα πλαίσια φόρτωσης ασφαλίζουν εύκολα και αυτόματα. Ο μηχανισμός απασφάλισης είναι τοποθετημένος σε εργονομικό ύψος ώστε ο χειρισμός του να γίνεται άνετα με το πόδι. Ορισμένα πλαίσια φόρτωσης (π.χ πλαίσιο C, πλαίσιο M) διαθέτουν έναν εργονομικό μηχανισμό εξώθησης που μετατοπίζει το φορτίο από το πίσω μέρος της περόνης, μόλις ο χειριστής λύσει την ασφάλιση.

Ο μικρός κύκλος στροφής των μηχανημάτων έλξης/trailers της Linde διευκολύνει τους δυναμικούς ελιγμούς κατά την οδήγηση.

Χειρισμός

Τα μηχανήματα έλξης/trailers της Linde επιτρέπουν υψηλές επιδόσεις διακίνησης φορτίων τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Μικροί κύκλοι στροφής, σταθερότητα κατεύθυνσης, ευστάθεια έναντι ανατροπής και μεγάλες ταχύτητες ανύψωσης εγγυώνται γρήγορη και ασφαλή μεταφορά σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα trailer για χρήση σε εσωτερικό χώρο είναι μονού άξονα ώστε να επιτρέπουν μέγιστη ευκολία ελιγμών και δυναμικούς ελιγμούς κατά την οδήγηση. Το χαμηλό βάρος των trailer επιτρέπει στον ελκυστήρα ρυμούλκησης να καλύπτει αποστάσεις σε υψηλότερες ταχύτητες. Για χρήση σε εξωτερικό χώρο (ή για μεταφορά μεταξύ διαφορετικών κτιρίων) διατίθενται trailer με σταθερή σχεδίαση διπλού άξονα και σύστημα διεύθυνσης τεσσάρων τροχών. Τα πλαίσια φόρτωσης ανυψώνονται και χαμηλώνουν αυτόματα για γρήγορη και εύκολη διακίνηση φορτίων: Όταν ο οδηγός επιβιβάζεται στον ελκυστήρα ρυμούλκησης, τα πλαίσια ανυψώνονται για τη μεταφορά. Όταν κατεβαίνει από το μηχάνημα, τα πλαίσια χαμηλώνουν ξανά. Τα trailer είναι μερικώς εξοπλισμένα με μηχανισμούς εντοπισμού θέσης, οι οποίοι επιτρέπουν την ομαλή φόρτωση και εκφόρτωση, διευκολύνοντας τους ελιγμούς των τρόλεϊ. Τα trailer, που φορτώνονται και ξεφορτώνονται και από τις δυο πλευρές, προσφέρουν μέγιστη ευελιξία.

Τα μηχανήματα έλξης/trailers της Linde Material Handling χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας.

Service

Ένα μηχάνημα έλξης/trailers Linde χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης. Χάρη στα συγχρονισμένα διαστήματα συντήρησης του μηχανήματος έλξης και του πλαισίου φόρτωσης, οι εργασίες συντήρησης μπορούν να προγραμματίζονται και να εκτελούνται ταυτόχρονα εξοικονομώντας χρόνο. Η σχεδίαση του πλαισίου αποτελείται από λίγα μόνο μέρη, στοιχείο που μειώνει σημαντικά το κόστος του service. Ένας μηχανισμός μηχανικής ασφάλισης προσφέρει ευκολία κατά το service και διευκολύνει τις εργασίες συντήρησης και επισκευής. Επιπλέον, το σύστημα βραχίονα χειρισμού των μηχανημάτων έλξης/trailers χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, γεγονός που εξοικονομεί επίσης χρόνο και κόστος.

Το συμβουλευτικό σύστημα διαχείρισης των μηχανημάτων έλξης/trailers, Linde Logistic Train Controller, συντονίζει και βελτιστοποιεί τις εντολές μεταφοράς.

Συνδεσιμότητα

Η σύγχρονη βιομηχανική παραγωγή απαιτεί άψογο συντονισμό των ροών υλικών. Η Linde υποστηρίζει την ενσωμάτωση σε ψηφιακά ελεγχόμενες διαδικασίες με το συμβουλευτικό σύστημα διαχείρισης των μηχανημάτων έλξης/trailers της εταιρείας, Linde Logistic Train Controller, όπου χρειαστεί. Το σύστημα αυτό επιτρέπει την ομαλή ενσωμάτωση ενός αυτοματοποιημένου μηχανήματος έλξης/trailer, με αποτέλεσμα την ακόμη πιο αποδοτική διασύνδεση των διαδικασιών παραγωγής. Συντονίζει τις εντολές οδήγησης και προτείνει στον οδηγό τη βέλτιστη διαδρομή. Τυποποιημένες διεπαφές σύνδεσης επιτρέπουν τη χρήση των πλαισίων φόρτωσης με αυτοματοποιημένους ελκυστήρες ρυμούλκησης.

Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων ενός μηχανήματος έλξης/trailer

Προσαρμοστικότητα

Διαφορετικές μονάδες trailer για προσαρμογή σε συγκεκριμένες εργασίες μεταφοράς

Ικανότητα φόρτωσης

Μεταφορά μεγάλου όγκου υλικών έως 2.000 kg ανά μονάδα trailer

Ευελιξία

Βελτιστοποιημένο για διαφορετικούς τύπους εμπορευμάτων, από παλέτες έως κλωβούς παλετών και ειδικά κιβώτια

Ικανότητα ελιγμών

Αντεπεξέρχεται πέρα σε στενούς διαδρόμους χάρη σε ειδικά συστήματα διεύθυνσης ή διαμορφώσεις άξονα

Ασφάλεια

Προλαμβάνει ατυχήματα και ζημιές χάρη στα πολυάριθμα χαρακτηριστικά ασφάλειας

Αποδοτικότητα

Γρήγορη και εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση με εύκολο χειρισμό για μέγιστη απόδοση στη διακίνηση φορτίων

Ψηφιοποίηση

Ένα προαιρετικό συμβουλευτικό σύστημα διαχείρισης των μηχανημάτων έλξης/trailers προσφέρει περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσης με οδηγίες βήμα προς βήμα

Δυνατότητα αυτοματισμού

Τυποποιημένες διεπαφές σύνδεσης για συνδυασμό με αυτοματοποιημένους ελκυστήρες ρυμούλκησης

Ένα μηχάνημα έλξης/trailer προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Η εξειδίκευση κάνει τη διαφορά. Για τον λόγο αυτό τα μηχανήματα έλξης/trailers της Linde μπορούν να προσαρμόζονται ώστε να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες. Είτε πρόκειται για κλωβούς παλετών, για παλέτες ή για άλλα μέσα μεταφοράς, προσφέρονται κατάλληλες λύσεις για κάθε τύπο και ποσότητα εμπορευμάτων. Διατίθενται επίσης πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως αδιάβροχη προστασία για τις διάφορες μονάδες trailer, διάφορες επιλογές ελαστικών και ειδικές επιλογές φωτισμού. Είναι επίσης εύκολο να προσαρμόσετε το χρώμα των μηχανημάτων έλξης/trailers. Αν ο πελάτης δεν θέλει το κλασικό κόκκινο της Linde, μπορεί να επιλέξει μια ειδική βαφή.

Συχνές ερωτήσεις – Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα μηχανήματα έλξης/trailers

Τι είναι τα μηχανήματα έλξης/trailers και πού χρησιμοποιούνται;

Ένα μηχάνημα έλξης/trailer (γνωστό και ως logistics train, trailer train ή load train) είναι ένα εσωτερικό μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε διαδικασίες intralogistics, κατά κύριο λόγο σε εταιρείες κατασκευής προϊόντων. Χρησιμοποιείται για την τακτική κάλυψη μεγαλύτερων αποστάσεων στο εσωτερικό μιας εταιρείας και για την οργανωμένη μεταφορά υλικών σε μεγάλες ποσότητες. Τα μηχανήματα έλξης/trailers αποτελούνται συνήθως από ένα μηχάνημα έλξης και ένα ή περισσότερα trailer, μέσα στα οποία ωθούνται τα τρόλεϊ για τη μεταφορά. Χρησιμοποιούνται για την προμήθεια υλικών στις διάφορες περιοχές των εγκαταστάσεων παραγωγής.

Τι τύπους εμπορευμάτων μπορούν να μεταφέρουν τα μηχανήματα έλξης/trailers;

Τα μηχανήματα έλξης/trailers χρησιμοποιούνται συχνά για τη μεταφορά υλικών εντός εγκαταστάσεων παραγωγής. Τα υλικά αυτά μπορεί να είναι πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα ή έτοιμα προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε μεγάλη γκάμα μέσων μεταφοράς φορτίων, όπως σε παλέτες, κλωβούς παλετών ή καφάσια, που με τη σειρά τους τοποθετούνται πάνω σε ένα τρόλεϊ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα μηχανήματα έλξης/trailers χρησιμοποιούνται επίσης για τη μεταφορά εργαλείων, μηχανημάτων ή άλλου εξοπλισμού στο εσωτερικό εγκαταστάσεων, ή για την παράδοση εξαρτημάτων και μερών στην παραγωγή.

