Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στη Linde
Επισκέπτες στην έδρα της Linde στο Ασάφενμπουργκ

Linde - Απογειώστε την απόδοση σας

Η Linde Material Handling αναπτύσσει λύσεις υψηλής απόδοσης στη διακίνηση φορτίων, προσαρμοσμένες στις μεμονωμένες ανάγκες των πελατών της με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η Linde είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και ηλεκτρικών περονοφόρων αποθήκης και θέτει τα πρότυπα στις λύσεις για βιομηχανικά περονοφόρα οχήματα, διαχείριση στόλου, συστήματα βοήθειας χειριστών και μία σειρά από υπηρεσίες, για περισσότερα από 50 χρόνια.

Βασικά στοιχεία

tow_tractor-ic_truck-moving-freight_forward-4012_810

Εμείς για εσάς – σε όλο τον κόσμο

  • Περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εργάζονται για την εταιρεία Linde
  • Με εγκαταστάσεις παραγωγής και με τους πόρους που προορίζονται για έρευνα και ανάπτυξη σε πολλές περιοχές, η Linde ανταποκρίνεται στις ειδικές απαιτήσεις των τοπικών αγορών
  • Οι εργαζόμενοι της Linde καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών τους σε περισσότερες από 700 εγκαταστάσεις πωλήσεων και service σε περισσότερες από 100 χώρες
  • Το δίκτυο της Linde με περισσότερους από 8.500 τεχνικούς εξασφαλίζει τη μέγιστη διαθεσιμότητα περονοφόρων οχημάτων και τεχνικών λύσεων
  • Διαθέτοντας παγκόσμιο δίκτυο στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Linde εγγυάται την παράδοση ανταλλακτικών εντός 24 ωρών

Προφίλ

Η Linde Material Handling είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων αποθήκης. Στην Ευρώπη, η εταιρεία είναι ο ηγέτης της αγοράς με τα brands Linde και Fenwick (Γαλλία). Από το 2006, η Linde είναι μέλος του Ομίλου KION. Ο Όμιλος KION είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής βιομηχανικών περονοφόρων στον κόσμο και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων αυτοματισμού για την ενδοεφοδιαστική αλυσίδα (intralogistics).

Η Linde εκπροσωπείται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως με τα δικά της υποκαταστήματα. Το διεθνές δίκτυο της εταιρείας περιλαμβάνει εγκαταστάσεις παραγωγής και συναρμολόγησης στη Γερμανία, Γαλλία, Τσεχία, ΗΠΑ, Κίνα, καθώς και περισσότερες από 700 τοποθεσίες πωλήσεων και service.

Για τους πελάτες της, η Linde αναπτύσσει μηχανήματα υψηλής απόδοσης για την ενδοεφοδιαστική αλυσίδα (intralogistics). Βάση αποτελούν τα ηλεκτρικά και πετρελαιοκίνητα περονοφόρα οχήματα, ο εξοπλισμός αποθήκης, το λογισμικό διαχείρισης στόλου, οι λύσεις αυτοματισμού, τα συστήματα βοήθειας οδηγών περονοφόρων οχημάτων, οι δυνατότητες χρηματοδότησης, οι υπηρεσίες για το περονοφόρο όχημα και η επιπλέον εκπαίδευση χειριστών.

Η γκάμα οχημάτων της Linde είναι μοναδική. Περιλαμβάνει 77 σειρές με έως και 382 παραλλαγές μοντέλου και περίπου 10.000 επιλογές εξοπλισμού. Με βάση αυτό το σπονδυλωτό σύστημα, η Linde κατασκευάζει τα οχήματα και τους στόλους προσαρμοσμένους ακριβώς στις ανάγκες κάθε χρήστη όσον αφορά τη μεταφορά, την αποθήκευση, την παραλαβή και τη στοίβαξη.

Επιδόσεις

Μαζί χτίζουμε αξίες

H ψηφιακή δικτύωση (digital networking), ο αυτοματισμός και η ζήτηση για όλο και περισσότερα μεμονωμένα προϊόντα οδηγούν στην τεχνολογική αλλαγή της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics). Ωστόσο, αυτή η αλλαγή είναι αισθητή με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε εταιρεία. Η Linde Material Handling καθοδηγεί τους πελάτες της να προσαρμόσουν τη διαχείριση υλικών τους στις νέες προκλήσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στη μεγάλη δύναμη της Linde: Δεν υπάρχουν τυποποιημένα προϊόντα στη Linde. Οι τεχνολογικές καινοτομίες εφαρμόζονται μόνο εάν πετυχαίνουν βιώσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες. Οι πελάτες επίσης, λαμβάνουν άριστα μελετημένες λύσεις που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ιδιαίτερες ανάγκες των εφαρμογών τους.

