Πάνω από 80 βραβεία σε 32 χρόνια, και συνεχίζουμε...

Απλά Εξαιρετικό!
Εορταστικές εκδηλώσεις για ένα περονοφόρο μηχάνημα από τη Linde Material Handling

Στη Linde είμαστε παθιασμένοι με την επιτυχία των πελατών μας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, προσφέρουμε λύσεις intralogistics που σας παρέχουν ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για την επιχείρησή σας. Γιατί η δική σας επιτυχία είναι και δική μας!

Αυτός είναι και ο λόγος που το brand, το design και οι ενέργειες επικοινωνίας της Linde έχουν αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα βραβεία αυτά, καθώς αποτελούν απόδειξη ότι η δέσμευσή μας για υψηλές επιδόσεις, ασφάλεια και εργονομία αποδίδει τελικά καρπούς.

Brand

Εργαζόμενος της Linde φορά μπουφάν με το λογότυπο της Linde

Ξεπερνώντας με διαφορά κάθε άλλο brand, η επωνυμία Linde Material Handling σημαίνει αξιόπιστη τεχνολογία, έξυπνες λύσεις και καινοτόμα προϊόντα με πραγματική προστιθέμενη αξία. Η δύναμη του brand μας είναι η βάση της βιώσιμης επιτυχίας των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας. Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στις διακρίσεις μας. Από τις κατατάξεις αναγνωρισιμότητας μέχρι τις έρευνες ικανοποίησης πελατών η Linde αναδεικνύεται πάντα συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας.

Λογότυπο βραβείου καλύτερου brand

Βραβείο καλύτερου brand

Το βραβείο καλύτερου brand θεωρείται σημαντικός δείκτης και σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία επαγγελματικών μηχανημάτων. Με αντικείμενο τα περονοφόρα μηχανήματα, τις ψυκτικές μονάδες ή ακόμη και το service μηχανημάτων, η δημοσκόπηση αναγνωστών για τα περιοδικά Lastauto Omnibus, trans aktuell, FERNFAHRER και το εξειδικευμένο περιοδικό DEKRA διενεργείται με σταθερή μεθοδολογία από το 1997. Οι έρευνες αγοράς της Motor Presse Stuttgart εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης με πιστοποίηση από συμβολαιογράφο, τηρώντας όλους τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται υψηλό επίπεδο ποιότητας και προσφέρεται στον ανταγωνισμό η δυνατότητα ενδελεχούς σύγκρισης σε βάθος χρόνου – στην οποία η Linde Material Handling βγαίνει πάντοτε νικήτρια.

Οι διακρίσεις μας

 • 2021 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα»
 • 2020 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα»
 • 2019 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα»
 • 2018 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα»
 • 2017 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα/εταιρεία»
 • 2009 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα/εταιρεία»
 • 2008 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα/εταιρεία»
 • 2007 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα/εταιρεία»
 • 2006 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα/εταιρεία»
 • 2005 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα/εταιρεία»

Λογότυπο βραβείου κατάταξης αναγνωρισιμότητας

Βραβείο κατάταξης αναγνωρισιμότητας

Παίρνοντας τη σκυτάλη από το Logistik Inside, το περιοδικό VerkehrsRundschau διενεργεί από το 2002 κατατάξεις αναγνωρισιμότητας στους τομείς logistics, μεταφορών και επαγγελματικών μηχανημάτων. Στις αντιπροσωπευτικές αυτές μελέτες, η TNS Emnid συγκεντρώνει σε ετήσια βάση απαντήσεις από 300 έως 400 εμπειρογνώμονες και στελέχη που δραστηριοποιούνται στις βιομηχανίες μεταφορών, ρυμούλκησης και φόρτωσης. Η Linde Material Handling είναι από το 2002 η αποκλειστική νικήτρια της πολυπόθητης διάκρισης για την κατηγορία «Περονοφόρα μηχανήματα, διακίνηση φορτίων και τεχνολογία αποθηκών». Σύμφωνα με την ομάδα συντακτών του VerkehrsRundschau, «όταν γίνεται λόγος για περονοφόρα, παλετοφόρα, μηχανήματα συλλογής παραγγελιών κ.λπ., δεν υπάρχει άλλος κατασκευαστής με τόσο καλή φήμη όσο η Linde Material Handling».