Είναι τα μηχανήματα έλξης/trailers ενεργειακά αποδοτικά;

Τα μηχανήματα έλξης/trailers μπορούν να θεωρηθούν ενεργειακά αποδοτικά. Κατά κανόνα, χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά υλικών στο επίπεδο του εδάφους και μπορούν να βελτιστοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν την κίνηση των εμπορευμάτων εντός της εταιρείας. Με τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και έλεγχο των μηχανημάτων έλξης/trailers, μπορούν να αποφευχθούν οι περιττές διαδρομές και να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας.

Ποιος τύπος συστήματος μετάδοσης ισχύος χρησιμοποιείται για τα μηχανήματα έλξης/trailers;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συστημάτων μετάδοσης ισχύος για τα μηχανήματα έλξης/trailers. Μπορούν να εξοπλιστούν με ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλές εκπομπές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα μηχανήματα έλξης/trailers μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με πετρελαιοκινητήρα ή με υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, όπου το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών συστημάτων μετάδοσης κίνησης και των συστημάτων μετάδοσης κίνησης πετρελαίου. Ο τύπος του συστήματος μετάδοσης ισχύος που χρησιμοποιείται σε ένα μηχάνημα έλξης/trailer μπορεί να εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος του μηχανήματος, τη διαδρομή και τις ειδικές απαιτήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μηχανημάτων έλξης/trailers για την εταιρεία μου;

Τα μηχανήματα έλξης/trailers μπορούν να προσφέρουν πολλά και διαφορετικά οφέλη σε μια εταιρεία. Επιτρέπουν τη γρήγορη και αποδοτική προμήθεια υλικών στις διάφορες περιοχές των εγκαταστάσεων παραγωγής, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγικότητας. Μια εταιρεία μπορεί να μειώσει τα έξοδά της ομαδοποιώντας τις διαδικασίες προμήθειας και διάθεσης. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, τα μηχανήματα έλξης/trailers μπορούν να προσαρμοστούν στην εκάστοτε εφαρμογή και συνεπώς είναι ευέλικτα στη χρήση τους. Είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για την έγκαιρη τροφοδοσία των γραμμών παραγωγής, συμβάλλοντας στην τυποποίηση των συγχρονισμένων διαδικασιών. Μειώνουν επίσης τον όγκο των μεταφορών σε σύγκριση με τη μεμονωμένη μεταφορά εμπορευμάτων και, επομένως, εγγυώνται μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της μείωσης της κυκλοφορίας.

Πού μπορώ να απευθυνθώ, αν έχω προβλήματα με ένα μηχάνημα έλξης/trailer Linde;

Αν έχετε προβλήματα με ένα μηχάνημα έλξης/trailer της Linde Material Handling, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Linde. Η σχετική φόρμα επικοινωνίας βρίσκεται στον ιστότοπο της Linde. Μέσω της φόρμας, μπορείτε να περιγράψετε τους προβληματισμούς σας και να ζητήσετε υποστήριξη. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εμπορικό αντιπρόσωπο από όπου αγοράσατε το μηχάνημα έλξης/trailer.

Τι καθορίζει την τιμή ενός μηχανήματος έλξης/trailer;

Η τιμή ενός μηχανήματος έλξης/trailer εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, όπως το μοντέλο που θα επιλέξετε και ο απαιτούμενος εξοπλισμός. Σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της τιμής είναι επίσης ο αριθμός των trailer. Η ενδεχόμενη προσαρμογή του μηχανήματος έλξης/trailer σε συγκεκριμένες απαιτήσεις λειτουργίας μπορεί επίσης να επηρεάσει την τελική τιμή. Επιπλέον, τα μηχανήματα έλξης πρέπει να είναι εξοπλισμένα για λειτουργία με διαφορετικά είδη trailer, ώστε να επιτρέπουν για παράδειγμα λειτουργίες ηλεκτρικής ή υδραυλικής ανύψωσης.

Ενοικίαση, αγορά ή χρηματοδοτική μίσθωση ενός μηχανήματος έλξης/trailer

Αν έχετε βρει το κατάλληλο μηχάνημα έλξης/trailer, έχουμε το κατάλληλο μοντέλο χρηματοδότησης για εσάς. Οι σύμβουλοι της Linde θα σας παρουσιάσουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές, είτε ενδιαφέρεστε για αγορά, είτε για ενοικίαση ή χρηματοδοτική μίσθωση. Οι ειδικοί μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους για να σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση χρηματοδότησης για το μηχάνημα έλξης/trailer που θα επιλέξετε.