Στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τη Linde Material Handling

Γνωρίστε μας!
production-working-2393

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας ή ίσως ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην Linde; Αυτή η ενότητα περιέχει ορισμένα γεγονότα και πληροφορίες για την εταιρεία μας και θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε τι κάνει τη Linde πρωτοπόρα και καινοτόμο καθώς επίσης και ποιες ευκαιρίες καριέρας προσφέρουμε σε αποφοίτους, πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες.

Μεταβείτε στο πεδίο Γραφείο Τύπου για τα νέα της εταιρείας, καθώς και ειδήσεις για προϊόντα και εκδηλώσεις για δημοσιογράφους, όπου μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέρουσες αναφορές και άρθρα για διάφορους τομείς της τεχνολογίας και της βιομηχανίας και να ρίξετε μια ματιά στο περιοδικό.

Εταιρεία

Ως ο κορυφαίος κατασκευαστής περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων αποθήκης, η Linde Material Handling έχει θέσει πρότυπα παραγωγικότητας, ασφάλειας και εργονομίας για περισσότερα από 50 χρόνια.

Find out more

Τεχνολογία και καινοτομία

Με μεγάλη εφευρετικότητα, όπως και οι ιδρυτές της εταιρείας στο παρελθόν, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί της Linde Material Handling αναπτύσσουν αποτελεσματικές λύσεις για την ενδοεφοδιαστική αλυσίδα.

Find out more

Αειφορία στη Linde Material Handling

Η αειφορία είναι κάτι περισσότερο από μια «πράσινη εικόνα». Στη Linde Material Handling, δημιουργούμε βιώσιμη αξία, ενσωματώνοντας περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς στόχους στις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και δραστηριότητες.

Find out more