Ευελιξία με δύο παλέτες

Το περονοφόρο μηχάνημα στοίβαξης παλετών D10 FP είναι ένα συμπαγές και πανίσχυρο μηχάνημα διπλής στοίβαξης παλετών. Χάρη στο στενό σασί, πλάτους μόλις 720 mm, και το ηλεκτρικό τιμόνι ο χειρισμός του γίνεται με εξαιρετική ευκολία ακόμη σε πολύ περιορισμένο χώρο. Είναι συνεπώς ιδιαίτερα κατάλληλο για εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης αλλά και για τη μεταφορά παλετών μεσαίου έως μεγάλου μήκους. Ο πανίσχυρος κινητήρας 2,3 kW επιταχύνει σε μέγιστη ταχύτητα 10 km/h. Το D10 FP έχει την ικανότητα να συλλέγει δύο παλέτες ταυτόχρονα, επιτυγχάνοντας μέγιστη απόδοση διακίνησης φορτίων. Το περονοφόρο διαθέτει ατσάλινη ποδιά σασί για προστασία του οδηγού από μικροσυγκρούσεις.

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Κατά τον χειρισμό του περονοφόρου μηχανήματος διπλής στοίβαξης παλετών D10 FP ο οδηγός παραμένει διαρκώς εντός του προστατευτικού περιγράμματος του μηχανήματος, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ακόμη και κατά την εκτέλεση ελιγμών σε περιορισμένο χώρο. Το περονοφόρο μηχάνημα διαθέτει επίσης ατσάλινη ποδιά σασί που φτάνει μέχρι το έδαφος για προστασία από μικροσυγκρούσεις. Αυτόνομα συστήματα πέδησης εγγυώνται την ασφάλεια του φορτίου και του οδηγού. Ολόκληρη η πλατφόρμα οδηγού έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο που να λειτουργεί ως διακόπτης ασφαλείας. Μόλις ο οδηγός αποβιβαστεί, το περονοφόρο φρενάρει αυτόματα. Στις στροφές, το μηχάνημα προσαρμόζει αυτομάτως την ταχύτητά του προλαμβάνοντας ατυχήματα λόγω ανατροπής.

 • Ατσάλινη ποδιά σασί για προστασία του οδηγού
 • Αυτόνομα συστήματα πέδησης
 • Η πλατφόρμα οδηγού λειτουργεί ως διακόπτης ασφαλείας
 • Προσαρμογή της ταχύτητας στις στροφές

Εργονομία

Η εργονομικά σχεδιασμένη λαβή του περονοφόρου μηχανήματος διπλής στοίβαξης παλετών D10 FP ελέγχεται εύκολα και με τα δύο χέρια, προσφέροντας ακρίβεια και άνεση κατά τη διακίνηση φορτίων. Η πλάτη στήριξης με επένδυση καουτσούκ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση και διασφαλίζει ότι ο οδηγός εργάζεται σε άνετη στάση καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιάς του. Το ύψος της λαβής ελέγχου μπορεί να προσαρμοστεί στον σωματότυπο του οδηγού. Προαιρετικά, η πλατφόρμα χειριστή μπορεί να μονωθεί από το σασί και να εξοπλιστεί με σύστημα ανάρτησης ώστε οι κραδασμοί κατά τη διέλευση από ανισόπεδες επιφάνειες να μην μεταφέρονται στον χειριστή. Παρέχεται άφθονος αποθηκευτικός χώρος για τη φύλαξη του απαραίτητου εξοπλισμού εργασίας.

 • Εργονομική λαβή ελέγχου ρυθμιζόμενου ύψους
 • Πλάτη στήριξης με επένδυση καουτσούκ
 • Προαιρετική καμπίνα οδηγού με ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης
 • Άφθονος αποθηκευτικός χώρος για εξοπλισμό εργασίας

Χειρισμός

Το περονοφόρο μηχάνημα διπλής στοίβαξης παλετών D10 FP είναι ικανό να μεταφέρει δύο παλέτες ταυτόχρονα και διαθέτει συνδυαστική ικανότητα ανύψωσης 2.000 kg (1 t/1 t). Χάρη στον στενό σχεδιασμό του και το ηλεκτρικό τιμόνι, το περονοφόρο μηχάνημα είναι εξαιρετικά ευέλικτο και ο χειρισμός του γίνεται με ευκολία ακόμη και σε πολύ περιορισμένο χώρο. Ο πανίσχυρος κινητήρας 2,3 kW επιταχύνει σε ταχύτητες έως τα 10 km/h. Το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα Speed Management βελτιστοποιεί την ταχύτητα ανάλογα με το βάρος του φορτίου στην επάνω περόνη. Ανάλογα με την εκτελούμενη εργασία, το D10 FP μπορεί να εξοπλιστεί με διαφορετικό τύπο ιστού ανύψωσης. Το μέγιστο ύψος ιστού ανύψωσης είναι 2.424 mm. Προαιρετικοί τροχοί στήριξης προσαρτημένοι στα αριστερά και στα δεξιά του κινητήριου τροχού προσφέρουν επιπλέον πρόσφυση και ευστάθεια.