Παραγωγικότητα, ασφάλεια και εργονομία συνθέτουν τις βασικές κατευθυντήριες αρχές.

Παραγωγικότητα

Τα αποδοτικά περονοφόρα μηχανήματα αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της αποτελεσματικής εφοδιαστικής αλυσίδας εντός της εταιρείας. Ο συνδυασμός έξυπνου λογισμικού και ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών οδηγεί τους χειριστές να πετυχαίνουν διαρκώς ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ασφάλεια

Η ασφάλεια ανθρώπων, περονοφόρων και εμπορευμάτων αποτελεί κεντρική ιδέα της φιλοσοφίας της Linde Material Handling για μηδενικό αριθμό ατυχημάτων. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, η Linde εργάζεται για ένα μέλλον ασφαλέστερης ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Εργονομία

Όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται σε απόλυτη αρμονία με την τεχνολογία, γεννιούνται οι καλύτερες λύσεις. Η θεμελιώδης αρχή του εργονομικού σχεδιασμού οδηγεί τη Linde Material Handling στην ανάπτυξη των μηχανημάτων και των υπηρεσιών της.

Μάθετε περισσότερα εδώ
Συνάντηση στη Linde

Οι αξίες μας

Η Linde Material Handling έχει πάθος για την επιτυχία σας. Περισσότερο από έναν αιώνα, παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν την επιχείρησή σας να λειτουργήσει καλύτερα και να εξελιχθεί. Με βάση την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας, υποστηρίζοντάς σας με μηχανήματα διακίνησης υλικών που πραγματικά αποδίδουν, με τον τρόπο που θέλετε.

Η συνεργασία μαζί μας είναι εύκολη. Και πραγματικά αξίζει:

Απόδοση που κινεί την επιχείρησή σας

Όταν μιλάμε για απόδοση, εννοούμε επιχειρήσεις. Με λίγα λόγια, τα έξυπνα περονοφόρα οχήματα μας, σας βοηθούν να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο παραγωγικά. Εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής, ενσωματώνονται άμεσα στη ροή της εργασίας σας και μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης σας και τον προϋπολογισμό που διαθέτετε, έχουμε την κατάλληλη λύση για να απογειώσετε την απόδοση της επιχείρησης σας.

Αποτελεσματικότητα που μεγαλώνει μαζί σας

Για εμάς, η αποτελεσματικότητα αφορά την επίτευξη μετρήσιμων βελτιώσεων στη μεταφορά των υλικών σας. Διαφωνούμε με την άποψη «μία λύση για όλους» και ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας. Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, το προσωπικό μας θα μιλήσει τη γλώσσα σας και θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ακόμα και τις πιο απαιτητικές και περίπλοκες προκλήσεις ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας.

Φιλικά προς τον χρήστη από την πρώτη στιγμή

Από την ευελιξία χειρισμού και την εργονομία των περονοφόρων έως τα έξυπνα διεπαφές (intelligent interfaces) που επικοινωνούν αβίαστα με τα συστήματά σας: Τα φιλικά προς τον χρήστη προϊόντα αποτελούν τη βασική μας προτεραιότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με διαισθητικό χειρισμό, καθώς και γρήγορη ενσωμάτωση σε συνδυασμό με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας - ώστε όλοι στην εταιρεία σας να νιώθουν αμέσως άνετα με τις λύσεις μας.

Ευελιξία με στόχο τη δική σας επιτυχία

Προσφέρουμε ευελιξία συνδυάζοντας την πληρέστερη γκάμα περονοφόρων και υπηρεσιών στην αγορά. Το σύνθημά μας: Τα πάντα είναι δυνατά. Μαζί, θα επιλέξουμε μέσα από αμέτρητες επιλογές για να βρούμε τη κατάλληλη λύση για εσάς. Εάν απαιτείται περαιτέρω προσαρμογή, παρέχουμε μεμονωμένες τεχνολογικές λύσεις για να καλύψουμε τις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Αξιοπιστία σε βάθος χρόνου

Είμαστε το συνώνυμο της αξιοπιστίας. Σε όλη την επικοινωνία μας θα παρατηρήσετε τη δέσμευσή μας για μια βιώσιμη συνεργασία που στόχο έχει να υπερβεί τις προσδοκίες σας. Μπορείτε να βασιστείτε μακροπρόθεσμα στις λύσεις μας. Ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης τα προϊόντα μας λειτουργούν απρόσκοπτα και κάνουν ακριβώς αυτό που πρέπει.

