Υψηλή παραγωγικότητα σε ελάχιστο χώρο

Τα παλετοφόρα T20 – T25 SR είναι κατάλληλα για μεγάλη γκάμα εφαρμογών για μεσαίες αποστάσεις και περιορισμένο χώρο, όπως για τη μεταφορά και αποθήκευση παλετών και τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών. Όλα αυτά χάρη στο εξαιρετικά συμπαγές σασί πλάτους 790 mm, το οποίο είναι πιο στενό από μια ευρωπαλέτα. Επιπλέον, με μέγιστη ταχύτητα 12 km/h, τα παλετοφόρα εγγυώνται εξαιρετικά γρήγορη και παραγωγική διακίνηση φορτίων. Χάρη στο σύστημα ευστάθειας για αντιστάθμιση ανισόπεδων επιφανειών μπορούν να χρησιμοποιούνται ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, π.χ. σε χώρους με πολλές ανισόπεδες επιφάνειες και κλίσεις. Επιπλέον, ο οδηγός διατηρεί εξαιρετική ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις χάρη στην πλευρική όρθια θέση του πάνω στο μηχάνημα.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Η πλατφόρμα οδηγού, πλήρως μονωμένη από το σασί, μειώνει τις δονήσεις και προλαμβάνει την πρόωρη κόπωση του οδηγού. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να εργάζεται αποτελεσματικά και να παραμένει συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της βάρδιας. Ο στιβαρός σχεδιασμός και τα ελεγμένα εξαρτήματα αποδεδειγμένης ασφάλειας καθιστούν το παλετοφόρο έναν αξιόπιστο βοηθό στην εργασία σας. Επιπλέον, οι ειδικά διαμορφωμένες δοκοί της περόνης και ο ολισθητήρας οδήγησης επιτρέπουν τον ομαλό χειρισμό των παλετών, ακόμη και όταν αυτές έχουν εξαιρετικά μικρό πλάτος. Έτσι παρατείνεται η διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων και διασφαλίζεται ο αξιόπιστος, ασφαλής και εύκολος χειρισμός των παλετών.

 • Πλατφόρμα οδηγού μονωμένη από κραδασμούς
 • Πλάτη στήριξης με επένδυση καουτσούκ
 • Στιβαρή κατασκευή
 • Βελτιστοποιημένες δοκοί περόνης για εύκολη συγκράτηση της παλέτας

Εργονομία

Η θέση όρθιου χειριστή στο πλάι, κάθετα προς την κατεύθυνση πορείας, σε συνδυασμό με την απομονωμένη από δονήσεις πλατφόρμα όρθιου χειριστή και την πλάτη στήριξης με επένδυση καουτσούκ, διασφαλίζει άνετη και ξεκούραστη στάση εργασίας. Η καινοτόμος λειτουργία «Tip Control» επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει το μηχάνημα με ακρίβεια, ακόμη και με το ένα χέρι. Η λαβή ελέγχου μπορεί να προσαρτηθεί στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του παλετοφόρου. Το χαμηλό ύψος πρόσβασης διευκολύνει την επιβίβαση στο μηχάνημα.

 • Πλευρική θέση όρθιου χειριστή
 • Πλάτη στήριξης με επένδυση καουτσούκ
 • Χειρισμός ακριβείας
 • Λαβή ελέγχου με δυνατότητα τοποθέτησης αριστερά ή δεξιά
 • Χαμηλό ύψος πρόσβασης

Χειρισμός

Ένα από τα πλεονεκτήματα των παλετοφόρων T20 – T25 SR είναι η υψηλή παραγωγικότητα που παρέχουν. Το εξαιρετικά συμπαγές σασί διασφαλίζει στα παλετοφόρα μεγάλη ικανότητα ελιγμών, ενώ το σύστημα ελέγχου ακριβείας με το ένα χέρι επιτρέπει την εκτέλεση ελιγμών με ακρίβεια, ακόμη και σε πολύ περιορισμένο χώρο. Η ικανότητα φόρτωσης μεταξύ 2.000 και 2.500 kg καθώς και η επιτάχυνση σε μέγιστη ταχύτητα 12 km/h διασφαλίζονται χάρη στον πανίσχυρο κινητήρα τριφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος 3 kW χωρίς απαιτήσεις συντήρησης. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν το παλετοφόρο T20 – T25 SR ιδανικό για υψηλών απαιτήσεων διαδικασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης φορτηγών, καθώς και για τη γρήγορη μεταφορά παλετών. Στον ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο μπορούν να αποθηκευτούν γάντια εργασίας ή άλλα σύνεργα. Η αντικατάσταση μπαταρίας γίνεται επίσης με εξαιρετική ευκολία χάρη στο σύστημα πλευρικής αντικατάστασης με ενσωματωμένα κυλινδρικά έδρανα.