 • Αποτελεσματική μεταφορά δύο παλετών
 • Εξαιρετική ικανότητα ελιγμών
 • Δυνατή επιτάχυνση
 • Ιστός ανύψωσης σε διάφορες εκδόσεις

Service

Η στιβαρή κατασκευή και η τεχνολογία μετάδοσης κίνησης εναλλασσόμενου ρεύματος χωρίς απαιτήσεις συντήρησης επιτρέπουν μεγάλα διαστήματα συντήρησης και εγγυώνται υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας του μηχανήματος. Αν απαιτούνται εργασίες συντήρησης, η σύνδεση με δίαυλο πληροφοριών CAN του D10 FP διευκολύνει τις διαδικασίες service: Ο τεχνικός service διαβάζει τα στοιχεία του συστήματος του περονοφόρου και τα αναλύει γρήγορα και εύκολα μέσω laptop. Όλα τα εξαρτήματα είναι εύκολα προσβάσιμα και έτσι οι εργασίες service εκτελούνται με άνεση. Μια προαιρετικά διαθέσιμη ψηφιακή οθόνη παρέχει ανά πάσα στιγμή στον οδηγό μια επισκόπηση όλων των πληροφοριών σχετικά με το περονοφόρο.

 • Γρήγορη διάγνωση σφαλμάτων μέσω σύνδεσης με δίαυλο πληροφοριών CAN
 • Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης χωρίς απαιτήσεις συντήρησης
 • Εύκολη πρόσβαση για εργασίες συντήρησης
 • Υψηλός βαθμός διαθεσιμότητας μηχανήματος

Βίντεο και εικόνες

Σειρά μηχανημάτων στενών διαδρόμων της Linde

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model Ικανότητα φόρτωσης/Φορτίο Λειτουργία ανύψωσης Ταχύτητα πορείας, με/χωρίς φορτίο Ακτίνα στροφής Τάση/ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας (5h)
D10FP 1,2 / (2,0) (t) 1574 (mm) 10 / 10 km/h 2293 (2363) (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh

Προαιρετικός εξοπλισμός

Το λογισμικό διαχείρισης στόλου connect: από τη Linde Material Handling παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία χρήσης και κατανάλωσης του στόλου.

Διαχείριση στόλου

Πώς και από ποιον χρησιμοποιείται κάθε περονοφόρο μηχάνημα; Ποια είναι τα στοιχεία κατανάλωσης του περονοφόρου μηχανήματος και είναι κάθε περονοφόρο μηχάνημα κατάλληλο για οδήγηση; Χάρη σε έναν συνδυασμό υλισμικού και λογισμικού, το σύστημα διαχείρισης στόλου connect: της Linde έχει για εσάς όλες τις απαντήσεις.

Μπαταρία ιόντων λιθίου από τη Linde Material Handling

Τεχνολογία ιόντων λιθίου

Χάρη στις καινοτόμες μπαταρίες ιόντων λιθίου της Linde τα περονοφόρα μηχανήματα επαναφορτίζονται σε πολύ πιο σύντομο χρόνο, ενώ μπορούν επίσης να φορτίζονται ενδιάμεσα κατά τη λειτουργία τους.

Ενδεχόμενα ανισόπεδα σημεία αντισταθμίζονται ώστε να διατηρείται η ευστάθεια του περονοφόρου της Linde Material Handling.

Αντιστάθμιση ανισόπεδων επιφανειών

Το σύστημα αντισταθμίζει τυχόν ανισόπεδα σημεία στο δάπεδο και εγγυάται ότι όλοι οι τροχοί παραμένουν διαρκώς σε επαφή με το έδαφος, διασφαλίζοντας την ευστάθεια του περονοφόρου.

Το προστατευτικό πλέγμα φορτίου του D10 FP από τη Linde Material Handling προστατεύει τον οδηγό και το φορτίο.

Προστατευτικό πλέγμα φορτίου

Το προστατευτικό πλέγμα φορτίου προσφέρει επιπλέον προστασία για τον οδηγό και το φορτίο και προσαρμόζεται στο ύψος του φορτίου.

Η πλατφόρμα με ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης του D10 FP από τη Linde Material Handling μειώνει την καταπόνηση του οδηγού.

Πλατφόρμα χειριστή με ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης

Η προαιρετικά διαθέσιμη πλατφόρμα με ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης συμβάλλει στη μείωση της σωματικής καταπόνησης του χειριστή, απορροφώντας τους κραδασμούς που προκαλούνται από ανισόπεδες επιφάνειες.

Η λαβή ελέγχου ρυθμιζόμενου ύψους του D10 FP από τη Linde Material Handling προσαρμόζει το περονοφόρο μηχάνημα ακριβώς στις ανάγκες του οδηγού.

Λαβή ελέγχου ρυθμιζόμενου ύψους

Η λαβή ελέγχου ρυθμιζόμενου ύψους προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες του οδηγού.

Η βελτιστοποίηση ταχύτητας του D10 FP από τη Linde Material Handling αυξάνει τις επιδόσεις του περονοφόρου μηχανήματος.

Βελτιστοποίηση ταχύτητας

Το σύστημα Linde Speed Management αυξάνει τις επιδόσεις του περονοφόρου, όταν αυτό χρησιμοποιείται για εργασίες διπλής στοίβαξης παλετών. Η ταχύτητα του περονοφόρου μηχανήματος στοίβαξης παλετών βελτιστοποιείται ανάλογα με το βάρος του φορτίου στη λειτουργία ελεύθερης ανύψωσης.

Ζητήστε προσφορά