Συμμόρφωση

Έχουμε ιδιαίτερη ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας, σε συνεργάτες, σε εργαζομένους, στο περιβάλλον και την κοινωνία. Οι σαφείς κανόνες είναι σημαντικοί για την επιτυχία της εταιρείας μας, καθώς συμβάλλουν στη μείωση των κινδύνων, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους νόμους και τελικά αυξάνουν την απόδοση της εταιρείας. Αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί η συμμόρφωση.

Λήψη του κώδικα συμμόρφωσης

Ιστορία

Οι ρίζες της Linde Material Handling χρονολογούνται στις αρχές του 20ου αιώνα. Ο Carl von Linde το 1904, μαζί με τον Hugo Güldner και τον Georg von Krauss ίδρυσαν τη Güldner-Motoren-Gesellschaft στο Μόναχο. Τρία χρόνια αργότερα η εταιρεία μετακόμισε στο Ασάφενμπουργκ. Το 1929, η Eismaschinen AG της Gesellschaft für Linde, που ιδρύθηκε από τον Carl von Linde το 1879, ανέλαβε τη Güldner-Motoren-Gesellschaft. Το 1955 σχεδίασε και κατασκεύασε το πρώτο όχημα με υδροστατική κίνηση και το 1960 ανέπτυξε το πρώτο περονοφόρο υδροστατικής κίνησης, θέτοντας τα θεμέλια για να γίνει η Linde ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων και μηχανημάτων αποθήκης. Ενημερωθείτε από το χρονικό για τα ορόσημα στην ιστορία της εταιρείας.

LMH_ecovadis_16_9

2019

Η Linde λαμβάνει την ύψιστη διάκριση από την EcoVadis για τη διαχείριση αειφορίας. Στις αναλύσεις της, η διεθνής επιτροπή CSR (Corporate Social Responsibility) λαμβάνει υπόψη μια σειρά από κριτήρια για τους τομείς του περιβάλλοντος, της εργασίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ηθικής και των κριτηρίων αειφορίας. Η Linde πετυχαίνει υψηλές βαθμολογίες εδώ και χρόνια. Σήμερα η Linde, διεθνούς φήμης εταιρεία στον τομέα της μηχανολογίας, κατατάσσεται μεταξύ των τριών πρώτων από τις εταιρείες που αξιολογήθηκαν.

_68R4451-1_quer_16x9

2018

Με το νέο σύστημα βοήθειας Safety Guard, η Linde βελτιστοποιεί τα υπάρχοντα πρότυπα ασφαλείας της. Το σύστημα προειδοποιεί ηχητικά πεζούς και οδηγούς, οπτικά και με δονήσεις – ακόμα και μέσα από τοίχους και πόρτες. Το Safety Guard αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης λύσης ασφάλειας «Προοπτική μηδέν ατυχημάτων. Ασφάλεια στον χώρο σας», μέσω της οποίας η Linde στοχεύει να μειώσει τον αριθμό των εργατικών ατυχημάτων στο μηδέν.

Feierstunde_16-9

2017

Η Linde γιορτάζει την παραγωγή του 111.111ου. ηλεκτρικού περονοφόρου της σειράς 386 με τα μηχανήματα E12 έως E20, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2006. Η απαράμιλλη ευελιξία και αξιοπιστία του καθιστούν αυτό το ηλεκτρικό περονοφόρο το περονοφόρο με τις καλύτερες πωλήσεις του είδους του και το πιο επιτυχημένο στον κόσμο.

