Περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών

Κορυφαίες επιδόσεις ελιγμών
Περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών της Linde Material Handling σε λειτουργία στη Meggle Wasserburg

Φορτία έως δύο τόνοι, ανύψωση έως έξι μέτρα, και κυρίως σε στενούς διαδρόμους με λίγο χώρο για ελιγμούς όταν ο χρόνος είναι πολύτιμος – αυτή είναι σίγουρα δουλειά για τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών της Linde Material Handling. Κατά τη μεταφορά, τη φόρτωση, την εκφόρτωση και την αποθήκευση εμπορευμάτων, τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών της Linde στοιβάζουν χωρίς κόπο βαριά φορτία το ένα πάνω στο άλλο, σε ράφια ή σε σταθμούς φόρτωσης φορτηγών. Είναι επομένως απαραίτητα για χρήση σε μικρές αποθήκες και εξωτερικές εργασίες, αλλά και σε μεγαλύτερες αποθήκες για να μεταφέρουν βαριά και ογκώδη εμπορεύματα, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. Η Linde έχει το κατάλληλο περονοφόρο μηχάνημα για κάθε διαδρομή μεταφοράς, ικανότητα φόρτωσης και ύψος ανύψωσης.

Τα πλεονεκτήματα του περονοφόρου μηχανήματος στοίβαξης παλετών της Linde αξιοποιούνται στο έπακρο κάθε φορά που απαιτείται ταχύτητα και ασφάλεια στη διακίνηση φορτίων – ακόμη και σε περιορισμένο χώρο. Χάρη στο στενό σασί τους, τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών της Linde εγγυώνται ευελιξία και ακρίβεια κατά τη διακίνηση φορτίων. Εξοπλισμένα με σύγχρονο σύστημα μετάδοσης κίνησης, ελίσσονται και επιταχύνουν απαλά και ομαλά, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια. Σε σύγκριση με τα κλασικά περονοφόρα μηχανήματα είναι πιο ελαφριά, πιο compact και πιο ευέλικτα, και επομένως πιο κατάλληλα για χρήση σε στενούς διαδρόμους. Πολλά μοντέλα διαθέτουν επίσης ιστό ελεύθερης ανύψωσης για να διέρχονται από πόρτες κανονικού ύψους.

Η εργονομική κεφαλή βραχίονα χειρισμού παρέχει στον χειριστή εύκολη πρόσβαση σε όλα τα όργανα ελέγχου και υποστηρίζει τον διαισθητικό και αποτελεσματικό χειρισμό του μηχανήματος. Χάρη στο χαμηλό σημείο σύνδεσης του βραχίονα χειρισμού στα περονοφόρα πεζού χειριστή, ο οδηγός κινείται πάντα σε ασφαλή απόσταση από το μηχάνημα. Το σύστημα προειδοποίησης πορείας Linde Load Management προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη Ασφάλεια στην αποθήκη: Υποδεικνύει πότε η ικανότητα φόρτωσης πλησιάζει στο ανώτατο όριο, βελτιστοποιεί την ταχύτητα πορείας ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας, και προβάλλει στην οθόνη το μέγιστο ύψος αποθήκευσης.

Διαβάστε περισσότερα

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: χειροκίνητα, ημι-χειροκίνητα, και πλήρως ηλεκτρικά. Τα χειροκίνητα, ή αλλιώς υδραυλικά, περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών χρησιμοποιούν υδραυλικά συστήματα ανύψωσης, που σημαίνει ότι ο χειρισμός τους συνεπάγεται πολύ έντονη σωματική καταπόνηση. Τα ημι-ηλεκτρικά περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών διαθέτουν κινητήρα ανύψωσης, όμως η μεταφορά γίνεται χειροκίνητα. Τα ηλεκτρικά περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών διαθέτουν κινητήρα ανύψωσης αλλά και κινητήρα μετάδοσης κίνησης. Όλα τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών της Linde Material Handling, χωρίς καμία εξαίρεση, είναι πλήρως ηλεκτρικά.