Οι διακρίσεις μας

 • 2021 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Περονοφόρα μηχανήματα, διακίνηση φορτίων και τεχνολογία αποθηκών»
 • 2019 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Περονοφόρα μηχανήματα, διακίνηση φορτίων και τεχνολογία αποθηκών»
 • 2017 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Περονοφόρα μηχανήματα και μηχανήματα αποθηκών»
 • 2015 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Περονοφόρα μηχανήματα και μηχανήματα αποθηκών»
 • 2013 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Περονοφόρα μηχανήματα και μηχανήματα αποθηκών»
 • 2011 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Περονοφόρα μηχανήματα και μηχανήματα αποθηκών»
 • 2008 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Τεχνολογία αποθηκών και διακίνησης εμπορευμάτων» και διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες
 • 2007 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Τεχνολογία αποθηκών και διακίνησης εμπορευμάτων» και διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες
 • 2006 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Τεχνολογία αποθηκών και διακίνησης εμπορευμάτων» και διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες
 • 2004 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Τεχνολογία αποθηκών και διακίνησης εμπορευμάτων»
 • 2002 - Καλύτερο brand στην κατηγορία «Τεχνολογία αποθηκών και διακίνησης εμπορευμάτων»

Λογότυπο οργανισμού Superbrands

Βραβείο Superbrands για επιχειρήσεις

Η Superbrands είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός αξιολόγησης brands παγκοσμίως και από το 2004 αναδεικνύει τα ισχυρότερα και καλύτερα brands της Γερμανίας. Ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες της Superbrands επιλέγουν –μετά από μελέτες έρευνας αγοράς– ένα προϊόν και εταιρικά brands που διακρίθηκαν σε μια χώρα τη χρονιά που πέρασε, για να αξιολογηθούν, στη συνέχεια, από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με εξέχοντα μέλη. Το 2020, η Linde Material Handling αναδείχθηκε ως μία από τις κορυφαίες αυτές εταιρείες.

Καινοτομίες

Το Linde Safety Guard στο εσωτερικό περονοφόρου μηχανήματος

Οι καινοτομίες είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Στη Linde Material Handling, συνδυάζουμε τις τεχνικές γνώσεις με το καινοτόμο πνεύμα και την πρακτική τεχνογνωσία που διαθέτουμε. Πολυάριθμα βραβεία για τα τεχνολογικά μας επιτεύγματα αποδεικνύουν τη συνεισφορά μας στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών των πελατών μας, μέσα από τις έξυπνες λύσεις που προτείνουμε. Η Linde Material Handling χαίρει ευρείας αναγνώρισης και αυτό αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, στις βραβεύσεις της σε ευρύ φάσμα κατηγοριών: από βραβεία για προϊόντα και περιβαλλοντικές διακρίσεις μέχρι βραβεία εργονομίας και ασφάλειας.

materialfluss ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Οι διακρίσεις μας

 • 2021 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα» για το R-MATIC
 • 2021 – 1η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα/νέες ιδέες» για το Linde Safety Guard
 • 2020 – 2η θέση στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα και αυτόνομα περονοφόρα» για τα μηχανήματα εσωτερικής καύσης H20 – H35

Οι αναγνώστες του επαγγελματικού περιοδικού materialfluss ψήφισαν το 2020 για πρώτη φορά για να επιλέξουν το materialfluss ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Από τότε, ο εκδοτικός οίκος WEKA Business Medien GmbH έχει απονείμει βραβεία σε 14 κατηγορίες για εξαιρετικά προϊόντα και project που ενέπνευσαν τους πελάτες των intralogistics κατά τη χρονιά που προηγήθηκε. Και ήδη από τη δεύτερη χρονιά κατορθώσαμε να βρεθούμε στην πρώτη θέση με δύο υποψηφιότητες.

