Περιοδικό

Ρεπορτάζ, reports, τάσεις και θέματα
Περονοφόροόχημαεσωτερικήςκαύσηςφορτώνειέναάλλοόχημα

Case Studies Πελάτη

Ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο ψηλά

Τα προϊόντα γνωστής εταιρείας κατασκευής εργαλείων κηπουρικής αποθηκεύονται σε ύψος έως και 13 m στη Seifert Logistics Group, στα βόρεια του Ulm της Γερμανίας. Παρά το μεγάλο ύψος, τα reach trucks φορτώνουν και ξεφορτώνουν τα ράφια ταχύτατα, αλλά και με εξαιρετική ασφάλεια. Αυτό οφείλεται κυρίως στο σύστημα υποβοήθησης Dynamic Mast Control (DMC) της Linde.

Μάθετε περισσότερα

eMission ZERO: Η Linde διατηρεί εσωτερικές υποδομές υδρογόνου

Από τον Μάιο του 2023, η Linde Material Handling παράγει υδρογόνο εσωτερικά στο εργοστάσιό της στο Aschaffenburg. Το καύσιμο, το οποίο λαμβάνεται από πιστοποιημένη πράσινη ηλεκτρική ενέργεια, τροφοδοτεί συνολικά 21 οικολογικά περονοφόρα μηχανήματα αντίβαρου κυψέλης καυσίμου στον στόλο του κύριου εργοστασίου. Η εφαρμογή αυτή είναι η μοναδική του είδους της στη Γερμανία και αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της πρωτοποριακής προσέγγισης της Linde. Άλλωστε, είναι γεγονός ότι το υδρογόνο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ενεργειακού μείγματος του μέλλοντος.

Μάθετε περισσότερα

Κορυφαίες επιδόσεις εκτός έδρας

Γύρω στους 250 στρατιώτες, πάνω από 200 τόνοι εξοπλισμού σε περισσότερα από 50 εµπορευµατοκιβώτια θαλάσσιων μεταφορών, και –στη μέση όλων αυτών– τα ενοικιαζόμενα περονοφόρα της Linde Material Handling σε δράση στην άλλη άκρη του κόσμου. Το καλοκαίρι του 2022, η εξειδικευμένη στη ροή εμπορευμάτων εταιρεία με έδρα το Aschaffenburg, μαζί με τον τοπικό συνεργάτη δικτύου Forklift Solutions, υποστήριξαν τη Γερμανική Πολεμική Αεροπορία σε μια άσκηση πολλών εβδομάδων στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας.

Μάθετε περισσότερα

Με το βλέμμα στο μέλλον οδηγούμε με όπισθεν

Τα πρόσθετα κάνουν τη διαφορά – στην εξειδικευμένη εταιρεία δομικών υλικών CEMEX Admixtures αυτό ισχύει τόσο για τις διαδικασίες intralogistics όσο και για μείγματά της. Ο στόλος περονοφόρων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Salzkotten της Γερμανίας έχει μια νέα προσθήκη, το βασιζόμενο σε τεχνητή νοημοσύνη (AI) σύστημα Linde Reverse Assist Camera, που έχει βελτιώσει σημαντικά τα επίπεδα ασφάλειας κατά τους ελιγμούς με όπισθεν.

Μάθετε περισσότερα

Η Schenker παίρνει τον πλήρη έλεγχο του στόλου περονοφόρων της

Η DB Schenker έχει τον πλήρη έλεγχο του στόλου περονοφόρων της χάρη στο Linde connect, το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης στόλου της Linde.

Μάθετε περισσότερα

Η Schenker παίρνει τον πλήρη έλεγχο του στόλου περονοφόρων της

Η DB Schenker έχει τον πλήρη έλεγχο του στόλου περονοφόρων της χάρη στο Linde connect, το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης στόλου της Linde.

Μάθετε περισσότερα

Αλλαγή συστήματος

Πώς μπορούν οι διαδικασίες intralogistics να γίνουν πιο οικονομικές, καθαρές και βιώσιμες; Για την Emons Spedition GmbH Germany, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: αντικαθιστώντας τα περονοφόρα υγραερίου με μηχανήματα ιόντων λιθίου στην αποθήκη γενικού φορτίου στο Γκροσμπέερεν.

Μάθετε περισσότερα

Μεταξύ φορτίσεων: Ενδιάμεση φόρτιση

Πιο ευέλικτα, οικονομικά και στιβαρά: Στην πολυσύχναστη αποθήκη γενικού φορτίου στο Χάιλμπρον, ο Όμιλος Fritz αντικατέστησε τα βιομηχανικά του μηχανήματα, που λειτουργούσαν με μπαταρία μολύβδου-οξέος, με τη σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου.

Μάθετε περισσότερα

Εν δράσει για τη βελτίωση της ασφάλειας

Η ασφάλεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τη Smurfit Kappa LithoPac με έδρα το Νίμπρο. Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, το οποίο έχει επιτύχει η εταιρεία από την πρώτη κιόλας μέρα, εξασφαλίζεται από το σύστημα υποβοήθησης Linde Safety Guard.

Μάθετε περισσότερα

Εντυπωσιακό, και όχι μόνο στη θεωρία

Οι συνθήκες στη βιομηχανία χαρτιού αποτελούν την απόλυτη πρόκληση: Στην εταιρεία παραγωγής χαρτιού Smurfit Kappa Wrexen Paper & Board, τα περονοφόρα αντίβαρου λειτουργούν υπό πλήρες φορτίο σχεδόν αδιάκοπα, μέρα και νύχτα, με αποπνικτική ζέστη ή με τσουχτερό κρύο. Ένα ακραίο σενάριο χρήσης, όπου το νέο πανίσχυρο περονοφόρο πετρελαίου Linde H50 είχε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να καταφέρει, πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα

Δύο πολύτιμοι βοηθοί πατάνε τέρμα το γκάζι

Δύο περονοφόρα μηχανήματα στοίβαξης παλετών L-MATIC της Linde εκτελούν τις διαδρομές τους μεταξύ αποθήκης και εξόδου εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις της κορυφαίας εταιρείας διανομής ειδών υγιεινής της Αυστρίας, της HOLTER. Την ίδια στιγμή, το προσωπικό μπορεί πλέον να εστιάζει αποκλειστικά στην πραγματική δουλειά του: στη συλλογή παραγγελιών για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

Μάθετε περισσότερα

Κορυφαίες επιδόσεις

Ό,τι καλύτερο από δύο κόσμους - για ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την πιλοτική λειτουργία του νέου X35 της Linde στις εγκαταστάσεις της γερμανικής βιομηχανίας αναψυκτικών, Ensinger Mineral-Heilquellen. Το νέο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο εντυπωσίασε το διοικητικό προσωπικό της εταιρίας, η οποία διαθέτει ισχυρή παράδοση στην αγορά του μεταλλικού νερού, τόσο για τις εξαιρετικές του επιδόσεις όσο και για τα επίπεδα βιωσιμότητας που το χαρακτηρίζουν.

Μάθετε περισσότερα

Εκδηλώσεις

50 χρόνια ηλεκτροκίνητα περονοφόρα Linde

Η Linde Material Handling γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας στα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα μηχανήματα και παρουσιάζει τι ετοιμάζει για το μέλλον στον τομέα αυτόν ο κορυφαίος κατασκευαστής του κλάδου.

Μάθετε περισσότερα