Πεζός χειριστής και πλατφόρμα: Περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών από τη Linde

Περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών πεζού χειριστή

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών πεζού χειριστή, όπου ο χειριστής ελέγχει το μηχάνημα με τον βραχίονα χειρισμού ενώ βαδίζει από πίσω ή παράλληλα, αποτελούν μια οικονομική λύση για τη μεταφορά φορτίων σε μικρές αποστάσεις. Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα, τα εμπορεύματα ανυψώνονται με ασφάλεια και ακρίβεια στο απαιτούμενο ύψος. Σε συνθήκες όπου απαιτείται εξαιρετική ικανότητα ελιγμών και μικρή ακτίνα στροφής, τα περονοφόρα μηχανήματα πεζού χειριστή είναι η απάντηση. Για μεταφορές εμπορευμάτων σε συνεργεία, αποθήκες-ψυγεία, θερμοκήπια, φυτώρια ή σούπερ μάρκετ, το περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών πεζού χειριστή σάς λύνει τα χέρια.

L06 – 16 AC

Τα μικρών διαστάσεων περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών L06 – L16 ΑC είναι ιδανικά για τη στοίβαξη και τη μεταφορά μικρών και μεσαίων φορτίων σε περιορισμένο χώρο και για μικρές αποστάσεις.

Μάθετε περισσότερα

L10 – L12

Τα ηλεκτρικά περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών L10 – L12 με το στενό σασί τους και τον εξαιρετικής ορατότητας ιστό ανύψωσης ελίσσονται με ασφάλεια ακόμη και όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Μάθετε περισσότερα

L10 – L12 AS

Τα ηλεκτρικά μηχανήματα στοίβαξης με πλευρικούς βραχίονες αντιστήριξης διαθέτουν ανοίγματα περόνης για γρήγορη μεταφορά παλετών και μικρών περιεκτών με κλειστή βάση, ακόμη και σε περιορισμένο χώρο.

Μάθετε περισσότερα

L14 C

Το L14 C είναι η λύση για την ακριβέστερη και αποτελεσματική μεταφορά φορτίων μικρού έως μεσαίου βάρους, όπως παλέτες, κλωβοί παλετών και παλετοκιβώτια.

Μάθετε περισσότερα

L14 – L20

Εκτός από ηλεκτρικό τιμόνι, τα πανίσχυρα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών L14 – L20 διαθέτουν επίσης υψηλή ικανότητα φόρτωσης και είναι ιδανικά για χρήση σε στενούς διαδρόμους ή ανελκυστήρες.

Μάθετε περισσότερα

D06 – D08

Τα ευέλικτα περονοφόρα μηχανήματα διπλής στοίβαξης παλετών D06 – D08 είναι ιδανικά για εφαρμογές που απαιτούν ταχύτητα στη μεταφορά και τη συλλογή.

Μάθετε περισσότερα

D10

Το περονοφόρο μηχάνημα διπλής στοίβαξης παλετών D10 μπορεί και μεταφέρει ταυτόχρονα δύο παλέτες, διασφαλίζοντας γρήγορη ροή υλικών ακόμη και σε στενούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων.

Μάθετε περισσότερα

D12 – D14

Τα περονοφόρα μηχανήματα διπλής στοίβαξης παλετών D12 – D14 προσφέρουν ευελιξία, υψηλές επιδόσεις, και μπορούν και μεταφέρουν δύο παλέτες ταυτόχρονα.

Μάθετε περισσότερα

MM10 / ML10

Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών ML10 και ΜΜ10 είναι εξαιρετικά ευέλικτα. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργονομικά μηχανήματα συλλογής παραγγελιών ή για τη μεταφορά εμπορευμάτων μικρότερου βάρους.

Μάθετε περισσότερα

Περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών με πτυσσόμενη πλατφόρμα

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών μπορούν να χρησιμοποιούνται από πεζό ή επιβαίνοντα χειριστή και είναι ιδανικά για την αποθήκευση και συλλογή φορτίων μεσαίου βάρους σε μικρές ή μεσαίες αποστάσεις. Τα περονοφόρα μηχανήματα με πτυσσόμενη πλατφόρμα όρθιου χειριστή είναι ιδιαίτερα αποδοτικά για χρήση σε εξωτερικές αποθήκες, χώρους παράδοσης, και εσωτερικές αποθήκες όπου δεν καλύπτονται μακρινές αποστάσεις αλλά μεταφέρονται φορτία μεσαίου βάρους. Ανάλογα με το απαιτούμενο ύψος ανύψωσης, την ικανότητα φόρτωσης και τις διαστάσεις των πορτών, η Linde έχει το κατάλληλο μοντέλο για τις δικές σας ανάγκες.