LOGISTRA Βέλτιστες πρακτικές: Καινοτομίες

Οι διακρίσεις μας

 • 2020 στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα» για τα περονοφόρα εσωτερικής καύσης H20 – H35
 • 2014 στην κατηγορία «Προϊόν – βιομηχανικά μηχανήματα» για την τεχνολογία κυψέλης καυσίμου

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία οι αναγνώστες του επαγγελματικού περιοδικού LOGISTRA ψηφίζουν τις πιο καινοτόμες ιδέες για logistics βελτιωμένης αποδοτικότητας. Κάθε δύο χρόνια η ομάδα συντακτών επιλέγει 24 υποψηφίους που διαγωνίζονται σε οκτώ κατηγορίες. Πέραν της καινοτομίας, το σημαντικότερο κριτήριο είναι η πρακτική σκοπιμότητα – όλα τα υποψήφια προϊόντα πρέπει να διατίθενται ήδη στην αγορά ή να αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον. Το ευρύ φάσμα ιδεών που παρουσιάζονται είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό για τα συγκεκριμένα βραβεία. Και είναι σίγουρα εντυπωσιακό ότι τρία βραβεία για περονοφόρα μηχανήματα της Linde Material Handling κοσμούν ήδη την τροπαιοθήκη μας. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το βραβείο για την καινοτόμο τεχνολογία κυψέλης καυσίμου.

Βραβείο DEKRA

Σε συνεργασία με το περιοδικό WirtschaftsWoche, η DEKRA αναγνωρίζει εξαιρετικές ιδέες, πρωτοβουλίες ή διαδικασίες στους τομείς «Ασφάλεια στην εργασία», «Ασφάλεια στον δρόμο» και «Ασφάλεια στο σπίτι». Το βραβείο επικεντρώνεται στην ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στις παραπάνω κατηγορίες. Το 2021 θριαμβεύσαμε στην κατηγορία «Ασφάλεια στην εργασία» με το «Διαδραστικό γιλέκο υψηλής διακριτότητας – έξυπνο ΜΑΠ για την προστασία ατόμων στο πλαίσιο της κυκλοφορίας οχημάτων εντός της επιχείρησης».

Βραβεία αριστείας (Archies) της Ένωσης Περονοφόρων Μηχανημάτων (FLTA)

Η Ένωση Περονοφόρων Μηχανημάτων απονέμει από το 1995 τα υψηλού κύρους Βραβεία Αριστείας για τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα προϊόντα στη βιομηχανία μεταφοράς εμπορευμάτων. Τα βραβεία FLTA τιμούν τα καλύτερα προϊόντα της βιομηχανίας διακίνησης εμπορευμάτων που διακρίνονται στους τομείς «περιβάλλον», «εργονομία», «ασφάλεια» και «αυτονομία». Το 2018 το παλετοφόρο Linde T20 SR διακρίθηκε στην κατηγορία «Εργονομία». Από το 2020, μεταξύ των νικητών στην κατηγορία «Εργονομία» προστέθηκε επίσης το εργονομικό τιμόνι του N20 C της Linde με το ιδιαίτερο design πεταλούδας που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή.

Βραβεία αριστείας inter airport Europe 2019

H inter airport Europe είναι η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για εξοπλισμό, τεχνολογία, design και υπηρεσίες αερολιμένων. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων την πρώτη μέρα της έκθεσης, πέντε εκθέτες τιμήθηκαν με τα βραβεία αριστείας inter airport Europe 2019 και απονεμήθηκαν βραβεία στις νικήτριες εταιρείες. Μεταξύ τους βρισκόταν και η Linde Material Handling. Στην κατηγορία «εντός της πίστας» κατορθώσαμε να διακριθούμε με το Linde Safety Guard ανάμεσα σε 55 υποψηφίους. Το καινοτόμο σύστημα υποβοήθησης αυξάνει την ασφάλεια για τους χειριστές μηχανημάτων και τους πεζούς που εργάζονται δίπλα στα μηχανήματα.

