Ταχύτητα και άνεση για ευέλικτη χρήση

Χάρη στον τριφασικό κινητήρα 3 kW υψηλών επιδόσεων, το παλετοφόρο Τ20 –T25 RW από τη Linde Material Handling επιτυγχάνει με άνεση τη μέγιστη ταχύτητα των 12 km/h. Ακόμη και υπό πλήρες φορτίο 2500 kg μπορεί και επιταχύνει στα 10 km/h. Κατά τη μεταφορά παλετών, ο χειριστής επωφελείται από το ευρύχωρο σασί πλάτους 970 mm και το ανυψωμένο, άνετο κάθισμα που είναι τοποθετημένο κάθετα προς την κατεύθυνση πορείας. Έτσι έχει ανά πάσα στιγμή τη βέλτιστη δυνατή ορατότητα στο περιβάλλον της αποθήκης, τόσο μπροστά όσο και πίσω από το μηχάνημα. Ο οδηγός μπορεί να ελέγχει τη μεταφορά, τη φόρτωση και την εκφόρτωση παλετών με τις άκρες των δακτύλων του, χρησιμοποιώντας τα εργονομικά τοποθετημένα όργανα ελέγχου. Το παλετοφόρο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη γρήγορη μεταφορά παλετών, αλλά χρησιμεύει επίσης και στην περιστασιακή φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων ή φορτηγών.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Το παλετοφόρο T20 – T25 RW από τη Linde Material Handling εγγυάται την αποδοτική αλλά και ασφαλή διακίνηση φορτίων. Τα τρία ανεξάρτητα συστήματα πέδησης και η αυτόματη μείωση της ταχύτητας στις στροφές προστατεύουν τον οδηγό, το παλετοφόρο και τα εμπορεύματα. Το ευρύχωρο σασί πλάτους 970 mm διασφαλίζει ότι ο χειριστής βρίσκεται ανά πάσα στιγμή εντός του περιγράμματος του μηχανήματος. Το ανυψωμένο κάθισμα είναι τοποθετημένο κάθετα ως προς την κατεύθυνση πορείας, διασφαλίζοντας καλή ορατότητα στο περιβάλλον της αποθήκης, μπροστά και πίσω από το μηχάνημα. Ο προαιρετικά διαθέσιμος πανοραμικός καθρέφτης βελτιώνει την περιμετρική ορατότητα. Κατά τον χειρισμό παλετών, η στήριξη τεσσάρων σημείων διασφαλίζει την ευστάθεια του παλετοφόρου.

 • Πλατύ σασί
 • Τρία ανεξάρτητα συστήματα πέδησης
 • Ανυψωμένη, πλευρική θέση καθίσματος
 • Αυτόματη μείωση της ταχύτητας στις στροφές
 • Σύστημα στήριξης τεσσάρων σημείων

Εργονομία

Με πλάτος 970 mm, το σασί του παλετοφόρου T20 – T25 RW προσφέρει έναν άνετο χώρο εργασίας για τον οδηγό. Το ύψος του καθίσματος, η πλάτη στήριξης και η πλατφόρμα ποδιών προσαρμόζονται ξεχωριστά στις ανάγκες του χειριστή ώστε να μπορεί διαρκώς να εργάζεται κάτω από βέλτιστες συνθήκες εργονομίας. Σε αποθήκες με χαμηλές θερμοκρασίες, η προαιρετικά διαθέσιμη θέρμανση καθίσματος προσφέρει επιπλέον άνεση. Το συμπαγές τιμόνι και όλα τα όργανα ελέγχου είναι ενσωματωμένα στην κονσόλα. Ο χειριστής μπορεί και ελέγχει τις κινήσεις των περονών ξεκούραστα και με ακρίβεια χρησιμοποιώντας απλώς τις άκρες των δακτύλων του.

