Περονοφόροόχημαεσωτερικήςκαύσηςφορτώνειέναάλλοόχημα
Ρεπορτάζ, reports, τάσεις και θέματα

Περιοδικό

Case Studies Πελάτη

Εντυπωσιακό, και όχι μόνο στη θεωρία

Οι συνθήκες στη βιομηχανία χαρτιού αποτελούν την απόλυτη πρόκληση: Στην εταιρεία παραγωγής χαρτιού Smurfit Kappa Wrexen Paper & Board, τα περονοφόρα αντίβαρου λειτουργούν υπό πλήρες φορτίο σχεδόν αδιάκοπα, μέρα και νύχτα, με αποπνικτική ζέστη ή με τσουχτερό κρύο. Ένα ακραίο σενάριο χρήσης, όπου το νέο πανίσχυρο περονοφόρο πετρελαίου Linde H50 είχε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να καταφέρει, πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα

Δύο πολύτιμοι βοηθοί πατάνε τέρμα το γκάζι

Δύο περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών L-MATIC της Linde εκτελούν τις διαδρομές τους μεταξύ αποθήκης και εξόδου εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις της κορυφαίας εταιρείας διανομής ειδών υγιεινής της Αυστρίας, της HOLTER. Την ίδια στιγμή, το προσωπικό μπορεί πλέον να εστιάζει αποκλειστικά στην πραγματική δουλειά του: στη συλλογή παραγγελιών για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

Μάθετε περισσότερα

Κορυφαίες επιδόσεις

Ό,τι καλύτερο από δύο κόσμους - για ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την πιλοτική λειτουργία του νέου X35 της Linde στις εγκαταστάσεις της γερμανικής βιομηχανίας αναψυκτικών, Ensinger Mineral-Heilquellen. Το νέο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο εντυπωσίασε το διοικητικό προσωπικό της εταιρίας, η οποία διαθέτει ισχυρή παράδοση στην αγορά του μεταλλικού νερού, τόσο για τις εξαιρετικές του επιδόσεις όσο και για τα επίπεδα βιωσιμότητας που το χαρακτηρίζουν.

Μάθετε περισσότερα