Βραβείο κλάδου

Κάθε χρόνο από το 2006, η Huber Verlag für Neue Medien GmbH απονέμει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΛΑΔΟΥ στην εμπορική έκθεση του ΑΝΟΒΕΡΟΥ, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό εταιρείες του κλάδου να παρουσιάσουν τα πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα τους σε ένα ευρύτερο κοινό. Με επικεφαλής τον Jörg Bode, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών της Κάτω Σαξονίας, η κριτική επιτροπή ανέδειξε την Linde Material Handling στις πρώτες θέσεις, δύο χρονιές στη σειρά, ανάμεσα σε περισσότερους από 500 υποψηφίους.

Οι διακρίσεις μας

 • 2013- Πιστοποίηση στην κατηγορία «Τεχνολογία συστημάτων και υγρών μετάδοσης κίνησης» για το RotracE2/E4
 • 2012- Πιστοποίηση στην κατηγορία «Προϊόν» για ηλεκτρονικά συστήματα και συστήματα μετάδοσης ηλεκτροκίνησης

ÖkoGlobe

Οι διοργανωτές, DEVK Versicherungen και Automobilclub Verkehr (ACV), σε συνεργασία με τον performance artist HA Schult, το Ινστιτούτο ÖkoGlobe του Πανεπιστημίου Duisburg-Essen και μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επιστήμονες, πολιτικούς και εκπροσώπους εταιρειών, απονέμουν από το 2007 το βραβείο ÖkoGlobe σε καινοτομίες και project της βιομηχανίας κινητικότητας. Η εξαμελής κριτική επιτροπή επιλέγει τους νικητές σε δέκα διαφορετικές κατηγορίες αποκλειστικά με οικολογικά κριτήρια. Το 2012, την 3η θέση στην κατηγορία «Διεθνές Περιβαλλοντικό Βραβείο για τη βιομηχανία της κινητικότητας» απέσπασαν η Linde Material Handling και η Zwiehoff GmbH για το μηχάνημα κοινής σχεδίασης Rotrac E2/E4.

Βραβείο MM Logistik

Από το 2008, τα βραβεία MM Logistik απονέμονται από την ομάδα συντακτών του περιοδικού MM Logistik κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης intralogistics, CeMat Hanover. Προτείνονται βραβεία για συνολικά εννέα κατηγορίες.
Το 2011, διακριθήκαμε στην κατηγορία «Βιομηχανικά μηχανήματα/Τεχνολογία» με το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο E20 – E50.

Design

Reach trucks της Linde σε χρήση στο εσωτερικό αποθήκης

Στη Linde Material Handling, το design σίγουρα δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Αντιθέτως μάλιστα: Στη Linde θεωρούμε το design των προϊόντων και τη λειτουργικότητα των μηχανημάτων ως δύο αναπόσπαστες έννοιες από πολλές απόψεις. Για τον λόγο αυτό, στόχος μας ήταν ανέκαθεν, ο υψηλός βαθμός λειτουργικότητας των μηχανημάτων μας να γίνεται ορατός μέσω ενός ελκυστικού design που χαρακτηρίζει το brand μας. Το άψογο design εγγυάται τον ακριβή και σωστό χειρισμό των περονοφόρων μηχανημάτων και του εξοπλισμού διακίνησης φορτίων αποθήκης, βελτιώνει την εργονομία, και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης μεταξύ των χειριστών. Κατά τις περασμένες δεκαετίες, πληθώρα βραβείων design απέδειξαν περίτρανα ότι η προσέγγισή μας αυτή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Βραβείο design Red Dot