 • Χειρισμός ακριβείας με το ένα χέρι
 • Εξαιρετική ικανότητα ελιγμών
 • Πανίσχυρος κινητήρας
 • Άφθονος αποθηκευτικός χώρος
 • Εύκολη αντικατάσταση μπαταρίας

Service

Ο τεχνικός έχει εύκολη πρόσβαση στα εξαρτήματα του παλετοφόρου ώστε να εκτελεί γρήγορα και εύκολα τις εργασίες συντήρησης. Οι χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες χωρίς απαιτήσεις συντήρησης αυξάνουν τον βαθμό διαθεσιμότητας και μειώνουν τα έξοδα συντήρησης. Η σύνδεση με δίαυλο πληροφοριών CAN επιτρέπει την ανάλυση των δεδομένων συστήματος μέσω notebook με ταχύτητα και αξιοπιστία. Χάρη στα παραπάνω χαρακτηριστικά, οι εργασίες συντήρησης στα παλετοφόρα T20 – T25 SR εκτελούνται με εξαιρετική προσοχή και αποτελεσματικότητα.

 • Εύκολη πρόσβαση για εργασίες συντήρησης
 • Εξαρτήματα χωρίς απαιτήσεις συντήρησης
 • Υψηλός βαθμός διαθεσιμότητας μηχανήματος
 • Γρήγορη διάγνωση σφαλμάτων μέσω σύνδεσης με δίαυλο πληροφοριών CAN

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
T20SR 2,0 (t) 115 (mm) 10 / 12 km/h 1645 / 1715 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Υποδοχή για συσκευή ανάγνωσης barcode

Χάρη στην ειδική υποδοχή η συσκευή ανάγνωσης barcode είναι εύκολα προσβάσιμη και μπορεί να φυλάσσεται εκεί με ασφάλεια κατά τη διακίνηση των εμπορευμάτων

Πίνακας ελέγχου του λογισμικού Linde connect

Διαχείριση στόλου

Πώς και από ποιον χρησιμοποιείται κάθε περονοφόρο μηχάνημα; Ποια είναι τα στοιχεία χρήσης των περονοφόρων μηχανημάτων και είναι κάθε περονοφόρο μηχάνημα κατάλληλο για οδήγηση; Χάρη στον συνδυασμό υλισμικού και λογισμικού, το σύστημα διαχείρισης στόλου connect της Linde έχει για εσάς όλες τις απαντήσεις.

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου

Ένα προστατευτικό πλέγμα φορτίου ύψους 1.115 ή 1.875 mm αποτρέπει κατά την ανύψωση του φορείου φορτίου την ολίσθηση του φορτίου προς τα πίσω και την πτώση του πάνω στον οδηγό.

Αντιστάθμιση ανισόπεδων επιφανειών

Το σύστημα αντισταθμίζει οποιαδήποτε ανισόπεδη επιφάνεια στο δάπεδο και διασφαλίζει ότι όλοι οι τροχοί εφάπτονται διαρκώς στο έδαφος. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η ευστάθεια του περονοφόρου μηχανήματος.

Διπλοί τροχοί στήριξης

Οι διπλοί τροχοί στήριξης διατίθενται σε εκδόσεις πολυουρεθάνης και πολυουρεθάνης ανθεκτικής στην απότριψη.

Μείωση της ταχύτητας με χαμηλωμένη περόνη

Η λειτουργία αυτόματης μείωσης της ταχύτητας πορείας με χαμηλωμένη περόνη καθιστά τη διακίνηση φορτίων εξαιρετικά αποδοτική και ασφαλή.

Ζητήστε προσφορά