Τεχνολογία και καινοτομία

Λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας για το μέλλον
Οι λύσεις Logistic Trains της Linde σχεδιάζονται με βάση τις μεταβαλλόμενες προκλήσεις της σύγχρονης παραγωγής.

Επανασχεδιάζοντας τη ροή υλικών

Στην εποχή της δικτυωμένης βιομηχανίας, οι άνθρωποι και οι μηχανές συνεργάζονται πιο στενά από ποτέ. Μια έξυπνη εφοδιαστική αλυσίδα διαδραματίζει βασικό ρόλο στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τις εταιρείες, όταν η ροή αγαθών και υλικών ελέγχεται ψηφιακά και τα εμπορεύματα φτάνουν πλήρως αυτόματα στον προορισμό τους. Η Linde Material Handling διαμορφώνει το μέλλον σήμερα. Δείχνοντας την ίδια εφευρετικότητα με τους ιδρυτές της εταιρείας, σήμερα οι μηχανικοί και οι τεχνικοί της Linde εργάζονται για αποτελεσματικές λύσεις σε πολύπλοκες περιπτώσεις της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας. Με βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων πελατών και χειριστών, αμφισβητούν τις παραδοσιακές προσεγγίσεις. Ο συνδυασμός παραγωγικότητας, ασφάλειας και εργονομίας έχει ως αποτέλεσμα τεχνικές καινοτομίες και νέες προσεγγίσεις για τη διαχείριση του στόλου, καθώς και μοντέλα υπηρεσιών που επιτρέπουν στους χρήστες να επιτύχουν βιώσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Reverse Assist Camera

Το σύστημα υποβοήθησης με κάμερα Reverse Assist Camera χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να προειδοποιεί τους χειριστές σχετικά με συγκρούσεις με πεζούς και να μειώνει την ταχύτητα του περονοφόρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Linde Door Control

Με το Linde Door Control, οι συγκρούσεις μεταξύ περονοφόρων και ταχυκίνητων πορτών ανήκουν στο παρελθόν. Το σύστημα ελέγχου πόρτας προσφέρει προστασία στα περονοφόρα μηχανήματα που περνούν από πόρτες και εξοικονομεί έξοδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Ιμάντες-γιλέκο προειδοποίησης πεζών για μέγιστη ασφάλεια

Η έξυπνη τεχνολογία των ιμάντων προειδοποιεί έγκαιρα τους πεζούς για ενδεχόμενους κινδύνους με τη βοήθεια φωτεινών σημάτων, δονήσεων και ακουστικών προειδοποιήσεων, μεγιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό την ασφάλεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Η έξυπνη διαχείριση φόρτισης

Η λειτουργία connect:charger από τη Linde Material Handling παρέχει μια οικονομικά αποδοτική και έξυπνη λύση για τη διαχείριση της φόρτισης ηλεκτροκίνητων βιομηχανικών μηχανημάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άριστος ιστός ανύψωσης, βέλτιστη διακίνηση φορτίων

Με τον νέο ιστό ανύψωσης HD για reach trucks R14 – R25, η Linde σάς προσφέρει βελτιωμένη ορατότητα, μεγαλύτερο ύψος ανύψωσης, αυξημένη ευστάθεια και υψηλότερα όρια υπολειπόμενης ανυψωτικής ικανότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το καινοτόμο σύστημα Linde Steer Control

Το Linde Steer Control είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα οδήγησης περονοφόρων μηχανημάτων. Ένα μικρό περιστρεφόμενο τιμόνι ή ένα μοχλός πλοήγησης (joystick), στο αριστερό μπράτσο του καθίσματος, αντικαθιστά το συμβατικό τιμόνι.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το καινοτόμο σύστημα προστασίας ραφιών

Ο αισθητήρας προστασίας ραφιών της Linde επιβραδύνει αυτομάτως το περονοφόρο μηχάνημα όταν προσεγγίζει τα ράφια, προλαμβάνοντας συγκρούσεις και ζημιές.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Linde Motion Detection

Το Linde Motion Detection είναι ένα σύστημα υποβοήθησης που ανιχνεύει κινήσεις πίσω από το περονοφόρο μηχάνημα και προειδοποιεί τον οδηγό, προλαμβάνοντας έτσι τα ατυχήματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Πολυλειτουργικός μοχλός Linde

Ο μοχλός πολλαπλών λειτουργιών της Linde είναι μια νέα διεπαφή ανθρώπου-μηχανής που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες χειρισμού, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή εργονομία και ευκολία στη χρήση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Πλοήγηση σε στενούς διαδρόμους χωρίς κίνδυνο

Ο βοηθός ασφάλειας διαδρόμου (ASA) συμβάλλει στη μείωση των ζημιών στην αποθήκη, καθώς το περονοφόρο όχημα προσαρμόζει την κίνησή του στον περιβάλλοντα χώρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Πλοήγηση Αποθήκης (Warehouse Navigation) Linde

Στενοί διάδρομοι και μεγάλα ύψη ανύψωσης - η αποθήκευση εμπορευμάτων σε στενούς διαδρόμους είναι σίγουρα αποδοτικός τρόπος αποθήκευσης για τις επιχειρήσεις, αλλά συγχρόνως θέτει υψηλές απαιτήσεις για τα περονοφόρα οχήματα και τους χειριστές τους. Το σύστημα Πλοήγησης Αποθήκης Linde (Warehouse Navigation Linde) υποστηρίζει τον οδηγό και αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Υποβοήθηση για την ασφαλή διακίνηση εμπορευμάτων