Οι διακρίσεις μας

 • 2015 για τους ελκυστήρες P60 – P80/W08
 • 2013 για τα reach trucks R14 – R20
 • 2012 για τα περονοφόρα αντίβαρου H40 – H50
 • 2011 για τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα E20 – E50
 • 2008 για το περονοφόρο μηχάνημα πετρελαίου H80
 • 2007 για τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα E12 – E20
 • 2006 για το περονοφόρο μηχάνημα πετρελαίου H120
 • 2005 για τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα T20 – T24
 • 2003 για τα περονοφόρα αντίβαρου H30 D
 • 1991 για τη σειρά των reach trucks

Το βραβείο design Red Dot απονέμεται από το 1955 σε προϊόντα με ξεχωριστό design και θεωρείται ένα από τα βραβεία design με το μεγαλύτερο κύρος. Κάθε χρόνο, η κριτική επιτροπή βραβεύει τα πιο ελκυστικά, λειτουργικά και καινοτόμα προϊόντα από διάφορους κλάδους. Η ποιότητα των μηχανημάτων της Linde αναγνωρίζεται σε τακτική βάση, αποσπώντας την πολυπόθητη διάκριση στην κατηγορία «Design προϊόντος». Πριν από λίγο καιρό, το 2015, βραβευτήκαμε με το Red Dot για τον ελκυστήρα μας P60 - P80/W08. Η κριτική επιτροπή του Red Dot επαίνεσε το design του ελκυστήρα σχολιάζοντας ότι «αυτός ο ελκυστήρας ξεχωρίζει χάρη στο δυναμικό design και την άριστη εργονομία που διαθέτει, θέτοντας ψηλά τον πήχη στην κατηγορία του».

Βραβείο design προϊόντος iF

Οι διακρίσεις μας

 • 2013 για τα reach trucks R14 – R20
 • 2012 για τα περονοφόρα αντίβαρου H40 – H50
 • 2011 για τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα E20 – E50
 • 2007 για τα reach trucks R14 – R17 Χ
 • 2003 για τα περονοφόρα αντίβαρου H30 D
 • 1999 για το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών Ν20
 • 1997 για το περονοφόρο στοίβαξης παλετών L12 και το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο Ε10

Κάθε χρόνο, από το 1954, απονέμεται το βραβείο design του Industrie Forum για εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα του design. Σήμερα, τελεί υπό την αιγίδα της ένωσης iF Industrie Forum Design, η οποία ίδρυσε την εταιρεία iF International Forum Design GmbH και απένειμε το βραβείο για το 2001. Για αλλεπάλληλες χρονιές τα μηχανήματα της Linde κατακτούν την κορυφή στην κατηγορία «Design προϊόντος», ξεχωρίζοντας κυρίως για στοιχεία όπως ελκυστικότητα, ασφάλεια, εργονομία και καινοτομία. Στην αξιολόγησή τους, τα μέλη της κριτικής επιτροπής επεσήμαναν συστηματικά το γεγονός ότι τα μηχανήματά μας συνδυάζουν τη φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση με τις υψηλές επιδόσεις.

Γερμανικό βραβείο design

Το γερμανικό βραβείο design απονέμεται από το 2012 υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Design. Η τελετή βράβευσης θεωρείται μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τη διεθνή βιομηχανία design. Το 2019, τα μέλη της κριτικής επιτροπής επέλεξαν την έκδοση βελτιστοποιημένης ορατότητας Roadster των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων E20 - E35 R ως τον νικητή στην κατηγορία «Εξαιρετικό design προϊόντος για επαγγελματικά οχήματα».

Observeur du Design

Το 2018, η έκδοση Roadster του ηλεκτροκίνητου περονοφόρου E20 – E35 R της Linde τιμήθηκε με το υψηλού κύρους βραβείο βιομηχανικού design, Observeur du Design, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο από την ένωση design, Agence pour la promotion de la création industrielle (APCI).

