Περιοδικό

Ρεπορτάζ, reports, τάσεις και θέματα
Περονοφόροόχημαεσωτερικήςκαύσηςφορτώνειέναάλλοόχημα

Case Studies Πελάτη

Η Schenker παίρνει τον πλήρη έλεγχο του στόλου περονοφόρων της

Η DB Schenker έχει τον πλήρη έλεγχο του στόλου περονοφόρων της χάρη στο Linde connect, το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης στόλου της Linde.

Μάθετε περισσότερα

Αλλαγή συστήματος

Πώς μπορούν οι διαδικασίες intralogistics να γίνουν πιο οικονομικές, καθαρές και βιώσιμες; Για την Emons Spedition GmbH Germany, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: αντικαθιστώντας τα περονοφόρα υγραερίου με μηχανήματα ιόντων λιθίου στην αποθήκη γενικού φορτίου στο Γκροσμπέερεν.

Μάθετε περισσότερα

Μεταξύ φορτίσεων: Ενδιάμεση φόρτιση

Πιο ευέλικτα, οικονομικά και στιβαρά: Στην πολυσύχναστη αποθήκη γενικού φορτίου στο Χάιλμπρον, ο Όμιλος Fritz αντικατέστησε τα βιομηχανικά του μηχανήματα, που λειτουργούσαν με μπαταρία μολύβδου-οξέος, με τη σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου.

Μάθετε περισσότερα

Εν δράσει για τη βελτίωση της ασφάλειας

Η ασφάλεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τη Smurfit Kappa LithoPac με έδρα το Νίμπρο. Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, το οποίο έχει επιτύχει η εταιρεία από την πρώτη κιόλας μέρα, εξασφαλίζεται από το σύστημα υποβοήθησης Linde Safety Guard.

Μάθετε περισσότερα

Εντυπωσιακό, και όχι μόνο στη θεωρία

Οι συνθήκες στη βιομηχανία χαρτιού αποτελούν την απόλυτη πρόκληση: Στην εταιρεία παραγωγής χαρτιού Smurfit Kappa Wrexen Paper & Board, τα περονοφόρα αντίβαρου λειτουργούν υπό πλήρες φορτίο σχεδόν αδιάκοπα, μέρα και νύχτα, με αποπνικτική ζέστη ή με τσουχτερό κρύο. Ένα ακραίο σενάριο χρήσης, όπου το νέο πανίσχυρο περονοφόρο πετρελαίου Linde H50 είχε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να καταφέρει, πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα

Δύο πολύτιμοι βοηθοί πατάνε τέρμα το γκάζι

Δύο περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών L-MATIC της Linde εκτελούν τις διαδρομές τους μεταξύ αποθήκης και εξόδου εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις της κορυφαίας εταιρείας διανομής ειδών υγιεινής της Αυστρίας, της HOLTER. Την ίδια στιγμή, το προσωπικό μπορεί πλέον να εστιάζει αποκλειστικά στην πραγματική δουλειά του: στη συλλογή παραγγελιών για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

Μάθετε περισσότερα

Κορυφαίες επιδόσεις

Ό,τι καλύτερο από δύο κόσμους - για ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την πιλοτική λειτουργία του νέου X35 της Linde στις εγκαταστάσεις της γερμανικής βιομηχανίας αναψυκτικών, Ensinger Mineral-Heilquellen. Το νέο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο εντυπωσίασε το διοικητικό προσωπικό της εταιρίας, η οποία διαθέτει ισχυρή παράδοση στην αγορά του μεταλλικού νερού, τόσο για τις εξαιρετικές του επιδόσεις όσο και για τα επίπεδα βιωσιμότητας που το χαρακτηρίζουν.

Μάθετε περισσότερα

Εκδηλώσεις

50 χρόνια ηλεκτροκίνητα περονοφόρα Linde

Η Linde Material Handling γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας στα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα και παρουσιάζει τι ετοιμάζει για το μέλλον στον τομέα αυτόν ο κορυφαίος κατασκευαστής του κλάδου.

Μάθετε περισσότερα