E68R4247_0

2017

Η Linde επικεντρώνεται όλο και περισσότερο σε λύσεις που αφορούν την ενδοεφοδιαστική αλυσίδα (intralogistics). Υπό την ηγεσία του Markus Schmermund, Αντιπροέδρου Intralogistic Solutions, θα δημιουργηθεί μια νέα ομάδα εμπειρογνωμόνων για την περαιτέρω ανάπτυξη του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου της Linde και τη θέσπιση ενιαίων προτύπων. Η ομάδα θα διευρύνει επίσης το φάσμα των συμβουλευτικών υπηρεσιών και θα ενισχύσει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος. Η Linde προσφέρει έτσι στους πελάτες της εξατομικευμένες λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

pm_16-2016_3182_EV_Presse

2016

Η Linde ξεκινά την επανάσταση σχεδίασης «roadster», δημιουργώντας τα ηλεκτρικά περονοφόρα φορτηγά E20R έως E35R. Άλλη μια καινοτομία από τη Linde, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι παραδοσιακές κολώνες στήριξης σε αυτό το πρωτοποριακό όχημα. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός προσφέρει στον οδηγό μοναδική ορατότητα και μεγιστοποιεί το οπτικό πεδίο και την ασφάλεια του. Το Linde Roadster είναι διαθέσιμο για όλα τα περονοφόρα των σειρών E20 έως E35.

Check-in desk με τους ανθρώπους της Linde στην έκθεση World of Material Handling το 2016

2016

Στην παγκόσμια έκθεση World of Material Handling, η Linde, μαζί με περισσότερους από 7.000 επαγγελματίες επισκέπτες, ρίχνει μια ματιά στο μέλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας την εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Στο Ασάφενμπουργκ, η Linde εγκαινιάζει τη νέα έδρα της σε μια τοποθεσία πλούσια σε ιστορία. Μέσα σε 17 μήνες το κτίριο στο Carl-von-Linde-Platz, το οποίο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950, ανακαινίζεται πλήρως και επανασχεδιάζεται με βάση τα μοντέρνα πρότυπα.

pm_06-2015_4215_B

2015

Με το περονοφόρο L-MATIC L HP και τον ελκυστήρα P-MATIC, η Linde παρουσιάζει για πρώτη φορά αυτοματοποιημένα βιομηχανικά μηχανήματα. Είναι κατάλληλα για ευρύ φάσμα εφαρμογών αποθήκευσης και μεταφοράς. Τα μηχανήματα μπορούν να ελεγχθούν μέσω προγραμμάτων διαχείρισης αποθήκης και συστημάτων μηχανογράφησης ERP.

Παράδοση του 750.000ου περονοφόρου φορτηγού Linde σε πελάτη. Ομιλία της Sabine Neuß

2014

Η Linde γιορτάζει την παραγωγή του 750.000ου περονοφόρου μηχανήματος. H πρώτη έκθεση World of Material Handling (WoMH) για το κοινό, διοργανώνεται από την Linde και προσελκύει περισσότερους από 6.000 επαγγελματίες επισκέπτες. Στο WoMH γίνεται επίσης το λανσάρισμα του Linde Safety Pilot. Το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα βοήθειας ειδοποιεί έγκαιρα τους χειριστές να αποφύγουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Το ηλεκτρικό kart Ε1 της Linde Material Handling επιτυγχάνει παγκόσμιο ρεκόρ

2011

Με τη σειρά περονοφόρων E20 - E50, η Linde γίνεται ηγέτης στην αγορά ηλεκτρικών μηχανημάτων στην Ευρώπη. Το ηλεκτρικό kart E1, το οποίο ανέπτυξε η Linde με βάση τα αυθεντικά εξαρτήματα αυτής της σειράς, αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τα ηλεκτρικά kart -επιταχύνοντας από 0 έως 100 km/h σε μόλις 3,45 δευτερόλεπτα .

Περονοφόρο της Linde κινούμενο με κυψέλες καυσίμου μπροστά από μια δεξαμενή υδρογόνου

2009

Τα κορυφαία πρότυπα της Linde Premier με εναλλακτικές πήγες ενέργειας για την οδήγηση όπως τα υβριδικά και τα μηχανήματά που κινούνται με κυψέλες καυσίμου. Από το 2010, η Linde είναι ο πρώτος κατασκευαστής βιομηχανικών μηχανημάτων στην Ευρώπη που προσφέρει οχήματα με μη τυποποιημένες πήγες ενέργειας όπως είναι οι κυψέλες καυσίμου.

Λογότυπο Ομίλου KION

2006

Η Linde Material Handling γίνεται μέλος του νεοσύστατου Ομίλου KION.