D10 AP

Το περονοφόρο μηχάνημα διπλής στοίβαξης παλετών D10 AP μεταφέρει δύο παλέτες εντός της αποθήκης – με πεζό ή επιβαίνοντα χειριστή, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Μάθετε περισσότερα

D12 – D14 AP

Η πτυσσόμενη πλατφόρμα οδηγού σημαίνει ότι το ευέλικτο περονοφόρο μηχάνημα διπλής στοίβαξης παλετών D12 – D14 AP μπορεί να χρησιμοποιείται από πεζό ή επιβαίνοντα χειριστή παρέχοντας μεγάλη ευελιξία.

Μάθετε περισσότερα

D12 HP AP

Χάρη στην πτυσσόμενη πλατφόρμα όρθιου χειριστή, τα περονοφόρα μηχανήματα διπλής στοίβαξης παλετών D12 HP ΑΡ προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία, καθώς μπορούν και ελέγχονται από πεζό ή επιβαίνοντα χειριστή.

Μάθετε περισσότερα

L14 – L20 AP

Τα L14 – L20 AP με πτυσσόμενη πλατφόρμα εγγυώνται υψηλή απόδοση και ταχύτητα αποθήκευσης σε μεσαίο ύψος ανύψωσης.

Μάθετε περισσότερα

L14 - L16 AS/AS AP

Τα μικρών διαστάσεων περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών με πλευρικούς βραχίονες αντιστήριξης L14 – L16 AS/AS AP έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη διακίνηση παλετών σε μικρούς χώρους. Μπορούν και ελέγχονται είτε από πεζό χειριστή με την πλατφόρμα διπλωμένη είτε από επιβαίνοντα χειριστή με την πλατφόρμα ανοιγμένη, προσφέροντας εξαιρετική ευελιξία.

Μάθετε περισσότερα

Περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών με πλατφόρμα

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών με πλατφόρμα αναλαμβάνουν τη μεταφορά παλετών στο επίπεδο του δαπέδου σε μεγάλες αποστάσεις, καθώς και την ανύψωση και την καταβίβαση φορτίων. Προαιρετικά διατίθενται με μπαταρίες ιόντων λιθίου που φορτίζουν εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε πρίζα. Χάρη στην αντοχή και τον εργονομικό χώρο εργασίας για όρθιο ή καθήμενο χειριστή, τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών με πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων σε μεγαλύτερες αποστάσεις, για παράδειγμα σε εξωτερικές αποθήκες και χώρους παράδοσης, αλλά και για τη φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών, καθώς και σε γραμμές παραγωγής. Ανάλογα με το απαιτούμενο ύψος ανύψωσης, την ικανότητα φόρτωσης και τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο, τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών μπορούν να εξοπλιστούν με διπλό ή τριπλό ιστό ανύψωσης.

D10 FP

Με σασί πλάτους μόλις 720 mm, το υψηλών επιδόσεων περονοφόρο μηχάνημα διπλής στοίβαξης παλετών D10 FP είναι εξαιρετικά ευέλικτο ακόμη και σε πολύ μικρούς χώρους.

Μάθετε περισσότερα

D12 RW

Το πολυχρηστικό περονοφόρο διπλής στοίβαξης παλετών D12 RW με κάθισμα οδηγού προσφέρει ταχύτητα και εργονομία μεταφέροντας ταυτόχρονα δύο παλέτες σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Μάθετε περισσότερα

D12 R

Το περονοφόρο μηχάνημα διπλής στοίβαξης παλετών D12 R με κάθισμα οδηγού μεταφέρει δύο παλέτες γρήγορα και αποτελεσματικά – ακόμη και σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Μάθετε περισσότερα

D12 S – D12 SF

Τα περονοφόρα μηχανήματα διπλής στοίβαξης παλετών D12 S/SF διαθέτουν στενό σασί για άνετους ελιγμούς σε πολύ μικρό χώρο.

Μάθετε περισσότερα

D12 HP SP

Τα περονοφόρα μηχανήματα διπλής στοίβαξης παλετών D12 HP SP είναι μηχανήματα υψηλής απόδοσης για εργασίες φόρτωσης, εκφόρτωσης, αποθήκευσης και μεταφοράς.

