Μέγιστη ικανότητα ελιγμών σε εξαιρετικά περιορισμένο χώρο

Τα παλετοφόρα T14–T20 εκτελούν ελιγμούς εύκολα και γρήγορα, ακόμα και σε πολύ περιορισμένο χώρο, χάρη στην εξαιρετικά συμπαγή τους σχεδίαση. Χάρη στο στιβαρό σασί και τις ενισχυμένες περόνες τους, τα παλετοφόρα μπορούν να μεταφέρουν φορτία έως δύο τόνων, ανάλογα με το μοντέλο. Ο κεντρικός και χαμηλά τοποθετημένος βραχίονας χειρισμού βελτιώνει την ικανότητα ελιγμών του παλετοφόρου, ενώ η προαιρετικά διαθέσιμη αναλογικά ρυθμιζόμενη ταχύτητα μειώνει αυτόματα την ταχύτητα πορείας σε συνάρτηση με τη γωνία του βραχίονα χειρισμού. Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με μπαταρίες ιόντων λιθίου που διατίθενται ως προαιρετικός εξοπλισμός. Αυτές οι εξαιρετικά μικρών διαστάσεων μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι επίσης διαθέσιμες για τα μοντέλα T14 και T16, καθιστώντας τα ιδανικούς βοηθούς στο λιανεμπόριο και κατά την παράδοση εμπορευμάτων με φορτηγό στις πόλεις. Τα όργανα ελέγχου, εργονομικά τοποθετημένα στη λαβή χειρισμού, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον χειρισμό, ακόμα και σε εξαιρετικά περιορισμένο χώρο. Διάφορες επιλογές πρόσθετου προαιρετικού εξοπλισμού, όπως οι τριπλοί τροχοί στήριξης για σχεδόν αθόρυβη οδήγηση, το προστατευτικό πλέγμα φορτίου, αποθηκευτικοί χώροι και ένας πίνακας σημειώσεων A4, επιτρέπουν τη διαμόρφωση του παλετοφόρου ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εφαρμογής.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Η σχεδίαση των παλετοφόρων T14–T20 βελτιώνει την ασφάλεια του οδηγού: το χαμηλωμένο σασί προστατεύει τα πόδια, ενώ ο μεγάλου μήκους και χαμηλά τοποθετημένος βραχίονας χειρισμού διασφαλίζει ότι ο οδηγός διατηρεί πάντα επαρκή απόσταση από το παλετοφόρο κατά τον χειρισμό. Επιπλέον, μια μπάρα πάνω από τα όργανα ελέγχου προστατεύει τα χέρια. Αν ο οδηγός απελευθερώσει τον διακόπτη-πεταλούδα ή αλλάξει την κατεύθυνση πορείας, το μηχάνημα φρενάρει αυτόματα και ένα αυτόματο χειρόφρενο εμποδίζει την ακούσια ολίσθηση σε δάπεδα με κλίση. Αν υπάρχει κίνδυνος παγίδευσης του οδηγού από τον βραχίονα χειρισμού κατά την εκτέλεση ελιγμών, ένας ημικυλινδρικός διακόπτης ακινητοποίησης στη λαβή χειρισμού σταματάει το μηχάνημα.

 • Χαμηλωμένο σασί για προστασία των ποδιών
 • Χαμηλά τοποθετημένος βραχίονας χειρισμού με προστασία χεριών
 • Αυτόματο χειρόφρενο
 • Ημικυλινδρικός διακόπτης ακινητοποίησης στη λαβή χειρισμού

Εργονομία

Τα παλετοφόρα της σειράς T14–T20 προσφέρουν άνεση και φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση. Ο χειρισμός όλων των οργάνων ελέγχου που βρίσκονται στην εργονομική λαβή χειρισμού γίνεται εύκολα με όποιο χέρι βολεύει τον χειριστή, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και άνεση κατά τη διακίνηση φορτίων. Για να διατηρούνται τα επίπεδα θορύβου όσο το δυνατόν χαμηλότερα για τον οδηγό, τα παλετοφόρα έχουν βελτιστοποιηθεί για λειτουργία χαμηλού θορύβου. Μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με μετρητή ωρών λειτουργίας, πρόγραμμα συντήρησης, ενδείξεις κωδικών σφαλμάτων και στάθμης μπαταρίας, προσφέρει ανά πάσα στιγμή μια επισκόπηση όλων των σημαντικών πληροφοριών, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας, το κάλυμμα προσφέρει ως βασικό εξοπλισμό αποθηκευτικούς χώρους για απαραίτητα σύνεργα, όπως πίνακες σημειώσεων, ρολά μεμβράνης ή scanner εμπορευμάτων.