 • Ευρύχωρο σασί
 • Ρυθμιζόμενα στοιχεία στην καμπίνα του οδηγού
 • Προαιρετική θέρμανση καθίσματος
 • Χειρισμός ακριβείας

Χειρισμός

Χάρη στον υψηλών επιδόσεων κινητήρα 3 kW, τα παλετοφόρα T20 – T25 RW διασχίζουν την αποθήκη με ταχύτητα έως και 12 km/h. Με τη βοήθεια εργονομικά τοποθετημένων οργάνων ελέγχου, ο χειριστής μπορεί να μεταφέρει και να στοιβάζει με ακρίβεια φορτία βάρους 2500 kg χρησιμοποιώντας απλώς τις άκρες των δακτύλων του. Επιπλέον, το σύστημα στήριξης τεσσάρων σημείων εγγυάται ασφαλή διακίνηση φορτίων και ευστάθεια. Ο χειριστής μπορεί προαιρετικά να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα τα πεντάλ και την κονσόλα για τον έλεγχο των περονών, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την αποδοτική λειτουργία τους. Η ευκρινής οθόνη πολλαπλών ενδείξεων κρατά τον χειριστή ενήμερο για την κατάσταση φορτίου της μπαταρίας, τις ώρες λειτουργίας και τυχόν σφάλματα του παλετοφόρου.

 • Κινητήρας 3 kW υψηλών επιδόσεων
 • Σύστημα στήριξης τεσσάρων σημείων
 • Χειρισμός ακριβείας
 • Ταυτόχρονος χειρισμός μέσω πεντάλ και κονσόλας
 • Ευκρινής οθόνη πολλαπλών ενδείξεων

Service

Χάρη στη στιβαρή κατασκευή του, το παλετοφόρο έχει ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Κατά τις εργασίες συντήρησης, ο τεχνικός service αφαιρεί με ευκολία το κάλυμμα του χώρου του κινητήρα αποκτώντας εύκολη πρόσβαση στα κεντρικά εξαρτήματα. Όλες οι πλεξούδες καλωδίων και τα καλώδια είναι ευδιάκριτα τοποθετημένα διασφαλίζοντας γρήγορη συντήρηση. Ο τεχνικός service μπορεί να προβάλλει με άνεση τα δεδομένα του παλετοφόρου στον φορητό τερματικό εξοπλισμό του μέσω σύνδεσης με δίαυλο πληροφοριών CAN.

 • Στιβαρή κατασκευή
 • Εύκολη πρόσβαση στα εσωτερικά εξαρτήματα
 • Σύνδεση με δίαυλο πληροφοριών CAN για γρήγορη συντήρηση

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
T20RW 2,0 (t) 125 (mm) 10 / 12 km/h 1760 / 1825 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh
T25RW 2,5 (t) 125 (mm) 10 / 12 km/h 2205 / 2270 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Δερμάτινο και θερμαινόμενο κάθισμα

Τα δερμάτινα καθίσματα και η ρυθμιζόμενη θέρμανση καθίσματος αυξάνουν την άνεση κατά την πορεία, ιδίως σε αποθηκευτικούς χώρους εντός ψυγείων ή σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου

Το προστατευτικό πλέγμα φορτίου ύψους 1613 ή 1919 mm αποτρέπει κατά την ανύψωση των κιβωτίων φορτίου την ολίσθηση του φορτίου προς τα πίσω και την πτώση του πάνω στον οδηγό.

Μπροστινά φώτα LED

Οι δύο προβολείς LED βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του οχήματος και διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα. Είναι επίσης στεγανοί στο νερό και στη σκόνη.

Πρόσθετο στήριγμα κεφαλής

Το κάθισμα στο μικρού ύψους ανύψωσης παλετοφόρο μπορεί να εξοπλιστεί με στήριγμα κεφαλής ώστε να μην καταπονείται ο αυχένας του οδηγού μετά από συνεχόμενες ώρες εργασίας.

Ζητήστε προσφορά