Βραβείο Universal Design

Με το βραβείο Universal Design, το περιοδικό Deutsche Bauzeitschrift (DBZ) βραβεύει προϊόντα, ιδέες και υπηρεσίες που σχετίζονται με τον χώρο του design. Το 2012, ένα από τα βραβεία απέσπασαν τα περονοφόρα μηχανήματα πετρελαίου H40 – H50 της Linde.

Επικοινωνία

Περονοφόρα μηχανήματα από τη Linde Material Handling συμμετέχουν στον διαγωνισμό StaplerCup.

Για εμάς, ο τομέας των δημοσίων σχέσεων αφορά τη διαρκή αναζήτηση δημιουργικών και ‘ανάλαφρων’ προσεγγίσεων για να παρουσιάζουμε τις τεχνολογικές καινοτομίες μας στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, αξιοποιούμε τις δυνατότητες επικοινωνίας που διαθέτουμε για να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με σημαντικά ζητήματα στον κλάδο. Ο στόχος του ετήσιου διαγωνισμού StaplerCup, για παράδειγμα, είναι να προβληθούν δημόσια οι δεξιότητες των χειριστών περονοφόρων και, με τον τρόπο αυτό, να βελτιωθεί η αντίληψή τους όσον αφορά την επαγγελματική ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που όλα αυτά τα χρόνια οι προσπάθειες μας επιβραβεύονται επανειλημμένα με υψηλού κύρους διακρίσεις.

Καλύτερο βραβείο Business to Business (BoB)

Οι διακρίσεις μας

 • 2014 στην κατηγορία «Προϊόν» για το Magic Lifter
 • 2012 στην κατηγορία «Δημόσιες σχέσεις» για το ηλεκτρικό καρτ Linde E1
 • 2010 στην κατηγορία «Ζωντανή επικοινωνία» για τον διαγωνισμό StaplerCup
 • 2009 στην κατηγορία «Ζωντανή επικοινωνία και εμπορικές εκθέσεις» για τον διαγωνισμό StaplerCup

Το βραβείο BoB απονέμεται από το 1997 για εξαιρετικά επιτεύγματα στην επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων (B2B) και θεωρείται ο σημαντικότερος διαγωνισμός δημιουργικότητας και νέων ιδεών στον κλάδο. Από το 2017 η απονομή του βραβείου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γερμανικής Ένωσης Μάρκετινγκ. Με την πάροδο του χρόνου, επεκτάθηκε στην αναγνώριση των πιο επιτυχημένων ιδεών και μεθόδων επικοινωνίας στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ήδη τιμηθεί με το βραβείο BoB αρκετές φορές, για παράδειγμα για τον διαγωνισμό StaplerCup, ο οποίος διεξάγεται πλέον διεθνώς, και για το καρτ Linde E1, τον κάτοχο παγκοσμίων ρεκόρ. Βραβευτήκαμε επίσης για το Magic Lifter, που χρησιμοποιούμε ακόμη και σήμερα για να προβάλλουμε τις επιδόσεις του συστήματος υποβοήθησης Dynamic Mast Control (DMC).

Διεθνές βραβείο δημοσίων σχέσεων από τη Γερμανία

Οι διακρίσεις μας

 • 2013 στην κατηγορία «Προϊόν» για το ηλεκτρικό καρτ Linde E1
 • 2010 στην κατηγορία «Εκδήλωση» για τον διαγωνισμό StaplerCup (Γερμανία)
 • 2010 στην κατηγορία «Στήσιμο εκδήλωσης» για τον διαγωνισμό StaplerCup (Αυστρία)