 • Εύχρηστος βραχίονας χειρισμού
 • Λειτουργία χαμηλού θορύβου
 • Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων
 • Πολλοί αποθηκευτικοί χώροι

Χειρισμός

Ο πανίσχυρος ηλεκτρικός κινητήρας εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με ακρίβεια και δύναμη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ως προαιρετικά διαθέσιμη λειτουργία, η αναλογικά ρυθμιζόμενη ταχύτητα μειώνει αυτόματα την ταχύτητα πορείας σε συνάρτηση με τη γωνία του βραχίονα χειρισμού. Έτσι το μηχάνημα οδηγείται αργά και με ασφάλεια σε περιορισμένο χώρο με τον βραχίονα χειρισμού σε κατακόρυφη θέση. Η τεχνολογία Booster Effect αυξάνει αυτόματα την ισχύ του κινητήρα σε ανισόπεδο έδαφος ή έδαφος με απότομη κλίση, ενώ το χαμηλωμένο σασί και το στρογγυλεμένο κάλυμμα της μπαταρίας εξασφαλίζουν επίσης καλή ορατότητα στις περόνες. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα μήκη περονών και πρόσθετους τροχούς στήριξης. Η έκδοση μπαταρίας ιόντων λιθίου προσφέρει τη δυνατότητα ενδιάμεσης φόρτισης, που σημαίνει ότι τα μηχανήματα μπορούν να φορτίζονται στα διαλείμματα και κατά τους χρόνους εκτός λειτουργίας.

 • Πανίσχυρος ηλεκτρικός κινητήρας
 • Προαιρετική λειτουργία αναλογικά ρυθμιζόμενης ταχύτητας
 • Λειτουργία Booster
 • Μπαταρία ιόντων λιθίου ως προαιρετικός εξοπλισμός

Service

Ο στιβαρός κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος διασφαλίζει μεγάλα διαστήματα συντήρησης. Επιπλέον, οι αυτόματα ρυθμιζόμενοι κατευθυντήριοι τροχοί, τα ελάχιστα φθειρόμενα εξαρτήματα χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, καθώς και το στιβαρό κάλυμμα, διασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας των μηχανημάτων και χαμηλό κόστος συντήρησης. Για γρήγορη και εύκολη συντήρηση, οι τεχνικοί service έχουν πρόσβαση σε όλα τα σχετικά εξαρτήματα μέσω της μπροστινής θυρίδας service. Ένα κεντρικό interface συνδέει όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα του μηχανήματος μέσω του συστήματος πληροφοριών CAN bus. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα του μηχανήματος μπορούν να προβληθούν επιτόπου σε φορητό υπολογιστή. Η απομακρυσμένη διάγνωση σφαλμάτων και ενημέρωση λογισμικού είναι επίσης δυνατή, αν υπάρχει η προαιρετικά διαθέσιμη μονάδα μετάδοσης δεδομένων.

 • Κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης
 • Στιβαρή κατασκευή του μηχανήματος
 • Εύκολη πρόσβαση στα εξαρτήματα που φθείρονται
 • Σύστημα πληροφοριών CAN bus
 • Προαιρετικά διαθέσιμη μονάδα μετάδοσης δεδομένων

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
T14 1,4 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1365 / 1437 (mm) 24 / 62 (125) (V)/(Ah) o. kWh
T16 1,6 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1438 / 1510 (mm) 24 / 150 (V)/(Ah) o. kWh
T18 1,8 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1438 / 1510 (mm) 24 / 150 (V)/(Ah) o. kWh
T20 2,0 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1510 / 1582 (mm) 24 / 250 (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Μονοί, διπλοί ή τριπλοί τροχοί στήριξης

Οι τροχοί στήριξης μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής. Όσο περισσότεροι είναι οι τροχοί, τόσο μειώνεται ο θόρυβος που παράγει το μηχάνημα.

Διατίθενται περόνες σε διάφορες διαστάσεις μήκους και πλάτους

Εναλλακτικές περόνες

Το μήκος και το πλάτος των περονών μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την εφαρμογή. Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας είναι μια σήμανση για την εύκολη διακίνηση παλετών σε εγκάρσια κατεύθυνση.

Ενσωματωμένος φορτιστής για μπαταρίες ιόντων λιθίου και μολύβδου-οξέος

Ενσωματωμένος φορτιστής

Ένας ενσωματωμένος φορτιστής είναι διαθέσιμος τόσο για μπαταρίες ιόντων λιθίου όσο και για μολύβδου-οξέος.

Έξυπνος προφυλακτήρας

Ένας έξυπνος προφυλακτήρας, που ανιχνεύει ακόμα και την παραμικρή επαφή των ποδιών με το μηχάνημα, προστατεύει τον οδηγό ακόμα και σε περιορισμένο χώρο.

Το προστατευτικό πλέγμα φορτίου προσφέρει επιπλέον προστασία

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου

Το προστατευτικό πλέγμα φορτίου προσφέρει στον οδηγό επιπλέον προστασία εμποδίζοντας την ολίσθηση μεγάλων φορτίων προς τα πίσω.

Καλύμματα μπαταρίας

Τα καλύμματα της μπαταρίας είναι διαθέσιμα σε πλαστική ή ατσάλινη έκδοση και προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, π.χ. για πίνακες σημειώσεων και σαρωτές.

Ζητήστε προσφορά