Μάθετε περισσότερα

D12 – D14 SP

Τα περονοφόρα μηχανήματα διπλής στοίβαξης παλετών D12 – D14 SP της Linde είναι ευέλικτα και προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση.

Μάθετε περισσότερα

L14 – L16 R

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών L14 – L16 R φτάνουν σε μεγάλο ύψος ανύψωσης και εγγυώνται στον οδηγό άριστη ορατότητα στο φορτίο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Μάθετε περισσότερα

L14 – L16 RW

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών L14 – L16 RW φτάνουν σε μέγιστο ύψος ανύψωσης με βαριά φορτία – ακόμη και σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Μάθετε περισσότερα

L14 – L16 SP

Τα ευέλικτα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών όρθιου χειριστή L14 – L16 SP είναι ιδανικά για αποτελεσματικές διαδικασίες διακίνησης φορτίων σε ύψος έως πέντε μέτρων.

Μάθετε περισσότερα

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών της Linde είναι κατάλληλα για πλήθος εφαρμογών: από τη διακίνηση εμπορευμάτων σε αποθήκες με στενούς διαδρόμους μέχρι την αποθήκευση ογκωδών εμπορευμάτων και τη στοίβαξη κιβωτίων σε συστήματα ραφιών. Η Linde προτείνει περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών με διαφορετικό ύψος ανύψωσης για κάθε εφαρμογή. Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών της Linde είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις για να ανταποκρίνονται στην απαιτούμενη εφαρμογή: κλασικά περονοφόρα πεζού χειριστή με βραχίονα χειρισμού και μοντέλα επιβαίνοντος χειριστή με πλατφόρμα όρθιου ή καθήμενου χειριστή.

Χαρακτηριστικά

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών πρέπει να κινούνται γρήγορα από το σημείο Α στο σημείο Β, να κάνουν ελιγμούς σε στενούς διαδρόμους, και να μεταφέρουν βαριά φορτία – με την ασφάλεια του χειριστή να αποτελεί πάντα τη βασική προτεραιότητα. Στα περονοφόρα πεζού χειριστή, ο μεγάλου μήκους βραχίονας χειρισμού, χαμηλά συνδεδεμένος στο περονοφόρο, εγγυάται διαρκώς επαρκή απόσταση ασφαλείας μεταξύ του μηχανήματος και του χειριστή. Η αντίσταση στο τέλος της διαδρομής εμποδίζει την απότομη επαναφορά του βραχίονα χειρισμού όταν απελευθερώνεται από τον χειριστή. Ο σχεδιασμός της λαβής του βραχίονα χειρισμού προστατεύει τα χέρια του χειριστή, ενώ το χαμηλό ύψος του σασί προλαμβάνει πιθανούς τραυματισμούς των ποδιών. Ο ιστός ανύψωσης βελτιστοποιημένης ορατότητας εγγυάται ασφάλεια κατά την εκτέλεση ελιγμών. Το σύστημα ασφαλείας Linde Safety Speed προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα πορείας σε σχέση με τη γωνία του βραχίονα χειρισμού. Η ταχύτητα μειώνεται αυτόματα στις στροφές, και το περονοφόρο ακινητοποιείται αυτομάτως μόλις απελευθερωθεί ο διακόπτης κίνησης.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Η εργονομία κατέχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών πεζού χειριστή. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα χρησιμοποιούνται συχνά για απαιτητικές εργασίες σε μικρές έως μεσαίες αποστάσεις. Για να μπορεί ο χειριστής να χειρίζεται το περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών με όσο το δυνατόν λιγότερη σωματική καταπόνηση, η Linde εξοπλίζει πολλά από τα μοντέλα της με ηλεκτρικό τιμόνι υποβοηθούμενο από σερβομοτέρ. Έτσι βελτιώνεται η ικανότητα ελιγμών των μηχανημάτων, και η διακίνηση των φορτίων γίνεται ευκολότερη. Ένας κινητήρας υψηλής ροπής στο περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών εγγυάται γρήγορη επιτάχυνση που, αν χρειαστεί, μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο με τη λειτουργία Booster Effect. Έτσι, τα περονοφόρα εγγυώνται ασφάλεια και αξιόπιστη απόδοση, ακόμη και σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες οδήγησης, όπως σε ράμπες με απότομη κλίση.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Μικρές διαστάσεις και ευελιξία: ο ακριβέστερος τρόπος να περιγράψουμε τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών της Linde. Αυτά τα μηχανήματα προορίζονται ειδικά για στενούς διαδρόμους και περιορισμένους χώρους αποθήκευσης, κυρίως χάρη στις μικρές διαστάσεις τους και τον ευέλικτο βραχίονα χειρισμού. Ο ειδικά προσαρμοσμένος τεχνικός εξοπλισμός τους προσφέρει πρόσθετη υποστήριξη: Με τη λειτουργία πολύ χαμηλής ταχύτητας, το περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών μπορεί και εκτελεί ελιγμούς σε ταχύτητα 1,5 km/h με τον βραχίονα χειρισμού σε κατακόρυφη θέση – η ιδανική λύση για πολύ στενούς χώρους. Η λειτουργία Soft Landing προλαμβάνει τη φθορά της περόνης και προστατεύει το φορτίο κατά την καταβίβαση. Επιπλέον, η Linde έχει επίσης εξοπλίσει τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών με την προαιρετικά διαθέσιμη λειτουργία ανύψωσης βραχιόνων των τροχών. Έτσι μπορείτε να διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη ευκολία ράμπες φόρτωσης, ανηφορικές κλίσεις, και ανισόπεδες επιφάνειες.

