Βραβεύσεις: Linde Reach truck και σύστημα υποβοήθησης

25 Μαρ 2021

Διπλή νίκη για τη Linde Material Handling στην ψηφοφορία των αναγνωστών.

Δύο συμμετοχές από τη Linde Material Handling και κέρδισαν και τις δύο φορές στη δημοσκόπηση των αναγνωστών του «materialfluss PRODUCTS OF THE YEAR 2021»: Στην κατηγορία Industrial Trucks, το περονοφόρο μηχάνημα Linde R-MATIC κατέλαβε την πρώτη θέση. Το "Linde Safety Guard: Door Control" κατάφερε επίσης να φτάσει στην κορυφή του βάθρου, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία Τεχνολογία. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε virtual στο πλαίσιο του «materialfluss world + conference 2021» που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 26 Μαρτίου 2021.

Μόνο οι αναγνώστες είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιο προϊόν θα φτάσει στο βάθρο του νικητή στον διαγωνισμό "materialfluss PRODUCTS OF THE YEAR": Αυτό που τους αρέσει θα κερδίσει ένα βραβείο. Ξεκίνησε το 2020, το εμπορικό περιοδικό για intralogistics και logistics προσφέροντας αυτό το βραβείο, για δεύτερη φορά, καλώντας τους αναγνώστες του να ψηφίσουν από το Δεκεμβρίου του 2020 έως τα μέσα Φεβρουαρίου 2021 σε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση. Οι συντάκτες πρότειναν 79 προϊόντα σε οκτώ κατηγορίες και στα τρία καλύτερα κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν βραβεία. Λήφθηκαν περίπου 20.000 ψήφοι.

Linde R-MATIC

Η πρώτη θέση στην κατηγορία Βιομηχανικά Μηχανήματα της δημοσκόπησης "materialfluss PRODUCTS OF THE YEAR 2021" απέσπασε το μηχάνημα Linde R-MATIC από τη Linde Material Handling.

Στην κατηγορία Industrial Trucks, το αυτόματο μηχάνημα Linde R-MATIC ήταν ένας από τους φιναλίστ και στο τέλος ξεπέρασε και με διαφορά όλα τα άλλα μηχανήματα. Τα ειδικά χαρακτηριστικά του: Ο μπροστινός αισθητήρας ασφαλείας ενσωματωμένος στο πλαίσιο επιτρέπει ελιγμούς σε διαδρόμους πλάτους μόλις 2,95 μέτρων. Επιπλέον, είναι το μοναδικό αυτόματο reach truck στον κλάδο που προσφέρει ύψος ανύψωσης έντεκα μέτρων. Ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η αυτόματη βαθμονόμηση της κάμερας 3D που βασίζεται σε μια νέα γενιά λογισμικού, η οποία επιτρέπει ακόμα πιο ακριβή προσδιορισμό της θέσης φόρτωσης, επιτρέποντας έτσι ταχύτερη ανίχνευση αντικειμένων.

Linde Safety Guard: Έλεγχος Πόρτας

Η ενότητα "Door Control" του Linde Safety Guard ονομάστηκε επίσης από το περιοδικό materialfluss "ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021". Το έξυπνο σύστημα πρόσβασης παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες για την πρόληψη ζημιών από σύγκρουση πορτών και ρυθμίζει την είσοδο σε καθορισμένες περιοχές.

Αυτό εξοικονομεί περίπου 15 έως 20 δευτερόλεπτα σε κάθε εργασία. «Το reach truck θεωρείται ότι είναι από τους πρώτους, πολύ σημαντικούς εξοπλισμούς της αποθήκης. Με τη δεύτερη γενιά του αυτόματου Linde R-MATIC, προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ακόμα πιο ισχυρό μηχάνημα που είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και ευέλικτο ταυτόχρονα », λέει η Alexandra Mertel, Product Manager Automation & Intralogistics Solutions στη Linde Material Handling. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το επίτευγμα έχει αναγνωριστεί από την πιο ειδική κριτική επιτροπή που μπορεί να φανταστεί κανείς, δηλαδή τους πελάτες μας».

Στην κατηγορία Τεχνολογία, το «Door Control» του Linde Safety Guard ήταν ο νικητής. Αφενός, αυτό το ευφυές σύστημα πρόσβασης, παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες για την πρόληψη ζημιών και από την άλλη ρυθμίζει την πρόσβαση σε καθορισμένες περιοχές: Για παράδειγμα, τα ανυψωτικά μηχανήματα ντίζελ δεν επιτρέπεται να κινούνται σε ευαίσθητες περιοχές παραγωγής τροφίμων και τα indoor ανυψωτικά μηχανήματα αποτρέπονται να κινούνται έξω από την αποθήκη. Η λειτουργία ελέγχου της πόρτας συγχρονίζεται με την ταχύτητα που πλησιάζει τα περονοφόρα ανυψωτικά και η πόρτα ανοίγει και κλείνει την κατάλληλη στιγμή. Εάν δεν υπάρχει άδεια, η ταχύτητα του μηχανήματος μειώνεται και εμφανίζεται μια οπτική προειδοποίηση. «Οι πελάτες μας θεώρησαν ότι αυτή η εφαρμογή ήταν πολύ πειστική. Αυτό μας ενθάρρυνε να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό », λέει ο Ron Winkler, Διευθυντής Πωλήσεων EMEA, Linde Safety Guard. "Το βραβείο που κερδίσαμε αποτελεί σημαντική στήριξη για την ομάδα πωλήσεων και ανάπτυξης."