Γρήγορη μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους σε μικρές αποστάσεις

Το παλετοφόρο Μ25 διαθέτει ενισχυμένη κατασκευή και δεν κάμπτεται από φορτία μεγάλου βάρους. Το ατσάλινο σασί του έχει ικανότητα φόρτωσης κατά 25% μεγαλύτερη σε σύγκριση με παρόμοια μοντέλα στην κατηγορία του. Το υδραυλικό σύστημα του Μ25 προστατεύεται από τη σκόνη και είναι κατάλληλο για σκληρή και πολύωρη λειτουργία, έχοντας ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Οι κινητήριοι τροχοί και οι τροχοί στήριξης αυξάνουν την ικανότητα διακίνησης φορτίων χάρη στη χαμηλή αντίσταση κύλισης που διαθέτουν. Επιπλέον, ο βραχίονας χειρισμού διαθέτει μεγάλο άνοιγμα οδήγησης και προς τις δύο πλευρές. Έτσι, το Μ25 διαθέτει εξαιρετική ικανότητα ελιγμών σε περιορισμένο χώρο, όπως σε ράμπες φορτοεκφόρτωσης. Η φαρδιά λαβή του βραχίονα χειρισμού προστατεύει τα χέρια από τραυματισμούς. Το παλετοφόρο M25 διαθέτει μέγιστη ικανότητα φόρτωσης 2.500 kg.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Η φαρδιά λαβή του βραχίονα χειρισμού περιβάλλει τα χέρια προστατεύοντάς τα από δονήσεις κατά την οδήγηση. Ταυτόχρονα, το χαμηλωμένο σασί προστατεύει τα πόδια από τραυματισμούς. Στον γενικότερο σχεδιασμό του παλετοφόρου δεν περιέχονται αιχμηρές άκρες ή γωνίες.

 • Φαρδιά λαβή βραχίονα χειρισμού
 • Χαμηλωμένο σασί
 • Σχεδιασμός χωρίς αιχμηρές γωνίες ή άκρες

Εργονομία

Ο χειρισμός του παλετοφόρου Μ25 γίνεται ξεκούραστα, ακόμη κι όταν υπάρχει ελάχιστος διαθέσιμος χώρος. Ο χειριστής κινεί τον βραχίονα χειρισμού σε γωνία έως 105 μοιρών και μπορεί να μετακινεί το παλετοφόρο πλευρικά. Στα άκρα της περόνης υπάρχουν μικροί τροχοί ώστε ο χειριστής να ανυψώνει την παλέτα ασκώντας ελάχιστη δύναμη. Η έλξη του παλετοφόρου γίνεται με ευκολία με το ένα χέρι, χωρίς μεγάλη αντίσταση κύλισης.

 • Βραχίονας χειρισμού με μεγάλη γωνία στροφής
 • Ανασυρόμενοι τροχοί στήριξης στα άκρα της περόνης
 • Χαμηλή αντίσταση κύλισης

Χειρισμός

Η λειτουργία ταχείας ανύψωσης του Μ25 επιτρέπει την ταχύτερη ανύψωση ελαφρύτερων φορτίων έως 200 kg. Έτσι, το παλετοφόρο επιτυγχάνει μέγιστο ύψος ανύψωσης στον μισό χρόνο. Η ικανότητα φόρτωσης του ατσάλινου πλαισίου εγγυάται υψηλότερη ικανότητα διακίνησης φορτίων, καθώς ο χειριστής μπορεί να μεταφέρει πολύ μεγαλύτερο φορτίο σε κάθε διαδρομή, συγκριτικά με αντίστοιχα μοντέλα. Η προαιρετικά διαθέσιμη ζυγαριά φορτίου είναι εύχρηστη και εξαιρετικά ακριβής. Τα μυτερά άκρα περόνης διεισδύουν γρήγορα σε συσκευασμένες παλέτες.

 • Λειτουργία ταχείας ανύψωσης φορτίων βάρους έως 200 kg
 • Υψηλή ικανότητα φόρτωσης
 • Ενσωματωμένη ζυγαριά φορτίου
 • Μυτερά άκρα περόνης

Service

Συνολικά, το παλετοφόρο Μ25 απαιτεί περιστασιακό μόνο έλεγχο, καθώς όλα τα μέρη του κατασκευάζονται από υψηλής αντοχής υλικά. Αυτό ισχύει ιδίως για τους κινητήριους τροχούς και τους τροχούς φορτίου με έδρανα ολίσθησης που σπανίως φθείρονται. Το εγκιβωτισμένο υδραυλικό σύστημα είναι προστατευμένο από σκόνη και ρύπους. Το σασί καλύπτεται από ανθεκτική επίστρωση πούδρας που το προστατεύει από διάβρωση.

 • Τροχοί στήριξης με ελάχιστα φθειρόμενα έδρανα ολίσθησης
 • Υδραυλικό σύστημα προστατευόμενο από τη σκόνη
 • Σασί με αντιδιαβρωτική προστασία

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
M25 2,5 (t) 115 (mm) 1253 / 1335 (mm)

Προαιρετικός εξοπλισμός

Έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα

Η βασική έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα με ανοιχτά άκρα περόνης είναι ιδανική για υγρούς χώρους εργασίας. Η έκδοση από ενισχυμένο ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτει κλειστά άκρα περόνης και προορίζεται γα χρήση σε χώρους με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής.

Γαλβανισμός εν θερμώ, μία εμβάπτιση του μετάλλου σε λουτρό λειωμένου ψευδαργύρου για επιπρόσθετη αντισκωριακή προστασία

Στη συγκεκριμένη έκδοση του Μ25 το σασί, η χειρολαβή και το περίβλημα αντλίας έχουν υποβληθεί σε εμβάπτιση εν θερμώ. Ο άξονας και τα έδρανα των τροχών είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Συνολικά, τα διαστήματα συντήρησης του παλετοφόρου είναι έως και δέκα φορές μεγαλύτερα.

Εναλλακτικές περόνες

Διατίθενται περόνες με μήκος 800, 900, 1.000, 1.500, 1.800 και 2.000 mm. Στα μεγαλύτερα μοντέλα, η ικανότητα φόρτωσης του παλετοφόρου αγγίζει τα 2.000 kg.

Ζυγαριά φορτίου

Η ζυγαριά είναι εύχρηστη και ζυγίζει με ακρίβεια +/- 10 kg φορτία βάρους 500 kg.

Τροχοί και τροχοί στήριξης

Η Linde διαθέτει κινητήριους τροχούς από καουτσούκ ή πολυουρεθάνη. Το υλικό είναι αθόρυβο, πολύ ανθεκτικό και διαθέτει καλές ιδιότητες κύλισης. Διατίθενται επίσης τροχοί στήριξης από πολυουρεθάνη και διπλοί τροχοί στήριξης.

Ζητήστε προσφορά