SERVICE

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών της Linde συνδυάζουν μέγιστο βαθμό διαθεσιμότητας με ελάχιστο κόστος συντήρησης. Τα μηχανήματα ξεχωρίζουν χάρη στην εξαιρετικά σταθερή κατασκευή τους με όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα να είναι εγκατεστημένα με ασφάλεια. Το στιβαρό σασί και ο κινητήρας AC χωρίς απαιτήσεις συντήρησης παρατείνουν επίσης τη διάρκεια ζωής του περονοφόρου. Ανάλογα με τον τύπο χρήσης, το μηχάνημα απαιτεί συντήρηση μόνο μία φορά τον χρόνο. Χάρη στην προηγμένη σχεδίαση και την τεχνολογία του περονοφόρου, οι τεχνικοί service εκτελούν γρήγορα και εύκολα τις εργασίες συντήρησης. Όλα τα σημαντικά εξαρτήματα του μηχανήματος είναι εύκολα προσβάσιμα πίσω από το κάλυμμα του κινητήρα. Όλα τα δεδομένα συντήρησης προβάλλονται εύκολα σε laptop μέσω του συστήματος CAN bus. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση των παραμέτρων απόδοσης, ώστε να ανταποκρίνονται στον τύπο λειτουργίας του περονοφόρου.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το σύστημα προειδοποίησης πορείας σύστημα διαχείρισης στόλου Το Linde connect παρέχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες. Μια ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ενημερώνει διαρκώς τον χειριστή για την τρέχουσα κατάσταση του περονοφόρου μηχανήματος. Με μια ματιά στην οθόνη ο χειριστής ενημερώνεται για την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, τις ώρες λειτουργίας, και την κατάσταση συντήρησης. Ένα προειδοποιητικό φως υποδεικνύει την ανάγκη για συντήρηση. Έτσι το connect εγγυάται καλύτερη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας για τη διαχείριση στόλων και αυξάνει τον βαθμό διαθεσιμότητας κάθε περονοφόρου.

Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων ενός περονοφόρου μηχανήματος στοίβαξης παλετών

Ικανότητα ελιγμών

Χάρη στη σχεδίαση μικρών διαστάσεων, τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών από τη Linde έχουν εξαιρετική ικανότητα ελιγμών. Διαθέτουν σύστημα ομαλής διεύθυνσης και πανίσχυρη μονάδα τροφοδοσίας ισχύος.

Ασφάλεια

Ο χαμηλά προσαρτημένος βραχίονας χειρισμού, το χαμηλό ύψος σασί και η καλή ορατότητα μέσω του ιστού ανύψωσης εγγυώνται ασφάλεια κατά τη μεταφορά, την αποθήκευση και τη συλλογή φορτίων.

Ακρίβεια

Ο εργονομικός και διαισθητικά σχεδιασμένος βραχίονας χειρισμού προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια, ευαισθησία απόκρισης και ευέλικτο χειρισμό.