Οδηγός περονοφόρου στο πρωτάθλημα Forklift Cup course το 2005

2005

Το πρωτάθλημα περονοφόρων (Staplecup) κάνει πρεμιέρα. Περισσότεροι από 1.500 οδηγοί συμμετέχουν στο πρώτο γερμανικό πρωτάθλημα για οδηγούς περονοφόρων. Διεθνείς ομάδες συμμετέχουν επίσης από το 2007. Ο τελικός, που πραγματοποιείται στο Schlossplatz στο Ασάφενμπουργκ, προσελκύει περισσότερους από 10.000 θεατές κάθε χρόνο. Το «StaplerCup hilft e.V.», ένα φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2008, δωρίζει τα έσοδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Από την ίδρυσή του, έχουν δοθεί περισσότερα από 200.000€.

Εργοστάσιο Linde Material Handling στο Xiamen

1993

Η Linde ιδρύει μια κοινοπραξία με τον δεύτερο μεγαλύτερο κατασκευαστή περονοφόρων στο Xiamen της Κίνας.

Παλαιότερο όχημα αποθήκης από τη Lansing, το οποίο αγοράστηκε από τη Linde Material Handling το 1989

1989

Με την εξαγορά του βρετανικού κατασκευαστή περονοφόρων Lansing Bagnall, του εφευρέτη του reach- truck, η Linde επεκτείνει την γκάμα στα μηχανήματα αποθήκευσης.

Περονοφόρο ανυψωτικό όχημα της σειράς 351 ανυψώνει σωλήνες

1985

Η σειρά 351 φέρνει επανάσταση στον κόσμο των βιομηχανικών περονοφόρων. Το πετρελαιοκίνητο περονοφόρο ανυψωτικό όχημα θέτει νέα πρότυπα στον σχεδιασμό και τις επιδόσεις χειρισμού στην κορυφαία κατηγορία των περονοφόρων ικανότητας ανύψωσης 2 έως 3,5 τόνους. Έως το 2001 100.000 κομμάτια αυτής της σειράς συναρμολογούνται στο Ασάφενμπουργκ. Το 351 γίνεται το πιο δημοφιλές περονοφόρο στην Ευρώπη και ανοίγει τον δρόμο στην Linde για να γίνει ηγέτης στην αγορά των περονοφόρων με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Παλαιότερο περονοφόρο μοντέλο από τη Fenwick, το οποίο αγοράστηκε από τη Linde Material Handling το 1984

1984

Η Linde εξαγοράζει τη Fenwick, τη μεγαλύτερη γαλλική εταιρεία περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και ιδρύει τη Fenwick Linde S.A.R.L.

Περονοφόρο της δεκαετίας του 1970 που παρήχθη από την Baker, την οποία αγόρασε η Linde Material Handling το 1977

1977

Η Linde αναλαμβάνει τον αμερικανικό βιομηχανικό κατασκευαστή περονοφόρων Baker Material Handling Corporation.

Το πρώτο ηλεκτρικό περονοφόρο όχημα της Linde Material Handling

1971

Στην Έκθεση του Ανόβερου, το πρώτο ηλεκτρικό περονοφόρο μηχάνημα της Linde γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Περονοφόρο από τη σειρά 314 του 1968

1968

Η σειρά 314 αντικαθιστά το Hubtrac. Το μοντέλο κατασκευάζεται μέχρι το 1980.

Το πρώτο περονοφόρο όχημα από τη Linde Material Handling - το Hubtrac

1959

Ο πρόγονος όλων των περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων Linde παράγεται στο Ασάφενμπουργκ. Το Hubtrac είναι το πρώτο περονοφόρο όχημα με υδροστατική μετάδοση. Με κινητήρα ντίζελ, το πρώτο Hubtrac μπορούσε να μεταφέρει φορτία 2 τόνων και αργότερα 2,5 τόνων. Στην Έκθεση στο Ανόβερο το 1960, η σειρά Hubtrac παρουσιάζεται επίσημα στο κοινό.

Το Hydrocar, ένα από τα πρώτα μηχανήματα μεταφοράς εμπορευμάτων από τη Linde Material Handling

1955

Ο Güldner παρουσιάζει το Hydrocar, το πρώτο όχημα μεταφοράς με την πατενταρισμένη υδροστατική μονάδα της Linde.

1904_1

1904

Ίδρυση της Güldner-Motoren-Gesellschaft στο Μόναχο. Τρία χρόνια αργότερα η εταιρεία μετακόμισε στο Ασάφενμπουργκ. Το 1929 εξαγοράστηκε από την Gismellschaft für Linde's Eismaschinen AG.