Το Linde Load Management Advanced (μονάδα ελέγχου φορτίων) κάνει τη μετακίνηση εμπορευμάτων με παλετοφόρα μηχανήματα ευκολότερη και ασφαλέστερη. Δίνει στον χειριστή σαφή οπτικά και ακουστικά προειδοποιητικά σήματα που εμφανίζονται σε μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη. Απενεργοποιεί ακόμη και τη λειτουργία ανύψωσης αυτόματα, εάν το πραγματικό βάρος φορτίου υπερβαίνει τη μέγιστη ανυψωτική ικανότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εύκολος συντονισμός παραγγελιών και χειριστών

Η εφαρμογή Linde Truck Call απλοποιεί την ανάθεση παραγγελιών μεταφοράς εμπορευμάτων εντός του στόλου και μειώνει σημαντικά τις συνεννοήσεις μεταξύ του διαχειριστή του στόλου και των χειριστών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Ενεργός Έλεγχος Ευστάθειας (Active Stability Control)

Τα περονοφόρα στενών διαδρόμων εκτελούν εργασίες σε μεγάλο ύψος. Οι διάδρομοι είναι στενοί και οι αποστάσεις από τα ράφια υπολογίζονται με ακρίβεια. Για τον λόγο αυτό, ακόμη και η παραμικρή ανωμαλία στο δάπεδο της αποθήκης μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Το σύστημα βοήθειας Active Stability Control της Linde Material Handling για το περονοφόρο ανυψωτικό τύπου K προφέρει καινοτόμες λύσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Linde TruckSpot

Οι στενοί διάδρομοι, οι διασταυρώσεις με περιορισμένη ορατότητα και οι περιοχές με ασαφή σχεδιασμό συχνά δυσκολεύουν τους πεζούς να δουν έγκαιρα ένα περονοφόρο όχημα που κινείται με όπισθεν. Το Linde TruckSpot αποτελεί την ιδανική λύση, καθώς χρησιμοποιεί ένα φωτεινό σήμα στο έδαφος για να ανακοινώσει ότι το όχημα πλησιάζει.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατακόρυφος φωτισμός (VertiLight) και λεντογραμμές (LED Stripes) Linde

Ο σωστός και επαρκής φωτισμός ανά πάσα στιγμή είναι απαραίτητος για την ασφάλεια και την αποτελεσματική εργασία με περονοφόρα οχήματα. Με τον κατακόρυφο φωτισμό (VertiLight) και τις λεντογραμμές (LED Stripes), η Linde Material Handling προσφέρει δύο καινοτόμες μορφές φωτισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Linde Safety Scan

Η ασφάλεια αποτελεί βασικό παράγοντα παραγωγικότητας, όταν τα μηχανήματα διακίνησης φορτίου και το προσωπικό βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Το Linde Safety Scan ελαχιστοποιεί αποτελεσματικά τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν σε ένα εργασιακό περιβάλλον.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Linde Safety Guard

Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται βιομηχανικά μηχανήματα, υπάρχει μια πολύπλοκη συνέργεια μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Το Linde Safety Guard είναι ένα καινοτόμο σύστημα υποβοήθησης που αυξάνει την ασφάλεια για τους χειριστές των μηχανημάτων και τους πεζούς που εργάζονται κοντά στο μηχάνημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Στροφή στο υδρογόνο

Το υδρογόνο είναι ένα σημαντικό συστατικό στο ενεργειακό μείγμα του μέλλοντος. Η Linde Material Handling προσφέρει υπερσύγχρονη τεχνολογία κυψέλης καυσίμου για μια ευρεία γκάμα βιομηχανικών μηχανημάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το ενεργειακό σύστημα για τις διαδικασίες logistics του σήμερα και του αύριο

Η βιομηχανία του εξοπλισμού διακίνησης φορτίων είναι εδώ και καιρό πρωτοπόρος στη χρήση της ηλεκτροκίνησης. Στόχος είναι τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα να επιτυγχάνουν τον ίδιο υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας με τα μηχανήματα που διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Στο σημείο αυτό η τεχνολογία ιόντων λιθίου της Linde αποδεικνύει τις δυνατότητές της.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Linde Safety Pilot

Τα ατυχήματα με ανατροπή περονοφόρου οχήματος αντίβαρου μπορούν να αποφευχθούν σε μεγάλο βαθμό με τη χρήση του συστήματος υποβοήθησης οδηγού Linde Safety Pilot.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Δυναμικός Έλεγχος Ιστού (Dynamic Mast Control)

Το σύστημα υποβοήθησης του χειριστή Dynamic Mast Control για περονοφόρα οχήματα Linde εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και απόδοση, λόγω μειωμένων κραδασμών του ιστού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περιστρεφόμενο κάθισμα οδηγού και περιστρεφόμενες καμπίνες από τη Linde

Πολύ καλή ορατότητα κατά τη διάρκεια οδήγησης όπισθεν χωρίς πίεση για τον οδηγό: Το περιστρεφόμενο κάθισμα και η καμπίνα ξεκουράζουν τη σπονδυλική στήλη του χειριστή. Αυτό ωφελεί τον ίδιο τον οδηγό και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Linde BlueSpot™ (προειδοποιητικό φως κατεύθυνσης)

Το σύστημα προειδοποίησης κατεύθυνσης Linde BlueSpot™ αυξάνει την ασφάλεια κατά την κυκλοφορία των περονοφόρων, καθώς το φως LED τα κάνει ορατά χωρίς παραγωγή θορύβου.

Περισσότερες λεπτομέρειες