Σχέση κόστους-αποδοτικότητας

Η εύκολη πρόσβαση στα εξαρτήματα και το CAN bus για γρήγορη ανάλυση των δεδομένων περονοφόρου εγγυώνται πιο σύντομες διαδικασίες συντήρησης και υψηλότερο βαθμό διαθεσιμότητας του μηχανήματος.

Περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Κάθε εργασία αποθήκευσης και συλλογής ή μεταφοράς εμπορευμάτων είναι διαφορετική. Γι’ αυτό τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών προσφέρονται με πολλές και διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού στον στάνταρ εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορους τύπους σχεδιασμού λειτουργίας για μοντέλα πεζού ή επιβαίνοντος χειριστή, καθώς και από μια σειρά σχεδίων ιστού ανύψωσης. Για κάθε εφαρμογή, υπάρχει μία τουλάχιστον διαθέσιμη κατάλληλη λύση. Η Linde συνεργάζεται επίσης με τους συνεργάτες της στις πωλήσεις για να προσφέρει εξατομικευμένα προϊόντα ή πρόσθετο εξοπλισμό.

Συχνές ερωτήσεις – Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τύποι περονοφόρων μηχανημάτων στοίβαξης παλετών;

Η Linde προσφέρει περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών που διαφέρουν κυρίως σε ό,τι αφορά τον τύπο εφαρμογής και την ικανότητα φόρτωσης. Ανάλογα με τον τομέα εφαρμογής και τις απαιτήσεις, μπορούν να επιλεγούν οι παρακάτω τύποι περονοφόρου μηχανήματος στοίβαξης παλετών: περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών πεζού χειριστή, περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών με πτυσσόμενη πλατφόρμα, ή περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών με σταθερή πλατφόρμα.

Πού μπορούν να χρησιμοποιούνται τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών;

Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών είναι κατάλληλα για ευρεία γκάμα εφαρμογών. Ανάλογα με τον σχεδιασμό τους, προορίζονται για μικρές και μεγάλες αποθήκες, ακόμη και για εξωτερικούς χώρους, καθώς και για φόρτωση και εκφόρτωση άλλων περονοφόρων. Τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών είναι μια απλή, μικρών διαστάσεων λύση για μεταφορά εμπορευμάτων και παλετών που πρέπει να ανυψωθούν και να χαμηλώσουν από ύψος αρκετών μέτρων.

Τι είναι οι βραχίονες στήριξης των τροχών του περονοφόρου μηχανήματος;

Οι βραχίονες στήριξης των τροχών του περονοφόρου μηχανήματος επιτρέπουν μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Έτσι γίνεται ευκολότερα η μεταφορά και ο χειρισμός φορτίων, ακόμη και σε ανηφόρες, πάνω από ράμπες φόρτωσης, και σε ανισόπεδες επιφάνειες. Με τη λειτουργία ανύψωσης βραχιόνων των τροχών ανυψώνονται μόνο οι βραχίονες στήριξης των τροχών του περονοφόρου μηχανήματος.

Πόσο ψηλά μπορούν να ανυψώσουν τις παλέτες τα περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών;

Τα πιο ισχυρά μοντέλα μπορούν να συλλέγουν και να αποθηκεύουν δύο παλέτες ταυτόχρονα. Φτάνουν σε ύψος ανύψωσης μέχρι 6216 mm και διαθέτουν ικανότητα φόρτωσης έως 2000 kg.

Μίσθωση, αγορά ή ενοικίαση;

Εάν βρήκατε το τέλειο περονοφόρο μηχάνημα, επικοινωνήστε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας δώσουμε συμβουλές για τη χρηματοδότηση του περονοφόρου μηχανήματος στοίβαξης παλετών που θα επιλέξετε. Είτε αναζητάτε έναν προσωρινό βοηθό για λίγες ώρες είτε μια πιο μακροπρόθεσμη λύση για καθημερινή χρήση, η Linde έχει την ιδανική επιλογή για ενοικίαση, μίσθωση αγοράς, εκμίσθωση, χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) ή αγορά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. Μια επισκόπηση όλων των επιλογών είναι διαθέσιμη από τη συμβουλευτική υπηρεσία της Linde.