Αυτό το βραβείο απονέμεται από το 1970 από τη Γερμανική Ένωση Δημοσίων Σχέσεων (DPRG) και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βραβεία για τους επαγγελματίες επικοινωνίας σε ολόκληρο τον γερμανόφωνο κόσμο. Ο διαγωνισμός θεωρείται σημείο αναφοράς του κλάδου όσον αφορά καινοτόμες ιδέες και καμπάνιες στον τομέα της στρατηγικής επικοινωνίας. Όλες οι βραβευμένες επιχειρήσεις περνούν από μια διαδικασία πολλαπλών σταδίων, κατά την οποία το έργο τους αξιολογείται από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από διακεκριμένους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς στον τομέα της επικοινωνίας. Το 2010 τιμηθήκαμε για πρώτη φορά με αυτό το τόσο σημαντικό βραβείο για τη διοργάνωση του StaplerCup. Ένα ακόμη βραβείο ακολούθησε το 2013, αυτήν τη φορά για το ηλεκτρικό καρτ Linde E1, όπου κατορθώσαμε να παρουσιάσουμε τις επιδόσεις των ηλεκτροκίνητων περονοφόρων μας ακόμη και σε μη εξειδικευμένο κοινό.

Βραβείο ECON

Οι διακρίσεις μας

 • 2012 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Δράση δημοσίων σχέσεων» για το ηλεκτρικό καρτ Linde E1
 • 2011 Ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Δράση δημοσίων σχέσεων» για τον διαγωνισμό StaplerCup

Τα βραβεία ECON διοργανώνονται από το 2007. Ο διαγωνισμός, υπό την αιγίδα του εκδοτικού οίκου Econ και του Ομίλου Handelsblatt, τιμά κάθε χρόνο υποψηφίους από γερμανόφωνες χώρες για επιτεύγματα στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας. Μια κριτική επιτροπή διακεκριμένων εμπειρογνωμόνων αναλύει και αξιολογεί όλες τις υποψηφιότητες και απονέμει τα βραβεία. Το 2011, η κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων μάς απένειμε το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις δημοσίων σχέσεων» για το StaplerCup με την ακόλουθη αιτιολογία: «Από το 2005 η εκπληκτική καμπάνια δημοσίων σχέσεων της Linde, βασισμένη σε έναν διαγωνισμό οδηγών περονοφόρων, μάς έχει πραγματικά εντυπωσιάσει. Τα δυνατά σημεία της εταιρείας προβάλλονται με έναν πρωτόγνωρα συμπαθή και άμεσο τρόπο». Έναν χρόνο αργότερα, κερδίσαμε το ίδιο βραβείο ξανά, αυτήν τη φορά για το ηλεκτρικό καρτ Linde E1.

Βραβείο Intermedia Globe Gold

Κάθε χρόνο, τα Βραβεία Τηλεοπτικών και Εταιρικών Media ανακαλύπτουν και προβάλλουν εξαιρετικές λύσεις στους τομείς ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2019 στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Media στο Αμβούργο, το εκπαιδευτικό παιχνίδι μας «City of Goods» (Η πόλη των εμπορευμάτων) απέσπασε το βραβείο Intermedia Globe Gold στην κατηγορία «Εκπαιδευτικά προγράμματα». Το παιχνίδι δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία λογισμικού IMC και χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση του προσωπικού αποθηκών.

Βραβείο GALAXY

Ο διεθνής διαγωνισμός διοργανώνεται στις ΗΠΑ και τα μέλη της κριτικής επιτροπής προέρχονται από τη Διεθνή Ακαδημία Επικοινωνιών, Τεχνών και Επιστημών. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τις καλύτερες εκδηλώσεις μάρκετινγκ, διαφημιστικές καμπάνιες, δράσεις δημοσίων σχέσεων ή διαδικτυακές δράσεις. Το 2013, λάβαμε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ειδικές εκδηλώσεις - ευαισθητοποίηση σχετικά με προϊόντα» για τον διαγωνισμό StaplerCup.

Χρυσό βραβείο PR Report

Κάθε άνοιξη, από το 2003, τα βραβεία PR Report απονέμονται σε επιτυχημένες καμπάνιες, project και επαγγελματίες του τομέα διαχείρισης επικοινωνιών. Το 2007, λάβαμε το Χρυσό Βραβείο για τον διαγωνισμό StaplerCup ως το πιο πετυχημένο project δημοσίων σχέσεων της χρονιάς στην κατηγορία «business to business».